Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΚΙΣΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ - Σελίδα 2 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΚΙΣΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

+10
ΠΟΠΗ
littlefish
ΣΤΕΓΙΑ
elenikaram
Ladycat
joan80
koufetaki
trianmeli
derbybaby
VAMPIRE
14 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΚΙΣΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΚΙΣΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Δημοσίευση από vassiliki Τρι Φεβ 21, 2012 4:46 am

εμένα εχασε 300γρ την πρωτη μερα αλλά τα πήρε αμέσως μονο με θηλασμο. ξένο ήπιε 1 φορά όλη κι όλη στην ζωή της. τωρα παλευω με το αγελαδινο...
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΚΙΣΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΚΙΣΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Δημοσίευση από joan80 Τρι Φεβ 21, 2012 4:59 am

Δημητρα γεννήθηκε 2400 το ένα και 2040 το άλλο. Και εγώ αυτό της είπα, ότι έτσι δεν θα κάνει δουλειά. Αλλά είναι μερικοί τόσο ηλιθιοι που σε αγχώνουν και σου πλασαρουν το ξένο. Της είπα όταν πάει σπίτι να κάνει έναν ακόμη θηλασμό και να αρχίσει να μειώνει το ξένο σταδιακά.

Βασιλική ο δικός μου μεχρι 6 μηνών δεν είχε πιει καθόλου ξένο. Και έπαιρνε περιπου 1200 το μήνα. Σαν μπαλόνι είχε γίνει. Τωρα σκεφτομαι να σταματήσω τη σκόνη και να του δώσω φρεσκο, αλλά προσανατολίζομαι προς το κατσικίσιο. Λενε ότι είναι πιο καλό από το αγελαδινό. Θα ρωτήσω και την παιδίατρο.
joan80
joan80
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Υδροχόος Κατσίκα
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση από VAMPIRE Τρι Φεβ 21, 2012 5:11 am

εδω εμεις απο 10 μηνων τη σταματαμε την σκονη. με κατσικισιο τα αρχισα και εγω απο 10 μηνων μεχρι 12 γιατι ειναι πιο ευπεπτο απο το αγελαδινο και για αρχη αυτη η μεταβαση δε τους πεφτει βαρια.
τωρα της δινω αγελαδινο βιολογικο οπως και στα αλλα 2.
VAMPIRE
VAMPIRE

Ζώδια : Ιχθύς Χοίρος
Τόπος : Germany Gütersloh

Δημοσίευση από derbybaby Τρι Φεβ 21, 2012 5:12 am

οχι κατσικισιο ακομα δεν εχει φυλλικο οξυ!!μ το ειπε ο παιδιατρος!!!στο econews εχει ερευνα της greenpeace που γραφει για μεταλλαγμενες τροφες στα ζωα του ΟΛΥΜΠΟΥ ΔΕΛΤΑ ΜΕΒΓΑΛ κ αλλης μιας που δεν θυμαμαι.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
derbybaby
derbybaby

Ζώδια : Ζυγός Ποντικός
Τόπος : sunny isle

Δημοσίευση από VAMPIRE Τρι Φεβ 21, 2012 5:31 am

ντερμπι φυλλικο οξυ εχουν οι κρεμες οι βρεφικες οπως και παρα πολλες τροφες πχ
λαχανικα, σπανακι, μπανανες ,εσπεριδοειδη φρουτα , ο κροκος του αυγου ,φασολακια,πατατες,αρακας,φραουλες γιαουρτι και αλλα.
οποτε το γαλα δεν ειναι η μονη πηγη φυλλικου οξεως.η αλλαγη απο σκονη σε αγελαδινο σε μερικα μωρα προκαλει δυσπεψια και βασικα καλο ειναι για 1 μηνα να γινει με κατσικας η μεταβαση που ειναι πολυ πιο ευπεπτο
τα μικρα παιδια χρειαζονται 200-300mg φυλλικο οξυ ημερησιως.
και να φανταστεις οτι μονο ενα φλυτζανι σπανακι περιεχει περιπου 250mg φυλλικου οξεως
τα λεω ολα αυτα για να μη νομιζεται οτι μονο απο το γαλα τα παιρνουν ολα.
ο αλεξ πχ απο 3 μηνων εως 2 ετων δεν επινε σταγονα γαλα αλλα επαιρνε τα θρεπτικα συστατικα απο τα υπολοιπα τροφιμα
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από Rea Τρι Φεβ 21, 2012 5:52 am

Εγώ θα έχω τον Οδυσσέα στο δωμάτιο. <εχω και το μαξιλάρι θηλασμού οπότε καλά θα είμαστε. <και το ηλεκτράκι στις αρχές 40λεπτα θήλαζε. ΄<ισως τώρα κατεβάσω πιο γρήγορα γάλα γιατί το <ηλεκτράκι κάθεται ακόμα στο στήθος. Θα δείξει.

Θυμάμαι στο μαιευτήριο ένα βρ'αδυ την είχαμε στη λάμπα. <επειδή δεν άντεχα να σκεφτώ ότι θα είναι μοναχούλα μου έφεραν τη λάμπα στο δωμάτιο. <οπότε όταν πείναγε έβαζα γυαλιά ηλίου την έπαιρνα αγκαλιά και τη θήλαζα κάτω από τη λάμπα.

Μέχρι και τη μέρα 10 της έδινα στάνταρ 50 μλ το βράδυ ξένο. <στη μέρα 10 το σταμάτησα με το πρώτο κύμα ανάπτυξης.

Ο καημένος ο σύζυξ το έφερε βαρέως, γιατί αυτός της έδινε μπουκάλι και μετά πάπάλα. <αφού ερχόταν καμιά φορά πάνω στη κάμαρα της μικρής κρατώντας το μπουκάλι και όλο ελπίδα... ¨οταν στον 9ο ξαναρχίσαμε μπουκάλι ανέλαβε να της το δίνει αυτός. <σχεδόν αποκλειστικά. μεγάλο κόλλημα έχει κα αυτός με το ηλεκτράκι...
Rea
Rea

Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια : Κριός Χοίρος
Τόπος : Στο χωριό...

Δημοσίευση από elenikaram Τρι Φεβ 21, 2012 6:31 am

η δικια μου ακομη σκονη πινει και θελω σιγα-σιγα να την κοψω και να δοκιμασουμε εβαπορε.
παντως οταν κοψαμε το frisomel 6 μηνων της εδωσα εβαπορε οπως ειπε η παιδιατρος αλλα το εβγαζε μετα απο λιγο.
elenikaram
elenikaram

Ζώδια : Παρθένος Χοίρος
Τόπος : athens-kallithea

Δημοσίευση από Ladycat Τρι Φεβ 21, 2012 6:49 am

εμεις ακομη σκονη πινουμε απο το καλοκαιρι λεω να τις το κοψω σιγα σιγα κ να της δινω βουβαλισιο αλλα θα ρωτησω την παιδιατρο πρωττα
Ladycat
Ladycat
Admin
Admin

Ζώδια : Αιγόκερως Γάτα
Τόπος : Στο γατοσπιτο

http://www.gatospito.com

Δημοσίευση από joan80 Τρι Φεβ 21, 2012 6:51 am

Που θα το βρεις το βουβαλίσιο Φρόσω; Εχει και στο σούπερ;
joan80
joan80
Admin
Admin

Ζώδια : Υδροχόος Κατσίκα
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση από littlefish Τρι Φεβ 21, 2012 8:44 am

Κοριτσια εγω του ξεκινησα εβαπορε μολις εκλεισε χρονο.Μαλιστα μου ειπε να δωσω φρεσκο αλλα εχω φαει ενα κολλημα και δεν λεω να το ξεκινησω...

littlefish

Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Σκύλος

Δημοσίευση από VAMPIRE Τρι Φεβ 21, 2012 9:12 am

το βουβαλισιο που λεει η φροσω ειναι το καλυτερο γαλα και το βουβαλισιο κρεας επισης το καλυτερο.το κρεας δεν εχει ιχνος λιπους και συστηνεται σε οσους εχουν καρδιακα προβληματα η χοληστερινη κλπ τα βουβαλια εχουν πολυ ανθεκτικο ανοσοποιητικο συστημα και ειναι πολυ ανθεκτικα στις ασθενιες γιαυτο και το γαλα τους ειναι πολυ θρεπτικο
επισης το γαλα απο βουβαλι ειναι πιο λιπαρο εχει 8% λιπος σε σχεση με το αγελαδινο που εχει περιπου 4% ομως παρολα αυτα δεν πεφτει βαρυ στο στομαχι επισης εχει ωραια μυρωδικη γευση!
εχει 5 φορες λιγοτερη χοληστερολη απο το αγελαδινο και τις μισες θερμιδες του αγελαδινου(παρα το οτι εχει 8%λιπαρα) 90% περισσοτερο ασβεστιο απο το αγελαδινο και 35% περισσοτερο σιδηρο απο το αγελαδινο γαλα,οσο για το φωσφορο το βουβαλισιο γαλα εχει πανω απο 100% περισσοτερο φωσφορο απο οτι της αγελαδας!
εδω δεν υπαρχει βουβαλισιο δυστηχως.το εχω ψαξει παρα πολυ αλλα τιποτα.
παντως στην ελλαδα που το ειχα βρει η τιμη του τσιμπουσε 3,50 ευρω το λιτρο πριν 5,5 χρονια μιλαμε.και η ραφαελα επινε 1 λιτρο τη μερα τοτε
μακαρι να το εβρισκα εδω και θα το επαιρνα στανταρ για τα παιδια αλλα δυστηχως δεν υπαρχει
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από Rea Τρι Φεβ 21, 2012 9:58 am

βουβαλίσια γαλακτοκομικά στα καταστήματα βιολογικών-ειναι μια συγκεκριμένη μάρκα.

απλά καμία σχέση το βουβαλίσιο γιαούρτι στη κων/λη με αυτό που βρήκα εδώ. εκείνο της πόλης ΚΟΒΟΤΑΝΕ και είχε μια πέτσα, ναααα
Rea
Rea

Δημοσίευση από Rea Τρι Φεβ 21, 2012 9:59 am

το ηλεκτράκι το πρωί πίνει φρέσκο και το βράδυ φόρμουλα
Rea
Rea

Δημοσίευση από kisha Τρι Φεβ 21, 2012 10:24 am

εγω της δινω οτι βρω...μια μεβγαλ,μια δελτα,μια ολυμπο,κουκακη...αλλα με την ερευνα που εγραψε η συμφορουμιτισσα...τι γαλα να δινω?
kisha
kisha

Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια : Δίδυμος Κόκκορας
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από VAMPIRE Τρι Φεβ 21, 2012 10:33 am

αν δε σε παιρνει η τσεπη για βουβαλισιο δωσε αγελαδος κανονικο (το ολυμπος εχω ακουσει ειναι απο τα καλυτερα)
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από derbybaby Τρι Φεβ 21, 2012 10:46 am

α μετα απο αυτα που διαβασα θα ψαξω να το βρω το βουβαλισιο, αλλιως θα ξαναδοκιμασω κουτι, παρολο που δεν το ηθελε καθολου!
derbybaby
derbybaby

Δημοσίευση από Ladycat Τρι Φεβ 21, 2012 12:10 pm

εγω βουβαλισιο βρηκα σε καταστημα με βιολογικα κ σε ενα ντελικατεσενν ειχε το μεγαλο του λιτρου 3 ευρω κ κατι τωρα δεν ξερω εαν συμφερει αλλα απο το να διακινδυνευσω με τα μεταλλαγμενα προτιμω να κοψω απο αλλου κ να δωσω στο παιδι κατι πιο υγειινο
Ladycat
Ladycat
Admin
Admin

Ζώδια : Αιγόκερως Γάτα
Τόπος : Στο γατοσπιτο

http://www.gatospito.com

Δημοσίευση από derbybaby Τρι Φεβ 21, 2012 12:12 pm

σωστη ρε φροσω κ εγω αυτο σκεφτομαι!
derbybaby
derbybaby

Δημοσίευση από VAMPIRE Τρι Φεβ 21, 2012 12:15 pm

εγω τους δινω βιολογικο αγελαδος αφου δε βρηκα τετοιο...ανοιξε ενα μαγαζι εντωμεταξυ τουρκικο μεγαλο σουπερ μαρκετ και θα παω να ριξω και ματια εκει αλλιως μενουμε παλι στο βιολογικο απλα μου τη σπαει που τα βιολογικα ειναι σε γυαλινα μπουκαλια και εδω τα γυαλια τα πεταμε ξεχωριστα σε αλλους καδους και ο καδος ειναι στο απεναντι τετραγωνο Razz
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από derbybaby Τρι Φεβ 21, 2012 12:18 pm

αααααααχχχχ τι ωραια να ζεις στον πολιτισμο!!!εδω βαλανε καδους ανακυκλωσης, 2 (!) σε ολοκληρο νησι κ ειναι κ οι 2 στο κεντρο δλδ εντος εκτος σπιτιων κλπ..κ τωρα ειδικα με τον μικρο δε βολευομαι καθολου να κατεβαινω κεντρο κ ετσι δεν ανακυκλωνω πλεον..κ με χαλαει πολυ.
derbybaby
derbybaby

Δημοσίευση από VAMPIRE Τρι Φεβ 21, 2012 12:24 pm

εγω ανακυκλωνω αναγκαστικα γιατι ειναι υποχρεωτικο Laughing
νταξ καλο ειναι αλλα σπαζομαι ωρες ωρες γιατι μεσα στην αποθηκη της κουζινας εχω ενα σωρο σακουλες με διαφορα σκουπιδια.
1 για φαγητα
1 για πλαστικα-χαρτια-μεταλλικα
1 με διαφανες γυαλι
1 με πολυχρωμα γυαλια(ναι τα διαφανα πετιουνται χωρια απο τα χρωμματιστα!)
1 με χαρτια απο εφημεριδες περιοδικα διαφημιστικα και τετοια
και 1 για παμπερς(αυτη την εχω στο μπαλκονι!)
καθε μερα κατεβαζουμε 50 διαφορετικες σακουλες ελεος πια
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από Thaumataki Τρι Φεβ 21, 2012 12:25 pm

Kissaki, να σου ζησει ο γιοκας σου!
Γερος και σιδερενιος να ειναι!!! Μη μου πεις βγηκατε απο το μαιευτηριο κιολας????
Thaumataki
Thaumataki

Ζώδια : Λέων Σκύλος
Τόπος : New Delhi

Δημοσίευση από derbybaby Τρι Φεβ 21, 2012 12:28 pm

ναι οντως το παρακανανε αυτοι οι γερμανοι!!!
κοριτσαρες καληνυχταααααααα!!!!!
derbybaby
derbybaby

Δημοσίευση από kisha Τρι Φεβ 21, 2012 1:42 pm

uayma moy αυριο βγαιουμε το πρωι
kisha
kisha

Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια : Δίδυμος Κόκκορας
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από Rea Τρι Φεβ 21, 2012 10:04 pm

Dimitra83 έγραψε:εγω ανακυκλωνω αναγκαστικα γιατι ειναι υποχρεωτικο ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΚΙΣΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ - Σελίδα 2 191628
νταξ καλο ειναι αλλα σπαζομαι ωρες ωρες γιατι μεσα στην αποθηκη της κουζινας εχω ενα σωρο σακουλες με διαφορα σκουπιδια.
1 για φαγητα
1 για πλαστικα-χαρτια-μεταλλικα
1 με διαφανες γυαλι
1 με πολυχρωμα γυαλια(ναι τα διαφανα πετιουνται χωρια απο τα χρωμματιστα!)
1 με χαρτια απο εφημεριδες περιοδικα διαφημιστικα και τετοια
και 1 για παμπερς(αυτη την εχω στο μπαλκονι!)
καθε μερα κατεβαζουμε 50 διαφορετικες σακουλες ελεος πια

α, πολύ μου αρέσουν τα γερμανά. αυτό το σύστημαείχαν και το 1996 που είχα πάει ντίσελντοφ: χωριστά όλα τα υλικά της ανακύκλωσης.

εμείς σπίτι μαζεύουμε όλα τα ανακυκλώσιμα μαζί και από φαγητά τα ωμά υπολείματα λαχανικών και φρούτων που τα κομποστοποιώ.

ρε σε να κάνω την ερώτηση του πανηλίθιου: τα πάμπερς τα ανακυκλώνου οι γερμανοί;;;;
Rea
Rea

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης