Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
ΛΥΠΑΜΑΙ.....
+5
BokSurat
joan80
Ladycat
derbybaby
VAMPIRE
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
ΛΥΠΑΜΑΙ.....
Σημερα δεν ειμαι και πολυ στις καλες μου.
Να φταιει η εκλειψη που ειναι σε μερικες ωρες?....δεν ξερω..
τις περισσοτερες σας γνωριζω απο το 2010.εχει 2 χρονια...
το κουφετακι το γνωριζω απο το 2009...
την μποκ την γνωρισα πριν λιγους μηνες αλλα ειναι τοσο ξηγα (αν και αεκ....)που νιωθω οτι την ξερω καιρο.
νιωθω πως αν και δεν σας εγω δει απο κοντα,ποτε,(εχω μιλησει στο τηλ με καποιες...)νιωθω πως ειστε σαν οικογενεια μου?σαν πολυ καλες μου φιλες.εχουμε πει πραγματα,εχουμε ζησει καταστασεις καλες και ασχημες,εχουμε καφριλες,εχουμε πει αστεια εχουμε γελασει μεχρι δακρυων και εχουμε λυπηθει μεχρι δακρυων καποιες φορες...μιλαμε πλεον χωρις κομπλεξ,χωρις κανενα σαβουαρ βιβρ,χωρις παρεξηγησεις...
ειναι δυσκολο ξερετε αυτο αναμεσα σε γυναικες...
οταν καποια περναει καποιο προβλημα εχω αγωνια μαζι της(οπως αυτο που εγινε προχθες με την ποπη )
δεν θα ηθελα να χασω καμια απο εσας.δυστηχως η πουτανα η κωλοζωη μου χαρισε σκαρτους φιλους στο παρελθον,και αν μου χαρισε και καποιους που αξιζαν μας χωρισαν οι συνθηκες(αποσταση).
αισθανομαι πως ειμαστε μια αλυσιδα σαν παρεα εδω μεσα.η μια ειναι ο κρικος της αλλης.
γιατι τα λεω ολα αυτα ε?
σημερα πληροφορηθηκα απο καποια που αγαπαω παρα πολυ (απο εσας) οτι δεν θα ξαναμπει....
δεν φταιει καμια σας...απο εσας που ειστε εδω και μιλαμε εννοω...
απλα νιωθει περιορισμενη,νιωθει οτι δεν μπορει να εκφραστει χωρις να κοιταξει πισω της μηπως υπαρχει κανενας ρουφ....
δικαιωμα της ειναι,ομως εγω στεναχωρεθηκα...δεν ηθελα να γινει αυτο δεν το θελω...
μου ηρθαν δακρυα στα ματια γιατι την αγαπω πολυ και παντα θα την νοιαζομαι ακομα και αν ερθει καποια εποχη που δεν θα εχουμε επαφες πια,εγω θα την νοιαζομαι και αν ποτε θελησει να ξαναμπει
θα χαρω πολυ
δεν ξερω αν το διαβασει καν ολο αυτο που γραφω...
αν το διαβασεις σου στελνω μια αγκαλια.και να ξερεις οτι δεν επρεπε κατα τη γνωμη μου να γινει ετσι...
μπορει να γινει καποιος διαλογος...να λυθει το προβλημα....
τοσα χρονια μιλαμε σχεδον καθε μερα,
δεν ξερω τι αλλο να πω....σημερα γενικως ειμαι καπως ευαλωτη συναισθηματικως...
αυτα........
Να φταιει η εκλειψη που ειναι σε μερικες ωρες?....δεν ξερω..
τις περισσοτερες σας γνωριζω απο το 2010.εχει 2 χρονια...
το κουφετακι το γνωριζω απο το 2009...
την μποκ την γνωρισα πριν λιγους μηνες αλλα ειναι τοσο ξηγα (αν και αεκ....)που νιωθω οτι την ξερω καιρο.
νιωθω πως αν και δεν σας εγω δει απο κοντα,ποτε,(εχω μιλησει στο τηλ με καποιες...)νιωθω πως ειστε σαν οικογενεια μου?σαν πολυ καλες μου φιλες.εχουμε πει πραγματα,εχουμε ζησει καταστασεις καλες και ασχημες,εχουμε καφριλες,εχουμε πει αστεια εχουμε γελασει μεχρι δακρυων και εχουμε λυπηθει μεχρι δακρυων καποιες φορες...μιλαμε πλεον χωρις κομπλεξ,χωρις κανενα σαβουαρ βιβρ,χωρις παρεξηγησεις...
ειναι δυσκολο ξερετε αυτο αναμεσα σε γυναικες...
οταν καποια περναει καποιο προβλημα εχω αγωνια μαζι της(οπως αυτο που εγινε προχθες με την ποπη )
δεν θα ηθελα να χασω καμια απο εσας.δυστηχως η πουτανα η κωλοζωη μου χαρισε σκαρτους φιλους στο παρελθον,και αν μου χαρισε και καποιους που αξιζαν μας χωρισαν οι συνθηκες(αποσταση).
αισθανομαι πως ειμαστε μια αλυσιδα σαν παρεα εδω μεσα.η μια ειναι ο κρικος της αλλης.
γιατι τα λεω ολα αυτα ε?
σημερα πληροφορηθηκα απο καποια που αγαπαω παρα πολυ (απο εσας) οτι δεν θα ξαναμπει....
δεν φταιει καμια σας...απο εσας που ειστε εδω και μιλαμε εννοω...
απλα νιωθει περιορισμενη,νιωθει οτι δεν μπορει να εκφραστει χωρις να κοιταξει πισω της μηπως υπαρχει κανενας ρουφ....
δικαιωμα της ειναι,ομως εγω στεναχωρεθηκα...δεν ηθελα να γινει αυτο δεν το θελω...
μου ηρθαν δακρυα στα ματια γιατι την αγαπω πολυ και παντα θα την νοιαζομαι ακομα και αν ερθει καποια εποχη που δεν θα εχουμε επαφες πια,εγω θα την νοιαζομαι και αν ποτε θελησει να ξαναμπει
θα χαρω πολυ
δεν ξερω αν το διαβασει καν ολο αυτο που γραφω...
αν το διαβασεις σου στελνω μια αγκαλια.και να ξερεις οτι δεν επρεπε κατα τη γνωμη μου να γινει ετσι...
μπορει να γινει καποιος διαλογος...να λυθει το προβλημα....
τοσα χρονια μιλαμε σχεδον καθε μερα,
δεν ξερω τι αλλο να πω....σημερα γενικως ειμαι καπως ευαλωτη συναισθηματικως...
αυτα........
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Απ: ΛΥΠΑΜΑΙ.....
καλησπερα μητσακι!
η αληεθεια ειναι πως περασαμε διαφορες καταστασεις..
ειναι ομως δικαιωμα του καθενος να μη θελει να ξαναμπει για τον α-β λογο.εαν ομως παιζει να υπαρχει καποιου ειδους παρεξηγηση με αλλη κοπελα θα μπορουσαν μεσω πμ να μηλισουν να το λυσουν ωστε να μην "στερειται" της παρεας μας.
αυτα εχω να πω κ ελπιζω η κοπελα που επελεξε να φυγιε να το ξανασκεφτει γιατι οντως πιστευω πως εχουμε κανει καλη παρεα κ εχουμε προσπαθησει καθε μια με τον τροπο μας να σταθει η μια στην αλλη.
περαν αυτων δεν μπορω να καταλαβω για ποια μιλας αν κ θα φανει μεσω της απουσιας της.
η αληεθεια ειναι πως περασαμε διαφορες καταστασεις..
ειναι ομως δικαιωμα του καθενος να μη θελει να ξαναμπει για τον α-β λογο.εαν ομως παιζει να υπαρχει καποιου ειδους παρεξηγηση με αλλη κοπελα θα μπορουσαν μεσω πμ να μηλισουν να το λυσουν ωστε να μην "στερειται" της παρεας μας.
αυτα εχω να πω κ ελπιζω η κοπελα που επελεξε να φυγιε να το ξανασκεφτει γιατι οντως πιστευω πως εχουμε κανει καλη παρεα κ εχουμε προσπαθησει καθε μια με τον τροπο μας να σταθει η μια στην αλλη.
περαν αυτων δεν μπορω να καταλαβω για ποια μιλας αν κ θα φανει μεσω της απουσιας της.
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
εγω πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τελικά ποιος μπορεί να ρουφιανέψει ποιον και πού. Ισως ομως να μην έχω καταλαβει τι γίνεται. Πραγματικά λυπαμαι όταν καποιος αποχωρεί για καποια τετοια υπόνοια.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
joan80 έγραψε:εγω πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τελικά ποιος μπορεί να ρουφιανέψει ποιον και πού. Ισως ομως να μην έχω καταλαβει τι γίνεται. Πραγματικά λυπαμαι όταν καποιος αποχωρεί για καποια τετοια υπόνοια.
αυτο σκεφτομουν κ εγω.το ποιος κ το που..ασε το για ποιο λογο..
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
εγώ πάλι δεν σας ξέρω παρά λίγους μήνες μόλις!!!
πραγματικά είστε το διαδικτιακό μου κ όχι μόνο παρεάκι και ελπίζω όποια κ αν είναι η κοπέλα αυτή να το μετανιώσει και να ξαναμπεί! πέραν αυτών αν δεν το κάνει εγώ θα το σεβαστώ απόλυτα γιατί καθένας έχει τις απόψεις του και αν νιώθει περιορισμένη με το να παρακαλάμε να γυρίσει θα νιώσει κ καταπίεση κ είναι άσχημο αυτό ακόμα κ αν το κάνουμε για καλό!
ελπίζω όμως αν είναι κάποια από τις κοπέλες που έχουμε ανταλλάξει κινητά να μαθαίνω νέα της, και να περνάει πάντα ευχάριστα!
πραγματικά είστε το διαδικτιακό μου κ όχι μόνο παρεάκι και ελπίζω όποια κ αν είναι η κοπέλα αυτή να το μετανιώσει και να ξαναμπεί! πέραν αυτών αν δεν το κάνει εγώ θα το σεβαστώ απόλυτα γιατί καθένας έχει τις απόψεις του και αν νιώθει περιορισμένη με το να παρακαλάμε να γυρίσει θα νιώσει κ καταπίεση κ είναι άσχημο αυτό ακόμα κ αν το κάνουμε για καλό!
ελπίζω όμως αν είναι κάποια από τις κοπέλες που έχουμε ανταλλάξει κινητά να μαθαίνω νέα της, και να περνάει πάντα ευχάριστα!
τι εγινε ρε κοριτσια μια μερα δεν μπηκα και εγινε μην πω τι. ειναι κριμα ειμαστε μια τοσο ομορφη παρεα
ουφ με κανατε χαλεια
ουφ με κανατε χαλεια
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
κι εγω παλι δεν εχω καταλαβει τι γινεται θα συμφωνησω σε ολα με τη Δημητρα και παρολο που δεν εχω καταλαβει ποια ειναι και γιατι νιωθει ετσι πραγματικα λυπαμαι κι ευχομαι να αλλαξει γνωμη συντομα
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
εγω καταλαβα..... αλλα ευτηχως ολα καλα
Ζώδια :
τι θα πει "ολα καλά" ???
ΔΕ θα σταματήσει να γράφει;;;;;;
ούτε έγω καταλάβει ποια έιναι η κοπέλα αλλά δε με νοιάζει κιόλας να είναι να μην σταματήσει να γράφει !!!
ΔΕ θα σταματήσει να γράφει;;;;;;
ούτε έγω καταλάβει ποια έιναι η κοπέλα αλλά δε με νοιάζει κιόλας να είναι να μην σταματήσει να γράφει !!!
δεν θα σταματησει
αμα σταματησει θα κανω δουλειες ολοι μεραααααααααααααααα
αμα σταματησει θα κανω δουλειες ολοι μεραααααααααααααααα
Ζώδια :
στυγνος εκβιασμος κι εγω παρολο που δεν εχω καταλαβει μαζι σου ποπη καλα κανεις εκβιαζε εκβιαζε τωρα που μπορεις χαχα
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
μου χαχαχχαχαχαχχαχαχαχα
Ζώδια :
εγώ είμαι αντίθετη στους εκβιασμούς το είπα κ παραπάνω.......
απλά βρίσκω χαζό ας το πω έτσι, να σταματήσει κάποιος να γράφει επειδή κάτι την πείραξε! ας ανταλάξει πμ με την "αιτία του προβλήματος" και όλα θα λυθούν είμια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υπερ των συζητήσεων, έχω λύσει έτσι πάρα πολλές και απίστευτες παρεξηγήσεις, αρκεί να υπάρχει θετική πρόθεση και από τις 2 πλευρές και αμοιβαίες υποχωρήσεις!!!
απλά βρίσκω χαζό ας το πω έτσι, να σταματήσει κάποιος να γράφει επειδή κάτι την πείραξε! ας ανταλάξει πμ με την "αιτία του προβλήματος" και όλα θα λυθούν είμια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υπερ των συζητήσεων, έχω λύσει έτσι πάρα πολλές και απίστευτες παρεξηγήσεις, αρκεί να υπάρχει θετική πρόθεση και από τις 2 πλευρές και αμοιβαίες υποχωρήσεις!!!
εγω παλι....
κοιτα αν δεν ξανα εμπενε εγω το ειπα θα φωναξω τα καναλια και εκει να δεις τι εχει ν γινει
κοιτα αν δεν ξανα εμπενε εγω το ειπα θα φωναξω τα καναλια και εκει να δεις τι εχει ν γινει
Ζώδια :
δημητρα με ελιωσες......
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
ηλιθια.........
Ζώδια :
χωστα δημητρα χωσε της καμια μπανανα μπας κ συνελθει
Ζώδια :
παρτης τον ρομπερτο ρε....να δει αυτη...
Ζώδια :
ναι ναι εσυ εχεις καβαντζωσει τον αλλο που δεν μας λες ποιος ειναι και τωρα παρτης τον ρομπερτο...
Ζώδια :
χαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχ δεν σου λεω γιατι εσυ εισαι πολυ παθιαρα γκομενα.και σε φοβαμαι!χαχαχαχαχαχ
Ζώδια :
τα τσουναμια και τους σεισμους αχαχαχαχαχαχαααχααχαχααχχαχαχ
Ζώδια :
τι να σου κανω αφου εισαι σεξουλιαρα κοκα κωλαρα!χαχαχααχαχ
ειχες δεν ειχες το μπιπ μπιπ το θεμα παλι....!!
ειχες δεν ειχες το μπιπ μπιπ το θεμα παλι....!!
Ζώδια :
πως γινετε αυτο δεν εχω καταλαβει και το ρεζουμε της ημερας το ηθικο διδαγμα ειναι αυτο
Ζώδια :
αχαχαχαχααχαχαχ που το βρηκες παλι αυτο!!!
γιατι καλε οχι στο σεξ?
τι το κακο εχει???
γιατι καλε οχι στο σεξ?
τι το κακο εχει???
Ζώδια :
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης