Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
το χαμόγελο τυ παιδιού 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

το χαμόγελο τυ παιδιού

+3
Rea
VAMPIRE
BokSurat
7 απαντήσεις

Σελίδα 1 από 2 1, 2  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

το χαμόγελο τυ παιδιού Empty το χαμόγελο τυ παιδιού

Δημοσίευση από BokSurat Τετ Μάης 30, 2012 6:38 am

θα βάλω 2 ειδήσεις που διάβασα...

1. για να ηρεμήσουμε λίγο με τις ψεύτικες διαδόσεις:
Αρπαγές ανηλίκων: εκατοντάδες κλήσεις από αναστατωμένους γονείς και ευαισθητοποιημένους πολίτες
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες στην «Εθνική
Τηλεφωνική Γραμμή Για Τα Παιδιά SOS 1056» και στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή
για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» λαμβάνουμε εκατοντάδες κλήσεις από
αναστατωμένους γονείς και ευαισθητοποιημένους πολίτες
σχετικά με τις πληροφορίες που αναδημοσιεύονται διαρκώς στο διαδίκτυο και αφορούν σε αρπαγές ανηλίκων ακόμη και σε παιδιά που τους έχουν αφαιρέσει ζωτικά όργανα καθώς πρόκειται για κύκλωμα εμπορίου οργάνων.

«Το
Χαμόγελο Του Παιδιού» έχει επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές των
περιοχών όπου αναφέρονται τα συγκεκριμένα περιστατικά (ενδεικτικά
αναφέρουμε Ζάκυνθο, Βόλο, Αχαρναί, Ίλιον κ.α) και θα θέλαμε να σας
ενημερώσουμε ότι ΔΕΝ επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που αναπαράγονται.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ αναφέρουν ότι πρόκειται για φημολογίες που αναπαράγονται χωρίς να έχει διασταυρωθεί η εγκυρότητα τους προκαλώντας αίσθημα πανικού και τρόμου στους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες.

Θα θέλαμε επίσης να επισημάνουμε ότι «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» δεν έχει καταγράψει τις τελευταίες εβδομάδες καμία καταγγελία αρπαγής ανηλίκου παρά μόνο κλήσεις που λαμβάνουμε από πολίτες, οι οποίοι αναφέρουν πληροφορίες από φήμες ή από δημοσιεύματα μέσω διαδικτύου.

Παρόλα αυτά εάν οποιοσδήποτε πολίτης γνωρίζει συγκεκριμένες πληροφορίες και στοιχεία για τέτοιου είδους περιστατικά παρακαλείται να καλέσει ακόμη και ανώνυμα στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή Για Τα Παιδιά SOS-1056» ή στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» (όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα)
προκειμένου να συνομιλήσετε με Κοινωνικό Λειτουργό ή Ψυχολόγο και να
κινήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες μέσω των αρμόδιων αρχών.
πηγη: http://www.hamogelo.gr/4-1/1120/Arpages-anhlikon-ekatontades-klhseis-apo-anastatomenoys-goneis-koi-eyoisthhtopoihmenoys-polites

και 2. κάτι που έκανα και το θεωρώ χρήσιμο να κάνουμε όλοι... (οι εξ Ελλάδας)

Πώς μπορούμε όλοι να συμμετέχουμε ενεργά:Μπορούμε όλοι να συμμετέχουμε ενεργά στη διαδικασία εντοπισμού ενός παιδιού που αγνοείται εγγραφόμενοι στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ AMBER ALERT HELLAS μέσω του κινητού μας τηλεφώνου.

Ισχύει για τους συνδρομητές COSMOTEVODAFONEWIND

Πιο
συγκεκριμένα για να εγγραφούμε πρέπει να αποστείλουμε ΜΟΝΟ τον/τους
Τ.Κ. της/των περιοχής/ών, στην/ις οποία/ες κατοικούμε ή/και εργαζόμαστε
έτσι ώστε σε περίπτωση εξαφάνισης ανηλίκου να λάβουμε
SMS με τα στοιχεία και την περιγραφή του εξαφανισμένου παιδιού.

Εγγραφή στην Υπηρεσία AMBER ALERT HELLAS
το χαμόγελο τυ παιδιού Bullet1 Αποστολή SMS στο 1056 από το κινητό μας τηλέφωνο με τον/ους Τ.Κ., που επιθυμούμε (χρέωση 0,10€/SMS)
το χαμόγελο τυ παιδιού Bullet1 Λήψη απαντητικού SMS (άνευ χρέωσης για το συνδρομητή), το οποίο θα επιβεβαιώνει την εγγραφή μας στην Υπηρεσία AMBER ALERT HELLAS
το χαμόγελο τυ παιδιού Bullet1 Σε περίπτωση ενεργοποίησης AMBER ALERT HELLAS ο κάθε εγγεγραμμένος συνδρομητής θα λαμβάνει ένα SMS με τα στοιχεία και την περιγραφή του αγνοούμενου ανήλικου (άνευ χρέωσης για το συνδρομητή)

Διαγραφή από την Υπηρεσία AMBER ALERT HELLAS
το χαμόγελο τυ παιδιού Bullet1 Αποστολή SMS στο 1056 από το κινητό μας τηλέφωνο γράφοντας ΟΧΙ. Αυτόματα θα διαγραφούμε από την Υπηρεσία AMBER ALERT HELLAS. (χρέωση 0,10€/SMS)
πηγη: http://www.hamogelo.gr/73.1/Pos-mporoyme-oloi-na-symmetexoyme-energa
BokSurat
BokSurat

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Κριός Σκύλος
Τόπος : Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου

http://www.gate21.gr

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

το χαμόγελο τυ παιδιού Empty Απ: το χαμόγελο τυ παιδιού

Δημοσίευση από VAMPIRE Τετ Μάης 30, 2012 6:53 am

καλυτερα να ανησυχω παραπανω και ας ειναι και τζαμπα.
ετσι θα ειμαι παντα σε επιφυλακη .
παρα να ειμαι χαλαρααα και γινει η στραβη.
VAMPIRE
VAMPIRE

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Χοίρος
Τόπος : Germany Gütersloh

Δημοσίευση από BokSurat Τετ Μάης 30, 2012 7:36 am

ρε συ αυτό με τα σπαμ μυνηματα ειδικα στο facebook έχει παραγίνει... εγω δεν τα κοινοποιώ αν δεν είμαι 100% σίγουρη ότι ισχύουν!
κάποτε ήτνα της μόδας τα μηνύματα "ο ταδε επαθε ατυχημα κ ψαχνουμε αιμα" τωρα εγιναν αυτα με τα παιδια... άντε να δούμε τι θα είναι το επόμενο... α κ κατα καιρούς υπάρχει η μόδα "η ταδε εταιρεια εχει σκαρτο γιαυτο μονο τα ελληνικα προϊοντα" ή το "μην βαζετε βενζινη σε συγκεκριμενα πρατηρια γιατι ειναι αυτοι που οριζουν τις τιμες" και κατι @@ριες και καθετε ο καθενας κ τα πιστευει και τα προωθει αντι να κατσει αν το ψαξει λιγο τι πραγματικα ισχυει...
BokSurat
BokSurat

Δημοσίευση από Rea Τετ Μάης 30, 2012 7:14 pm

Μπράβο βρε μποκάκι! Γιατί καθε φορά στη παιδική χαρά κάθονται και λένε για παιδιά που άρπαξαν, τους πήραν τα όργανα κα τραγικά, τα οποία βγάζουν μάτι ότι είναι παπαριές.

Το τελευταίο ήταν ότι αρπάξανε ένα παιδί, του πήρανε τα όργανα και το παράτησαν ανοιγμένο με ένα σημείωμα συγνώμης. Ήταν γελοίο μόνο να το ακούς. Λες και αν κάποιος έκανε κάτι τέτοιο θα είχε σκασίλα για συγνώμες. Ή στα καλά καθούμενα σταμπάρουν κάποιον και του παίρνουν τα όργανα-λες και είναι συμβατός σε όλους. ή ότι η διαδιακασία λήψης οργάνων είναι τόσο απλή που την κάνεις μέσα σε ένα βαν.

Μη χέσω.

Αλλά νομίζω ότι όλα αυτά είναι προς τέρψην. Ο΄κόσμος πάσχει από τρομολαγνεια.
Rea
Rea

Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια : Κριός Χοίρος
Τόπος : Στο χωριό...

Δημοσίευση από Rea Τετ Μάης 30, 2012 7:16 pm

VAMPIRE έγραψε:καλυτερα να ανησυχω παραπανω και ας ειναι και τζαμπα.
ετσι θα ειμαι παντα σε επιφυλακη .
παρα να ειμαι χαλαρααα και γινει η στραβη.

Μωρέ καλό είναι να είμαστε σε εγρήγορση αλλά εδώ μιλάμε για πανικό και ο πανικός δεν κα΄νει καλό.
Rea
Rea

Δημοσίευση από vassiliki Τετ Μάης 30, 2012 9:10 pm

Rea έγραψε:Μπράβο βρε μποκάκι! Γιατί καθε φορά στη παιδική χαρά κάθονται και λένε για παιδιά που άρπαξαν, τους πήραν τα όργανα κα τραγικά, τα οποία βγάζουν μάτι ότι είναι παπαριές.

Το τελευταίο ήταν ότι αρπάξανε ένα παιδί, του πήρανε τα όργανα και το παράτησαν ανοιγμένο με ένα σημείωμα συγνώμης. Ήταν γελοίο μόνο να το ακούς. Λες και αν κάποιος έκανε κάτι τέτοιο θα είχε σκασίλα για συγνώμες. Ή στα καλά καθούμενα σταμπάρουν κάποιον και του παίρνουν τα όργανα-λες και είναι συμβατός σε όλους. ή ότι η διαδιακασία λήψης οργάνων είναι τόσο απλή που την κάνεις μέσα σε ένα βαν.

Μη χέσω.

Αλλά νομίζω ότι όλα αυτά είναι προς τέρψην. Ο΄κόσμος πάσχει από τρομολαγνεια.
ΑΚΡΙΒΩΣ!με κάλυψες 100%. σπέρνουν το φόβο,να μη βγαίνει ο κόσμος έξω να μην επικοινωνεί,να μην ενημερώνεται,να φοβάται και να του πασάρουν ότι γουστάρουν αυτοί μέσω τηλεόρασης και υπολογιστή.
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Δημοσίευση από ΠΟΠΗ Τετ Μάης 30, 2012 9:21 pm

απαππαπα εγω φοβαμαι ν μεινω σπιτι μονη μ το γιωργο το βραδυ .κ βολτα μονο μ τον μπαμπα μας
ειμαι φοβητσιαρα ΠΟΛΥ

ΠΟΠΗ

Ζώδια : Ζυγός Γάτα
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από VAMPIRE Τετ Μάης 30, 2012 10:04 pm

το καταλαβαμε το χαμόγελο τυ παιδιού 191628
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από VAMPIRE Τετ Μάης 30, 2012 10:05 pm

κατι μου λεει οτι ειναι οργανωμενα απο χρυσαυγιτες για να κατηγορησουν αλλοδαπους.
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από derbybaby Τετ Μάης 30, 2012 10:25 pm

λες?τι να πω δεν ξερω..κ εγω η αληθεια αθηνα μονη δε θα κυκλοφορουσα με το μωρο.ειδικα τωρα που ειμαι κ εγκυος.το βραδυ ετσι κ αλλιως βαζουμε συναγερμο κ αμα βγει ο αντρας μ κατα τις 12.30 το αργοτερο γυρνα οποτε δεν εχω θεμα.
derbybaby
derbybaby

Ζώδια : Ζυγός Ποντικός
Τόπος : sunny isle

Δημοσίευση από VAMPIRE Τετ Μάης 30, 2012 10:50 pm

ετσι δεν ειπαν τις προαλλες οτι η χρυσαυγιτες πλακωσαν στο ξυλο κατι λαθρομεταναστες επειδη σκοτωσαν ενα παιδι
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από vassiliki Τετ Μάης 30, 2012 10:58 pm

μια και μιλάμε για παραπληροφόρηση... τη προηγούμενη εβδομάδα στα γιάννενα κανανε επιχείρηση σκούπα σε κάποιο εγκαταλελλημένο κτήριο και απελάσανε πολλούς λαθρομετανάστες.
μετά φεραν συνεργείο και κλείσαμε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα με σίδερα.ουσιαστικά οχυρώσανε και σφραγίσανε όλο το κτηριο.
μετά από μέρες βρήκαν κάποιοι αναρχικοί 6 μετανάστες εγκλωβισμένους στο κτήριο αυτό χωρις φαι,νερό. ήταν καταδικασμένοι να πεθάνουν από ασιτία... ήθελα να ξερα τα σκυλιά της αστυνομίας δεν τους ανακάλυψαν?ή μηπως τους άφησαν και το ήξεραν οτι είναι μέσα?Αυτή η επιχήρηση σκούπας κόστησε πολλες πολλες χιλιάδες ευρώ,στο νοσοκομείο μας όμως δεν έχουμε ούτε γάζες... τα συμπεράσματα δικά σας.
περιττό να πω οτι κανείς δεν μίλησε για την εγκληματική αμέλεια της αστυνομίας και του Δήμου που έδειξε στο όλο περιστατικό.
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Δημοσίευση από VAMPIRE Τετ Μάης 30, 2012 11:26 pm

τι λες ρε βασσιλικη....αφησαν μεσα τους ανθρωπους?
τι να πω εχουμε ξεφυγει τελειως...μου θυμιζουν χιτλερικες καταστασεις...
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από BokSurat Τετ Μάης 30, 2012 11:29 pm

βαμπιρι μην εισαι τοσο κληρη αν δεν ξερεις ιδίοις όμασει (ή οπως σκατα αλλιως γράφεται)...
κ εγω δε τους παω μια τους χρυσαυγήτες αλλα τα πολιτικα παιχνιδια ειναι πολλα στα μμε........... κ τα ψεμματα ακομα περισσοτερα....... ψαξε ή αλλιως κρατα μια πισινή ; )

Έχει επεξεργασθεί από τον/την BokSurat στις Πεμ Μάης 31, 2012 12:30 am, 1 φορά
BokSurat
BokSurat

Δημοσίευση από vassiliki Τετ Μάης 30, 2012 11:34 pm

έχουμε φτάσει να μην πιστευουμε ούτε αυτά που οι ίδιοι βλέπουμε ,γιατι ακόμα και οι εικόνες που μας προβάλλουν είναι μεθοδευμένες...
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Δημοσίευση από joan80 Πεμ Μάης 31, 2012 2:36 am

derbybaby έγραψε:λες?τι να πω δεν ξερω..κ εγω η αληθεια αθηνα μονη δε θα κυκλοφορουσα με το μωρο.ειδικα τωρα που ειμαι κ εγκυος.το βραδυ ετσι κ αλλιως βαζουμε συναγερμο κ αμα βγει ο αντρας μ κατα τις 12.30 το αργοτερο γυρνα οποτε δεν εχω θεμα.

Δεν είναι και τόσο τραγικα τα πράγματα βρε Ντερμπι, αλλα εξαρτάται σε μεγαλο βαθμό από το πού μενεις. Σε καποιες περιοχές του κέντρου δηλαδή ούτε εγώ θα κυκλοφορούσα. Αλλα είναι όλα λίγο σχετικά.
joan80
joan80
Admin
Admin

Ζώδια : Υδροχόος Κατσίκα
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση από BokSurat Πεμ Μάης 31, 2012 2:40 am

joan80 έγραψε:
derbybaby έγραψε:λες?τι να πω δεν ξερω..κ εγω η αληθεια αθηνα μονη δε θα κυκλοφορουσα με το μωρο.ειδικα τωρα που ειμαι κ εγκυος.το βραδυ ετσι κ αλλιως βαζουμε συναγερμο κ αμα βγει ο αντρας μ κατα τις 12.30 το αργοτερο γυρνα οποτε δεν εχω θεμα.

Δεν είναι και τόσο τραγικα τα πράγματα βρε Ντερμπι, αλλα εξαρτάται σε μεγαλο βαθμό από το πού μενεις. Σε καποιες περιοχές του κέντρου δηλαδή ούτε εγώ θα κυκλοφορούσα. Αλλα είναι όλα λίγο σχετικά.

συμφωνω απόλυτα με τζοαν!!!
χαχαχαχαχαχαχαχα νιωθω οτι κολλαμε εμεις οι 2 Razz
BokSurat
BokSurat

Δημοσίευση από joan80 Πεμ Μάης 31, 2012 3:17 am

Αχ, Βοκ αν περίμενα τον άντρα μου ή να μην υπάρχει κανενας κίνδυνος για να κυκλοφορήσω θα με είχε φάει το σπίτι. Προφανώς θα είχα σαλτάρει. Τωρα παίρνω το αμαξάκι μου και το παιδάκι μου και κάνω ό,τι θέλω.
Οταν ο Δημήτρης ήταν πιο μικρός πηγαίναμε πολύ συχνά στο Μall. μια μερα λοιπόν μου λεει η μανα μου ότι άκουσε πως απήγαγαν ένα παιδάκι και ευτυχώς που ήταν στο mall που έκλειναν όλες οι πόρτες και το γκαράζ και τελικά δεν τα καταφεραν αλλα το βρήκαν στην τουαλέτα κουρεμένο και με άλλα ρούχα. Το έψαξα στο ιντερνετ και αυτό είχε ακουστεί πρωτη φορά πριν από 3 χρόνια. Η ιδια βεβαια ισχυριζόταν ότι έγινε στο εγγονάκι μιας κυρίας στην πιαδική και της το είπε και γι αυτό εγώ δεν έπρεπε να πηγαίνω πουθενα μονη μου με το μωρό.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από BokSurat Πεμ Μάης 31, 2012 3:24 am

οτι ναναι!!!!
στο μολ παρεπιπτωντος εγω δεν παω ποτε...
παλιοτερα δεν παηγιανα επιδη
1. δε γουσταρω τον τροπο που χτιστικε κ που ακομα ΔΕΝ εχει παρει αδεια ανεγερσης επειδη ειναι παρανομο (χτισμενο σε χωρο αθλητικων εγκαταστασεων - κ το τζαμπο διπλα επισεις)
2. γιατι καταστρεψε την τοπικη αγορα του αμαρουσιου (που προσωπικα εκει μεγαλωσα κ ξερω ακομα πολλους ανθρωπους κ την ζημια που τους εκανε), καθως κ τις κοντινες τοπικες αγορες ηρακλειο/μαρουσι/ν.ιωνια κλπ.
με το μωρο για το χειμωνα λογω που ειναι κλειστο κ απαγορευεται το καπνιισμα ηταν ενα πολυ καλο μαερος κ αρχισα να ξαναπηγαινω, με τον άντρα μου με το αυτοκίνητο.... μονο που δεν εχω αμαξι πήγα 2 φορες με το τρενο... ε λοιπον μολις ανακαλυψα οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ να φτασεις αν εχεις καροτσι (και αν φυσικα δεν μπεις απο το γκαραζ) ΔΕ ΞΑΝΑΠΑΤΙΣΑ! εχει κατι ασανσερ που κανενα ομως ΔΕ λειτουργει!
BokSurat
BokSurat

Δημοσίευση από joan80 Πεμ Μάης 31, 2012 5:04 am

Εγω πήγαινα στο Μετρο Mall στον Αγιο Δημήτριο. ΤΟ αλλο μου πέφτει μακριά. Αλλά βασικά πήγαινα ακριβώς επειδή ηταν χειμώνας και δεν καπνίζανε μέσα και μπορούσα να βολτάρω ανενόχλητη και να κάτσω και να πιώ και ένα καφεδάκι χωρίς να μου φλομώσουν το μωρό οι διπλανοί.

φετος μια φορά πήγαμε και κυνηγάγαμε τον Δημήτρη στις κυλιόμενες. Επίσης μπηκαμε στο Ζαρα για να του παρω κατι ρουχαλάκια και έριχνε κάτω όλα τα ρούχα από τις κρεμέστρες. Δραμα η κατασταση. οπότε΄εληξαν και οι βόλτες στα εμπορικά.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από BokSurat Πεμ Μάης 31, 2012 6:11 am

χαχαχαχαχαχα
έλα μωρέ παιδάκι είναι!!! γιαύτο τα κάνουμε για να τα κυνηγάμε Razz
το μετρο μολ ειναι νομιμο, κ εκεί φτάνεις άνετα με το μετρό κ δε χρειάζεσαι κ ασανσερ κ χαζομάρες!
λοιπόν τζοαν τώρα που φτιάχνει ο καιρός πάρε τον μικρο, τον άνδρα σου κ την κοιλιά σου κ ελάτε κατα δω μια βόλτα.
BokSurat
BokSurat

Δημοσίευση από joan80 Πεμ Μάης 31, 2012 6:26 am

Βρε δεν έχω πρόβλημα να τον κυνηγάω. Το θεμα είναι ότι είχε κολλήσει και δεν ήθελε να φύγει με τίποτα. Είχε και κόσμο και ο Δημήτρης το χαβά του να ανεβοκατεβαίνει στις σκάλες. Στο τελος τον πήραμε σηκωτό και με τον αντίλαλο που έχει, το κλάμα του πρεπει να ακούστηκε παντού.

Περσυ πηγαίναμε πολύ συχνά για μπάνιο στην τουριστική σχολή που είναι προς τα εσας. Φετος δεν ξερω αν θα με αφήσει ο γιατρός να κάνω μπάνιο σε θαλασσα της αθήνας. Αλλα σίγουρα μια βολτούλα παραλιακά θα την κάνουμε. θα το κανονίσουμε.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από BokSurat Πεμ Μάης 31, 2012 8:09 am

στην σχολη τουραστικων επαγγελμάτων;
ΕΔΩ ΜΕΝΩ!

κι όσο ήμουν έγγυος εκεί έκανα μπάνιο. καθαρά είναι αλλά να έρθεις από την πλευρά που είμαι εγώ όχι από την άλλη που είναι ακριβώς πριν την σχολή γιατί εκεί υπάρχει θέμα...
BokSurat
BokSurat

Δημοσίευση από Rea Δευ Ιουν 04, 2012 5:44 pm

Προσωπικά αισθάνομαι ευτυχής που για μια φόρα και μοναδική (από τύχη, όχι επιλογή) δεν ψήφισα στη ζωή μου. Έτσι δεν συμμετείχα στις εκλογές που έβαλαν τόυς χρυσαυγίτες στη βουλή.
Rea
Rea

Δημοσίευση από VAMPIRE Τρι Ιουν 05, 2012 2:24 am

ουτε εγω ψηφισα γιατι εκλεισε το εκλογικο εδω.επρεπε να παω 4-5 ωρες δρομο πηγαινε-ελα ναι σιγα μην ετρεχα με 3 παιδια δε σφαξανε.
τελικα ειναι γραφτο μου. δεν το θελει η μοιρα ρε παιδι μου .δεν θελει το συμπαν να ψηφισω ποτε στη ζωη μου!ε μπορω να παω κοντρα....?
VAMPIRE
VAMPIRE

Σελίδα 1 από 2 1, 2  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης