Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
γάμοι ομοφυλοφίλων
+2
kisha
vassiliki
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
γάμοι ομοφυλοφίλων
http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/28165
Με αφορμή το συγκεκριμένο βιντεάκι προβληματίστηκα ακόμα μια φορά για θέμα του γάμου των ομοφυλοφίλων και κυρίως στο μεγάλωμα των παιδιών κατω από αυτές τις συνθήκες.
εσείς τι άποψη έχετε?
Με αφορμή το συγκεκριμένο βιντεάκι προβληματίστηκα ακόμα μια φορά για θέμα του γάμου των ομοφυλοφίλων και κυρίως στο μεγάλωμα των παιδιών κατω από αυτές τις συνθήκες.
εσείς τι άποψη έχετε?
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
Απ: γάμοι ομοφυλοφίλων
με ενοχλει πολυ ο γαμος ομοφυλοφιλων και δε δεχομαι σε καμια περιπτωση την υιοθεσια παιδιων απο μερους τους...συγνωμη κοριτσια αλλα θεωρω αυτα τα παιδια και τα πιστευω τους και τα προτυπα τους προδιαγεγραμμενα...δε λεω οτι μπορουν αυτοιοι ανθρωποι να γινουν υποδειγμα γονιων και καλυτεροι απο αλλους ετεροφυλοφιλους γονεις,αλλα δε θεωρω σωστο ενα παιδι να μενει νε τον μπανπα και τον μπαμπα του,τη μαμα και τη μαμα του. πως θατο αντιμετωπιζοουν στο σχολειο?τι θα συμπληρωβνει στις αιτησεις του?ονομα πατρος...σωτηρης και ονομα μητρος παυλος ?και γιατι θα πρεπει μια ζωη να απολογειται σε ολους σχετικα με τους γονεις του?και οπως και βνα το κανουμε ρε σεις ο Θεο; επλασε τον Αδαμ και την Ευα και οχι τον Αδαμ και τον Αδαμ, πειτε με οποσθοδρομικη και ρατσιστρια αλλα δεν μπορω να το δεχτω...
kisha- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Έχω φίλες γκέι με 2 δίδυμα παιδάκια (από προηγούμενο γάμο της μίας η οποία κράτησε την επιμέλεια).
Ένα θα πω: είναι εκπληκτικές μάνες και οι 2.
Τα παιδάκια πάνε ακόμα δημοτικό, αλλά δεν έχουν κάποιο κρούσμα από τα άλλα παιδάκια. Ίσως γιατί είναι 2...
Αλλά να δώσω και τη δική μου οπτική:
Αν κριτήριο για το πως θα είναι η οικογενεια μας είναι το τι θα πουν τα άλλα παιδάκια ή οι άλλοι καήκαμε.
Πόσες ανύπαντρες μάνες έφεραν στο κόσμο το παιδί τους (ΑΠ). Με τη λογική του τι θα πει ο κόσμος και τι ζόρι θα φάει το παιδί στο σχολείο, θα έπρεπε να μη γεννήσει ποτέ - μόνο και μόνο γιατί κάποιοι κάφροι θα το φώναζαν "μπάσταρδο"
Οικογενειακοί φίλοι (παιδιά φίλων των γονιών μου)πριν πολλάααα χρόνια υιοθέτησαν ένα παιδάκι. Στο σχολείο το κοροιδεύανε επειδή ήταν υιοθετημένο. Το παιδάκι έδωσε τη δική του απάντηση¨εμένα τουλάχιστον οι γονείς μου με διάλεξαν".
Τα παιδάκια μέσα στην άγνοιά τους και με γνώμονα τα στραβά πρότυπα της οικογένειας μπορεί να γίνουν πολύ σκληρά. Δουλειά μας είναι το δικό μας παιδί να έχει τη δύναμη να αντιμετωπίσει και αυτές τις καταστάσεις.
Ένα θα πω: είναι εκπληκτικές μάνες και οι 2.
Τα παιδάκια πάνε ακόμα δημοτικό, αλλά δεν έχουν κάποιο κρούσμα από τα άλλα παιδάκια. Ίσως γιατί είναι 2...
Αλλά να δώσω και τη δική μου οπτική:
Αν κριτήριο για το πως θα είναι η οικογενεια μας είναι το τι θα πουν τα άλλα παιδάκια ή οι άλλοι καήκαμε.
Πόσες ανύπαντρες μάνες έφεραν στο κόσμο το παιδί τους (ΑΠ). Με τη λογική του τι θα πει ο κόσμος και τι ζόρι θα φάει το παιδί στο σχολείο, θα έπρεπε να μη γεννήσει ποτέ - μόνο και μόνο γιατί κάποιοι κάφροι θα το φώναζαν "μπάσταρδο"
Οικογενειακοί φίλοι (παιδιά φίλων των γονιών μου)πριν πολλάααα χρόνια υιοθέτησαν ένα παιδάκι. Στο σχολείο το κοροιδεύανε επειδή ήταν υιοθετημένο. Το παιδάκι έδωσε τη δική του απάντηση¨εμένα τουλάχιστον οι γονείς μου με διάλεξαν".
Τα παιδάκια μέσα στην άγνοιά τους και με γνώμονα τα στραβά πρότυπα της οικογένειας μπορεί να γίνουν πολύ σκληρά. Δουλειά μας είναι το δικό μας παιδί να έχει τη δύναμη να αντιμετωπίσει και αυτές τις καταστάσεις.
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
και εγώ θα συμφωνήσω με την ρέα, από την μια σκεφτόμουν οτι πιθανόν να είναι θέμα για το πως μεγαλώνει ένα παιδί σε μια τέτοια οικογένεια και ισως θα έπρεπε να ελέγχονται ιδιαίτερα αυτές οι υιοθεσίες πχ από κοινωνικές λειτουργούς κλπ. από την άλλη σκέφτομαι οτι και τα παιδιά που μεγαλώνουν σε συμβατικές-παραδοσιακές οικογένειες δεν σημαίνει οτι είναι σε καλύτερη μοίρα.μπορεί να κακοποιούνται και κανείς να μην λεει ή να κάνει τίποτα.επίσης ένα θέμα σημαντικό είναι τα πρότυπα μπαμπάς μαμα κλπ. αντίστοιχα τι γίνεται με τα παιδιά των χωρισμένων γονιών?των μονογονεικών οικογενειών?αυτά που δέν έχουν κλασσικά πρότυπα δεν μεγαλώνουν φυσιολογικά?όσο για τον ρατσισμό στο 2012 έχουμε φτάσει αλλά δεν λέμε να ξεκολλήσουμε από τις προηγούμενες δεκετίες.αντίστοιχα δεν έπρεπε να κάνουν παιδιά αλλόθρησκοι,παχύσαρκοι,ανθρωποι διαφορετικού χρώματος γιατι θα αντιμετωπίσουν τον ρατσισμό. σας μιλάω από προσωπική μου πείρα ο πατέρας μου κυπριος,η μητέρα μου ελλαδίτισα (σιγά τις μεγάλες διαφορές)εντούτοις στο σχολείο με αποκαλούσαν τουρκάλα και κατσαρίδα(?)λόγω των σγουρών μαλλιών μου.στην τελική μπορεί τοτε να με πείραζε αλλά τωρα πιστευω πως με έκανε πιο δυνατή και "αλεξίσφαιρη" στα κακεντρεχή σχόλια του κόσμου.
και για να επανέλθω στο θέμα πίστευω οτι η μόνη προυπόθεση να μεγαλώσεις ενα παιδί είναι να το αγαπάς και τίποτα περισσότερο.
χίλιες φορές προτιμώ να μεγαλώνει ένα παιδί από ενα γκευ ζευγάρι παρα από έναν πατέρα και μια μανα που το κακοποιεί με τον αλφα ή βητα τρόπο.
υγ. μην ξεχνάτε οτι γκευ ζευγάρια μπορεί να είναι και ζευγάρια γυναικών που έχουν αποκτήσει δικά τους παιδιά. τι κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις?παίρνεις από την βιολογική μάνα το παιδί της γιατι έχει σεξουαλικές σχέσεις με μια άλλη γυναίκα?
και για να επανέλθω στο θέμα πίστευω οτι η μόνη προυπόθεση να μεγαλώσεις ενα παιδί είναι να το αγαπάς και τίποτα περισσότερο.
χίλιες φορές προτιμώ να μεγαλώνει ένα παιδί από ενα γκευ ζευγάρι παρα από έναν πατέρα και μια μανα που το κακοποιεί με τον αλφα ή βητα τρόπο.
υγ. μην ξεχνάτε οτι γκευ ζευγάρια μπορεί να είναι και ζευγάρια γυναικών που έχουν αποκτήσει δικά τους παιδιά. τι κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις?παίρνεις από την βιολογική μάνα το παιδί της γιατι έχει σεξουαλικές σχέσεις με μια άλλη γυναίκα?
vassiliki- Admin
Ζώδια :
Καλησπερα.Δεν ξερω αν ειμαι υπερ ή κατα αλλα....ενα παιδακι που μεγαλωνει με 2 μαμαδες ή 2 μπαμπαδες,μπορει να επηρεαστει ως προς τις σεξουαλικες του προτιμησεις?
ChristinaThanps- Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011
vassiliki έγραψε:κατσαρίδα
αι όμως, εμένα αυτό μου αρέσει!!! Γλυκό κατσαριδάκι!!!
Ζώδια :
Πάντως και τα ανήψια του άντρα μου (πατέρας από Κων/λη μάνα από Ίμβρο) τουρκόσπορους τα φώναζαν σχολείο. Και οι δάσκαλοι; Άφαντοι.
Ζώδια :
κοριτισα κι εγω ειπα οτι δε ση,μαινει οτι δενμπορουν να γινουν τελειοι γονεις...
kisha- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
εγω παλι δεν θα ειχα προβλημα να παντρευονται κ να υιοθετουν κ παιδακια δεν ειναι τοσο κακο απλα οι ελληνικη ηοινωνια δεν ειναι ετοιμη
κ εμένα έτσι με φώναζαν!Rea έγραψε:Πάντως και τα ανήψια του άντρα μου (πατέρας από Κων/λη μάνα από Ίμβρο) τουρκόσπορους τα φώναζαν σχολείο. Και οι δάσκαλοι; Άφαντοι.
εγώ είμαι κατά του γάμου γενικότερα το βρίσκω χαζό όταν αγαπάς τον άλλο να θες μια "επισημοποιηση" για να το αποδείξεις που;
τέσπα είναι θέματαθρησκείας ο γάμος καθαρά για εμένα κ εγώ τον βρίσκω περιτό... παρόλα αυτά τον έκανα.
δε με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο κρεββάτι του δε με ενοχλεί να γίνει γκει ακόμα κ το παιδί μου, δεν θα θεωρήσω ότι έκανα κάπου λάθος... καθένας κάνει τις επιλογές του και κάνει την ζωή του.
είμαι υπερ στην υιοθεσία από ομυφυλόφιλους, άλλωστε όταν κάνεις μια υιοθεσία είναι πράξη ευθύνης και αγάπης, όχι να γεννήσεις επειδή έτυχε καταλάθος... έχει ακούσει κανέις σας να έχει βασανιστεί υιοθετιμένο παιδάκι; ή να μην περνάει καλά από τους γονείς του ασχέτως αν αυτοί είναι αντρες γυναικες ή ετερόφυλοι; αντιθέτως ότι τραγικό ακούμε έχει να κάνει με παιδάκια γεννημένα μέσα στην οικογένεια...
Ο γάμος εξασφαλίζει κάποια δικαιώματα που η απλή συμβίωση δεν προστατεύει. πχ σύνταξη, νόμιμη μοίρα κλπ
Ζώδια :
και πάλι θα συμφωνήσω με την ρεα(επαναλαμβάνομαι...)και εγω κατά του γάμου είμαι για αυτο και δεν παντρευτηκα. από την άλλη αν ο άλλο θέλει να παντρευτει γιατι το πιστευει δεν μπορώ να του στερήσω το δικαίωμα.άλλωστε είναι πολλά και τα δικαιώματα.ακόμα και αυτό της υιοθεσίας.το πραγματικό ερώτημα δεν αν θα τους επιτραπεί να παντρευτούν όσο το να μπορούν να υιοθετήσουν. το ίδιο νομίζω ισχύει και για τα κανονικά ζευγάρια.αν δεν έχουν παντρευτεί δεν μπορούν ναυιοθετήσουν.
vassiliki- Admin
Ζώδια :
ναι πιθανόν να είναι όντος έτσι...vassiliki έγραψε:και πάλι θα συμφωνήσω με την ρεα(επαναλαμβάνομαι...)και εγω κατά του γάμου είμαι για αυτο και δεν παντρευτηκα. από την άλλη αν ο άλλο θέλει να παντρευτει γιατι το πιστευει δεν μπορώ να του στερήσω το δικαίωμα.άλλωστε είναι πολλά και τα δικαιώματα.ακόμα και αυτό της υιοθεσίας.το πραγματικό ερώτημα δεν αν θα τους επιτραπεί να παντρευτούν όσο το να μπορούν να υιοθετήσουν. το ίδιο νομίζω ισχύει και για τα κανονικά ζευγάρια.αν δεν έχουν παντρευτεί δεν μπορούν ναυιοθετήσουν.
πάντως είμαι υπέρ τις υιοθεσίας όπως και να χει είτε από ομοφυλόφιλους είτε από ετερόφυλους.
Εγω ειμαι υπερ της υιοθεσιας γενικα!!
Κριμα δεν ειναι να θελει ενα ζευγαρι να υιοθετησει και να μην μπορει,την ωρα που περιμενουν τοσα παιδακια μια μαμα και εναν μπαμπα??
Κριμα δεν ειναι να θελει ενα ζευγαρι να υιοθετησει και να μην μπορει,την ωρα που περιμενουν τοσα παιδακια μια μαμα και εναν μπαμπα??
Ο αδερφός του μπαμπά μου ζει στην Αμερική. Με τη θεία μου δεν μπορούσαν να κάνουν παιδί. Υιοθέτησαν ένα και μετά έκαναν άλλα 3
Η υιοθεσία είναι σούπερ και για παιδί και για γονείς.
Η υιοθεσία είναι σούπερ και για παιδί και για γονείς.
Ζώδια :
Αχ,μπραβο!!ΡΕΑ...χωρις παρεξηγηση..ηθελα να σου πω.Θυμασαι στο θεμα με την προλακτινη που ειπες οτι εχεις και εσυ μια φιλη που προσπαθει καιρο?Να της πεις να την κοιταξει οπωσδηποτε!!Ειναι μια σημαντικη ορμονη,που δεν εχει συμπτωματα οταν ειναι στα πανω της και εμποδιζει την συλληψη!!!!!!
Εγω αν δεν εκανα εξετασεις,δεν θα το ηξερα και τσαμπα θα αγχωνομουν!!
Εγω αν δεν εκανα εξετασεις,δεν θα το ηξερα και τσαμπα θα αγχωνομουν!!
χαίρομαι που σιγα σιγά το κλίμα αντιστρέφεται και στην χώρα μας. μπορεί να αργούμε αλλά σιγά σιγά αρχίζουμε να χωνευουμε πράγματα που πριν 20 ή 30 χρόνια θα ήταν αδιανόητα.
vassiliki- Admin
Ζώδια :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης