Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
εχω παθει ΣΟΚ!!!
+11
flora-flora
Κοριτσομανα
pastakia
souki
kisha
Ladycat
joan80
giotaki83
annia
Thaumataki
VAMPIRE
15 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
εχω παθει ΣΟΚ!!!
ΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!
σημερα καναμε εμβολιο στη μικρη και ειχε μια σχετικη γκρινια!!
τα 2 μεγαλα επαιζαν στο παιδικο τους και εγω ημουν στο δωματιο της μικρης που εκλαιγε και προσπαθουσα να την ηρεμισω για να κοιμηθει αφου εκλειναν τα ματια της!!!
και ερχεται η ραφαελα και με φωναζει
-μαμαααα ελα να δεις τι εκανε ο αλεξανδρος!!!
καμια ζημια θα εκανε σκεφτομαι μεσα μου και παω ηρεμη(αφου πλεον εχω συνηθισει στις ζημιες του!!) για να δω
ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΩ!!!!
ξηλωσε το σκοινι απο το πατζουρι,αυτο που τραβας και το παντζουρι ανεβοκατεβαινει....
και το τυλιξε γυρω απο τον λαιμο του πανω απο 10 φορες!!!και προσπαθουσε να ξεφυγει οπως τα σκυλια οταν τα δενεις και τραβανε το λουρι!!!
ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΝΙΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!
δεν ελειψα πολυ ρε γαμωτο απο διπλα τους!!!ουτε 10 λεπτα δεν ηταν και ημουν ησυχη γιατι μεσα στο δωματιο δεν εχει τιποτα επικυνδινο ουτε πριζες ουτε γωνιες ουτε αιχμηρα αντικειμενα!!τα εχω προσεξει ολα!!!
πως το ξηλωσε?πηγε να σκαρφαλωσει σα τον ταρζαν απο το σκοινι μου ειπε η ραφαελα και αυτο ξηλωθηκε!!
ηρθε ο αντρας μου και το εδεσε εναν κομπο ψηλα τερμα στο ταβανι !!
αχ θεε μου απο κει που δε το περιμενεις σου ερχεται!!
αν τον βλεπατε πως ηταν δεμενος !!!πανω απο 10 φορες σας λεω ηταν τυλιγμενο και ΜΟΝΟ στον λαιμο του!!
θυμηθικα αμεσως το μωρακι που πνιγηκε περισι απο το σκοινι της κουρτινας!!!!
δε μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου το σημερινο!!
πριν κατι μηνες ξηλωσε πριζα(η οποια ηταν τετραγερη!!!)μονο με τα χερια του και αν δεν επεφτε ο γενικος θα ψηνοτανε!!!
τωρα τυλιχτικε στο λαιμο με σκοινι και αν δεν ηταν η ραφαελα να ερθει θα πνιγοταν το παιδι μου!!!
και σκεφτομαι αν πχ η ραφαελα ηταν μαζι μου κ ο μικρος μονος μεσα στο δωματιο τωρα... ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝ να ολοκληρωσω την σκεψη στο μυαλο μου!!!!μεσα σε ουτε καν 10 λεπτα????πως το εκανε???
νιωθω τυψεις
σημερα καναμε εμβολιο στη μικρη και ειχε μια σχετικη γκρινια!!
τα 2 μεγαλα επαιζαν στο παιδικο τους και εγω ημουν στο δωματιο της μικρης που εκλαιγε και προσπαθουσα να την ηρεμισω για να κοιμηθει αφου εκλειναν τα ματια της!!!
και ερχεται η ραφαελα και με φωναζει
-μαμαααα ελα να δεις τι εκανε ο αλεξανδρος!!!
καμια ζημια θα εκανε σκεφτομαι μεσα μου και παω ηρεμη(αφου πλεον εχω συνηθισει στις ζημιες του!!) για να δω
ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΩ!!!!
ξηλωσε το σκοινι απο το πατζουρι,αυτο που τραβας και το παντζουρι ανεβοκατεβαινει....
και το τυλιξε γυρω απο τον λαιμο του πανω απο 10 φορες!!!και προσπαθουσε να ξεφυγει οπως τα σκυλια οταν τα δενεις και τραβανε το λουρι!!!
ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΝΙΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!
δεν ελειψα πολυ ρε γαμωτο απο διπλα τους!!!ουτε 10 λεπτα δεν ηταν και ημουν ησυχη γιατι μεσα στο δωματιο δεν εχει τιποτα επικυνδινο ουτε πριζες ουτε γωνιες ουτε αιχμηρα αντικειμενα!!τα εχω προσεξει ολα!!!
πως το ξηλωσε?πηγε να σκαρφαλωσει σα τον ταρζαν απο το σκοινι μου ειπε η ραφαελα και αυτο ξηλωθηκε!!
ηρθε ο αντρας μου και το εδεσε εναν κομπο ψηλα τερμα στο ταβανι !!
αχ θεε μου απο κει που δε το περιμενεις σου ερχεται!!
αν τον βλεπατε πως ηταν δεμενος !!!πανω απο 10 φορες σας λεω ηταν τυλιγμενο και ΜΟΝΟ στον λαιμο του!!
θυμηθικα αμεσως το μωρακι που πνιγηκε περισι απο το σκοινι της κουρτινας!!!!
δε μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου το σημερινο!!
πριν κατι μηνες ξηλωσε πριζα(η οποια ηταν τετραγερη!!!)μονο με τα χερια του και αν δεν επεφτε ο γενικος θα ψηνοτανε!!!
τωρα τυλιχτικε στο λαιμο με σκοινι και αν δεν ηταν η ραφαελα να ερθει θα πνιγοταν το παιδι μου!!!
και σκεφτομαι αν πχ η ραφαελα ηταν μαζι μου κ ο μικρος μονος μεσα στο δωματιο τωρα... ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝ να ολοκληρωσω την σκεψη στο μυαλο μου!!!!μεσα σε ουτε καν 10 λεπτα????πως το εκανε???
νιωθω τυψεις
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Απ: εχω παθει ΣΟΚ!!!
Τελος καλο ολα καλα...
Πω πω ειναι και αυτα τα ατιμα ωρες-ωρες!!!! Απο που να φυλαχτεις δε ξερεις!
Thaumataki- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : New Delhi
Μην νιωθεις τυψεις,απλα εγω ξερω παντα οταν ακουω ησυχια παω καθ ε3λεπτα στο δωματιο....που να ξερεις βρε οτι θα βγαλει το σκοινι???και τοσο ευκολα βγηκε ρε γαμωτο?
ναι ρε γμτο τι χερι εχει!!!γιατι την πριζα πως την ξηλωσε??μπορει εσυ να ξηλωσεις πριζα μονο με το χερι σου!??και χωρις να κουνιεται απο πριν η τπτ τετοιο.μια χαρα γερη ηταν
Ζώδια :
αχ δημητρα μου τι ήταν αυτό..Χριστέ μου σε καταλαβαίνω απόλυτα..εγώ και τρελάθηκα στη σκέψη ότι θα πάθαινε κατι.
Πάντως το γιαβρί το φυλαει καλά ο άγγελος του τελικά!
Πάντως το γιαβρί το φυλαει καλά ο άγγελος του τελικά!
giotaki83- Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011
Τόπος : SALONIKA FTWXOMANA
Αχ, ο μικρός πρεπει να είναι θηρίο, ομως δεν γίνεται να έχεις 100 μάτια. Και που να το φανταστείς. Ηρεμησε πάντως και μην νιώθεις τύψεις. Αφού δεν έγινε κάτι, όλα καλά. Δυστυχλως σε αυτή την ηλικία τα παιδιά δεν έχουν αίσθηση του φόβου. Καποια στιγμή λογικά θα το ξεπεράσει.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
Αισθηση φοβου υπο το 0!
Θυμαμαι ημουν 4χρ και ειχα σκαρφαλωσει στις τεντες, απο το 3ο οροφο!!!!!!!!!!! Και το επαιζα ηρωας κιολας!
Θυμαμαι ημουν 4χρ και ειχα σκαρφαλωσει στις τεντες, απο το 3ο οροφο!!!!!!!!!!! Και το επαιζα ηρωας κιολας!
Ζώδια :
και παλια ειχε κανει κατι παρομοιο!!ηταν 1 χρονο περιπου και εβαζα ηλεκτρικη και αυτος απο πισω παντα ο ακολουθος!!παω στο δωματιο να σκουπισω και τραβαω τραβαω τη σκουπα κ αυτη να μην ερχεται!!!παλι λεω εβαλε το καλωδιο κατω απο την καρεκλα γκρρρρ(το εκανε συχνα) παω και τι να δω το ειχε τυλιξει στο λαιμο του!!!και εγω τραβουσα γιατι νομιζα οτι σκαλωσε καπου!!!
οντως εχει αγγελο προστατη δεν γινεται αλλιως!!!
οντως εχει αγγελο προστατη δεν γινεται αλλιως!!!
Ζώδια :
dhmhtraaaaaaaaaa!μηνε χει ςτυψει ςκαι η μανα μου αυτο λεει οταν εχει ησυχια τρεχα!!!!!!!οσα δε φερνει ο χρονος τ αφερνει η στιγμη...
kisha- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
μωρε παντα παω και βλεπω οταν εχει ησυχια ασε που δε τα αφηνω μονα τους πανω απο 2-3 λεπτα γιατι ξερω τι θηρια ειναι!!αλλα σημερα ετυχε επειδη εκλαιγε το μωρο και ηθελα να την ηρεμισω. σκατα ασε
Ζώδια :
Της μιας μου κολλητης το μωρο, ειχε φαει 8 μηνων αυτοκολλητο, που ειχε κολλησει στο χαλι!!! Ναι ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ! Του εκατσε στο λαιμο εννοειται, μελανιασε το παιδι κι ευτυχως που ξερει απο α' βοηθειες και ηταν ψυχραιμη και του εβαλε δακτυλο και το ξερασε! Αλλιως...
Ζώδια :
οταν μπουσουλανε θελει πολυ προσοχη κ γενικα μεχρι να γινουν 2 ετων.ειναι ικανα να βρουν το πιο απιθανο αντικειμενο και να το φανε!
Ζώδια :
εβλεπα μια αστυνομικη κωμοδια σημερα οπου ενας πιτσιρικας ειχε χουι ν'ανεβαινει ψηλα οπου μπορουσε π.χ ντουλαπι κουζινας και να φουνταρει κατω...αυτο μου θυμισε η ιστορια σου..τι θεμα κι αυτος να τυλιγετε σαν γαρδουμπακι...τα ματια μας 1004!!!!!!!!!!!!!!!!!! μην ανχωνεσαι κανε τον σταυρο σου και μην το ξανασκεφτεις....ολα καλα....
souki- Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
αυτο το παιδι θα με κανει να παω πριν την ωρα μου
Ζώδια :
ααα ρε Δήμητρα δεν έφτιαγες εσύ...ή ώρα ήταν περίεργη...δεν λές καλά που τον είδες και τον πρόλαβες!
Όλα μια χαρά μην στεναχωριέσαι...απλά είναι ζουζούνι ο μιρκός και μάλλον πρέπει να ηρεμούμε όταν κοιμούνται τελικά....
Όλα μια χαρά μην στεναχωριέσαι...απλά είναι ζουζούνι ο μιρκός και μάλλον πρέπει να ηρεμούμε όταν κοιμούνται τελικά....
pastakia- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τα ατυχηματα συμβαινουν στη στιγμη, ''οσα δε φερνει ο καιρος τα φερνει η ωρα'', δε λεμε; Φοβερο ειναι και φρικη αυτο που εζησες, και εγω ακομη θα ετρεμα. Το εχω σκεφτει ποσο τραγικο ειναι, τη μια στιγμη να εχεις το παιδι σου και την αλλη οχι. Αλλα και τι να κανεις; Δε γινεται να τα εχουμε σε μια γυαλα και να τα φυλαμε κατω απο τις φτερουγες μας, συνεχεια...Οσο μπορουμε, το μεγιστο θα το κανουμε.
Κανε το σταυρο σου, φυλαξε ο Θεος και το αγγελακι του και πες ενα ''δοξα σοι'', δεν ειναι τυχαιο που η αδελφη του ηταν μαζι του. Και εγω γλιτωσα τον αδελφο μου που ο μισος ηταν πανω απο τα καγκελα 5ου οροφου, απο τοτε τρεμω τα μπαλκονια και τα υψη.
Ποτε δε σκεφτηκα οτι εφταιγε καποιος, σημασια εχει οτι περασε και το παιδι ειναι καλα. Σκεφτεσαι να ελειπες οπως η αλλη κοπελλα που αφηνει τα παιδια μονα και φευγει στη δουλεια και ποσες αλλες για ψωνια; Μια χαρα του σταθηκες, αξια εισαι, οχι να αυτοκατηγορησε, ηρεμησε... Εκει ησουν.
Κανε το σταυρο σου, φυλαξε ο Θεος και το αγγελακι του και πες ενα ''δοξα σοι'', δεν ειναι τυχαιο που η αδελφη του ηταν μαζι του. Και εγω γλιτωσα τον αδελφο μου που ο μισος ηταν πανω απο τα καγκελα 5ου οροφου, απο τοτε τρεμω τα μπαλκονια και τα υψη.
Ποτε δε σκεφτηκα οτι εφταιγε καποιος, σημασια εχει οτι περασε και το παιδι ειναι καλα. Σκεφτεσαι να ελειπες οπως η αλλη κοπελλα που αφηνει τα παιδια μονα και φευγει στη δουλεια και ποσες αλλες για ψωνια; Μια χαρα του σταθηκες, αξια εισαι, οχι να αυτοκατηγορησε, ηρεμησε... Εκει ησουν.
Κοριτσομανα- Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2011
Τόπος : ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Σε καταλαβαίνω απολυτά !!!! εγώ όταν ακούω ησυχία φωνάζω όλα
καλά φαιδρά!!!! αν δεν πάρω άμεση απάντηση
πηγαίνω !!! είναι πολύ ζουζούνια ….. μια φορά άκουγα ησυχία και φωνάζω όλα καλά
φαιδρά ησυχία πάω και τι να δω είχε βάλει ένα καρεκλάκι και είχε ανέβει επάνω
στο πάσο είχε πάρει το ψαλίδι και έκοβε τα μαλλιά τις σοκ έπαθα και εγώ όχι για
τα μαλλιά αλλά έβαλα με το μυαλό μου τα χειρότερα άσε δεν τα προλαβαίνεις ο άντρας
μου λέει καμία φορά και γελαει να την δέσουμε επάνω μας για να είμαστε σίγουρη
χχαχαχα
καλά φαιδρά!!!! αν δεν πάρω άμεση απάντηση
πηγαίνω !!! είναι πολύ ζουζούνια ….. μια φορά άκουγα ησυχία και φωνάζω όλα καλά
φαιδρά ησυχία πάω και τι να δω είχε βάλει ένα καρεκλάκι και είχε ανέβει επάνω
στο πάσο είχε πάρει το ψαλίδι και έκοβε τα μαλλιά τις σοκ έπαθα και εγώ όχι για
τα μαλλιά αλλά έβαλα με το μυαλό μου τα χειρότερα άσε δεν τα προλαβαίνεις ο άντρας
μου λέει καμία φορά και γελαει να την δέσουμε επάνω μας για να είμαστε σίγουρη
χχαχαχα
ετσι ειναι κοριτσια ηταν η κακια η ρουφιανα η ωρα!!!παναγια μου σημερα θα το κοψω με μαχαιρι το λουρι απο το παντζουρι!δε το φτανει εκει που το εβαλε ο αντρας μου αλλα δε μπορω και μονο που το βλεπω τρεμω!!!καλυτερα να μην εχει καθολου πατζουρι χεστηκα!!!!κολλησε ψηλα κ δε κατεβαινει καθολου κ ο ηλιος εδω δυει στις 9 οποτε στις 8 που πανε για υπνο ακξομα ηλιο εχει
δε με νοιαζει ας ειναι....\
καλα κοριτσομαμα φαντασου να συμβει αυτο στα παιδακια αυτης της ηλιθιας που τα αφηνει κ παει για δουλεια!!!ποτε να μη γινει χριστε μου να τα φυλανε 1000 αγγελοι τα καημενα!!!μα τι ζωον που ειναι η μανα τους!!!
καλα απο χτες εχω φτιαξει 100 σεναρια. ''τι θα γινοταν ΑΝ....'' και εχω φρικαρει τελειως.θα μου μεινει ψυχολογικο τωρα το ξερω
δε με νοιαζει ας ειναι....\
καλα κοριτσομαμα φαντασου να συμβει αυτο στα παιδακια αυτης της ηλιθιας που τα αφηνει κ παει για δουλεια!!!ποτε να μη γινει χριστε μου να τα φυλανε 1000 αγγελοι τα καημενα!!!μα τι ζωον που ειναι η μανα τους!!!
καλα απο χτες εχω φτιαξει 100 σεναρια. ''τι θα γινοταν ΑΝ....'' και εχω φρικαρει τελειως.θα μου μεινει ψυχολογικο τωρα το ξερω
Ζώδια :
δημητρα ο θεος τα φιλαει ολα τα παιδακια παγωσα τωρα μου ρχετε το σκηνικο στο μυαλο ...
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
καλα λενε ο διαβολος εχει πολλα ποδια!!τα προστατευεις απο τα παντα και σε 1 λεπτο μπορει να συμβει το ανεπανορθωτο!!
Ζώδια :
ωωωωω ναι!!!!αντε μακρια απο μας φτου φτου
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
περισι θυμαμαι που ενα κοριτσακι 4-5 ετων πνηγικε απο τα κορδονια του μπουφαν του!!!
ειχε μπουφαν με κουκουλα και κορδονια και φορουσε την κουκουλα δεμενη με το κορδονι.πηγε να κανει τσουληθρα και γλιστρησε απο τη σκαλα εκει που πατας ψηλα πριν τσουλησεις και πιαστικε το κορδονι σε ενα ξυλο?καρφι?δε θυμαμαι και πνηγικε!!!
απο τοτε δε τους αγοραζω φορμες η μπουφαν με κορδονι και της ραφαελα το μπουφαν που ειχε κορδονι το εκοψα!ο αντρας μου με ειπε τρελλη αλλα καλα κανω!!
Ζώδια :
εχει ζωηραδα ο μικρος μεσα του!!!!!θελει μεγαλη προσοχη και καλα που ειναι και η Ραφαελα δεν λες!τα κοριτσια ειναι πιο προστατευτικα στα αδερφια τους!!!αγιο εχετε!!!τελος καλο!
fridoula- Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2011
Τόπος : thessaloniki
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης