Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
τι να τον κάνω... έχω μπερδευτει... - Σελίδα 2 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

τι να τον κάνω... έχω μπερδευτει...

+3
Rea
Ladycat
BokSurat
7 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω

τι να τον κάνω... έχω μπερδευτει... - Σελίδα 2 Empty Απ: τι να τον κάνω... έχω μπερδευτει...

Δημοσίευση από vassiliki Τετ Σεπ 19, 2012 3:44 am

αρα πανω κατω οι τιμές στο 500 είναι... πικρα φιλενάδα. ψαξε κι αλλο.

τωρα που το σκεφτομαι 25 παιδάκια επι 500 το μηνα είναι 12.500 ΤΟ ΜΗΝΑ!τι λέτε ρε παιδιά.τι λειτουργικά έξοδα έχουν?η κάθε νηπιαγωγός μακάρι να παίρνει 700 ευρώ το μηνα,ασε που παίρνουν και κοριτσάκια για πρακτική τζάμπα. πόσο να τους στοίχησε για τα παιχνίδια και το εξοπλισμό?
σε αυτες τις εποχές οταν ο κατώτατος είναι 400κατι ευρώ θέλουν 500 να κοιτάξουν ενα παιδάκι. βρε αν είχα χώρο θα μάζευα 2-3 μανούλες της γειτονιάς,θα προσλάμβανα και μια νηπιαγωγο και θα έβγαζα μόνη μου το πρόγραμμα,αμα πια όσα θέλουν ζητάνε...
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

τι να τον κάνω... έχω μπερδευτει... - Σελίδα 2 Empty Απ: τι να τον κάνω... έχω μπερδευτει...

Δημοσίευση από BokSurat Τετ Σεπ 19, 2012 4:21 am

εσύ βρε joan που μένεις;
σκέφτομαι να κοιτάξω κ μαρούσι... να φταίει τόσο πολύ στις τιμές αυτές ότι είναι στην κηφισιά; τι να πω ρε γμτ...
BokSurat
BokSurat

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Κριός Σκύλος
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου

http://www.gate21.gr

Δημοσίευση από joan80 Τετ Σεπ 19, 2012 4:36 am

Bok εγω μενω Βυρωνα. Τα 500 ευρώ για Κηφισιά μου ακουγονται πιο νορμαλ. Οχι οτι είναι λίγα
αλλα αν σκεφτεις ότι είναι με φαγητό κατι γινεται.

Βασιλική οι στα΄θμοί δυστυχώς ακόμη δεν εχουν καταλαβει τι γίνεται. Σε πατανε στην αναγκη και λενε ότι τι θα κανεις θα τα δώσεις.
joan80
joan80
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Υδροχόος Κατσίκα
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση από Πούπσυ Τετ Σεπ 19, 2012 7:04 am

BokSurat έγραψε:πήγα σήμερα σε έναν παιδικό για να ενημερωθώ....
όλα ήταν υπέροχα, οι εγκαταστάσεις, οι αίθουσες, τα μπάνια, ο κήπος, ο χώρς ψυχαγωγίας και ανάπαυσης όλα!!!
η τιμή αυτού
στα 650 ευρό μηνιαίως για ωράριο 7:30 - 16:30 και
στα 550 ευρο μηνιαίως για ωράριο 7:30 - 13:30.
λόγω δουλειάς εγώ θα πρέπει να πάρω το πρώτο... επίσης η εγγραφή ήταν 700 ευρό (περιλαμβάνει ολα τα έξοδα που θα κάνει το παιδί για αυτό τον ένα χρόνο, είσοδο σε μουσία, ζωλογικους κηπους, πλαστελινες, νετομπογιές, μαρκαδόρους κλπ κλπ κλπ)
η περίοδος λειτουργείας είναι από μεσα σεπτέμβριου μέχρι μεσα ιούνιου. και αν μας ενδιαφερει κ ο ιουλιος ή ο αυγουστος εχει καλοκαιρνο camp λέει που δε μου ειπε τιμη κ οτι για τα παιδια που ειναι ηδη στο σχολειο το χειμωνα εχει εκπτωση... μου είπε φυσικά ότι οι τιμές που μου είπε λόγω των εποχών είναι ανοικτές και συζητήσιμες... αλλά πόσο να πέσει το μήνα; άντε να την ρίξει 100 ευρό...
επίσης λέει αν θα τρώει το παιδί μέσα έχει άλλα 130 ευρό επιπλέων, αν φέρνει ταπεράκι αυτό το έξοδο δεν υπάρχει....

ρε παιδιά όλοι περίπου την ίδια τιμή έχουν;
μέχρι το τέλος του έτους θέλω να καταλήξω σε ποιον παιδικό θα πάει ο μικρός εχω πολύ ψάξιμο ακόμα φυσικά... αλλά αν έχουν όλοι την ίδια τιμή πολύ αμφιβάλω αν θα μπορέσω να τον στείλω παιδικό... το θέλω πολύ για να κοινωνηκοποιηθεί, το βρίσκω πολύ σημαντικό να πάει παιδικό... από την άλλη η μαμά μου (ασχέτως αν δε την εμπιστέυομαι όσο θα ήθελα) τον κρατάει τσάμπα...

πολύ ακριβό μου φαίνεται και δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το 700 ευρώ για πλαστελίνες και εκδρομές. γιατί να μην σου δώσουν τη λίστα με τα υλικά που χρειάζονται να τα πάρεις μόνη σου απο όπου θες; γιατί να μην επιλέξεις αν το παιδί σου θα πάει σε μια εκδρομή ή όχι και να αποφασίσεις μόνη σου αν εχεις τα λεφτά για την είσοδο ή όχι; τι πράγματα είναι αυτά!!
Πούπσυ
Πούπσυ

Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2012
Ζώδια : Παρθένος Σκύλος

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης