Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 28 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

+13
kisha
ChristinaThanps
joan80
vassiliki
Ladycat
koufetaki
Rea
trianmeli
ΠΟΠΗ
VAMPIRE
littlefish
BokSurat
derbybaby
17 απαντήσεις

Σελίδα 28 από 40 Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση από derbybaby Σαβ Ιουλ 07, 2012 9:49 pm

αα κ μενα ο γιωργουλης μ απο τις 04.00τα ξημερωματα μ βαζαν υποθετα κ ορους για πονους τελικα αποφασισε να βγει στις 19.30 το βραδυ κ με βεντουζα κ με κοψιμο.που να βγει το θεριο...ελπιζω το δευτερο να ερθει λιγο ευκολοτερα.
αντε φανταρακι 4 κ σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!
derbybaby
derbybaby

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Ζυγός Ποντικός
Τόπος : sunny isle

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση από ChristinaThanps Σαβ Ιουλ 07, 2012 11:38 pm

Καλημερα....Σημερα εχω τα νευρα μου @@@@!!!!
Ακουστε σκηνικο και πειτε μου την γνωμη σας!!

Το Σαββατο που μας ερχεται,παντρευεται ενα παιδι απο το χωριο μας,που ειναι και κουμπαρος του αδερφου μου (τον εχει παντρεψει).Εγω με το παιδι δεν εχω κανενα θεμα,ουτε με την γυναικα του,ουτε με την οικογενεια του.Αμα τον δω μιλαμε,πιο παλια που ειμαστε πιο μικρα βγαιναμε ολοι μαζι,αλλα τωρα τυπικα,χωρις να εχουμε τσακωθει.Απλα απομακρυνθηκαμε.

Πριν απο ενα μηνα περιπου συναντησα την αδερφη του στο δρομο και οπως μιλουσαμε για διαφορα ειπε οτι ειμαι και εγω καλεσμενη στο γαμο,απλα δεν ξερει πως λεγεται ο αντρας μου στο επιθετο και το προσκλητηριο ειναι σκετο Χριστινα - Θανασης.Ειπα οτι δεν με πειραζει,και την ρωτησα αν θελει φακελο ή δωρο.

Μερικες μερες αργοτερα,μοιραστηκαν τα προσκλητηρια.Πηγαν ολα (εκτος απο το δικο μου)στο πατρικο μας,στο χωριο.
Εγω επισημη προσκληση δεν εχω και δεν θελω να παω σε ενα γαμο ακαλεστη.Ποτε δηλαδη περιμενει να μου δωσει την προσκληση?Οπως πηγε τις αλλες σπιτι,δεν θα επρεπε να εχει και την δικη μου μαζι?Ειμαστε μια βδομαδα πριν το γαμο!!

Η μανα μου επιμενει να παω,ειναι ντροπη κτλ!

Σημερα,με πηρε τηλ ο αδερφος μου και μου ειπε οτι ο γαμπρος θελει φακελο καλυτερα (Εχουμε ενα γαμημεν@ εθιμο να ρωταμε το ζευγαρι τι θελει)!!!Η προσκληση οεεο???

Εσεις θα πηγαινατε στο γαμο???Και αν οχι,θα πηγαινατε δωρο/φακελο??

Νιωθω οτι επειδη μυριστηκε φακελο,ξαφνικα......θελει να ειμαι παρουσα στην τελετη!!!

@@

ChristinaThanps

Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011

Δημοσίευση από ChristinaThanps Σαβ Ιουλ 07, 2012 11:46 pm

VAMPIRE έγραψε:η μαμα του φιλου μας του θοδωρη εκανε να τον γεννησει 56 ωρες!ναι ναι 56...
στο τελος της το πηρανε με βεντουζα,αφου την εκοψαν απο κατω με ψαλιδα,
και της εδεσαν με μια πετσετα την κοιλια απο πανω και την ζουλουσαν προς τα κατω.
περιμεναμε τοτε να δουμε κανενα μωρο 4-5 κιλα αφου εκανε 56 ωρες ...
αυτο ηταν 2.5 κιλα και 46 εκατοστα.αλλα ειχε κεφαλα 37.5 εκατοστα περιμετρο!ελεος...!
αυτη και το 2ο της δυσκολα το εκανε 25 ωρες γεννα ειχε στο 2ο...

ΠΑ-ΝΑ-ΓΙ-Α ΜΟΥ!!!!!!!Ουτε να το σκεφτομαι δεν μπορω!!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από ChristinaThanps Σαβ Ιουλ 07, 2012 11:48 pm

joan80 έγραψε:εμενα στο δημητρη η αναισθησιολογος δεν ηθελε να μου κανει επισκληρίδιο. Οταν πηγα στο νοσοκομείο είχα 5 διαστολή και μεχρι να βγουν οι αιματολογικές είχα φτασει στο 8. οπότε μου λεει σε λιγο γενας. δεν χρειάζεσαι. οπότε γυρνάω στη μαια και της λεει: Εγω χωρίς επισκληρίδιο δεν γεννάω. τελος. Τελικά μου την έκανε γιατί ο γιατρός της είπε ότι δεν θελει μια γυναίκα που δεν συνεργαζεται. Βεβαια την βεντούζα δεν τη γλυτώσαμε αφού ο μικρός είχε διπλή περιτυλιξη και δεν κατέβαινε. Δεν θελω όυτε να φανταστώ τι θα είχα τραβήξει αν δεν είχα κανει και την επισκληρίδιο.

το θεμα είναι ότι στο δεύτερο απ΄ότι μου είπε η μαία μαλλον δεν θα προλάβ να την κάνω. Μου λεει για πλάκα, κανόνισε να έρθεις και να είσαι κατευθείαν στο 8 αυτή τη φορα. ευτυχως είναι κοντά το νοσοκομείο.

Κανεις αιματολογικες εξετασεις εκεινη την ωρα?Δεν το ηξερα!Τι ειδους αιματολογικες?

Τι ακριβως ειναι η βεντουζα βρε παιδια????

ChristinaThanps

Δημοσίευση από ChristinaThanps Σαβ Ιουλ 07, 2012 11:50 pm

ΠΟΠΑΚΙ...εσυ μην διαβαζεις και αγχωνεσαι περισσοτερο!!Ολα καλα θα πανε και θα γεννησεις πολυ γρηγορα!!!!!!

Εχω μια φιλη,που οταν γενναει καποια γνωστη της αναβει ενα κερακι,λεει μια προσευχη και μεχρι να λιωσει το κερακι (μικρο) η κοπελα εχει γεννησει!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από VAMPIRE Σαβ Ιουλ 07, 2012 11:53 pm

καλε καισαρικη θα κανει τι να κερια και χαλαουες λες? χαχαχαχαχαχαχ
VAMPIRE
VAMPIRE

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Χοίρος
Τόπος : Germany Gütersloh

Δημοσίευση από ChristinaThanps Σαβ Ιουλ 07, 2012 11:56 pm

VAMPIRE έγραψε:καλε καισαρικη θα κανει τι να κερια και χαλαουες λες? χαχαχαχαχαχαχ

Χα χα χα..δεν το ηξερα οτι θα κανει καισαρικη!!

Αυτο με το κερακι,ξερω οτι το κανουν και αλλες παντες.!!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Κυρ Ιουλ 08, 2012 12:00 am

αχαχχχαχχαχαχ μητσομ αναψε κερακι χαχχαχαχχαχα δεν μ το ελεγες στην πρωτη μ γεννα να γενουσα πιο γρηγορα κφυσιολογικα clown

ΠΟΠΗ

Ζώδια : Ζυγός Γάτα
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από VAMPIRE Κυρ Ιουλ 08, 2012 12:07 am

χριστινα η βεντουζα ειναι ενα πραγμα σαν αυτο που ξεβουλωνεις τις τουαλετες αλλα σιδερενιο.σου σκιζουν το πραμα με ψαλιδι αλλα οταν σε κοβουν δε πονας εκεινη την ωρα γιατι υπαρχει μεγαλη εκκριση οξυτοκινης (ορμονη που παραγεται κατα τη διαρκεια της γεννας αλλα και του οργασμου) και σου βαζουν τη βεντουζα μεσα.πιανουν ετσι το κεφαλι του μωρου και σου το τραβανε.
εμενα αιματολογικες δεν μου εκαναν σε κανενα παιδι γιατι γεννουσα πολυ γρηγορα και δεν προλαβαινανε να κανουν και τπτ.ειδικα τον αλεξ σε καρεκλα γυναικολογου τον εκανα ουτε σε κρεβατι δε προλαβα.
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από ChristinaThanps Κυρ Ιουλ 08, 2012 12:09 am

Η αδερφη μου,λιγο πριν γεννησει της εδωσε η πεθερα της να πιει μιση κουταλια του γλυκου, βρασμενο βασιλικο.

Στην πρωτη της γεννα ...εκανε λιγοτερο απο 2 ωρες να γεννησει.Στην δευτερη,ειχε γεννησει σε μιση ωρα.

Ειδικα στην δευτερη γεννα δεν "προλαβε" καλα καλα να φτασει στο μαιευτηριο.
Θυμαμαι που μας πηραν τηλ στο σπιτι να μας πουν οτι γενναει και λεει η μαμα μου "Αχ,μακαρι μεχρι να παω να το βρω γεννημενο το μωρο"

ChristinaThanps

Δημοσίευση από VAMPIRE Κυρ Ιουλ 08, 2012 12:11 am

εγω χωρις κερια και βασιλικους χυμους εκανα 2 ωρες στο πρωτο 10 λεπτα στο 2ο και 4 ωρες στο τριτο .
δεν εχουν σχεση τα ματζουνια.
αμα ειναι να γεννας γρηγορα θα γεννας γρηγορα!
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από ChristinaThanps Κυρ Ιουλ 08, 2012 12:12 am

VAMPIRE έγραψε:χριστινα η βεντουζα ειναι ενα πραγμα σαν αυτο που ξεβουλωνεις τις τουαλετες αλλα σιδερενιο.σου σκιζουν το πραμα με ψαλιδι αλλα οταν σε κοβουν δε πονας εκεινη την ωρα γιατι υπαρχει μεγαλη εκκριση οξυτοκινης (ορμονη που παραγεται κατα τη διαρκεια της γεννας αλλα και του οργασμου) και σου βαζουν τη βεντουζα μεσα.πιανουν ετσι το κεφαλι του μωρου και σου το τραβανε.
εμενα αιματολογικες δεν μου εκαναν σε κανενα παιδι γιατι γεννουσα πολυ γρηγορα και δεν προλαβαινανε να κανουν και τπτ.ειδικα τον αλεξ σε καρεκλα γυναικολογου τον εκανα ουτε σε κρεβατι δε προλαβα.

Α,πα πα πα πα πα......!!!
Βασικα εκανα μια ερευνα στο διαδυκτιο και ενημερωθηκα τρομαρα μου!!Χριστε μου,αμα μεινω εγκυος δεν ξερω πως θα το βγαλω απο μεσα μου!!!!!

ChristinaThanps

Δημοσίευση από VAMPIRE Κυρ Ιουλ 08, 2012 12:14 am

καλε δε βαζουν βεντουζα σε ολες.μονο σε ειδικες περιπτωσεις.
και βασικα εδω στη γερμανια ουτε κλισμα ουτε ξυρισμα σου κανουν.
νταξ εγω το ειχα ξυρισμενο και στις 3 γεννες(με καθρεφτακι γιατι αλλιως δε το εβλεπα χαχαχαχΑ) με το που εμπαινα στον 9ο το ξυριζα ανα 4-5 μερες να ειναι ετοιμο για καθε ενδεχομενο χαχαχαχ
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από vassiliki Κυρ Ιουλ 08, 2012 7:37 am

χριστινα εγω δεν θα πήγαινα στον γαμο,εκτος κι αν καποια στιγμη έρθει το προσκλητηριο. είναι πολύ ευκολο να ξεχασεις καποιον και να γινει παρεξήγηση χωρίς να θες. δωρο θα εδινα μονο αν πήγαινα και συνηθως λεφτα.ας τα παρουν ότι θέλουν.
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Δημοσίευση από vassiliki Κυρ Ιουλ 08, 2012 7:38 am

56! πλάκα κάνεις!εγω έκανα 4 και μου φάνηκε μια ζωή.τι λες τωρα.ηρωίδα!
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Δημοσίευση από vassiliki Κυρ Ιουλ 08, 2012 7:39 am

αντε ποπάκι έφτασαν οι μέρες!!!!!
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Δημοσίευση από VAMPIRE Κυρ Ιουλ 08, 2012 7:44 am

3 και σημερααααα
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από Ladycat Κυρ Ιουλ 08, 2012 9:21 am

A ντε ποπακι κουραγιοκατι τριχες απο την ουρα του γαιδαρου εμειναν κοριτσακια μου θελω θετικη ενεργεια την τριτη η μαμα μου μπαινει για χειρουργειο για το ματι της
Ladycat
Ladycat
Admin
Admin

Ζώδια : Αιγόκερως Γάτα
Τόπος : Στο γατοσπιτο

http://www.gatospito.com

Δημοσίευση από VAMPIRE Κυρ Ιουλ 08, 2012 10:13 am

ολα καλα να πανε φρωσακι μου!τι εχει το ματι της μαμας σου?
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Κυρ Ιουλ 08, 2012 10:42 am

φρωσακι μ ολα καλα θα πανε θα το δεις σου στελνουμε θετικη ενεργεια η σκεψη μας μαζι σ

ΠΟΠΗ

Ζώδια : Ζυγός Γάτα
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από Rea Κυρ Ιουλ 08, 2012 1:52 pm

Περαστικά στη μανούλα σου γατί μου...
Rea
Rea

Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια : Κριός Χοίρος
Τόπος : Στο χωριό...

Δημοσίευση από derbybaby Κυρ Ιουλ 08, 2012 9:44 pm

καλημερααααα!!!φανταρακι?2 κ σημερα???αντε ηρθε η ωρα!!!
φροσακι καλη επιτυχια!!!
αα κ εγω κλυσμα δεν εφαγα, ουτε ξυρισμα αλλα ειχα κανει αποτριχωση ουτως η αλλως...
derbybaby
derbybaby

Ζώδια : Ζυγός Ποντικός
Τόπος : sunny isle

Δημοσίευση από VAMPIRE Κυρ Ιουλ 08, 2012 9:45 pm

καλημερααααααααα
2 και σημερα ποπηηηηηηηηηηηη
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από joan80 Δευ Ιουλ 09, 2012 3:37 am

Καλησπέρα κουκλες.Πως πατε. εγω δεν μπορώ με αυτή τη ζέστη. ολη η εβδομαδα έτσι θα παει. Θα φτασει 40. Ευτυχώς που δεν παω κ δουλεια.κανω 3 βήματα και με πιανει δύσπνοια.

Ποπη άντε πάει και η ουρα σιγα σιγα.

Φρόσω περαστικά στη μαμα σου. Ολα καλα θα πάνε.
joan80
joan80
Admin
Admin

Ζώδια : Υδροχόος Κατσίκα
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση από VAMPIRE Δευ Ιουλ 09, 2012 3:57 am

40?παπαπα τι λετε καλεεεε
εμεις εχουμε 23 και ειμαστε με τιραντες.που να κανει 40 θα πεθανουμε λεμε.
VAMPIRE
VAMPIRE

Σελίδα 28 από 40 Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης