Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
γιατι?? ενα αναπαντητο ερωτημα...
+6
derbybaby
Ladycat
flora-flora
Eri
eleni08
VAMPIRE
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
γιατι?? ενα αναπαντητο ερωτημα...
σημερα εμαθα κατι τραγικο..
μιλησα στο τηλ με μια γνωστη μου πολυ καλη γυναικα.εχουμε μια κοινη γνωστη λοιπον που εχει 2 παιδακια...πριν 2 χρονια ηταν εγκυος στο 3ο της παιδι και το παιδι πεθανε πανω στη γεννα.ειχε τυλιχτει ο λωρος...
ξαναεμεινε εγκυος κ αναρωτιομουν τι εγινε τελικα γεννησε?ηταν οι μερες της...την ρωτησα λοιπον και τι μου ειπε ?οτι πεθανε και αυτο!με τον ιδιο τροπο???γιατι ????γιατι???ειναι αδικο
2 παιδια σε 2 χρονια???πως θα συνεχισει αυτη η κοπελα?εφερε στον κοσμο 2 νεκρα μωρα!πως???γιατι εγινε αυτο???δε μπορω να το δεχτω!πως ζει αυτη η κοπελα?ΠΩΣ?????
μιλησα στο τηλ με μια γνωστη μου πολυ καλη γυναικα.εχουμε μια κοινη γνωστη λοιπον που εχει 2 παιδακια...πριν 2 χρονια ηταν εγκυος στο 3ο της παιδι και το παιδι πεθανε πανω στη γεννα.ειχε τυλιχτει ο λωρος...
ξαναεμεινε εγκυος κ αναρωτιομουν τι εγινε τελικα γεννησε?ηταν οι μερες της...την ρωτησα λοιπον και τι μου ειπε ?οτι πεθανε και αυτο!με τον ιδιο τροπο???γιατι ????γιατι???ειναι αδικο
2 παιδια σε 2 χρονια???πως θα συνεχισει αυτη η κοπελα?εφερε στον κοσμο 2 νεκρα μωρα!πως???γιατι εγινε αυτο???δε μπορω να το δεχτω!πως ζει αυτη η κοπελα?ΠΩΣ?????
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Απ: γιατι?? ενα αναπαντητο ερωτημα...
Τραγικό!!!
Και απαράδεκτο στις μέρες μας να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά με την τεχνολογία που μας παρέχεται...
Καλά δεν το είδανε το μωρό που ήταν τυλιγμένο; Καρδιοτακογράφος δεν υπήρχε να το αντιληφθούν και να το πάρουν με καισαρική;
Που έγινε αυτό Δήμητρα;
Και απαράδεκτο στις μέρες μας να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά με την τεχνολογία που μας παρέχεται...
Καλά δεν το είδανε το μωρό που ήταν τυλιγμένο; Καρδιοτακογράφος δεν υπήρχε να το αντιληφθούν και να το πάρουν με καισαρική;
Που έγινε αυτό Δήμητρα;
eleni08- Ημερομηνία εγγραφής : 01/03/2011
Ζώδια :
Τόπος : Θεσσαλονίκη για!!
Αχ κορίτσια......όταν διέκοψα αναγκαστηκά την τρίτη μου κύηση 5 μηνών δυσκολέυτηκα πολυ να σταθώ στα πόδια μου.Όταν ξαναέμεινα έγκυος βρήκα ξανά το χαμένο μου χαμόγελο....Όταν μου είπαν,μερικές ώρες μετά τη γέννα, ότι το μωρό μου έδινε μάχη για να αναπνέυσει....ένοιωθα να σβήνω....Είπα ότι αν έφευγε το μωρό μου θα έφευγα και εγώ....Έκλαιγα συνέχεια και παρακαλούσα το Θεό με όλο μου το είναι..Έτσι ζούσα μέσα στο κλάμα και μέσα στις προσευχές για μία εβδομάδα....Τελικά ο Θεός μας βοήθησε και της έκανε το πιο πολύτιμο δώρο.....την υγεία της....!!!!!Αν την έχανα.......Καταλαβαίνω τον πόνο της μάνας αυτής....μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω....Δήμητρα μείνε κοντά της....στήριξέ την....σε έχει ανάγκη και ας μην το λέει.....Θα προσέυχομαι για αυτήν και όλες τις μαμάδες που έχουν περάσει παρόμοιες καταστάσεις να βρουν δύναμη να συνεχίσουν.....
Eri- Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011
Μα τι λες τώρα !!! δίκιο έχει η Ελένη 08 στην μέρες μας ανεπίτρεπτο…
εγώ εδώ γέννησα στην Πάρο την μικρή που ούτε
τα υποτυπώδη δεν έχουν για γεννά είχα μια γεννά δύσκολη λόγο το ότι ο λώρος ήταν κοντός και το παιδί δεν μπορούσε να βγει
και παρόλα αυτά με την βοήθεια του γιατρού και της παναγίας τα καταφέραμε
πιστεύω ότι ο γιατρός παίζει μεγάλο ρολό !!!
εγώ εδώ γέννησα στην Πάρο την μικρή που ούτε
τα υποτυπώδη δεν έχουν για γεννά είχα μια γεννά δύσκολη λόγο το ότι ο λώρος ήταν κοντός και το παιδί δεν μπορούσε να βγει
και παρόλα αυτά με την βοήθεια του γιατρού και της παναγίας τα καταφέραμε
πιστεύω ότι ο γιατρός παίζει μεγάλο ρολό !!!
Πωπω τι πόνος θεέ μου δήμητρα να σταθείς στην κοπέλα εύχομαι καμιά μάνα να μην νιώσει τέτοιο πόνο μα καλά οι γιατροί δεν είδαν το μωρό ότι ήταν τυλιγμένο με το λώρο γιαυτό κάνουμε τα υπερηχογράφηκατα
παιδια κ μια γνωστη μου ηταν το μωρακι της τυλιγμενο κ δε φανηκε με τον τοκογραφο κ επειδη ηταν προγραμματισμενη καισαρικη επεμεινε να την εγχειρησουν 2 εβδομαδες νωριτερα κ τοβγαλαν το μωρακι οκ.ηταν το ενστικτο της μανας!! πολλα συλλυπητηρια στην κοπελα..
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
παιδια ο γιατρος της ειναι ιαπωνας!τι να λεμε τωρα!!!πολυ του φυσικου και του ομοιοπαθητικου!η κοπελα παρακαλουσε για καισαρικη και δεν της εκανε!!και του ελεγε!θελω καισαρικη γιατι δε θελω να περασω τα ιδια που επαθα περσι!αλλα αυτος τιιιιιιιποτααα!!!οχι της ελεγε!!!το μωρο ειναι μια χαρα!!!
και η δικια μου ηταν τυλιγμενη και μου βγηκε μελανιασμενη και μωβ κ ουτε εκλαψε οταν γεννηθηκε!αλλα μολις βγηκε την ξετιλιξαν την αφησαν 2 λεπτα επανω μου κ μετα της εκοψαν τον αφαλο κ αφου δεν εκλαψε την πηγαν κατευθειαν για οξυγονο!αυτος τι σκατα εκανε?δε ξερω ρε παιδια!η κοπελα παιρνει χαπια!δε θελει ουτε το γαλα της να κοψει!το εχει και τρεχει!!ευτυχως εχει τη μαμα της εδω και τις κραταει τα αλλα 2 παιδια!
και η δικια μου ηταν τυλιγμενη και μου βγηκε μελανιασμενη και μωβ κ ουτε εκλαψε οταν γεννηθηκε!αλλα μολις βγηκε την ξετιλιξαν την αφησαν 2 λεπτα επανω μου κ μετα της εκοψαν τον αφαλο κ αφου δεν εκλαψε την πηγαν κατευθειαν για οξυγονο!αυτος τι σκατα εκανε?δε ξερω ρε παιδια!η κοπελα παιρνει χαπια!δε θελει ουτε το γαλα της να κοψει!το εχει και τρεχει!!ευτυχως εχει τη μαμα της εδω και τις κραταει τα αλλα 2 παιδια!
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Dimitra83 έγραψε:σημερα εμαθα κατι τραγικο..
Oντως πολυ ασχημο αυτο που συνεβει στην φιλη σου.Θα μου επιτρεψεις να σου πω και εγω την τραγικη ιστορια μιας συμμαθητριας μου.
Μια μερα πριν το γαμο της,γινεται η κηδεια του αντρα της!Πεθανε στον υπνο του απο καρδια-ΕΔΩ να σημειωσω οτι ειχε προβλημα.Η δε πεθερα της,την κυνηγησε τοσο πολυ την κοπελα-λες και εφταιγε αυτη-και δεν την αφησε να παρει τα πραγματα της(ρουχα-επιπλα)απο το σπιτι που θα μενανε με τον παραλιγο συζηγο της!
Η κοπελα,μετα απο χρονια,παντρευτηκε εναν ιερεα.Λιγες μερες μετα το γαμο της,χανει τον πατερα της απο χρονια ασθενεια!Μενει εγκυος,χανει το 1ο παιδι,ξαναμενει εγκυος χανει και το 2ο,ξαναμενει και χανει και το 3ο!Το ασχημο ηταν οτι εχανε τα παιδια σε προχωρημενη εγκυμοσυνη-6ο/7ο μηνα!
Πριν απο ενα χρονο εκανε ενα μωρακι-αγορακι και το χαρηκε ολη η γειτονια σαν να ηταν δικο μας παιδι!!!
Τα ματια αυτης της κοπελας ηταν μονιμως μελαγχολικα και υγρα,κοκκινα απο το κλαμα!Σαν εφηβη και πριν απο ολες τις ατυχιες της ηταν ενα κοριτσι που γελαγε συνεχεια και δεν περναγε απαρατηρητο!Ξαφνικα εχει μεταμορφωθει σε ενα πλασμα ηρεμο,υσηχο,χωρις πολλα πολλα!!
ChristinaThanps- Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011
ChristinaThanps έγραψε:Dimitra83 έγραψε:σημερα εμαθα κατι τραγικο..
Oντως πολυ ασχημο αυτο που συνεβει στην φιλη σου.Θα μου επιτρεψεις να σου πω και εγω την τραγικη ιστορια μιας συμμαθητριας μου.
Μια μερα πριν το γαμο της,γινεται η κηδεια του αντρα της!Πεθανε στον υπνο του απο καρδια-ΕΔΩ να σημειωσω οτι ειχε προβλημα.Η δε πεθερα της,την κυνηγησε τοσο πολυ την κοπελα-λες και εφταιγε αυτη-και δεν την αφησε να παρει τα πραγματα της(ρουχα-επιπλα)απο το σπιτι που θα μενανε με τον παραλιγο συζηγο της!
Η κοπελα,μετα απο χρονια,παντρευτηκε εναν ιερεα.Λιγες μερες μετα το γαμο της,χανει τον πατερα της απο χρονια ασθενεια!Μενει εγκυος,χανει το 1ο παιδι,ξαναμενει εγκυος χανει και το 2ο,ξαναμενει και χανει και το 3ο!Το ασχημο ηταν οτι εχανε τα παιδια σε προχωρημενη εγκυμοσυνη-6ο/7ο μηνα!
Πριν απο ενα χρονο εκανε ενα μωρακι-αγορακι και το χαρηκε ολη η γειτονια σαν να ηταν δικο μας παιδι!!!
Τα ματια αυτης της κοπελας ηταν μονιμως μελαγχολικα και υγρα,κοκκινα απο το κλαμα!Σαν εφηβη και πριν απο ολες τις ατυχιες της ηταν ενα κοριτσι που γελαγε συνεχεια και δεν περναγε απαρατηρητο!Ξαφνικα εχει μεταμορφωθει σε ενα πλασμα ηρεμο,υσηχο,χωρις πολλα πολλα!!
αυτά πρέπει να βλέπουμε και να εκτιμούμε όλα όσα έχουμε.και με λιγότερα και με περισσότερα θα τα καταφέρουμε μια χαρά.οι άνθρωποι δεν ξανάρχονται... πραγματικά λυπάμαι και για τις δύο κοπέλες...
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
πωππωπωπωπω σοκ επαθα χριστινα και δημητρα
δημητρα ειναι ανεπιτρεπτο να συμβαινουν τετοια πραγματα στην εποχη μας.
χριστινακι μουλυπαμαι για την φιλη σου . χριστινα σου στελνω μηνυμα πμ . μην αναψω τα αιματα εδω
δημητρα ειναι ανεπιτρεπτο να συμβαινουν τετοια πραγματα στην εποχη μας.
χριστινακι μουλυπαμαι για την φιλη σου . χριστινα σου στελνω μηνυμα πμ . μην αναψω τα αιματα εδω
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στην ιστορια της κοπελλας με κανει εντυπωση που δεν αντιληφτηκε ο γιατρος απο τον υπερρηχογραφο την περιτυλιξη και απο την αλλην που η κοπελα επεμενε στον ιδιο γιατρο, οταν η μη σωστη διαγνωη και το μεγαλο λαθος του γιατρου την εφερε σε αυτη τη θεση.
Και εμενα η μεγαλη μου ηταν τυλιγμενη με τον ομφαλιο λωρο και δεν κατεβαινε και επιπλεον με προκληση τεχνητων πονων φαινοταν ποτε οτι οι σφυγμοι ανεβαιναν και ποτε οτι επεφταν...Ο γιατρος μου το ειδε και με εκανε καισαρικη αφου εξαντλησε καθε περιθωριο.Ειχε αρχισει να ασβεστοποιειται ο πλακουντας, το μωρο ειχε ξεραμενα σημαδακια στα ακρα. Αλλα απο το ζορισμα, ειχε κοκκινο στο λαιμο απο τα σημαδια της περιτυλιξης, ετσι θυμαμαι.
Δηλαδη θελω να πω οτι ολοφανερα προκειται για μεγα ιατρικο λαθος που ομως μπορει να αποφευχθει, πως συνεχισε στον ιδιο γιατρο αυτη η κοπελλα; Πρωτη φορα δεν ηξερε, δευτερη ομως;
Χριστινα, τραγικη η ιστορια σου...Πολλες πεθερες αν πεθανει το παιδι τους κατηγορουν τη νυφη, υπαρχει αυτη η νοοτροπια αν και δεν καταλαβαινω τη βαση της...Ο Θεος να δινει δυναμη και στις 2 τραγικες αυτες κοπελλες...
Και εμενα η μεγαλη μου ηταν τυλιγμενη με τον ομφαλιο λωρο και δεν κατεβαινε και επιπλεον με προκληση τεχνητων πονων φαινοταν ποτε οτι οι σφυγμοι ανεβαιναν και ποτε οτι επεφταν...Ο γιατρος μου το ειδε και με εκανε καισαρικη αφου εξαντλησε καθε περιθωριο.Ειχε αρχισει να ασβεστοποιειται ο πλακουντας, το μωρο ειχε ξεραμενα σημαδακια στα ακρα. Αλλα απο το ζορισμα, ειχε κοκκινο στο λαιμο απο τα σημαδια της περιτυλιξης, ετσι θυμαμαι.
Δηλαδη θελω να πω οτι ολοφανερα προκειται για μεγα ιατρικο λαθος που ομως μπορει να αποφευχθει, πως συνεχισε στον ιδιο γιατρο αυτη η κοπελλα; Πρωτη φορα δεν ηξερε, δευτερη ομως;
Χριστινα, τραγικη η ιστορια σου...Πολλες πεθερες αν πεθανει το παιδι τους κατηγορουν τη νυφη, υπαρχει αυτη η νοοτροπια αν και δεν καταλαβαινω τη βαση της...Ο Θεος να δινει δυναμη και στις 2 τραγικες αυτες κοπελλες...
Κοριτσομανα- Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2011
Τόπος : ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Παρόμοια θέματα
» γιατι γιατιμαμα!
» Να ρε γιατί δεν πεθαίνει η Ελλάδα !
» γιατι βαφτιζουνε παιδια???
» Γιατί οι βίγκαν λένε όχι στα γαλακτοκομικά;
» Συνταγες δοκιμασμενες και γιατι οχι,light!!
» Να ρε γιατί δεν πεθαίνει η Ελλάδα !
» γιατι βαφτιζουνε παιδια???
» Γιατί οι βίγκαν λένε όχι στα γαλακτοκομικά;
» Συνταγες δοκιμασμενες και γιατι οχι,light!!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|