Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
εχω παθει ΣΟΚ!!!
+11
flora-flora
Κοριτσομανα
pastakia
souki
kisha
Ladycat
joan80
giotaki83
annia
Thaumataki
VAMPIRE
15 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: εχω παθει ΣΟΚ!!!
ετσι οπως κανει αυτος φοβαμαι να τον στειλω και παιδικο τον αυγουστο.δε θα ειχα προβλημα να μη το στειλω αλλα πρεπει να μαθει γερμανικα γμτο αλλιως δε θα τον παρουν στο σχολειο γιατι δε θα περασει το τεστ!η ραφαελα εκανε 2 και τα περασε και τα 2 το 2012 τον αυγουστο ξεκιναει δημοτικο .για 10 μερες εχασε την χρονια.αλλιως θα πηγαινε φετος!
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Πολύ ζουζούνι ο Αλέξανδρος!
Εγώ έχω γνωστό που όταν ήταν 13 χρονών έπαιρνε το αυτοκίνητο του πατέρα του. Είχε σκάσει ο άνθρωπος. Έκρυβε τα κλειδιά-τα έβρισκε. Έβγαζε τους πόλους της μπαταρίας - τους ξανάβαζε ο σπόρος. Μια φορά είχε την έμπνευση να περάσει αλυσίδα στη ρόδα και να βάλει χοντρό λουκέτο. Το έσπασε και αυτό. Στο τέλος αναγκάστηκε ο άνθρωπος να πηγαίνει το αυτοκίνητο σε γκαράζ.
Εγώ έχω γνωστό που όταν ήταν 13 χρονών έπαιρνε το αυτοκίνητο του πατέρα του. Είχε σκάσει ο άνθρωπος. Έκρυβε τα κλειδιά-τα έβρισκε. Έβγαζε τους πόλους της μπαταρίας - τους ξανάβαζε ο σπόρος. Μια φορά είχε την έμπνευση να περάσει αλυσίδα στη ρόδα και να βάλει χοντρό λουκέτο. Το έσπασε και αυτό. Στο τέλος αναγκάστηκε ο άνθρωπος να πηγαίνει το αυτοκίνητο σε γκαράζ.
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
Rea έγραψε:Πολύ ζουζούνι ο Αλέξανδρος!
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
ο αδερφος μου 7 ετων κοπανουσε μια μπαταρια με ενα σφυρι κ ενα καρφι για να δει τι εχει μεσα!!η μανα μου θυμαμαι απλωνε ρουχα στο μπαλκονι και σπαει που λετε η μπαταρια και πεταγονται τα υγρα πανω του και αυτα ειναι καυστικα!το μπλουζακι του ειχε γεμισει τρυπες και τον εκαψε και στο δερμα και στα χερια.αν επεφτε στα ματια θα τυφλωνοταν!!
Ζώδια :
ηρεμησε και μην σε παιρνει κατω το ξερω τρελαθηκες ! πρεπει να εχουμε τα ματια μας οχι 14 144 ετσι και εγω συνεχεια την κυνηγαω απο πισω εχω καταντηση της δουλειες μου να της κανω οταν σχολαει ο συζυγος για να την προσεχει !
agelaki-007- Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2011
Ζώδια :
Τόπος : καλλιθεα
Dimitra83 έγραψε:
περισι θυμαμαι που ενα κοριτσακι 4-5 ετων πνηγικε απο τα κορδονια του μπουφαν του!!!
ειχε μπουφαν με κουκουλα και κορδονια και φορουσε την κουκουλα δεμενη με το κορδονι.πηγε να κανει τσουληθρα και γλιστρησε απο τη σκαλα εκει που πατας ψηλα πριν τσουλησεις και πιαστικε το κορδονι σε ενα ξυλο?καρφι?δε θυμαμαι και πνηγικε!!!
απο τοτε δε τους αγοραζω φορμες η μπουφαν με κορδονι και της ραφαελα το μπουφαν που ειχε κορδονι το εκοψα!ο αντρας μου με ειπε τρελλη αλλα καλα κανω!!
Φρικη...Η καταγωγη των γονεων ηταν απο την πολη μου, εμεναν σε κεντρικο δρομο και περνωντας τοτε, ειδα το φερετρακι στην πορτα της πολυκατοικιας ...
Φρικη κοριτσια, εκλαιγα στο δρομο και δεν μπορουσα να συνελθω.
Και εγω εκοψα τοτε κορδονια...Οντως συνεβει και ξεραμε την οικογενεια, αλλα οχι τοσο καλα ωστε να παω στην κηδεια..
Κοριτσομανα- Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2011
Τόπος : ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
σοβαρα ηξερες την οικογενεια?
τι πονος τι οργη τι φρικη!!απο τι?απο ενα κορδονι!!να χασεις το παιδι σου!!
αυτοι οι γονεις πως συνεχιζουν?
τι πονος τι οργη τι φρικη!!απο τι?απο ενα κορδονι!!να χασεις το παιδι σου!!
αυτοι οι γονεις πως συνεχιζουν?
Ζώδια :
εγω απο τοτε σου λεω χωρις κορδονια τους τα παιρνω!!!μου εχει μεινει!
Ζώδια :
και εγω θα το κανω κοριτσια!!!!αν και δεν εχω απο μπουφαν,σε κανα ζακετακι θα τσεκαρω..
fridoula- Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2011
Τόπος : thessaloniki
εγω και μπουφαν και ζακετες και φορμες ολα τα τσεκαρω.της εφερε της ραφαελας η μανα μου οταν ηρθαν τον οκτωβρη ενα μπουφαν πολυ ωραιο κοκκινο τελειο μιλαμε.αλλα ειχε κορδονι και το εκοψα εννοειται. δεν ειναι μονο οτι μπορει να πεσει πχ απο καμια τσουληθρα οπως εγινε με το κοριτσακι.
πες οτι το τραβαει κανενα παιδι απο κει ?απαπα ουτε να το σκεφτομαι.
πες οτι το τραβαει κανενα παιδι απο κει ?απαπα ουτε να το σκεφτομαι.
Ζώδια :
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης