Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
οταν η μανα μας γινεται γιαγια
+16
Μαρσυ
elenikaram
Thaumataki
VAMPIRE
agelaki-007
flora-flora
eleni08
Eri
pastakia
vassiliki
trianmeli
joan80
derbybaby
littlefish
ΠΟΠΗ
Ladycat
20 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 5
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
Απ: οταν η μανα μας γινεται γιαγια
κοριτσια θα της το πω να χεστει απο χαρα χαχαχαχα
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
φαίνετε από την φωτ. ότι πρέπει να είναι καταπληχτικός άνθρωπος
!!! άνθρωπο που γελαει μην τον φοβάσαι !!!
!!! άνθρωπο που γελαει μην τον φοβάσαι !!!
Συγκινήθηκα !! ας το καλό σου !!!θέλω να της δώσεις μια μεγάλη
αγκαλιά απο μένα και να της πεις ότι είναι πρότυπο !!!
αγκαλιά απο μένα και να της πεις ότι είναι πρότυπο !!!
Εμενα η μανα μου εγινε για δευτερη φορα γιαγια απο μενα. Την πρωτη ηταν απο την αδελφη μου που γεννησε το 2005.
Και εγω μπορω να πω οτι ειναι η γυναικα ηρωιδα, αφου εχει περασει παααρα πολλα στη ζωη της! Γεννηθηκε το 1957 και οταν την γεννησε η μανα της της ειπαν ψεματα οτι το παιδι της πεθανε...
Την μανα μου ομως την εδωσαν για υιοθεσια σε μια αλλη οικογενεια, προφανως επειδη δεν μπορουσαν να κανουν παιδια δικα τους!
Ο πατριος της ηταν χοροφυλακας και μποριετε να καταλαβετε τι τραβηξε...Μεγαλωσε στις Σερρες...παιδικη ηλικια δεν χαρηκε ποτε, σαν παιδακι δεν ενιωσε αγαπη και στοργη απο τους γονεις της, (τους θετους παντα) δεν της πηραν ποτε ουτε μια τσιχλα! Ο πατριος της εβαζε σταχτη στο παραθυρο για να αφησει σημαδια σε περιπτωση που εκεινη βγει εξω, οποτε η μητρια της μαγειρευε κοτοπουλο, της μανας μου παντα της εβαζαν την φτερουγα και μια μερα εκεινη οταν ηταν 8 χρονων ζητησε να φαει το μπουτι και μολις ο πατριος της το ακουσε αυτο γυρισε το τραπεζι και το εφερε τουμπα!Και η μητρια της φοβοταν να φερει αντιρρηση στον αντρα της γιατι ''τις ετρωγε'' Δεν της πηραν ποτε ουτε ενα παραμυθι! Την χτυπουσε συνεχεια ο πατριος της! Στα 14 περιπου χρονια της οταν απο μια θεια της εμαθε οτι ειναι υιοθετημενη πηγε στους γονεις της να μαθει λεπτομερειες και ποιοι ειναι οι πραγματικοι της γονεις και πως την πηραν απο την μανα της και τοτε οι γονεις της δεν της εδωσαν καμια αληθηνη απαντηση και της ειπαν οτι ολα αυτα ειναι ψεματα! Τοτε εκεινη αποφασισε να το σκασει απο το σπιτι της και την βρηκε ο πατριος της και την εκλεισε στο αναμορφωτηριο!...Οταν βγηκε απο εκει ηρθε στην Αθηνα και γνωρισε τον πατερα μου, εμεινε εγκυος στην αδελφη μου και παντρευτηκαν.
Το 1998 σε ηλικια 40 χρονων η μητερα μου εμεινε χηρα. Χασαμε τον μπαμπα μας απο καρκινο 50 χρονων και παλεψε η μανα μας και μας μεγαλωσε μονη της, 13 χρονων εγω τοτε, 14 η αδελφη μου.
Οταν ο μπαμπας μας ειχε την κακια αρρωστια μεναμε στον 2ο οροφο και η πολυκατοικια δεν ειχε ασανσερ, εκεινος ειχε αξαντληθει απο τις χειμιοθεραπειες και απο τα φαρμακα και απο την επεμβαση καθως ειχε μεινει με μισο πνευμονα και οι μεταστασεις πλεον ηταν απανωτες, τοτε η μανα μου τον επερνε κυριολεκτικα ΑΓΚΑΛΙΑ και τον ανεβαζε στον 2ο οροφο, οπως εμεις κραταμε τα μωρα μας...
Εχει ψαξει πολλες φορες να βρει τις ριζες της, ομως δεν τα καταφερε μεχρι σημερα!Μεχρι τωρα δεν ξερει ποια ειναι η μανα της και οι πληροφοριες που εχει μεχρι στιγμης δεν οδηγουν δυστυχως πουθενα!
Εχω πολλα να πω για αυτην την γυναικα που θα γεμισω 15 σελιδες...ας σταματησω εδω! Ειναι πραγματικα ηρωιδα! Και σαν μανα και σαν γυναικα και σαν γιαγια! Αξιζει ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ενα ακομη μεγαλυτερο ΣΑΓΑΠΩ!!!!!!!!
Και εγω μπορω να πω οτι ειναι η γυναικα ηρωιδα, αφου εχει περασει παααρα πολλα στη ζωη της! Γεννηθηκε το 1957 και οταν την γεννησε η μανα της της ειπαν ψεματα οτι το παιδι της πεθανε...
Την μανα μου ομως την εδωσαν για υιοθεσια σε μια αλλη οικογενεια, προφανως επειδη δεν μπορουσαν να κανουν παιδια δικα τους!
Ο πατριος της ηταν χοροφυλακας και μποριετε να καταλαβετε τι τραβηξε...Μεγαλωσε στις Σερρες...παιδικη ηλικια δεν χαρηκε ποτε, σαν παιδακι δεν ενιωσε αγαπη και στοργη απο τους γονεις της, (τους θετους παντα) δεν της πηραν ποτε ουτε μια τσιχλα! Ο πατριος της εβαζε σταχτη στο παραθυρο για να αφησει σημαδια σε περιπτωση που εκεινη βγει εξω, οποτε η μητρια της μαγειρευε κοτοπουλο, της μανας μου παντα της εβαζαν την φτερουγα και μια μερα εκεινη οταν ηταν 8 χρονων ζητησε να φαει το μπουτι και μολις ο πατριος της το ακουσε αυτο γυρισε το τραπεζι και το εφερε τουμπα!Και η μητρια της φοβοταν να φερει αντιρρηση στον αντρα της γιατι ''τις ετρωγε'' Δεν της πηραν ποτε ουτε ενα παραμυθι! Την χτυπουσε συνεχεια ο πατριος της! Στα 14 περιπου χρονια της οταν απο μια θεια της εμαθε οτι ειναι υιοθετημενη πηγε στους γονεις της να μαθει λεπτομερειες και ποιοι ειναι οι πραγματικοι της γονεις και πως την πηραν απο την μανα της και τοτε οι γονεις της δεν της εδωσαν καμια αληθηνη απαντηση και της ειπαν οτι ολα αυτα ειναι ψεματα! Τοτε εκεινη αποφασισε να το σκασει απο το σπιτι της και την βρηκε ο πατριος της και την εκλεισε στο αναμορφωτηριο!...Οταν βγηκε απο εκει ηρθε στην Αθηνα και γνωρισε τον πατερα μου, εμεινε εγκυος στην αδελφη μου και παντρευτηκαν.
Το 1998 σε ηλικια 40 χρονων η μητερα μου εμεινε χηρα. Χασαμε τον μπαμπα μας απο καρκινο 50 χρονων και παλεψε η μανα μας και μας μεγαλωσε μονη της, 13 χρονων εγω τοτε, 14 η αδελφη μου.
Οταν ο μπαμπας μας ειχε την κακια αρρωστια μεναμε στον 2ο οροφο και η πολυκατοικια δεν ειχε ασανσερ, εκεινος ειχε αξαντληθει απο τις χειμιοθεραπειες και απο τα φαρμακα και απο την επεμβαση καθως ειχε μεινει με μισο πνευμονα και οι μεταστασεις πλεον ηταν απανωτες, τοτε η μανα μου τον επερνε κυριολεκτικα ΑΓΚΑΛΙΑ και τον ανεβαζε στον 2ο οροφο, οπως εμεις κραταμε τα μωρα μας...
Εχει ψαξει πολλες φορες να βρει τις ριζες της, ομως δεν τα καταφερε μεχρι σημερα!Μεχρι τωρα δεν ξερει ποια ειναι η μανα της και οι πληροφοριες που εχει μεχρι στιγμης δεν οδηγουν δυστυχως πουθενα!
Εχω πολλα να πω για αυτην την γυναικα που θα γεμισω 15 σελιδες...ας σταματησω εδω! Ειναι πραγματικα ηρωιδα! Και σαν μανα και σαν γυναικα και σαν γιαγια! Αξιζει ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ενα ακομη μεγαλυτερο ΣΑΓΑΠΩ!!!!!!!!
Ζώδια :
Ρε κορίτσια βαλθήκατε σήμερα να τελειώσω το πακέτα με χαρτομάντιλα
!!! τι ιστορίες είναι αυτές για να γράψουν βιβλία !!!! τι να πω ΗΡΩΙΔΕΣ με όλη την σημασία της λέξεις να νιώθετε
τυχερές και περήφανες για της μαμάδες σας !!!
!!! τι ιστορίες είναι αυτές για να γράψουν βιβλία !!!! τι να πω ΗΡΩΙΔΕΣ με όλη την σημασία της λέξεις να νιώθετε
τυχερές και περήφανες για της μαμάδες σας !!!
Καλα και της Φροσσως η μαμα συμπαθεστατη (αν και δεν την αφηνε να μου μιλαει και πολυ)!
Ζώδια :
βρε δεν ηταν αυτο απλα οταν βλεπει ξενους ανθρωπους που δεν ξερει γινετε λιγο προστατευτικη κ μου σπαει τα νευρα αφου εχουμε τσακωθει απειρες φορες
Μια χαρα γλυκιτατη ειναι Φροσσακι!
Ζώδια :
ενα μεγαλο μπραβο στη μαμα σου ελενιτσα μου!
Ζώδια :
να πω κι εγω για τη μαμα της Δημητρας ειναι καταπληκτικη γυναικα
μολις εμαθε το προβλημα μου χωρις να με ξερει με πηρε τηλ και μου συμπαρασταθηκε οχι με κλαψες και οδυρμους οπως ολοι, αλλα με λογια σημαντικα και αισιοδοξα, μου μιλησε πολλη ωρα και με εκανε να νιωσω πολυ καλα και μετα μου συστησε και γιατρους! απιστευτη γυναικα να τη χαιρεσαι καρδουλα μου!
μολις εμαθε το προβλημα μου χωρις να με ξερει με πηρε τηλ και μου συμπαρασταθηκε οχι με κλαψες και οδυρμους οπως ολοι, αλλα με λογια σημαντικα και αισιοδοξα, μου μιλησε πολλη ωρα και με εκανε να νιωσω πολυ καλα και μετα μου συστησε και γιατρους! απιστευτη γυναικα να τη χαιρεσαι καρδουλα μου!
????????- Επισκέπτης
Σε ευχαριστω πολυ Δημητρουλα! Και στην δικια σου επισης! Δεν την ξερω, αλλα απ οτι καταλαβα ειναι αστερι! Και μονο επειδη εκανε μια καταξιωμενη κορη σαν εσενα!
Ζώδια :
να εισαι καλα βρε ελενακι.και ευχομαι να βρει τους πραγματικους της γονεις η μαμα σου αν το θελει ακομα.εγω θα ειχα σαλταρει αν δεν ηξερα ποια ειναι η μανα μου!....
Ζώδια :
Και εγω το ιδιο Δημητρα. Ειναι πολυ ασχημο να μην ξερεις ποια ειναι η γυναικα που σε εφερε στη ζωη! Αν το θελει ακομα????? Εχει πει οτι θα επιμενει μεχρι να κλεισει τα ματια της...ομως μπορει να μην ζει ακομα η μανα της...ειναι πολυ δυσκολο...και εχει χασει τις ελπιδες της οτι θα την βρει....
Ζώδια :
ληξιαρχικη πραξη γεννησεως δεν εχει?η μητερα της η πραγματικη την αφησε σε ορφανοτροφειο η την εδωσε ετσι?
Ζώδια :
Η μητερα της η πραγματικη νομιζει οτι το παιδι της εχει πεθανει,γιατι μολις γεννησε της ειπαν οτι πεθανε το παιδι της και το εδωσαν σε αλλη οικογενεια. Τα χαρτια που εχει στα χερια της δεν ειναι ολα αληθηνα, αλλα λεει το ενα αλλα λεει το αλλο. Γραφει οτι γεννηθηκε 14 Φεβρουαριου το 1957, ομως δεν ξερει αν οντως ισχυει αυτη η ημερομηνια!
Ζώδια :
να παει στο παμε πακετο!!!
χωρις πλακα εκει τους βρισκουν ολους κ απορω πως
ειχε δειξει παλια παρομοια περιπτωση μονο που η μανα δεν νομιζε οτι το παιδι πεθανε.ηταν πολυ μικρη κ ταυπαντρη ης το πηρε η μανα της(χωρις τη θεληση της κ το αφησε εξω απο ενα ιδρυμα.
ποτε δεν εναθε η μανα σε ποιο ιδρυμα.δεν ηξερε ουτε καν πως λενε το παιδι.
το παιδι δεν ηξερε καν το ονομα της μανας του.
κ ομως το βρηκανε
χωρις πλακα εκει τους βρισκουν ολους κ απορω πως
ειχε δειξει παλια παρομοια περιπτωση μονο που η μανα δεν νομιζε οτι το παιδι πεθανε.ηταν πολυ μικρη κ ταυπαντρη ης το πηρε η μανα της(χωρις τη θεληση της κ το αφησε εξω απο ενα ιδρυμα.
ποτε δεν εναθε η μανα σε ποιο ιδρυμα.δεν ηξερε ουτε καν πως λενε το παιδι.
το παιδι δεν ηξερε καν το ονομα της μανας του.
κ ομως το βρηκανε
Ζώδια :
Δημητρα, Ελενη μου να χαιρεσται τις μανουλες πραγματικα τα λογια για τετοιες γυναικες ειναι περιττα, οσο για το παμε πακετο η Δημητρα εχει δικιο πρεπει να το σκεφτειτε σοβαρα, πως ανεβαζουμε εικονα ειπαμε?
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
εμενα ολες τις εικονες μου τις βγαζει 2 kb και δεν τις ανεβαζει
τα νευρα μου!!!!!!!!!!
τα νευρα μου!!!!!!!!!!
????????- Επισκέπτης
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
τι γλυκια γυναικα!!!πολυ ζεστα ματια να την χαιρεσε κοριτσι μου.να ναι γερη να σας προσεχει ολουςtrianmeli έγραψε:https://2img.net/r/ihimizer/i/dsc00077yb.jpg/
κι αυτη ειναι η δικια μου μανα μητερα μαμα
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» Τι συμβαινει στον οργανισμο μας οταν τρωμε..(ή αλλιως οταν το στομαχι ειναι γεματο αλλα το μυαλο πειναει..)
» ΓΙΑΓΙΑ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ 8 ΜΗΝΩΝ ΕΓΓΟΝΙΟΥ ΤΗΣ!!
» Ελληνίδα μάνα, κλασικές ατάκες.
» Δάκρυσα όταν το είδα !!!
» Όταν τα ζώα γιατρεύουν την ψυχή…
» ΓΙΑΓΙΑ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ 8 ΜΗΝΩΝ ΕΓΓΟΝΙΟΥ ΤΗΣ!!
» Ελληνίδα μάνα, κλασικές ατάκες.
» Δάκρυσα όταν το είδα !!!
» Όταν τα ζώα γιατρεύουν την ψυχή…
Σελίδα 3 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|