Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ - Σελίδα 3 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ

5 απαντήσεις

Σελίδα 3 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3

Πήγαινε κάτω

ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από fridoula Σαβ Απρ 16, 2011 11:34 am

και εγω εχω αυτη την απορια γιατι με μια φιλη που το συζητουσα προσφατα μου λεγε οτι η ''εικονα'' δεν παιζει κανενα ρολο στα παιδια.τρωω απο παντα λαχανικα και φρουτα και εγω και ο αντρας μου αλλα τα παιδια μου δυστυχως τιποτα....ετσι μου ειπε απογοητευμενη.

fridoula

Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2011
Τόπος : thessaloniki

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ - Σελίδα 3 Empty Απ: ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από VAMPIRE Σαβ Απρ 16, 2011 11:39 am

κοριτσια η ραφαελα απο τη στιγμη που σταματησε τα αλεσμενα(12 μηνων) τρωει επιλεκτικα.ενω μεχρι τοτε ετρωγε οτι της εδινα χωρις αρνησεις.
μετα προφανως αρχισε να ξεχωριζει τα φαγητα ενω πριν τα εβλεπε ολα μαζι εναν πολτο.και τοτε αρχισαν τα παρατραγουδα.
το ιδιο εγινε και με τον αλεξ μονο που αυτος ετρωγε αλεσμενα μεχει 27 μηνων.
οσο τους εδινα αλεσμενα ετρωγαν απολα.
μετα αρχισα να πεταω Sad τι να πω?πηραν και το γονιδιο του μπαμπα?
ειδικα ο μικρος ειναι χειροτερος!!
VAMPIRE
VAMPIRE

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Χοίρος
Τόπος : Germany Gütersloh

Δημοσίευση από fridoula Σαβ Απρ 16, 2011 11:41 am

αρα ισχυει...οτι οσο αλεθεις ''κρυβεις'' και λαχανικα και οσπρια και οτι θες..οταν εχουν την επιλογη τι γινεται που καταληγουν ολα να ζητανε μακαρονια και πατατες και ρυζι...

fridoula

Δημοσίευση από VAMPIRE Σαβ Απρ 16, 2011 11:48 am

οχι και ολα αλλα εχει εξερεσεις!!χαχαχα
του αδερφου μου το κοριτσακι 3 ετων τρωει ΑΠΟΛΑ και δεν εφαγε σχεδον ποτε αλεσμενα γιατι ποτε δε τα ηθελε.απο μωρο τα ετρωγε ολα πατημενα με το πηρουνι!!και τωρα 3 ετων τρωει φακες ρεβυθια φασολαδα γιουβαρλακια σπανακορυζα αρακα απο κρεας τα παντα μα δεν υπαρχει γενικα τιποτα που να μην τρωει!!!
δεν ειναι παχυ ουτε κοκκαλιαρικο(σα τον γιο μου!!!φτερο στον ανεμο ειναι!)
παιδια αυτο ειναι παιδι που ευχαριστιεσαι να το ταιζεις!!!
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από fridoula Σαβ Απρ 16, 2011 11:54 am

ετσι ακριβως!ειναι στο παιδι τελικα ποσο καλοφαγο ειναι.τωρα που το σκεφτομαι εχω και εγω μια φιλη που ο γιος της 3,5χρονων τρωει τα παντα!!!!του αλεθε μεχρι πριν τα 3 γιατι μετα πηγε παιδικο και τα εκοψε αναγκαστικα αλλα εξακολουθει να τρωει τα παντα!!!!!!!

fridoula

Δημοσίευση από VAMPIRE Σαβ Απρ 16, 2011 11:58 am

ειναι στο παιδι οπως το ειπες.τα δικα μου ειναι σαν τον αντρα μου τρωνε 3-4 συγκεκριμενα φαγητα.οσο και να εχω προσπαθησει.μεχρι και νηστικα τα εχω αφησει.απο το πρωι τις 8 με ενα γαλα μεχρι το μεσημερι τις 2+ ειχαν λυσσαξει της πεινας και μολις ειδαν τον αρακα βουλωσαν τα στοματα και πηγαν να παιξουν!!!
ενω εγω τρωω σχεδον απολα μονο σπανακορυζο ρεβυθια και φασολαδα δε μπορω.ολα τα αλλα δεν εχω προβλημα.δηλαδη μπορει να μη τρελαινομαι για καποιο φαι αλλα θα το φαω ρε παιδι μου...γκρρρ τα νευρα μου ασε
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από foxy vegan Σαβ Απρ 16, 2011 12:28 pm

fridoula έγραψε:Κοριτσια να ρωτησω και εγω τις εμπειριες σας πως κανατε τα μωρακια σας να τρωνε οχι αλεσμενο??εμεις ειμαστε 23μηνων και συνεχιζω να μαγειρευω χωρια και να αλεθω...αρχισα να κουραζομαι και ρωταω να μου πειτε ιδεες πως θα κανω τα πραγματα πιο ευκολα... ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ - Σελίδα 3 732651

Γειά σου Fridoula. Το είχαμε και εμείς αυτό το θέμα για λίγο καιρό μέχρι να γίνει η μετάβαση από αλεσμένα σε κανονικό φαγητό. Και ο δικός μου 23 μηνών είναι. :-) Ενώ έτρωγε κανονικά τοστάκια, κρακεράκια, πατάτες, φρούτα κλπ με τα χεράκια του, αν πήγαινα εγώ να τον ταίσω κανονικό φαγητό με το πηρούνι ή το κουτάλι, δεν ήθελε. Έπρεπε να του τα αλέσω για να τα φάει. Άρχισα σταδιακά να του δίνω ένα πιάτο με κανονικό φαγητό και ένα κουτάλι ή πηρούνι και παράλληλα να έχω ένα μπωλάκι με το ίδιο φαγητό αλεσμένο. Του έδινα από το αλεσμένο και χαζοέτρωγε μόνος του με το πηρούνι και το κανονικό το φαγητό. Αυτό που κατάλαβα ήταν ότι ήθελε να φάει μόνος του αλλά με πηρούνι όχι κουτάλι (σε αυτή την ηλικία είναι μέσα στην παραξενιά). Επίσης όσο μπορώ του φτιάχνω τέτοια φαγητά που μπορεί να τα φάει με τα δάχτυλα ή το πηρούνι εύκολα ή λαχανικά με ντιπ δίπλα γιατί του αρέσει να βουτάει το φαγητό μέσα και να το τρώει, έχω παρατηρήσει ότι με αυτά δεν έχει πρόβλημα (πχ. μπιφτεκάκια λαχανικών, πατατοκροκετούλες, χούμους με κράκερ κλπ)

Γενικά από τότε που ξεκινούν τις στερεές τροφές μέχρι να γίνουν 4-5, έχουν ένα θέμα με το φαγητό όπως και με πολλά άλλα πράγματα που πρέπει να 'γίνονται με συγκεκριμένο τρόπο'. Έτσι είναι σε αυτές τις ηλικίες και τα παιδάκια που τρώνε όλα τα φαγητά είναι οι εξαιρέσεις. Το σημαντικό είναι να μην τα πιέζουμε για να μην έχουν θέμα με το φαγητό.
foxy vegan
foxy vegan

Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011

http://www.vegfamily.gr, www.veganforum.gr, www.vegansintages.gr

Δημοσίευση από fridoula Δευ Απρ 25, 2011 12:14 pm

foxy καλησπερα και χρονια πολλα.τωρα ειδα το ποστ που εβαλες και συμφωνω μαζι σου οτι δεν θελει πιεση.οταν ομως εχεις καλοφαγο μωρο και ξαφνικα αρχιζει τις παραξενιες σου κακοφαινεται.να αυτο εχω παθει και εγω,ζοριζομαι που αυτες τις μερες εξακολουθει να μην τρωει!!!!!!!
βεβαια το βραδι απο την πεινα της εφαγε τρια κεφτεδακια οχι αλεσμενα,και μετα ηπιε και γαλα 350γρ.ολη μερα ομως γκρινια κ ουτε μεσημεριανο!!!
της εδωσα αλεσμενο(χορτοσουπα που τρελενοτανε καποτε)με τιποτα!της εδωσα κριθαρακι με φετα και ντοματα επισης 1-2κουταλιες που εφαγε απο μονη της γιατι τωρα τελευταια δεν μ'αφηνει να την ταισω.

fridoula

Δημοσίευση από VAMPIRE Δευ Απρ 25, 2011 12:57 pm

ειναι φαση που ΑΝ δε την πιεσεις θα κρατησει λιγες μερες.
αν τρεχεις απο πισω της μπορει να κρατησει και χρονια!!
(επαθα κα εμαθα)
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από fridoula Τρι Απρ 26, 2011 3:24 am

πλεον αρχιζω κ τα παιρνω με την καλη εννοια και λεω ας φαει οποτε πεινασει.σημερα το φρουτο το εφαγε αλεσμενο με το μεσημεριανο θα παλεψουμε τωρα!αντε να δουμε...
προσπαθω να μην πιεσω καθολου πιστεψε με αλλα καποιες στιγμες αγανακτεις και λες ως ποτε νηστικη??πανε δυο εβδομαδες ηδη..

fridoula

Δημοσίευση από VAMPIRE Τρι Απρ 26, 2011 3:43 am

σε καταλαβαινω!!εμενα μου λες?το εχω ζησει δεκαδες φορες!!
απλα εκ πειρας στο λεω οτι δε γινεται τιποτα κα δε προκειται να φαει τιποτα και τζαμπα χαλιεσαι και εσυ και το παιδι.
εχω περασει μεχρι και 1 μηνα κυνηγωντας παιδι να φαει και αυτο επινε μονο γαλα επι ενα μηνα.
εγω ετρωγα τα λυσσακα μου αυτο δεν ετρωγε τιποτα.τα σκουπιδια ετρωγαν το φαι.
κανουν μια μερα ενα κλικ και αρχιζουν να τρωνε σαν τρελλα.
και μετα απο λιγο καιρο παλι πατανε οφ και δε τρωνε τιποτα ill
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από fridoula Τρι Απρ 26, 2011 10:02 am

μα ναι ειναι ξεκαθαρο πλεον δεν θελει το μεσημεριανο με ΤΙΠΟΤΑ ειτε αλεσμενο ειτε αλλοιωτο το ιδιο και το αυτο της κανει!και σημερα δεν εφαγε το μεσημερι το κραταγε στο στομα της (τις 2-3κουταλιες που εφαγε )κ το κατεβαζε μετα απο ενα τεταρτο.αφου σε καποια φαση ηθελε να γελασει κ κρατουσε το στομα της κλειστο μην τυχον κ της βαλω καμμια κουταλια μεσα.ουτε μιλαγε!
το απογευμα αφου προσπαθησα να της δωσω παλι απο το φαγητο της το μεσημεριανο,εφαγε με τον ιδιο τροπο επισης 2κουτ.κ μετα ζητουσε μπισκοτο να φαει,οπου εφαγε ενα.αυτο ηταν σημερα και το γαλα της το βραδι.η αληθεια ειναι στην διαρκεια της ημερας δεν της δινω γαλα σαν εναλλακτικη και δεν ξερω αν κανω σωστα.
μακαρονια μονο????κ μπιφτεκια-λουκανικα????ΕΛΕΟΣ!!εχω ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ!!

fridoula

Δημοσίευση από VAMPIRE Τρι Απρ 26, 2011 10:13 am

εμενα τρωνε μονο μακαρονια,πιτσα που την κανω εγω μονο με τυρι κ ντοματα,τοστ, κ κανενα κεφτεδακι.αυταααα
και μαρμελαδα η νουτελα
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από fridoula Τρι Απρ 26, 2011 11:19 am

ναι αλλα η Ραφαελα ειναι 5 κ ο Αλεξανδρος 3.θες να μου πεις οτι το ξεκινησαν αυτο απο πιο νωρις,ε?
τρελλαινοταν για το αυγο τρωγαμε 3φορες την εβδομαδα κ τωρα ουτε να το δει.
για πιτσα δεν το συζητω οτι θα την φαει αν της δωσω.παιζει συνταγη μηπως Δημητρα??
αχ πρεπει να αρχισω να συνηθιζω σε καινουρια δεδομενα αλλιως θα με φαει το αγχος.. ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ - Σελίδα 3 506945

fridoula

Δημοσίευση από VAMPIRE Τρι Απρ 26, 2011 11:45 am

απο τοτε που σταματησανε τα αλεσμενα ξεκινησε αυτο.η ραφαελα ηταν 12 μηνων κ ο αλεξ 27.
συνταγη για παιδικη πιτσα που κανω εγω

2/3 της κουπας (τσαγιου) χλιαρο γαλα
30 gr νωπη μαγια
2 φλυτζανια τσαγιου αλευρι για ολες τις χρησεις
1/2 κουταλακι γλυκου αλατι
1 κουταλακι γλυκου ζαχαρη
1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 ...Διαλυουμε την μαγια μεσα στο γαλα προσθετοντας τη ζαχαρη και το αλατι.
2....Σε μια λεκανιτσα ριχνουμε τη διαλυμενη μαγια και προσθετουμε το αλευρι και μετά το λάδι.
3....Ζυμωνουμε μεχρις οτου η ζυμη μας να γινει απαλη ελαστικη.
4....Αφηνουμε την ζυμη να ξεκουραστει για 10 λεπτα και μετα την απλωνουμε σε ενα αλευρωμενο ταψακι.
σαλτσα που κανω για παιδικη πιτσα
τριβω 2-3 ντοματες στον τριφτη και προσθετω λιγο αλατι λιγη ριγανη και απλωνω στην ζυμη που εχω ανοιξει.ριχνω και πολυ λιγο πολτο.
απο πανω τριβω τυρι και κασερι
5....Ψηνουμε για 30-35 λεπτα στους 180 βαθμους σε μεσαιο υψος φουρνου

κολπακι για να γινει η πιτσα πολυ μαλακη ωστε να τη φαει ευκολα.
μολις την βγαλεις την σκεπαζεις με αλουμινοχαρτο για 10 λεπτα

VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από fridoula Τρι Απρ 26, 2011 12:58 pm

α καταλαβα!!!!!!!!!!!!!!αντιο σπανακια,σελινα,καροτα,μαρουλια και ολα τα υπολοιπα πρασινα που εβαζα στην σουπα της!!!!χαχαχα!
οκ θα το προσπαθησω με την πιτσα και θα ειναι η πρωτη μου φορα με την συνταγη σου!
και ειμαι σιγουρη οτι θα την φαει!εδω διαφημιστικο βλεπει και χοροπηδαει κ λεει ''πιτα πιτα μαμα πιτα'' ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ - Σελίδα 3 191628

fridoula

Δημοσίευση από fridoula Τετ Απρ 27, 2011 2:56 am

Δημητρα τι ποσοτητα βγαινει περιπου αυτη η δοση????γιατι εχει γενεθλια η καλη μου σε λιγες μερες κ σκεφτομαι να της την κανω για εκεινη την ημερα αλλα θα χρειαστω μεγαλυτερη ποσοτητα...κ επειδη ειμαι ασχετη οπως καταλαβες για αυτο ρωταω

fridoula

Σελίδα 3 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης