Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
Σκανταλιες και Μαργαριταρια!
+13
littlefish
ΣΤΕΓΙΑ
elenikaram
ΠΟΠΗ
koufetaki
trianmeli
derbybaby
Rea
vassiliki
ChristinaThanps
joan80
Ladycat
VAMPIRE
17 απαντήσεις
Σελίδα 14 από 42
Σελίδα 14 από 42 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42
Απ: Σκανταλιες και Μαργαριταρια!
Κοιτα, και οι δυο πλευρές φταίνε. Σιγουρα η διαπαιδαγώγηση του παιδιού και οι αρχές που έχει παρει από το σπίτι παίζουν ρόλο. και μιλάμε τώρα για μικρά παιδιά.
Από την άλλη όμως, μια δασκάλα με μονο 7 παιδάκια και δεν μπορεί να τους επιβληθεί; Κανονικά έπρεπε απο την αρχή να θεσει κανόνες και όρια. μαλλον δεν το έκανε και τώρα της έχουν πάρει τον αέρα.
Για εμεάν λοιπόν περισσότερο φταίει η δασκάλα.
Από την άλλη όμως, μια δασκάλα με μονο 7 παιδάκια και δεν μπορεί να τους επιβληθεί; Κανονικά έπρεπε απο την αρχή να θεσει κανόνες και όρια. μαλλον δεν το έκανε και τώρα της έχουν πάρει τον αέρα.
Για εμεάν λοιπόν περισσότερο φταίει η δασκάλα.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
η δασκαλα πως αντιδρα στο ακουσμα αυτων των λεξεων?κ το σωστο ειναι να της πεις να μιλησει στους γονεις των παιδιων.
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
λαθος!να της μιλησεις ανοιχτα, διχως να την θιξεις, απλα να της πεις πως δεν γινεται 2-3 παιδια να επιβαλλονται σε ολη την ταξη κ πως αυτα που ειδε ο αντρας σου ηταν απαραδεκτα!κ να της πεις να κανει συσταση στους γονεις των παιδιων κ φυσικα στα ιδια τα παδια.
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
καλα εγω το βρισκω λογικο να γελαει και τι να κανει ενα κοριτσι 6 χρονων οταν καποια αλλα κακομαθημενα εχουν ανηξει το στομα τους και λενε χυδαιοτητες εννοητε ολοι η υπολοιπη ταξη θα γελάει και ετσι παρασυρετε και η ραφαελα δεν φταιει η μικρη
εννοητε θα της μιλησεις της δασκαλας δεν γινεται να ερχεται η μικρη καινα αρχιζει να λεει τετοιες λεξης
εννοητε θα της μιλησεις της δασκαλας δεν γινεται να ερχεται η μικρη καινα αρχιζει να λεει τετοιες λεξης
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
μου ειπε το απογευμα οτι ο κωσταντινος ο συμμαθητης της εγραφε στο τετραδιο στα γερμανικα ασλοχ(κατι σαν το δικο μας το μαλακας)
και βυζια και κωλος και τσουτσου και πιπι(το τσουτσου και πιπι το ειπε στα γερμανικα.με την κανονικη λεξη ομως!!ετσι τα εγραφε!)
και οτι η Μαρια ειχε μαζι της ενα αχλαδι και ενα αλλο παιδι το ειδε και ελεγε μοιαζει σαν κωλος και μετα αυτα τα 3 λεγανε τετοιες χυδαιοτητες συνεχεια και τα αλλα γελουσαν.
συγνωμη δεν επρεπε να τα βαλει τιμωρια?στον τοιχο ορθιοι για 10 λεπτα!!!
να ειδοποιησει τους γονεις να τα μαλωσει ρε παιδι μου.
τι πραγματα ειναι αυτα?
εμεις στο σπιτι δε λεμε τετοιες λεξεις μπροστα στα παιδια και ερχεται το παιδι απο το σχολειο το ελληνικο και μου λεει ολα αυτα τα λογια συν οτι μου λεει μαμα ο κωσταντινος κανει ολο ετσι αυτο το δαχτυλο(το λεγομενο κ@λοδαχτυλο!!)
τα βλεπει ολα αυτα και δε κανει τιποτα?
θα της τα τριξω καλα τα δοντια τη δευτερα που θα ξαναεχει ελληνικο. δεν ειναι κατασταση αυτη.7 παιδια ειναι ολα κι ολα οχι 20!!και τα 3 ειναι που κανουν το σαματα.
εχω γινει εξω φρενων απο το μεσημερι που τα εμαθα .
και βυζια και κωλος και τσουτσου και πιπι(το τσουτσου και πιπι το ειπε στα γερμανικα.με την κανονικη λεξη ομως!!ετσι τα εγραφε!)
και οτι η Μαρια ειχε μαζι της ενα αχλαδι και ενα αλλο παιδι το ειδε και ελεγε μοιαζει σαν κωλος και μετα αυτα τα 3 λεγανε τετοιες χυδαιοτητες συνεχεια και τα αλλα γελουσαν.
συγνωμη δεν επρεπε να τα βαλει τιμωρια?στον τοιχο ορθιοι για 10 λεπτα!!!
να ειδοποιησει τους γονεις να τα μαλωσει ρε παιδι μου.
τι πραγματα ειναι αυτα?
εμεις στο σπιτι δε λεμε τετοιες λεξεις μπροστα στα παιδια και ερχεται το παιδι απο το σχολειο το ελληνικο και μου λεει ολα αυτα τα λογια συν οτι μου λεει μαμα ο κωσταντινος κανει ολο ετσι αυτο το δαχτυλο(το λεγομενο κ@λοδαχτυλο!!)
τα βλεπει ολα αυτα και δε κανει τιποτα?
θα της τα τριξω καλα τα δοντια τη δευτερα που θα ξαναεχει ελληνικο. δεν ειναι κατασταση αυτη.7 παιδια ειναι ολα κι ολα οχι 20!!και τα 3 ειναι που κανουν το σαματα.
εχω γινει εξω φρενων απο το μεσημερι που τα εμαθα .
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
εννοητε την δευτερα θα πας καιοχι μονο θα παραπονεθεις αλλα θα πας και στον διευθυντη εαν συνεχηστη αυτη η κατασταση
Ζώδια :
τον διευθυντη τον σκεφτηκα και εγω. αλλα θα το κανω και θα της το πω κι ολας τη δευτερα οτι αν δε συμμορφωσει την κατασταση εγω θα παω στον διευθυντη.
και αμα δει οτι κινδυνευει να χασει τη θεση της ελπιζω να τους τριξει ττα δοντια.
και αμα δει οτι κινδυνευει να χασει τη θεση της ελπιζω να τους τριξει ττα δοντια.
Ζώδια :
εγω ειμαι της γνωμης να πατε μαμαδες πολλες που θα το συζητησετε μεταξυ σας στον διευθυντη κατευθειαν 1ον γτ η δασκαλα δεν τα βγαζει περα κ το ειδατε 2ον γτ θα σας πει χιλιες παπαριες ομως παλι δεν θα τα βγαζει περα κ 3ον τα παιδια σας δεν φταινε σε τπτ γτ θα σταμπαριστουν απο την δασκαλα αφου ετσι κι αλλιως ειναι πιεσμενη μες στο τμημα της κ το πιθανοτερο θα ειναι να αντιδρασει σε παραπανω πιεση σπασμωδικα καποια στιγμη!ο δασκαλος διαφυλαζει την σωματικη κ ψυχικη ακεραιοτητα των παιδιων .ποσο μαλλον για τοσο μικρη κ τρυφερη ηλικια.ουτε το παιδι ουτε ο γονιος μπορει να ελεχνει αυτη την κατασταση απο την στιγμη που το παιδι δεν εχει τις αμυνες που πρεπει κ ο γονιος δεν ειναι παρον αρα υπευθυνος για το παιδι του τις ωρες του σχολειου.
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
το θεμα ειναι οτι απο υπολοιπα 6 παιδια που ειναι εκει εγω ηερω τους γονεις των 4. δηλαδη τα 3 ειναι αδερφια μεταξυ τους και το αλλο ξερω τη μανα του.
τα 3 που ειναι αδερφια λοιπον η μανα τους ειναι 2 λαλουν και 3 χορευουν.
ποτε δεν ασχολειται με τα παιδια ουτε καν στις συνελευσεις γονεων δεν παταει.
μονο ο πατερας τους τρεχει και για τα 3και μονο αυτος ασχολειται.
εγω την καλεσα 2-3 φορες σπιτι για να κανουμε μια Α σχεση αφου τα παιδια της ειναι μαζι με τα δικα μου στο γερμανικο στο ελληνικο στο καρατε και στον χορο. και λεω καλο ειναι να εχουμε μια επαφη.
αλλα στην κοσμαρα της.
η ιδια της μου ελεγε οτι μονο ο αντρας της ασχολειται με τα παιδια και η πεθερα της γιατι αυτη δουλευει και δε προλαβαινει(ναι δουλευει καθε μερα 6 το πρωι με 12 το μεσημερι.5 μερες τη βδομαδα) τωρα πως δε προλαβαινει απορω και εγω. αφου και τα 3 λειπουν εκεινες τις ωρες....
τεσπα για να μη μακρυγορω ηταν παντελως αδιαφορη. εγω της ελεγα τι κανουν τα παιδια στις δραστηριοτητες και αυτη ολο ελεγε ''αααα δεεεεν ξερωωωω'''
τα 3 που ειναι αδερφια λοιπον η μανα τους ειναι 2 λαλουν και 3 χορευουν.
ποτε δεν ασχολειται με τα παιδια ουτε καν στις συνελευσεις γονεων δεν παταει.
μονο ο πατερας τους τρεχει και για τα 3και μονο αυτος ασχολειται.
εγω την καλεσα 2-3 φορες σπιτι για να κανουμε μια Α σχεση αφου τα παιδια της ειναι μαζι με τα δικα μου στο γερμανικο στο ελληνικο στο καρατε και στον χορο. και λεω καλο ειναι να εχουμε μια επαφη.
αλλα στην κοσμαρα της.
η ιδια της μου ελεγε οτι μονο ο αντρας της ασχολειται με τα παιδια και η πεθερα της γιατι αυτη δουλευει και δε προλαβαινει(ναι δουλευει καθε μερα 6 το πρωι με 12 το μεσημερι.5 μερες τη βδομαδα) τωρα πως δε προλαβαινει απορω και εγω. αφου και τα 3 λειπουν εκεινες τις ωρες....
τεσπα για να μη μακρυγορω ηταν παντελως αδιαφορη. εγω της ελεγα τι κανουν τα παιδια στις δραστηριοτητες και αυτη ολο ελεγε ''αααα δεεεεν ξερωωωω'''
Ζώδια :
εγω δεν θα προσπαθουσα να δημιουργησω σχεσεις μαζι με τα παιδια τους γτ βλεπεις οτι υπολειτουργει η οικογενεια εξ αιτιας της.μπορει να γινουν τα καλυτερα παιδια ομως δεν σε αφορα αυτο τωρα.θα πιασεις τις μαμαδες που εχουν θεμα αναφορικα οποια ενδιαφερετε να δουμε τι μπορουμε να κανουμε για την δασκαλα γτ ειναι προφανες οτι πιεζετε κ δεν εχει τον ελενχο του τμηματος της.απλα.
Ζώδια :
μα απο 3 παιδια που δημιουργουν το προβλημα βρε κουφετο τα 2 ειναι τα δικα της.
αντε να βγαλεις ακρη τωρα μαυτην
μα και η δασκαλα πιεζετε με 7 παιδια 2 ωρες τη βδομαδα??? να της φερουμε κανεναν αραπη να της κανει αερα της καημενης
αντε να βγαλεις ακρη τωρα μαυτην
μα και η δασκαλα πιεζετε με 7 παιδια 2 ωρες τη βδομαδα??? να της φερουμε κανεναν αραπη να της κανει αερα της καημενης
Ζώδια :
κατσε ρε μητσομ μιλαμε για 7 παιδια μες στην ταξη?!!!! πλακα με κανεις?............ασε μας ρε τωρα!!!!
Ζώδια :
καλε τι σε λεω τοση ωρα.
7 παιδια ειναι μονο.
και τα 3 ξεσηκωνουν τα αλλα 4 γιατι βριζουν δειχνουν τους κωλους τους κλπ και τα υπολοιπα γελανε.
και η δασκαλα πεταει χαρταετο.
7 παιδια ειναι μονο.
και τα 3 ξεσηκωνουν τα αλλα 4 γιατι βριζουν δειχνουν τους κωλους τους κλπ και τα υπολοιπα γελανε.
και η δασκαλα πεταει χαρταετο.
Ζώδια :
κατευθειαν στον διευθυντη μην σου πω να του πεις να αλλαξει δασκαλα
Ζώδια :
αρα λες να παω γκαζωτη στο διευθυντη τη δευτερα
Ζώδια :
ναι αυτο λεω
Ζώδια :
Συμφωνώ με το κουφέτο αλλά πρώτα σε εκείνην κ μετά στον διευθυντή την ίδια μερα έτσι κ αλλιώς να μιλήσεις μπροστά της στον διευθυντή
Δημητρα το σχολείο είναι ιδιωτικό; Πληρώνεις δηλαδή;
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
οχι δε πληρωνω
Ζώδια :
Είναι τγ σχολεία που πληρώνουμε όλοι εμείς εδώ θυμάμαι που το έλεγε η διαμαντόπουλου η καθηγήτρια πληρώνετε από το ελληνικό δημόσιο αυτό ξέρω οπότε να της τρίξετζ τγ δόντια
λοιπον πριν λιγο μιλησα με τη μαμα του θοδωρη.
μου ειπε τα ιδια που σας λεω και γω. αυτη μαλιστα ζητησε απο τη δασκαλα να κατσει μια μερα την ωρα του μαθηματος αλλα η δασκαλα αρνηθηκε.
τωρα συμφωνησαμε να παμε τη δευτερα μαζι μαυτην και να της τριξουμε τα δοντια να την απειλησουμε οτι αν δε βαλει ταξη θα τα πουμε στο διευθυντη και μαλιστα θα κατσουμε και απεξω να ακουμε τι γινεται.
εντωμεταξυ τα 2 απο τα 3 τα παιδια αυτης της κυριας που σας ειπα πιο πανω που κανουν το σαματα απο οτι το συζητησα και με την μαμα του θοδωρη δεν εχουν καμια ορεξη ουτε για ελληνικο ουτε για καρατε. και στο καρατε βλακιζονται μου ειπε γιατι αυτη καθεται εκει και βλεπει εγω δε μπορω εχω το μωρο στο σπιτι γμτ και τον αλεξ.
και μου ειπε λοιπον οτι τα παιδια δεν εχουν καμια ορεξη για τετοιες δραστηριοτητες. η μανα τους δεν ασχοληται και ο μπαμπας τα στελνει εκει με το ζορι γιατι θεωρει οτι ΠΡΕΠΕΙ.
αυτη θελει να μιλησει και στον πατερα των 2 αυτων παιδιων να του πει να βαλει ορια στα παιδια του να τους βαλει τιμωριες στο κατω κατω γιατι δεν ειναι δυνατον για τα δικα του τα παιδια να μη μαθαινουν τπτ τα δικα μας.
καλα εγω δε μπορω να το κανω αυτο να πιασω καποιον να του πω τι να κανει στα παιδια του αλλα στη δασκαλα θα μιλησω τη δευτερα .
και μαλιστα ηταν και ενας επιθεωρητης χθες στην ταξη και ειδε ολο αυτο το χαμο που γινοταν και η δασκαλα ειπε σαυτην οτι ''εγινα ρεζιλι στον επιθεωρητη''
συγνωμη κυρα μου αλλα εσυ φταις. 2,5 μηνες 7 παιδια επρεπε να ξερεις να τους επιβληθεις να ξερεις τον χαρακτηρα καθε παιδιου να δειξεις και λιγο πυγμη εκει μεσα.
και ναι ειμαι υπερ της τιμωριας(οχι σωματικης ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) οταν ενα παιδι λεει για κωλος και βυζια.
παρε τηλ τον πατερα του να ερθει να το παρει. πες του να μη ξαναπαει σχολειο για 2-3 φορες η βαλτο σε μια καρεκλα στη γωνια για 10 λεπτα.
υψωσε τον τονο σου λιγο. τι να πω ρε σεις εγω να ημουν που δε το εχω σπουδασει κιολας καλυτερα θα τα εκανα απο αυτης ελεος πια.
μου ειπε τα ιδια που σας λεω και γω. αυτη μαλιστα ζητησε απο τη δασκαλα να κατσει μια μερα την ωρα του μαθηματος αλλα η δασκαλα αρνηθηκε.
τωρα συμφωνησαμε να παμε τη δευτερα μαζι μαυτην και να της τριξουμε τα δοντια να την απειλησουμε οτι αν δε βαλει ταξη θα τα πουμε στο διευθυντη και μαλιστα θα κατσουμε και απεξω να ακουμε τι γινεται.
εντωμεταξυ τα 2 απο τα 3 τα παιδια αυτης της κυριας που σας ειπα πιο πανω που κανουν το σαματα απο οτι το συζητησα και με την μαμα του θοδωρη δεν εχουν καμια ορεξη ουτε για ελληνικο ουτε για καρατε. και στο καρατε βλακιζονται μου ειπε γιατι αυτη καθεται εκει και βλεπει εγω δε μπορω εχω το μωρο στο σπιτι γμτ και τον αλεξ.
και μου ειπε λοιπον οτι τα παιδια δεν εχουν καμια ορεξη για τετοιες δραστηριοτητες. η μανα τους δεν ασχοληται και ο μπαμπας τα στελνει εκει με το ζορι γιατι θεωρει οτι ΠΡΕΠΕΙ.
αυτη θελει να μιλησει και στον πατερα των 2 αυτων παιδιων να του πει να βαλει ορια στα παιδια του να τους βαλει τιμωριες στο κατω κατω γιατι δεν ειναι δυνατον για τα δικα του τα παιδια να μη μαθαινουν τπτ τα δικα μας.
καλα εγω δε μπορω να το κανω αυτο να πιασω καποιον να του πω τι να κανει στα παιδια του αλλα στη δασκαλα θα μιλησω τη δευτερα .
και μαλιστα ηταν και ενας επιθεωρητης χθες στην ταξη και ειδε ολο αυτο το χαμο που γινοταν και η δασκαλα ειπε σαυτην οτι ''εγινα ρεζιλι στον επιθεωρητη''
συγνωμη κυρα μου αλλα εσυ φταις. 2,5 μηνες 7 παιδια επρεπε να ξερεις να τους επιβληθεις να ξερεις τον χαρακτηρα καθε παιδιου να δειξεις και λιγο πυγμη εκει μεσα.
και ναι ειμαι υπερ της τιμωριας(οχι σωματικης ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) οταν ενα παιδι λεει για κωλος και βυζια.
παρε τηλ τον πατερα του να ερθει να το παρει. πες του να μη ξαναπαει σχολειο για 2-3 φορες η βαλτο σε μια καρεκλα στη γωνια για 10 λεπτα.
υψωσε τον τονο σου λιγο. τι να πω ρε σεις εγω να ημουν που δε το εχω σπουδασει κιολας καλυτερα θα τα εκανα απο αυτης ελεος πια.
Ζώδια :
τι θα πει η μανα τους δεν ασχολειτε ασ μην τα εκανε τοτε
αααααααααααααα
δημητρα αυτο κατευθιαν στην διευνθυση δνε γινεται αυτο το πραγμα πρεπει να φυγει απο εκει αυτη και να μπει ενας ανθρωπος που θα μπορει ν αβαλει ΤΑΞΗ εκει μεσα και να μαθουν 5 πραγματακια
αααααααααααααα
δημητρα αυτο κατευθιαν στην διευνθυση δνε γινεται αυτο το πραγμα πρεπει να φυγει απο εκει αυτη και να μπει ενας ανθρωπος που θα μπορει ν αβαλει ΤΑΞΗ εκει μεσα και να μαθουν 5 πραγματακια
Ζώδια :
βρε ο πατερας της ηταν δασκαλος πριν απο αυτην και ξερεις ολοι τα καλυτερα λογια εχουν να λενε για τον ανθρωπο.
ας ρωτησει τον πατερα της στο φιναλε ρε παιδι μου. και μου χει κολλησει η απορια αμα ηταν σε κανονικο τμημα ελληνικου σχολειου που θα ειχε 15-20 παιδια 5 ωρες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ(και οχι 7 παιδια 2 ωρες τη βδομαδα!) τι σκατα θα εκανε?
καλα θα παω τσαμπουκαλεμενη τη δευτερα.
ας ρωτησει τον πατερα της στο φιναλε ρε παιδι μου. και μου χει κολλησει η απορια αμα ηταν σε κανονικο τμημα ελληνικου σχολειου που θα ειχε 15-20 παιδια 5 ωρες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ(και οχι 7 παιδια 2 ωρες τη βδομαδα!) τι σκατα θα εκανε?
καλα θα παω τσαμπουκαλεμενη τη δευτερα.
Ζώδια :
α ξεχασα να σας πω με ολα αυτα.
αφου λοιπον του αλεξ του ελυσα την απορια ''μαμα γιατι εχουμε μετωπο''
(του ειπα την απαντηση της τζοαν χαχαχα)
ηρθαν αλλες αποριες στο καπακι
-μαμα γιατι εχουμε πηγουνι??
-μαμα γιατι εχουμε πλατη??
-μαμα γιατι εχουμε κοιλια??
αντε για πειτε τωρα!!
χαχχαχαχα
αφου λοιπον του αλεξ του ελυσα την απορια ''μαμα γιατι εχουμε μετωπο''
(του ειπα την απαντηση της τζοαν χαχαχα)
ηρθαν αλλες αποριες στο καπακι
-μαμα γιατι εχουμε πηγουνι??
-μαμα γιατι εχουμε πλατη??
-μαμα γιατι εχουμε κοιλια??
αντε για πειτε τωρα!!
χαχχαχαχα
Ζώδια :
απαντας στην καθε ερωτηση μεμονομενα κ με τα υποσκελη τις δηλαδη,μαμα γτ εχουμε πλατη?γτ η παλτη στηριζει το σωμα μας και φυλοξενει καποια οργανα,παρε κ την επομενη ποια οργανα χαχαχα αυτα κ αυτα κ αυτα παρε κ την αλλη γτ εχουμε πλευρα στην πλατη .......αχαχχααχχα
Ζώδια :
Σελίδα 14 από 42 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42
Σελίδα 14 από 42
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης