Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
γεια σαςςςςς
+3
Rea
ΠΟΠΗ
Silversmokey
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Απ: γεια σαςςςςς
γεια σου κοπελα μ σε καλοσοριζω στο φορουμ μας να σου ζησει η μπεμπουλα σου
ειμαι η ποπη ειπα να συστηθω χιιχιχιχιιχιχ
ειμαι η ποπη ειπα να συστηθω χιιχιχιχιιχιχ
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
γεια σου μαριλύ, καλώς ήρθες στη παρέα μας!
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
μαριλυ μ μην λιγουρευεσαι το κουνελακι μ για την κορη σου δεν τον δινουμε σε καμια
Ζώδια :
καλως ηρθες!
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
marili γεννησες ευκολα? πως ηταν η εμπειρια τοκετου σου?
Ζώδια :
geia sas koritsia... kalosas vrika....
loipon gennisa me kessariki mia evdomada noritera me rantevou (tora pou to skeftomai pistevo oti o giatros me exapatise kai oti tha borousa na eixa gennisi kanonika-telos panton)..ola itane poli efkola...episkliridios...nistaxa...psilokimithika kai xipnisa akougontas klamma to opoio gia na po tin alithia nomiza oti itane apo moro allis kopelas...otan mou eipane oti itane diko mou to koitaga perierga etsi zalismeni pou imouna...thimame oti itane sa na to eixes pasalipsei me voutiro...kai 3 kila kai harika idiaitera giati o giatros me eixe tromokratisi oti tha itane exeretika mikro sigekrimena elege "an vgei 2.3 kila na eisai efxaristimeni"...
loipon gennisa me kessariki mia evdomada noritera me rantevou (tora pou to skeftomai pistevo oti o giatros me exapatise kai oti tha borousa na eixa gennisi kanonika-telos panton)..ola itane poli efkola...episkliridios...nistaxa...psilokimithika kai xipnisa akougontas klamma to opoio gia na po tin alithia nomiza oti itane apo moro allis kopelas...otan mou eipane oti itane diko mou to koitaga perierga etsi zalismeni pou imouna...thimame oti itane sa na to eixes pasalipsei me voutiro...kai 3 kila kai harika idiaitera giati o giatros me eixe tromokratisi oti tha itane exeretika mikro sigekrimena elege "an vgei 2.3 kila na eisai efxaristimeni"...
ελπιζω να αλαξες γιατρο
πως μ την δινουν οι γιατροι που εκμεταλευοντε τον κοσμο και τον φοβιζουν μ διαφοραα
πως μ την δινουν οι γιατροι που εκμεταλευοντε τον κοσμο και τον φοβιζουν μ διαφοραα
Ζώδια :
den eho psaxei akoma alla sigoura se afton den xanapao...
otan tou eipa oti ithela na xekiniso na prospatho gia moraki mou ekopse tin hara legontas mou oti tha mou itane poli diskolo....eprepe na prospathousa gia 6 mines kai an den ta kataferna tha eperna hapakia....apotelesma?emeina egkios me mia mono prospathia...mia kai exo
otan piga na me dei tin proti fora pou emeina egkios mou leei hlomo to kovo na gennisis kanonika...ehis steni lekani...(bori na min einai o pisinos mou san tin plateia sintagmatos alla mikro den ton les kiolas)
mia to moro ehi berdeftei me ton loro alla den eimai sigouros
mia to moro den pernei varos
mia o plakountas sou einai girasmenos prin tin ora tou
mia to moro den ehi parei thesi
me tromokratise kai me epeise na genniso me rantevou mia evdomada noritera...
otan tou eipa oti ithela na xekiniso na prospatho gia moraki mou ekopse tin hara legontas mou oti tha mou itane poli diskolo....eprepe na prospathousa gia 6 mines kai an den ta kataferna tha eperna hapakia....apotelesma?emeina egkios me mia mono prospathia...mia kai exo
otan piga na me dei tin proti fora pou emeina egkios mou leei hlomo to kovo na gennisis kanonika...ehis steni lekani...(bori na min einai o pisinos mou san tin plateia sintagmatos alla mikro den ton les kiolas)
mia to moro ehi berdeftei me ton loro alla den eimai sigouros
mia to moro den pernei varos
mia o plakountas sou einai girasmenos prin tin ora tou
mia to moro den ehi parei thesi
me tromokratise kai me epeise na genniso me rantevou mia evdomada noritera...
ε ειναι πολυ μαλακας ο κυριος σε ιδιωτικο γεννησες?τα κοριτσια που γεννησαν σε ιδιωτικο ο φυσιολογικος ειναι πιο φτηνος απο την καισαρικη ? μαλλον λεφτα ηθελε ν σ φαει ο παπαρας
Ζώδια :
ΠΟΠΗ έγραψε:ε ειναι πολυ μαλακας ο κυριος σε ιδιωτικο γεννησες?τα κοριτσια που γεννησαν σε ιδιωτικο ο φυσιολογικος ειναι πιο φτηνος απο την καισαρικη ? μαλλον λεφτα ηθελε ν σ φαει ο παπαρας
se idiotiko....perissotera mou zitise apo to meeftirio o giatros....o fisiologikos me tin kaisariki sto idiotiko den ehi treli diafora...diafora ehi i amoivi tou giatrou...afto katalava
βρε κοπέλα μου αυτός ο γιατρός είναι σκέτη αισιοδοξία. απαπαπα....
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
καλως ηρθες και να χαιρεσαι το μωρακι σου!
οτι εγινε εγινε...σημασια εχει πως εχεις ενα υγειες μωρακι και φροντισε να αλλαξεις γιατρο την επομενη φορα!!
ελπιζω να σου αρεσει η παρεα μας
οτι εγινε εγινε...σημασια εχει πως εχεις ενα υγειες μωρακι και φροντισε να αλλαξεις γιατρο την επομενη φορα!!
ελπιζω να σου αρεσει η παρεα μας
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Silversmokey καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!
συγνώμη αλλά εσύ είχες το άνχος σου κ την τρομάρα της πρώτη φορά αγκυμοσύνης κ αυτός σουλεγε τετοια πράγματα; καλά εσένα, το μωράκι δε το σκέφτηκε καθόλου τη ψυχολογικό θα της περνούσες; τι να πω ρε γμτ.. μαρέσει που ορκίζονται κ στον υποκράτη...
σε ιδιώτικό γέννησα κ εγώ, η καισαρική για το μαιευτήριο αν πάρεις απλό 3κλινο δωμάτιο (όπως εγώ) είναι 200 ευρό έξτρα, και τίποτα παραπάνω...
η αμοπιβή του φγιοατρού πάει κ αυτή με βάση το δωμάτιο αν το δωμάτιο κάνει 2000 όσο θαναι κ η αμοιβη του, αν κάνει 12.000 τόσο θα πάρει κ ο γιατρός... εγώ μαζί με τις 2 μέρες έξτρα πριν το τοκετό ξεμπέρδεψα με 5500 τα παντα ολα (εκτος της θερμοκοιτιδας).
συγνώμη αλλά εσύ είχες το άνχος σου κ την τρομάρα της πρώτη φορά αγκυμοσύνης κ αυτός σουλεγε τετοια πράγματα; καλά εσένα, το μωράκι δε το σκέφτηκε καθόλου τη ψυχολογικό θα της περνούσες; τι να πω ρε γμτ.. μαρέσει που ορκίζονται κ στον υποκράτη...
σε ιδιώτικό γέννησα κ εγώ, η καισαρική για το μαιευτήριο αν πάρεις απλό 3κλινο δωμάτιο (όπως εγώ) είναι 200 ευρό έξτρα, και τίποτα παραπάνω...
η αμοπιβή του φγιοατρού πάει κ αυτή με βάση το δωμάτιο αν το δωμάτιο κάνει 2000 όσο θαναι κ η αμοιβη του, αν κάνει 12.000 τόσο θα πάρει κ ο γιατρός... εγώ μαζί με τις 2 μέρες έξτρα πριν το τοκετό ξεμπέρδεψα με 5500 τα παντα ολα (εκτος της θερμοκοιτιδας).
Παρόμοια θέματα
» Γειά σας!!!!! Είμαι νέα στην παρέα!!!
» Γεια σε όλες
» ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!
» KOΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!
» Γεια σε όλες
» KOΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή