Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ
5 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ
και εγω δινω φετα και μαλιστα μου ελεγε ξαλμυρισμενη η ανθοτυρο στην δικη σας ηλικια Γιωτουλα.ε την ξαλμυρισα μια την ξαλμυρισα δυο μετα ξεχνουσα κιολας να πω την αληθεια και μετα τον χρονο την ετρωγε ετσι.
Δημητρα οταν λες ριχνεις το κρεμμυδι,δεν το ψιλοκοβεις??δεν το αχνιζεις καθολου τα ριχνεις ολα μαζι με νερο και στο τελος βαζεις λαδι??
σ'επρηξα Δημητρα με τις αποριες αλλα με τρια παιδια εισαι πιστευω εξπερ!
Δημητρα οταν λες ριχνεις το κρεμμυδι,δεν το ψιλοκοβεις??δεν το αχνιζεις καθολου τα ριχνεις ολα μαζι με νερο και στο τελος βαζεις λαδι??
σ'επρηξα Δημητρα με τις αποριες αλλα με τρια παιδια εισαι πιστευω εξπερ!
fridoula- Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2011
Τόπος : thessaloniki
δε με επριξες καλε!!
στον αρακα και στα φασολακια και γενικα στις σουπες οχι δε το ψιλοκοβω!το κοβω στη μεση και το ριχνω μεσα.ετσι μετα ξεχωριζω τις 2 μεριδες(για 2 μερες) και βαζω μισο κρεμμυδι σημερα και μισο αυριο.
δε το τσιγαριζω για να μη χαθουν οι βιταμινες.απλα βαζω νερο και ριχνω μεσα φασολακια πατατα καροτο κρεμμυδι και 15 λεπτα πριν γινει ριχνω και την ντοματα χωρις φλουδα ομως. μολις το σβησω το αφηνω 5 λεπτα και μετα ριχνω το ελαιολαδο,
το τυρι το ξαλμυριζω και γω
στον αρακα και στα φασολακια και γενικα στις σουπες οχι δε το ψιλοκοβω!το κοβω στη μεση και το ριχνω μεσα.ετσι μετα ξεχωριζω τις 2 μεριδες(για 2 μερες) και βαζω μισο κρεμμυδι σημερα και μισο αυριο.
δε το τσιγαριζω για να μη χαθουν οι βιταμινες.απλα βαζω νερο και ριχνω μεσα φασολακια πατατα καροτο κρεμμυδι και 15 λεπτα πριν γινει ριχνω και την ντοματα χωρις φλουδα ομως. μολις το σβησω το αφηνω 5 λεπτα και μετα ριχνω το ελαιολαδο,
το τυρι το ξαλμυριζω και γω
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
καλημερα,Δημητρα θα κανω τον αρακα σημερα ετσι οπως τον περιγραφεις εσυ,για να δουμε τι θα γινει...δηλ μπορω να κρατησω αρακα κ για αυριο???γιατι λες για δυο μερες πιο πανω..
ναι βρε μονο βαλτον στο ψυγειο για να μη σου χαλασει και αυριο τον ζεσταινεις
Ζώδια :
αποτυχια σκετη σημερα!!!!τεσσερις κουταλιες με το ζοριιιιιιιι!!!!!!εχθες της εδωσε η μαμα μου γεμιστο κολοκυθακι και το εφαγε(οχι αλεσμενο) σημερα με τον αρακα μαλωσαμε και κοιμηθηκε!!!τα νευρα μουουουουουουο!!!!!!
χαχαχαχαχα καλε μη το μαλωνεις θα το παρει με στραβο ματι!!βαλε σε ενα πιατο ταχα μου οτι τρως εσυ!!
Ζώδια :
αχχχ το εχω δοκιμασει και αυτο!!!αφου απο τα νευρα μου στο δικο της πιατο εφαγα.τιποτα κανενα ενδιαφερον!!αν ηταν τιποτα αλλο θα με παρακαλουσε το ξερω πχ μακαρονια κριθαρακι ρυζι κρεπα πιτσα λουκανικο(που δεν την δινω δεν αγοραζω το γνωριζει ομως)πιτα..
οπως καταλαβες οι προσπαθειες μου ακαρπες...
που να τον κρατησω και για αυριο πιστευω οτι με το που θα τον δει θα με φτυσει τουλαχιστον,χαχαχα...
οπως καταλαβες οι προσπαθειες μου ακαρπες...
που να τον κρατησω και για αυριο πιστευω οτι με το που θα τον δει θα με φτυσει τουλαχιστον,χαχαχα...
χμμμ για να σκεφτουμε κανενα κολπο να τον πασαρεις υπουλα!!!
α!! αλεσε το και ριξτο πανω στα μακαρονια η στο κριθαρακι.χαμπαρι δε θα παρει σαν σαλτσα θα γινει μουχαχα
α!! αλεσε το και ριξτο πανω στα μακαρονια η στο κριθαρακι.χαμπαρι δε θα παρει σαν σαλτσα θα γινει μουχαχα
Ζώδια :
αχ τελεια!!!!πολυ ωραια ιδεα θα το κανω κ θα σου πω αποτελεσμα αυριο!
χαχαχα αρακας στα μουλοχτα
Ζώδια :
fridoula αν επιτρέπεται πόσο είναι το μωρό σου;;; Γιατί σε περίπτωση που το άλεσες ίσως να ήταν αναγουλιαστικό. Εγώ θα πρότινα να αυξήσεις αναλογία σε πατάτα καρότο τα οποία πάτα τα με το πηρούνι και αρακά και καλαμπόκι τα αλέθεις για να μη μείνει καμια φλουδίτσα. Το ίδιο και η ντομάτα αν μείνει κανένα κομμάτι καντο με πηρούνι. Επίσης για πείτε μου άνιθος επιτρέπεται;;; Γιατί σέλινο μαιντανό της βάζω, αλλα για άνιθο δεν γνωρίζω. Πάντως αν επιτρέπεται θα βελτιώσει πολύ τη γεύση του αρακα.
Και επίσης εγώ θα αρχίσω να ξαλμυρίζω φετούλα και θα τη τρίβω μεσα στο φαί για έξτρα γεύση.
Και επίσης εγώ θα αρχίσω να ξαλμυρίζω φετούλα και θα τη τρίβω μεσα στο φαί για έξτρα γεύση.
giotaki83- Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011
Τόπος : SALONIKA FTWXOMANA
καλε ναι επιτρεπεται ο ανιθος γιατι οχι?εγω βαζω μερικες φορες.
το τυρι θα δωσει πολυ ωραια γευση θα δεις
το τυρι θα δωσει πολυ ωραια γευση θα δεις
Ζώδια :
γιωτα ειμαστε σχεδον 2χρονων στις 3Μαιου τα κλεινουμε!!!εννοειται οτι ειχα βαλει και πατατα και καροτο κ οχι δεν το αλεσα επειδη προσπαθω να της το κοψω το αλεσμενο.εχουμε σχεδον ολα τα δοντια πριν λιγες μερες εσκασαν και οι τελευταιοι κυνοδοντες..ισως να πονουσε χθες γιατι ολη μερα ηταν στην γκρινια.
ανιθο κ γενικα ολες τις πρασιναδες τις τρωμε απο τοτε που χρονισαμε,αλεσμενα βεβαια...
ανιθο κ γενικα ολες τις πρασιναδες τις τρωμε απο τοτε που χρονισαμε,αλεσμενα βεβαια...
φριντουλα ολα αλεσμενα τα τρωει?
Ζώδια :
οχι το μεσημεριανο μονο,δηλ το απογευμα τοστ μια χαρα το τρωει η τα υπολοιπα που ανεφερα μακαρονια ρυζι κτλ.το φρουτο εννοειται ακομα αλεσμενο κ θα το κρατησω αυτο οσο μπορεσω.
το μεσημεριανο ομως λογω του οτι η παιδιατρος ελεγε εξ αρχης 2μοσχ.2κοτ.2ψαρι 1οσπρια με αγχωνε αυτο και τα εδινα αλεσμενα ολα,για να ειμαι σιγουρη οτι θα φαει γιατι αλλοιωτο κ λιγοτερη ποσοτητα αλλα τα εφτυνε κιολας δεν τα μασουσε μια δυο φορες που προσπαθησα στο παρελθον μου ειπε κ η παιδιατρος αστην δεν πειραζει και επαναπαυτηκα..
τωρα ομως αυτες τις μερες κ δεν ξερω αν φταινε τα δοντια η βαρεθηκε το αλεσμενο(μαλλον το πρωτο ισχυει)γιατι δεν ανοιγε το στομα με τιποτα!!!!
το μεσημεριανο ομως λογω του οτι η παιδιατρος ελεγε εξ αρχης 2μοσχ.2κοτ.2ψαρι 1οσπρια με αγχωνε αυτο και τα εδινα αλεσμενα ολα,για να ειμαι σιγουρη οτι θα φαει γιατι αλλοιωτο κ λιγοτερη ποσοτητα αλλα τα εφτυνε κιολας δεν τα μασουσε μια δυο φορες που προσπαθησα στο παρελθον μου ειπε κ η παιδιατρος αστην δεν πειραζει και επαναπαυτηκα..
τωρα ομως αυτες τις μερες κ δεν ξερω αν φταινε τα δοντια η βαρεθηκε το αλεσμενο(μαλλον το πρωτο ισχυει)γιατι δεν ανοιγε το στομα με τιποτα!!!!
μπορεις να κανεις κιμα μοσχαρισιο με κριθαρακι ζουμερο με ντοματουλα μεσα.ετσι θα φαει και το μοσχαρι
Ζώδια :
Δήμητρα μου μιας και το χεις το θέμα της μωρουδιακής διατροφής λόγω πείρας ( ) για πες μου, ελιές και πιπεριές πότε ΄ξεκινήσατε;; Μέλι;;;
και τα 3 μετα το χρονο.μελι πριν τον χρονο δε κανει μπορει να αποβει μεχρι και θανατηφορο.προσοχη κοριτσια
Ζώδια :
Μελι ουτε κι εμενα με αφηνει ο παιδιατρος.... Μου ειπε οχι ακομη, γιατι μπορει να παρουσιαστει αλλεργικο σοκ λογω της γυρης, απ'οπου και φτιαχνεται το μελι..
Καλου κακου θα του κανω ενα τεστακι, που δειχνει που εχει αλλεργιες για να ξερουμε....
Καλου κακου θα του κανω ενα τεστακι, που δειχνει που εχει αλλεργιες για να ξερουμε....
Thaumataki- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : New Delhi
πριν 3-4 χρονια ειπαν στις ειδησεις για ενα βρεφος που του εβαλε η γιαγια μελι στην πιπιλα και το μωρο πεθανε.
ελεος με τις ανιδεες γριες ολα τα ξερουν νομιζουν.μελι στις πιπιλες ουζο στα ουλα
ελεος με τις ανιδεες γριες ολα τα ξερουν νομιζουν.μελι στις πιπιλες ουζο στα ουλα
Ζώδια :
κ σε εμας μελι με το που χρονισαμε,λιγο μετα μας το εδωσε..οπως και ολες τις πρασιναδες...
σημερα παντως εφυγε οπως μου ειπες Δημητρα, το κριθαρακι με τον κιμα εννοειται πως θα το δοκιμασω κ πιστευω οτι θα εχουμε επιτυχια!!!!!
σημερα παντως εφυγε οπως μου ειπες Δημητρα, το κριθαρακι με τον κιμα εννοειται πως θα το δοκιμασω κ πιστευω οτι θα εχουμε επιτυχια!!!!!
τι εννοεις εφυγε καλε?
δε σε πιασα ειναι μια ωρα δυσκολη χαχαχαχα
δε σε πιασα ειναι μια ωρα δυσκολη χαχαχαχα
Ζώδια :
πο πο σορρυ εφαγε ηθελα να πω!!!!!αλεσμενο αρακα με μακαρονια!!!!RESPECT!!!
χααααααααααααχαχαχαχα α ναι τωρα το θυμηθικα που σου ειπα να το αλεσεις ωραια η σαλτσα αρακα? και το κρεας μπορεις να αλεθεις με σαλτσα και να το πασαρεις με μακαρονια η με ρυζι
Ζώδια :
Δημητρα πρώτον πρέπει να φτιάξεις μια σελίδα με όδηγίες για διατροφή μωρών περα του 4μήνου να μπαίνουμε ρε αδερφέ και να ενημερωνόμαστε, μη ρωτάμε όλη την ωρα για το παραμικρο!!!!!!!!!!!!! Δεύτερον, καταφερες να ταίζεις τα μωράκια σου όλα με όλων των ειδών τα φαγητά όσο ήταν μωράκια ενώ όπως έιδα να λες πλέον δεν τρων τα πάντα αλλά μοιάσαν του μπαμπά τους. Γιατί πιστεύεις έγινε αυτό;;; Αλήθεια με ενδιαφέρει αν θεωρεις ότι κάτι περνούσε από το χέρι σου και δεν το έκανες γιατι θέλω η σοφία ΄μου να τρώει τα πάντα κι όχι μόνο τα γνωστά (πατάτες,μακαρόνια, μπιφτέκια) Εντάξει το να μη τρώει πχ μελιτζάνα αλλα να τρώει κολοκυθάκια φασολάκια αρακά δεν είναι πρόβλημα. Αλλά να μη τρώει τίποτα από αυτά;;;;Ε όχι...δύσκολο
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|