Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
Σκανταλιες και Μαργαριταρια!
+13
littlefish
ΣΤΕΓΙΑ
elenikaram
ΠΟΠΗ
koufetaki
trianmeli
derbybaby
Rea
vassiliki
ChristinaThanps
joan80
Ladycat
VAMPIRE
17 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 42
Σελίδα 7 από 42 • 1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42
Απ: Σκανταλιες και Μαργαριταρια!
Α, καλά της είπες Δήμητρα. Ναι, αυτοί τα έδιναν όλα και δεν παθαμε τίποτα.
Μια φίλη της μαμάς μου έλεγε μια μερα όλο χαρά ότι το ανηψάκι της 15 μηνών έτρωγε παριζάκι. Εγώ φρίκαρα. Αρχισα τα δικά μου ότι είναι από τα χειρότερα αλλαντικά, δεν του προσφέρει τίποτα κ.λπ. Με θεώρησε υπερβολική και μου είπε το γνωστο, ότι και εσεις δεν παθατε τίποτα κ.λπ. Επειδή είχα το θάρρος λοιπόν, της λεω "Επειδή εσεις μας δίνατε [email=μ@λακιες]μ@λακιες[/email] δεν θα δίνω και εγώ στο παιδί μου. Τοσα ξερατε, τοσα κάνατε". Η μανα μου κοκαλο. Τωρα όμως εχει καταλάβει πόσο σημαντικο είναι να τρωει σωστά ο μικρός και όταν παει καποιος να του δώσει κατι που δεν πρεπει, δεν τον αφήνει ό,τι και να της λενε.
Μια φίλη της μαμάς μου έλεγε μια μερα όλο χαρά ότι το ανηψάκι της 15 μηνών έτρωγε παριζάκι. Εγώ φρίκαρα. Αρχισα τα δικά μου ότι είναι από τα χειρότερα αλλαντικά, δεν του προσφέρει τίποτα κ.λπ. Με θεώρησε υπερβολική και μου είπε το γνωστο, ότι και εσεις δεν παθατε τίποτα κ.λπ. Επειδή είχα το θάρρος λοιπόν, της λεω "Επειδή εσεις μας δίνατε [email=μ@λακιες]μ@λακιες[/email] δεν θα δίνω και εγώ στο παιδί μου. Τοσα ξερατε, τοσα κάνατε". Η μανα μου κοκαλο. Τωρα όμως εχει καταλάβει πόσο σημαντικο είναι να τρωει σωστά ο μικρός και όταν παει καποιος να του δώσει κατι που δεν πρεπει, δεν τον αφήνει ό,τι και να της λενε.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
τοσα ξερανε τοσα κάνενανε! ακριβώ έτσι είναι τα πράγματα. αφού οι γιατροί λένε δεν κάνει καλό δηλαδή τι ?πρέπει να το δεις και στην πραξη?
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
καλα εγω ηξερα παλια καποιον που ελεγε οτι του δινανε ζουμι απο φασολαδα πριν καν σαραντισει
ελεος τι σκατα κανανε εκεινα τα χρονια ρε σεις.
απορω πως δε παθαμε τιποτα!!
ελεος τι σκατα κανανε εκεινα τα χρονια ρε σεις.
απορω πως δε παθαμε τιποτα!!
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
καλα απο τετοια ουυυυυυ!!!!ο αντρας μ επιασε ενα πουρακι σοκολατενιο να δωσει στον μικρο.φωναζω εγω κ η πεθερα μ μη κ δεν θελω να τρωειο μικρος βλακειες απο τωρα κ ο μικρος το εβαλε στο στομα κ το εφτυσε!!!!τοποσο χαρηκα δε λεγεται!!!οχι εχουμε τα κεικ τα σπιτικα τηςμανουλας κ θα τρωμε μπουρδες!!εχει οοοοολο τον καιρο μπροστα του να τρωει βλακειες.
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
και εγω εκτος απο μπισκοτα μιραντα τα υπολοιπα τα κανω μονη μ . ο δικος μ τρελαινεται κι αγια κρεπες αλλες φορες τις κανω νηστιμες αλλες κανονικες
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
σημερα εκανα κοτοπουλο με κους κους εφαγε και η μικρη.
εβαλα και ντοματα τριμενη και ντοματακι κονσερβα και το εκανα με λιγο ζουμακι για την μικρη
βρηκα μια πατεντα για να μην αλεθω το κρεας πλεον.
εβαλα το κους κους στο πιατο με το ζουμακι και απο πανω ετριψα στον τριφτη το κοτοπουλο και εβγαινε σαν τριμενο τυρι!!
και εφαγε 1 πιατο μεχρι επανω
εβαλα και ντοματα τριμενη και ντοματακι κονσερβα και το εκανα με λιγο ζουμακι για την μικρη
βρηκα μια πατεντα για να μην αλεθω το κρεας πλεον.
εβαλα το κους κους στο πιατο με το ζουμακι και απο πανω ετριψα στον τριφτη το κοτοπουλο και εβγαινε σαν τριμενο τυρι!!
και εφαγε 1 πιατο μεχρι επανω
Ζώδια :
μπραβω βρε δημητρα
εγω δεν αλεψα τπτ ποτε κοριτσια ολα μ το πιρουνακι τ πατουσα αυτα που μπορουσε να φαει εννοητε ετσι οχι τρελα πραγματα
θα πρει το πιφτεκι και θα το τσακισει ο γιωργακης . αν κανω κοτοπουλο του κανω κομματακια κ τ περνει η μονος του η τ δινω εγω φυσικα παντα τρωμε παρειτσα .το αλλο δεν θελει πια να καθεται στο καθισμα φαγητου θελει ν κατσει στην τραπεζαρια στην καρεκλα δυπλα στον μπαμπα τ και ν φαει
εγω δεν αλεψα τπτ ποτε κοριτσια ολα μ το πιρουνακι τ πατουσα αυτα που μπορουσε να φαει εννοητε ετσι οχι τρελα πραγματα
θα πρει το πιφτεκι και θα το τσακισει ο γιωργακης . αν κανω κοτοπουλο του κανω κομματακια κ τ περνει η μονος του η τ δινω εγω φυσικα παντα τρωμε παρειτσα .το αλλο δεν θελει πια να καθεται στο καθισμα φαγητου θελει ν κατσει στην τραπεζαρια στην καρεκλα δυπλα στον μπαμπα τ και ν φαει
Ζώδια :
Από σκανταλιές άλλο πράγμα δεν μπορώ να ξεκινήσω να σας γράφω αν σας πω τα πιο πρόσφατα έβαλε αλάτι στην τηλεόραση επειδή του άρεσε ο θόρυβος που έκανε - από ατάκες η τελευταία :χτύπησε ένα παιδάκι στο σχολείο και όταν τον ρώτησα γιατί μου είπε :δεν ήθελα εγώ να τον χτυπήσω , τα χέρια μου το ζήτησαν .....
βανια- Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
δε την ξαναπαταω με το κρεκλακι.
τα αλλα 2 τα εβγαλα νωρις και μεχρι 4 χρονων τα κυνηγουσα για να φανε. τον αλεξ ακομα τον κυνηγαω τωρα θελει πχ να φαει στην κουζινα μετα θα θελει στην τραπεζαρια.γενικα μου σπαει τα νευρα.
εκει θα την εχω μεχρι 3 χρονων στο καρεκλακι φαγητου!!χαχαχχα να μαθει να τρωει σε ενα μερος!
τα αλλα 2 τα εβγαλα νωρις και μεχρι 4 χρονων τα κυνηγουσα για να φανε. τον αλεξ ακομα τον κυνηγαω τωρα θελει πχ να φαει στην κουζινα μετα θα θελει στην τραπεζαρια.γενικα μου σπαει τα νευρα.
εκει θα την εχω μεχρι 3 χρονων στο καρεκλακι φαγητου!!χαχαχχα να μαθει να τρωει σε ενα μερος!
Ζώδια :
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ωραιος ο μικρος!!βανια έγραψε:Από σκανταλιές άλλο πράγμα δεν μπορώ να ξεκινήσω να σας γράφω αν σας πω τα πιο πρόσφατα έβαλε αλάτι στην τηλεόραση επειδή του άρεσε ο θόρυβος που έκανε - από ατάκες η τελευταία :χτύπησε ένα παιδάκι στο σχολείο και όταν τον ρώτησα γιατί μου είπε :δεν ήθελα εγώ να τον χτυπήσω , τα χέρια μου το ζήτησαν .....
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
τέλεια δικιολογία! τα χερια μου το ζήτησαν!χαχαχα! απίθανος!
vassiliki- Admin
Ζώδια :
σημερα η δεσποινα θεωρησε καλο να ριξει την κουκλα της στην λεκανη για να την κανει μπανιο τραβαγα τα μαλλια μου οταν ειδα την κουκλα στην λεκανη την ωρα που κατουριομουν
ωχ βρε παιδια λετε να αρχησει ν γινεται και το δικο μ θηριο? ειναι πολυ ησυχο το σκατουλακι μ
φτου φτου σκορδα
φτου φτου σκορδα
Ζώδια :
χωρις να θελω να σε τρομαξω.
ο αλεξ μεχρι 18 μηνων ηταν αγγελος.
μετα μεταμορφωθηκε σε TrisataniC DiavolatoR
ο αλεξ μεχρι 18 μηνων ηταν αγγελος.
μετα μεταμορφωθηκε σε TrisataniC DiavolatoR
Ζώδια :
τετοια λεγε μ ν φουνταρω
Ζώδια :
ήθελε να την καθαρίσει και συ ρε φρόσω! αχ πότε θα καλοκαιριάσει να φουσκώσουμε πισινούλες στα μπαλκόνια να πλατσουρίζουν ξεβράκωτα! καθε φορα που κάνουμε μπάνιο βγαίνουμε με κλαματα γιατι θέλει κι άλλο!
vassiliki- Admin
Ζώδια :
vassiliki έγραψε:ήθελε να την καθαρίσει και συ ρε φρόσω! αχ πότε θα καλοκαιριάσει να φουσκώσουμε πισινούλες στα μπαλκόνια να πλατσουρίζουν ξεβράκωτα! καθε φορα που κάνουμε μπάνιο βγαίνουμε με κλαματα γιατι θέλει κι άλλο!
το ιδιο προβλημα εχω κι εγω ασε που θελει να κραταει το τηλεφωνο μονος του και να ριχνει το νερο πανω του και μετα οταν του το παρω πεταει εξω απο το μπανακι τα παπακια και χτυπαει τα χερια του στο νερο γελωντας που το νερο τον πιτσιλαει καταλαβαινεις το μπανιο καθε μερα ειναι βομβαρδισμενο
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
κ εμενα τρελαινεται για το μπανιο!κ τωρα οποτε περασουμε διπλα απο τη θαλασσα τη δειχνει κ χαιρεται!εμενα ακομα στην πλαστικη μπανιεριτσα καθεται ευτυχως κ δεν ξεμεσιαζομαι!
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
εμενα δεν τρελαινοταν τωρα συγα συγα αρχισε να τρελαινεται επειδη ουτε φετος θα δουμε θαλασσα μια πισινα μικρη πρεπει ν παρω
Ζώδια :
εγω την κατεβαζω κατω στον κηπο τωρα που ανοιξε ο καιρος
σημερα ειχαμε και ηλιο την κατεβασα κατω κανενα 45λεπτο σαν παλαβη εκανε
κυνηγουσε ενα περιστερι μετα και αυτο πεταγε και αυτη εκλαιγε και ελεγε
''πααααειιιιιιιι'' ολο καημο
α σημερα μαθαμε να λεμε και ''αφτια''
τα λεει '' αφια'' και τραβαει τα αυτια της χαχαχαχα
τωρα κοιμαται εδω και μια ωρα. θα βλεπει κανενα περιστερι στο υπνο της
σημερα ειχαμε και ηλιο την κατεβασα κατω κανενα 45λεπτο σαν παλαβη εκανε
κυνηγουσε ενα περιστερι μετα και αυτο πεταγε και αυτη εκλαιγε και ελεγε
''πααααειιιιιιιι'' ολο καημο
α σημερα μαθαμε να λεμε και ''αφτια''
τα λεει '' αφια'' και τραβαει τα αυτια της χαχαχαχα
τωρα κοιμαται εδω και μια ωρα. θα βλεπει κανενα περιστερι στο υπνο της
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dimitra83 στις Παρ Μαρ 02, 2012 4:06 am, 1 φορά
Ζώδια :
αααα η Ναντια ειναι πιο πολυ νοικοκυρεμενη!Ladycat έγραψε:σημερα η δεσποινα θεωρησε καλο να ριξει την κουκλα της στην λεκανη για να την κανει μπανιο τραβαγα τα μαλλια μου οταν ειδα την κουκλα στην λεκανη την ωρα που κατουριομουν
χωνει το πιγκαλ μεσα!
Ζώδια :
ΚΑΙ αυτο το εχω κρυψει(μηπως εχω και τιποτα φανερο μεσα στο σπιτι πια?χαχαχα)
στο μπανιο εχουμε μπανιερα και διπλα κολλητα ντουζιερα με συρομενες πορτες γυρω γυρω. δε τη χρησιμοποιουμε ποτε δε ξερω γιατι και εχω κριψει το πιγκαλ εκει μεσα απο τοτε που αλεξ ηταν 2 χρονων γιατι το ειχε παρει και το εκανε ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ
στο μπανιο εχουμε μπανιερα και διπλα κολλητα ντουζιερα με συρομενες πορτες γυρω γυρω. δε τη χρησιμοποιουμε ποτε δε ξερω γιατι και εχω κριψει το πιγκαλ εκει μεσα απο τοτε που αλεξ ηταν 2 χρονων γιατι το ειχε παρει και το εκανε ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ
Ζώδια :
ναι το θυμαμαι που το εχεις ξαναπει!
απαπα! αν την πετυχω ετσι θα της κανω απολυμανση!
απαπα! αν την πετυχω ετσι θα της κανω απολυμανση!
Ζώδια :
αχαχχαχαχαχαχχαχα εμενα προς το παρον ειναι ενα γλυκο μαργαριταρι δεν ξερω τα δικα σας παιδια του νοεμβρη αλλα το δικο μ μαλλον βγηκε τον ησυχο
Ζώδια :
Σελίδα 7 από 42 • 1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42
Σελίδα 7 από 42
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης