Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ - Σελίδα 2 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ

5 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από fridoula Σαβ Απρ 09, 2011 12:21 pm

και εγω δινω φετα και μαλιστα μου ελεγε ξαλμυρισμενη η ανθοτυρο στην δικη σας ηλικια Γιωτουλα.ε την ξαλμυρισα μια την ξαλμυρισα δυο μετα ξεχνουσα κιολας να πω την αληθεια και μετα τον χρονο την ετρωγε ετσι.
Δημητρα οταν λες ριχνεις το κρεμμυδι,δεν το ψιλοκοβεις??δεν το αχνιζεις καθολου τα ριχνεις ολα μαζι με νερο και στο τελος βαζεις λαδι??
σ'επρηξα Δημητρα με τις αποριες αλλα με τρια παιδια εισαι πιστευω εξπερ!

fridoula

Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2011
Τόπος : thessaloniki

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από VAMPIRE Σαβ Απρ 09, 2011 12:28 pm

δε με επριξες καλε!!
στον αρακα και στα φασολακια και γενικα στις σουπες οχι δε το ψιλοκοβω!το κοβω στη μεση και το ριχνω μεσα.ετσι μετα ξεχωριζω τις 2 μεριδες(για 2 μερες) και βαζω μισο κρεμμυδι σημερα και μισο αυριο.
δε το τσιγαριζω για να μη χαθουν οι βιταμινες.απλα βαζω νερο και ριχνω μεσα φασολακια πατατα καροτο κρεμμυδι και 15 λεπτα πριν γινει ριχνω και την ντοματα χωρις φλουδα ομως. μολις το σβησω το αφηνω 5 λεπτα και μετα ριχνω το ελαιολαδο,
το τυρι το ξαλμυριζω και γω
VAMPIRE
VAMPIRE

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Χοίρος
Τόπος : Germany Gütersloh

Δημοσίευση από fridoula Πεμ Απρ 14, 2011 10:40 pm

καλημερα,Δημητρα θα κανω τον αρακα σημερα ετσι οπως τον περιγραφεις εσυ,για να δουμε τι θα γινει...δηλ μπορω να κρατησω αρακα κ για αυριο???γιατι λες για δυο μερες πιο πανω..

fridoula

Δημοσίευση από VAMPIRE Παρ Απρ 15, 2011 2:55 am

ναι βρε μονο βαλτον στο ψυγειο για να μη σου χαλασει και αυριο τον ζεσταινεις
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από fridoula Παρ Απρ 15, 2011 4:06 am

αποτυχια σκετη σημερα!!!!τεσσερις κουταλιες με το ζοριιιιιιιι!!!!!!εχθες της εδωσε η μαμα μου γεμιστο κολοκυθακι και το εφαγε(οχι αλεσμενο) σημερα με τον αρακα μαλωσαμε και κοιμηθηκε!!!τα νευρα μουουουουουουο!!!!!! ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ - Σελίδα 2 11587

fridoula

Δημοσίευση από VAMPIRE Παρ Απρ 15, 2011 5:11 am

χαχαχαχαχα καλε μη το μαλωνεις θα το παρει με στραβο ματι!!βαλε σε ενα πιατο ταχα μου οτι τρως εσυ!!
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από fridoula Παρ Απρ 15, 2011 6:11 am

αχχχ το εχω δοκιμασει και αυτο!!!αφου απο τα νευρα μου στο δικο της πιατο εφαγα.τιποτα κανενα ενδιαφερον!!αν ηταν τιποτα αλλο θα με παρακαλουσε το ξερω πχ μακαρονια ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ - Σελίδα 2 11587 κριθαρακι ρυζι κρεπα πιτσα λουκανικο(που δεν την δινω δεν αγοραζω το γνωριζει ομως)πιτα..
οπως καταλαβες οι προσπαθειες μου ακαρπες...
που να τον κρατησω και για αυριο πιστευω οτι με το που θα τον δει θα με φτυσει τουλαχιστον,χαχαχα... ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ - Σελίδα 2 101803

fridoula

Δημοσίευση από VAMPIRE Παρ Απρ 15, 2011 7:14 am

χμμμ για να σκεφτουμε κανενα κολπο να τον πασαρεις υπουλα!!!
α!! αλεσε το και ριξτο πανω στα μακαρονια η στο κριθαρακι.χαμπαρι δε θα παρει σαν σαλτσα θα γινει μουχαχα
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από fridoula Παρ Απρ 15, 2011 9:51 am

αχ τελεια!!!!πολυ ωραια ιδεα θα το κανω κ θα σου πω αποτελεσμα αυριο! ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ - Σελίδα 2 732651

fridoula

Δημοσίευση από VAMPIRE Παρ Απρ 15, 2011 9:52 am

χαχαχα αρακας στα μουλοχτα Twisted Evil
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από giotaki83 Παρ Απρ 15, 2011 11:26 am

fridoula αν επιτρέπεται πόσο είναι το μωρό σου;;; Γιατί σε περίπτωση που το άλεσες ίσως να ήταν αναγουλιαστικό. Εγώ θα πρότινα να αυξήσεις αναλογία σε πατάτα καρότο τα οποία πάτα τα με το πηρούνι και αρακά και καλαμπόκι τα αλέθεις για να μη μείνει καμια φλουδίτσα. Το ίδιο και η ντομάτα αν μείνει κανένα κομμάτι καντο με πηρούνι. Επίσης για πείτε μου άνιθος επιτρέπεται;;; Γιατί σέλινο μαιντανό της βάζω, αλλα για άνιθο δεν γνωρίζω. Πάντως αν επιτρέπεται θα βελτιώσει πολύ τη γεύση του αρακα.
Και επίσης εγώ θα αρχίσω να ξαλμυρίζω φετούλα και θα τη τρίβω μεσα στο φαί για έξτρα γεύση.
giotaki83
giotaki83

Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011
Τόπος : SALONIKA FTWXOMANA

Δημοσίευση από VAMPIRE Παρ Απρ 15, 2011 11:33 am

καλε ναι επιτρεπεται ο ανιθος γιατι οχι?εγω βαζω μερικες φορες.
το τυρι θα δωσει πολυ ωραια γευση θα δεις
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από fridoula Παρ Απρ 15, 2011 11:16 pm

γιωτα ειμαστε σχεδον 2χρονων στις 3Μαιου τα κλεινουμε!!!εννοειται οτι ειχα βαλει και πατατα και καροτο κ οχι δεν το αλεσα επειδη προσπαθω να της το κοψω το αλεσμενο.εχουμε σχεδον ολα τα δοντια πριν λιγες μερες εσκασαν και οι τελευταιοι κυνοδοντες..ισως να πονουσε χθες γιατι ολη μερα ηταν στην γκρινια.
ανιθο κ γενικα ολες τις πρασιναδες τις τρωμε απο τοτε που χρονισαμε,αλεσμενα βεβαια...

fridoula

Δημοσίευση από VAMPIRE Σαβ Απρ 16, 2011 12:04 am

φριντουλα ολα αλεσμενα τα τρωει?
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από fridoula Σαβ Απρ 16, 2011 1:37 am

οχι το μεσημεριανο μονο,δηλ το απογευμα τοστ μια χαρα το τρωει η τα υπολοιπα που ανεφερα μακαρονια ρυζι κτλ.το φρουτο εννοειται ακομα αλεσμενο κ θα το κρατησω αυτο οσο μπορεσω.
το μεσημεριανο ομως λογω του οτι η παιδιατρος ελεγε εξ αρχης 2μοσχ.2κοτ.2ψαρι 1οσπρια με αγχωνε αυτο και τα εδινα αλεσμενα ολα,για να ειμαι σιγουρη οτι θα φαει γιατι αλλοιωτο κ λιγοτερη ποσοτητα αλλα τα εφτυνε κιολας δεν τα μασουσε μια δυο φορες που προσπαθησα στο παρελθον μου ειπε κ η παιδιατρος αστην δεν πειραζει και επαναπαυτηκα..
τωρα ομως αυτες τις μερες κ δεν ξερω αν φταινε τα δοντια η βαρεθηκε το αλεσμενο(μαλλον το πρωτο ισχυει)γιατι δεν ανοιγε το στομα με τιποτα!!!!

fridoula

Δημοσίευση από VAMPIRE Σαβ Απρ 16, 2011 1:51 am

μπορεις να κανεις κιμα μοσχαρισιο με κριθαρακι ζουμερο με ντοματουλα μεσα.ετσι θα φαει και το μοσχαρι
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από giotaki83 Σαβ Απρ 16, 2011 5:16 am

Δήμητρα μου μιας και το χεις το θέμα της μωρουδιακής διατροφής λόγω πείρας ( ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ - Σελίδα 2 68436 ) για πες μου, ελιές και πιπεριές πότε ΄ξεκινήσατε;; Μέλι;;;
giotaki83
giotaki83

Δημοσίευση από VAMPIRE Σαβ Απρ 16, 2011 6:50 am

και τα 3 μετα το χρονο.μελι πριν τον χρονο δε κανει μπορει να αποβει μεχρι και θανατηφορο.προσοχη κοριτσια
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από Thaumataki Σαβ Απρ 16, 2011 7:09 am

Μελι ουτε κι εμενα με αφηνει ο παιδιατρος.... Μου ειπε οχι ακομη, γιατι μπορει να παρουσιαστει αλλεργικο σοκ λογω της γυρης, απ'οπου και φτιαχνεται το μελι..
Καλου κακου θα του κανω ενα τεστακι, που δειχνει που εχει αλλεργιες για να ξερουμε....
Thaumataki
Thaumataki

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Λέων Σκύλος
Τόπος : New Delhi

Δημοσίευση από VAMPIRE Σαβ Απρ 16, 2011 8:08 am

πριν 3-4 χρονια ειπαν στις ειδησεις για ενα βρεφος που του εβαλε η γιαγια μελι στην πιπιλα και το μωρο πεθανε.
ελεος με τις ανιδεες γριες ολα τα ξερουν νομιζουν.μελι στις πιπιλες ουζο στα ουλα Evil or Very Mad
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από fridoula Σαβ Απρ 16, 2011 9:23 am

κ σε εμας μελι με το που χρονισαμε,λιγο μετα μας το εδωσε..οπως και ολες τις πρασιναδες...
σημερα παντως εφυγε οπως μου ειπες Δημητρα, ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ - Σελίδα 2 1619510625 το κριθαρακι με τον κιμα εννοειται πως θα το δοκιμασω κ πιστευω οτι θα εχουμε επιτυχια!!!!! ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ - Σελίδα 2 1619510625

fridoula

Δημοσίευση από VAMPIRE Σαβ Απρ 16, 2011 9:24 am

τι εννοεις εφυγε καλε?
δε σε πιασα ειναι μια ωρα δυσκολη χαχαχαχα
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από fridoula Σαβ Απρ 16, 2011 9:26 am

πο πο σορρυ εφαγε ηθελα να πω!!!!!αλεσμενο αρακα με μακαρονια!!!!RESPECT!!!

fridoula

Δημοσίευση από VAMPIRE Σαβ Απρ 16, 2011 9:38 am

χααααααααααααχαχαχαχα α ναι τωρα το θυμηθικα που σου ειπα να το αλεσεις ωραια η σαλτσα αρακα? Razz και το κρεας μπορεις να αλεθεις με σαλτσα και να το πασαρεις με μακαρονια η με ρυζι
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από giotaki83 Σαβ Απρ 16, 2011 11:00 am

Δημητρα πρώτον πρέπει να φτιάξεις μια σελίδα με όδηγίες για διατροφή μωρών περα του 4μήνου να μπαίνουμε ρε αδερφέ και να ενημερωνόμαστε, μη ρωτάμε όλη την ωρα για το παραμικρο!!!!!!!!!!!!! Δεύτερον, καταφερες να ταίζεις τα μωράκια σου όλα με όλων των ειδών τα φαγητά όσο ήταν μωράκια ενώ όπως έιδα να λες πλέον δεν τρων τα πάντα αλλά μοιάσαν του μπαμπά τους. Γιατί πιστεύεις έγινε αυτό;;; Αλήθεια με ενδιαφέρει αν θεωρεις ότι κάτι περνούσε από το χέρι σου και δεν το έκανες γιατι θέλω η σοφία ΄μου να τρώει τα πάντα κι όχι μόνο τα γνωστά (πατάτες,μακαρόνια, μπιφτέκια) Εντάξει το να μη τρώει πχ μελιτζάνα αλλα να τρώει κολοκυθάκια φασολάκια αρακά δεν είναι πρόβλημα. Αλλά να μη τρώει τίποτα από αυτά;;;;Ε όχι...δύσκολο
giotaki83
giotaki83

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης