Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
Έμεινε 75 μέρες σε.... ανάποδη στάση για να σώσει τα αγέννητα δίδυμα παιδιά της !!!
+4
elenikaram
VAMPIRE
ΠΟΠΗ
koufetaki
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Έμεινε 75 μέρες σε.... ανάποδη στάση για να σώσει τα αγέννητα δίδυμα παιδιά της !!!
Μια Πολωνή έμεινε σε ανάποδη στάση σε διαδικασία τοκετού για...75 ημέρες προκειμένου να σώσει...τις ζωές των δύο πρόωρων εμβρύων της μετά την επίσης πρόωρη γέννηση του τρίτου εμβρύου που κυοφορούσε το οποίο και γεννήθηκε νεκρό.
Η Τζοάνα Κρισζτόνετς γέννησε τελικά την Ιγκα και τον Ινιάσι ύστερα από 2,5 μήνες στις 15 Φεβρουαρίου σε κλινική για πρόωρα της πόλης Βρότσλαβ στην νοτιοδυτική Πολωνία και είπε ότι η ιδέα του να βρίσκεται επί εβδομάδες σε αυτή την στάση δεν την ενόχλησε.
Ο επικεφαλής του τμήματος μαιευτικής και πρόωρου τοκετού της κλινικής όπου γέννησε η γυναίκα, ο Μαριούς Ζίμερ, είπε ότι οι γιατροί κατάφεραν να περιορίσουν τις συστολές της, αλλά έκριναν ότι βρίσκεται σε διαδικασία τοκετού μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της νεκρού.
"Ο τοκετός έχει μια αρχή και ένα τέλος. Αν το πρώτο βρέφος γεννήθηκε, αυτό σημαίνει ότι ο τοκετός έχει ξεκινήσει", είπε ο Ζίμερ. Ο τοκετός συνήθως διαρκεί από 8 ως 12 ώρες, ενώ μια ολοκληρωμένη κύηση περίπου 40 εβδομάδες. Με την βοήθεια της περίεργης στάσης που πήρε και της ιατρικής φροντίδας, η κύηση για την Ιγκα και τον Ινιάσι διήρκεσε 32 εβδομάδες.
Τα νεογέννητα παραμένουν σε ειδικές θερμοκοιτίδες, αλλά αναμένεται σύντομα να βγουν από το νοσοκομείο. Η μητέρα τους είχε πρόβλημα με την ισορροπίας της αφού γέννησε όμως επισκέπτεται τα μωρά της καθημερινά.
ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: Έμεινε 75 μέρες σε.... ανάποδη στάση για να σώσει τα αγέννητα δίδυμα παιδιά της !!!
Η Τζοάνα Κρισζτόνετς γέννησε τελικά την Ιγκα και τον Ινιάσι ύστερα από 2,5 μήνες στις 15 Φεβρουαρίου σε κλινική για πρόωρα της πόλης Βρότσλαβ στην νοτιοδυτική Πολωνία και είπε ότι η ιδέα του να βρίσκεται επί εβδομάδες σε αυτή την στάση δεν την ενόχλησε.
Ο επικεφαλής του τμήματος μαιευτικής και πρόωρου τοκετού της κλινικής όπου γέννησε η γυναίκα, ο Μαριούς Ζίμερ, είπε ότι οι γιατροί κατάφεραν να περιορίσουν τις συστολές της, αλλά έκριναν ότι βρίσκεται σε διαδικασία τοκετού μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της νεκρού.
"Ο τοκετός έχει μια αρχή και ένα τέλος. Αν το πρώτο βρέφος γεννήθηκε, αυτό σημαίνει ότι ο τοκετός έχει ξεκινήσει", είπε ο Ζίμερ. Ο τοκετός συνήθως διαρκεί από 8 ως 12 ώρες, ενώ μια ολοκληρωμένη κύηση περίπου 40 εβδομάδες. Με την βοήθεια της περίεργης στάσης που πήρε και της ιατρικής φροντίδας, η κύηση για την Ιγκα και τον Ινιάσι διήρκεσε 32 εβδομάδες.
Τα νεογέννητα παραμένουν σε ειδικές θερμοκοιτίδες, αλλά αναμένεται σύντομα να βγουν από το νοσοκομείο. Η μητέρα τους είχε πρόβλημα με την ισορροπίας της αφού γέννησε όμως επισκέπτεται τα μωρά της καθημερινά.
ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: Έμεινε 75 μέρες σε.... ανάποδη στάση για να σώσει τα αγέννητα δίδυμα παιδιά της !!!
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απ: Έμεινε 75 μέρες σε.... ανάποδη στάση για να σώσει τα αγέννητα δίδυμα παιδιά της !!!
75 μερες στη σταση της νυχτεριδας
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Απ: Έμεινε 75 μέρες σε.... ανάποδη στάση για να σώσει τα αγέννητα δίδυμα παιδιά της !!!
πραγματικα θα θελα μια φωτο της πως εγινε ολο αυτο...το αιμα τι κ πως ετρωγε πιπι κακα .εδω ενα κουβαλας κ σου ρχετε στον λαιμο κ το στομαχι γειασας....μπραβο στην μανουλα κ στους γιατρους τις
Ζώδια :
αυτο ειναι θεληση μητροτητας!
μπραβο στην γυναικα!
μπραβο στην γυναικα!
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
αυτό ακριβως σκεφτηκα κι εγω!αχ ρε κουφετο μες το μυαλό μου είσαι!koufetaki έγραψε:πραγματικα θα θελα μια φωτο της πως εγινε ολο αυτο...το αιμα τι κ πως ετρωγε πιπι κακα .εδω ενα κουβαλας κ σου ρχετε στον λαιμο κ το στομαχι γειασας....μπραβο στην μανουλα κ στους γιατρους τις
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
κι εγω θα πω χιλια μπραβο
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
Ποπο εγώ μονο που το σκέφτομαι ζαλίζομαι. Πάντως η θλεηση κάνει θαύματα.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
καταπληκτική! μεγάλη θέληση μπράβο της η γυναίκα....
δώσε το λινκ αν μπορείς να το βάλω στο facebook! 8)
δώσε το λινκ αν μπορείς να το βάλω στο facebook! 8)
παρτο κ απο δω http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=126867&catid=7 ειναι φορβερο ομως ετσι?
Ζώδια :
εγω ομως εχο απορια αφου λεει οτι ηταν σε διαδικασια τοκετου αρα θα ειχε διαστολη.
και καλα 75 μερες σε διαδικασια τοκετου δε της εσπασαν τα νερα?ουτε ειχε πονους?εδω μια μερα εισαι σε διαδικασια τοκετου τι μια μερα μια ωρα και πονας και μερικες φορες σου σπανε τα νερα
και καλα 75 μερες σε διαδικασια τοκετου δε της εσπασαν τα νερα?ουτε ειχε πονους?εδω μια μερα εισαι σε διαδικασια τοκετου τι μια μερα μια ωρα και πονας και μερικες φορες σου σπανε τα νερα
Ζώδια :
φοβερό ναι.
ευχαριστώ κουφετακι για το λινκ.
δημητρα ε, κάτι θα κάναν οι γιατροί... ίσως κ παυσιπονα... ξερω γω!
ευχαριστώ κουφετακι για το λινκ.
δημητρα ε, κάτι θα κάναν οι γιατροί... ίσως κ παυσιπονα... ξερω γω!
βρε φευγει με παυσιπονο ο πονος της γεννας?
10 κουτια παναντολ εξτρα να καταπιεις. τπτ δε θα σου κανουν
αφου συσπαται ολοκληρη η μητρα ξερω γω σε 75 μερες εφοσον ηταν σε διαδικασια τοκετου ...δε θα ειχε κανει διαστολη 10?μη σου πω και 100!
λεω μηπως του παραβαλανε σαλτσες του θεματος οι δημοσιογραφοι,
γιατι και σε μενα η μανα μου ηταν 6 μηνες ξαπλα τεζα σε κλινικη και εκανε καθε μερα ενεσεις μεχρι να μπει στον 9ο
μια η 2 φορες σηκωθηκε να κανει καμια βολτα να ξεμουδιασει και της ηρθε αιμα.
ακομα και την αναγκη της σε παπιες την εκανε.
και μπανιο 2 φορες τη βδομαδα με παρουσια νοσοκομας μεσα.
ειχε πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη σε μενα. αλλα δε μπορεις να πεις οτι ηταν 6 μηνες σε διαδικασια τοκετου,
αλλο να λες επιπλοκες εγκυμοσυνης.
αυτο λεω οτι το παρατραβηξανε που γραψανε οτι 75 μερες ηταν σε διαδικασια τοκετου.
10 κουτια παναντολ εξτρα να καταπιεις. τπτ δε θα σου κανουν
αφου συσπαται ολοκληρη η μητρα ξερω γω σε 75 μερες εφοσον ηταν σε διαδικασια τοκετου ...δε θα ειχε κανει διαστολη 10?μη σου πω και 100!
λεω μηπως του παραβαλανε σαλτσες του θεματος οι δημοσιογραφοι,
γιατι και σε μενα η μανα μου ηταν 6 μηνες ξαπλα τεζα σε κλινικη και εκανε καθε μερα ενεσεις μεχρι να μπει στον 9ο
μια η 2 φορες σηκωθηκε να κανει καμια βολτα να ξεμουδιασει και της ηρθε αιμα.
ακομα και την αναγκη της σε παπιες την εκανε.
και μπανιο 2 φορες τη βδομαδα με παρουσια νοσοκομας μεσα.
ειχε πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη σε μενα. αλλα δε μπορεις να πεις οτι ηταν 6 μηνες σε διαδικασια τοκετου,
αλλο να λες επιπλοκες εγκυμοσυνης.
αυτο λεω οτι το παρατραβηξανε που γραψανε οτι 75 μερες ηταν σε διαδικασια τοκετου.
Ζώδια :
τι να σου πω δε ξέρω πόνους γέννας μεγάλους εγώ δε πρόλαβα να έχω
ναι γινετε ενδοφλεβεια ομως το βρισκω πολυ κουλο,η κολητη μου γεννησε στον 8μηνα την βαλαν ορο με φαρμακο για αναστειλουν τις συσπασεις ομως μετα απο 12 ωρες δυστυχως γεννησε ολα κλ βεβαια πηγαν τελος παντον.κ την ειχαν με αντιβιωση φανταζομαι ολα τρελα πολυ χημεια κατι που δεν καναν σε μενα οταν σπασαν τα νερα μου κ τελικα γεννησα με κτ.
Ζώδια :
όπως τα λεει το κουφετακι είναι...αντιβίωση και αναστολείς των συσπάσεων.πάντως είναι πραγματικά αθλος!
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
ειναι γτ το ψυχολογικο πρεπει να ηταν στα υψη της κοπελας για να τα καταφερει.φανταστειτε την λιγο εχασε ενα απο τα 3α κ παλεψε για τα δυο απο κει που περιμενε 3 ωχ!μπραβο της κ παλι
Ζώδια :
δυσκολο πραγμα 75 μερες βρε κοριτσια οσο και να ειναι
Ζώδια :
τωρα που εφυγε και ο γιωργακης παω να χουζουρεψω με τον αντρουλη μ λιγο
Ζώδια :
Παρόμοια θέματα
» Πέταξε τα παιδιά της από την ταράτσα της πολυκατοικίας που έμενεΣΟΚ: Πέταξε τα παιδιά της από την ταράτσα της πολυκατοικίας επειδη εκλαιγαν!
» Αντιο ΠΑΙΔΙΑ
» ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ???
» Παιδιά και γάτες
» Πως να αντιδράσουν τα παιδιά μας σε όσα συμβαίνουν γύρω μας...
» Αντιο ΠΑΙΔΙΑ
» ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ???
» Παιδιά και γάτες
» Πως να αντιδράσουν τα παιδιά μας σε όσα συμβαίνουν γύρω μας...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|