Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
Ερωτηση που μου δημιουργηθηκε την ΔΕυτερα που μας περασε
+2
joan80
Ladycat
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ερωτηση που μου δημιουργηθηκε την ΔΕυτερα που μας περασε
θελω να σας κανω μια ερωτηση κ να μου απαντησετε με το χερι στην καρδια πως θα αντιδρουσατε εαν ο συντροφος σας πυροβολουσε μπροστα στα ματια του παιδιου σας ενα αδεσποτακι που εκανε το λαθος να μπει στην αυλη σας???
τα ματια μου ειδαν μια γυναικα να ειρωνευετε τους φιλοζωους κ να λεει ελα μωρε ενα κυλι ηταν για πειτε μου σαν μαναδες που εισαστε ολες τι θα απαντουσατε σε μια τετοια <<κυρια>>
τα ματια μου ειδαν μια γυναικα να ειρωνευετε τους φιλοζωους κ να λεει ελα μωρε ενα κυλι ηταν για πειτε μου σαν μαναδες που εισαστε ολες τι θα απαντουσατε σε μια τετοια <<κυρια>>
Απ: Ερωτηση που μου δημιουργηθηκε την ΔΕυτερα που μας περασε
πλακα κανεις τωρα.......αν δε το θελανε ας το διωχνανε λιγο να τους φωναξεις φευγουν τα καψερα γιατι να το σκοτωσει?? και οταν λες οπλο εννοεις πιστολι πχ? μπροστα στο παιδι????? εχω μεινει αναυδη.........
????????- Επισκέπτης
Πραγματικά δεν μπορρώ να το σχολιάσω. Τι παραδειγμα δίνει αυτός ο άνθρωπος στο παιδί. οχι μόνο για το πώς συμπεριφερόμαστε στα αδέσποτα, αλλά γενικότερα στη ζωή. οποιος μας ενοχλεί παίρνουμε ενα πιστόλι και τον πυροβολούμε; Για μενα απαραδεκτο που έχει όπλα ενω υπαρχει παιδί στο σπίτι. μπορεί κατα λαθος να το παρει κι να γίνει ατύχημα.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
βασικα θα ανησυχουσα για την σωματικη ακεραιοτητα κ την δικη μ κ του παιδιου μ! πιστεω ακραδαντα πως ατομα που βασανιζουν ζωα εχουν κ αυτα "κακοποιηθει' κ με τη σειρα τους ειναι ακρως επικινδυνοι να κακοποιησουν κ ανθρωπους!
θα της ελεγα να τον παει σε ψυχιατρο τον αντρα της τον ανωμαλο!
θα της ελεγα να τον παει σε ψυχιατρο τον αντρα της τον ανωμαλο!
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
Ο Χρύσανθος Σπηλιωτόπουλος ήταν εκείνος, που την περασμένη Τετάρτη και ενώ περνούσε με το αυτοκίνητο του από την Λ. Περιστερίου στη Σαλαμίνα, άκουσε αρχικά δύο πυροβολισμούς και στην συνέχεια είδε, έναν άντρα να ρίχνει την τρίτη και χαριστική βολή σ’ έναν σκύλο, o οποίος σπαρταρούσε και ούρλιαζε χτυπημένος από τα σκάγια.
Ο δράστης, που είναι απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού, ενοχλήθηκε, επειδή το ζώο ράτσας Επανιέλ μπήκε στον κήπο του από ένα άνοιγμα στον φράχτη! Δεν δίστασε και αντί πολύ απλά να διώξει το ζώο, μπήκε στο σπίτι του, πήρε την καραμπίνα του και το εκτέλεσε με τρεις σφαίρες μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού του! Δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα.
Η Νάντια Ζόμπολα, πρόεδρος της Ζωοφιλικής Ομάδας Εθελοντών Σαλαμίνας, εξήγησε στο www.zoosos.gr, ότι το συγκεκριμένο ζώο, το οποίο ήταν αδέσποτο, αλλά είχε μπει στο πρόγραμμα φροντίδας, που εφαρμόζει η Ζ.Ο.Ε.Σ., το τάιζε καθημερινά ένας γείτονας του δράστη.
Το ζώο δεν είχε επιδείξει καμιά επιθετική συμπεριφορά προς κανέναν, αφού υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι το φρόντιζαν, γι' αυτό και δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για το μίσος, που έδειξε ο δράστης σκοτώνοντας το και μάλιστα μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού του! Όπως έγινε γνωστό για τον απόστρατο του Πολεμικού Ναυτικού, που δεν τιμά την στολή του, υπήρχαν υποψίες, ότι συστηματικά βάζει φόλες και εξοντώνει τα ζώα της περιοχής. Αυτές επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο.
Ο δράστης, που συνελήφθη χθες, σήμερα παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα για να του απαγγείλει κατηγορίες, αλλά η δίκη του τελικά αναβλήθηκε λόγω της απεργίας των δικηγόρων και θα γίνει τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 13:00.
Όπως έγινε γνωστό ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, ο οποίος ήταν και απεργοσπάστης, επιφύλαξε μόνο ειρωνείες για όσους μάχονται για τα δικαιώματα των ζώων… Μάλιστα αναρωτήθηκε «για έναν σκύλο κάνετε έτσι;» απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, που φώναζαν προς τον πελάτη του... «Αίσχος», «Ντροπή σου»!
Ο δράστης απολογούμενος, αφού αποδέχτηκε την κατηγορία της ζωοκτονίας, είπε ότι φοβήθηκε για τη ζωή του παιδιού του γι' αυτό και σκότωσε τον σκύλο! Η σύζυγος του δράστη αντιμετώπιζε τους φιλόζωους με αντίστοιχη ειρωνεία...
Η κα Ζόμπολα μας ενημέρωσε, ότι η Αστυνομία θα πιέσει τον δράστη, να αποκαλύψει, που βρίσκεται το εξαφανισμένο πτώμα του σκύλου, ώστε τα μέλη της Ζ.Ο.Ε.Σ. να προχωρήσουν στη ταφή του άτυχου ζώου. Ο δράστης αφού του έβγαλαν τις χειροπέδες οδηγήθηκε σε μια αίθουσα του δικαστηρίου, πριν αφεθεί ελεύθερος, ώστε να αποφευχθεί το λιντσάρισμα του!
Η ειρωνεία εκείνων που αντιμετωπίζουν με χαλαρότητα τα εγκλήματα εις βάρος των ζώων, θα τους κοπεί τη Δευτέρα... Οι φιλόζωοι ανανεώνουν το ραντεβού στο Πρωτοδικείο του Πειραιά.
http://www.zoosos.gr/article/867/me-treis-sphaires-ektelese-epianel-enopion-tou-11hronou-paidiou-tou
Ο δράστης, που είναι απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού, ενοχλήθηκε, επειδή το ζώο ράτσας Επανιέλ μπήκε στον κήπο του από ένα άνοιγμα στον φράχτη! Δεν δίστασε και αντί πολύ απλά να διώξει το ζώο, μπήκε στο σπίτι του, πήρε την καραμπίνα του και το εκτέλεσε με τρεις σφαίρες μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού του! Δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα.
Η Νάντια Ζόμπολα, πρόεδρος της Ζωοφιλικής Ομάδας Εθελοντών Σαλαμίνας, εξήγησε στο www.zoosos.gr, ότι το συγκεκριμένο ζώο, το οποίο ήταν αδέσποτο, αλλά είχε μπει στο πρόγραμμα φροντίδας, που εφαρμόζει η Ζ.Ο.Ε.Σ., το τάιζε καθημερινά ένας γείτονας του δράστη.
Το ζώο δεν είχε επιδείξει καμιά επιθετική συμπεριφορά προς κανέναν, αφού υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι το φρόντιζαν, γι' αυτό και δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για το μίσος, που έδειξε ο δράστης σκοτώνοντας το και μάλιστα μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού του! Όπως έγινε γνωστό για τον απόστρατο του Πολεμικού Ναυτικού, που δεν τιμά την στολή του, υπήρχαν υποψίες, ότι συστηματικά βάζει φόλες και εξοντώνει τα ζώα της περιοχής. Αυτές επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο.
Ο δράστης, που συνελήφθη χθες, σήμερα παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα για να του απαγγείλει κατηγορίες, αλλά η δίκη του τελικά αναβλήθηκε λόγω της απεργίας των δικηγόρων και θα γίνει τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 13:00.
Όπως έγινε γνωστό ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, ο οποίος ήταν και απεργοσπάστης, επιφύλαξε μόνο ειρωνείες για όσους μάχονται για τα δικαιώματα των ζώων… Μάλιστα αναρωτήθηκε «για έναν σκύλο κάνετε έτσι;» απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, που φώναζαν προς τον πελάτη του... «Αίσχος», «Ντροπή σου»!
Ο δράστης απολογούμενος, αφού αποδέχτηκε την κατηγορία της ζωοκτονίας, είπε ότι φοβήθηκε για τη ζωή του παιδιού του γι' αυτό και σκότωσε τον σκύλο! Η σύζυγος του δράστη αντιμετώπιζε τους φιλόζωους με αντίστοιχη ειρωνεία...
Η κα Ζόμπολα μας ενημέρωσε, ότι η Αστυνομία θα πιέσει τον δράστη, να αποκαλύψει, που βρίσκεται το εξαφανισμένο πτώμα του σκύλου, ώστε τα μέλη της Ζ.Ο.Ε.Σ. να προχωρήσουν στη ταφή του άτυχου ζώου. Ο δράστης αφού του έβγαλαν τις χειροπέδες οδηγήθηκε σε μια αίθουσα του δικαστηρίου, πριν αφεθεί ελεύθερος, ώστε να αποφευχθεί το λιντσάρισμα του!
Η ειρωνεία εκείνων που αντιμετωπίζουν με χαλαρότητα τα εγκλήματα εις βάρος των ζώων, θα τους κοπεί τη Δευτέρα... Οι φιλόζωοι ανανεώνουν το ραντεβού στο Πρωτοδικείο του Πειραιά.
http://www.zoosos.gr/article/867/me-treis-sphaires-ektelese-epianel-enopion-tou-11hronou-paidiou-tou
ειπαμε ο ανθρωπος εχει αλλου ειδους θεματα...το παιδακι λυπαμαι...η γυναικα του σιγουρα θα περναει καλα...
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
αυτοι οι ''ανθρωποι'' που εχουν το θρασσος να το κανουν αυτο στα ζωντανα, ειμαι σιγουρη οτι δεν θα κωλοσουν να το κανουν και σε ανθρωπους!
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
Εγώ θεωρώ ότι εκτός των άλλων η φάση αποτελεί κακοποίησηκαι για το παιδί. Το να το υποβαλλεις σε τέτοιο θέαμα.
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
Ladycat έγραψε:θελω να σας κανω μια ερωτηση κ να μου απαντησετε με το χερι στην καρδια πως θα αντιδρουσατε εαν ο συντροφος σας πυροβολουσε μπροστα στα ματια του παιδιου σας ενα αδεσποτακι που εκανε το λαθος να μπει στην αυλη σας???
Εάν το έκανε ο σύντροός μου θα το έστελνα κανονικότατα. Και θα του έκανα και καταγγελία.Απλά ο δικός μου δεν θα το έκανε με τίποτα. Είναι πολύ πονόψυχος.
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
το σκεφτηκα να το πω στον δκηγορο τις φιλοζωικης μολις τον δω θα του το πω να ζητησει παιδοψυχολογο για να μιλησει για την κακοποιηση του παιδιου εξαιτιας του θεαματος
Ladycat έγραψε:θελω να σας κανω μια ερωτηση κ να μου απαντησετε με το χερι στην καρδια πως θα αντιδρουσατε εαν ο συντροφος σας πυροβολουσε μπροστα στα ματια του παιδιου σας ενα αδεσποτακι που εκανε το λαθος να μπει στην αυλη σας???
Θα ελεγα οτι η ζωη ειναι ενα δωρο που δεν μπορουμε να την περιφρονουμε και θα ρωτουσα : ''μπορεις να την ξαναδημιουργησεις;. Εαν οχι, με ποιο δικαιωμα την αφαιρεις και τι μηνυμα περιφρονησης προς τη ζωη στο παιδι. Την επομενη φορα, μπορει να εισαι η ιδια μητερα στη θεση του σκυλιου, γιατι ποσο σεβασμο θα σε δειξει κυρα μου, μετα απο αυτο; και να γυρισει το παιδι και να πει, χωρις σεβασμο στη ζωη τη δικη σου γιατι αυτο το διδαξες: ε, χειροτερα απο σκυλα φεροταν και τι εγινε!!! Τα ηθελε και τα επαθε!!!
Αντε γιατι κατασυγχιστηκα, ημουν που ημουν ετσι οπως ημουν κατασυγχισμενη!!!
Κοριτσομανα- Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2011
Τόπος : ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης