Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
Τι επαγγελματα εχετε κανει???
+3
joan80
ΠΟΠΗ
Ladycat
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Τι επαγγελματα εχετε κανει???
ας δουμε τι εχουμε κανει η καθεμια.........
λοιπον εμενα η πρωτη φορα που δουλεψα ηταν στα 17 μου, εκανα αγγλικα σε καποια παιδακια που ειχαν προβλημα στο σχολειο τους
στα 18 μου δουλεψα μια χρονια σε περιπτερο
στα 19 μου πηγα σε φροντιστηριο και ημουν γραμματεας
απ τα 20 στο ιδιο φροντιστηριο εκανα μαθηματα υπολογιστων σε παιδακια και αγγλικα και ταξεις και ιδιαιτερα αγγλικα, γαλλικα και ισπανικα
μεχρι και τα 22 αυτα.........
μετα καναμε διαλειμμα λογω πρωτης μυοσιτιδας
μετα συνεχισα με ιδιαιτερα μαθηματα και ενα part time baby sitting για να διευκολυνω μια φιλη που διοριστηκε........για λιγο καιρο ομως
κατι σπαστα στο φροντιστηριο γιατι η κολλητη μου χειρουργηθηκε με ογκο στο στηθος
και γραμματεας σε ενα αθλητικο ομιλο διοργανωσης μαραθωνιων........
αυτααααααααααααα
λοιπον εμενα η πρωτη φορα που δουλεψα ηταν στα 17 μου, εκανα αγγλικα σε καποια παιδακια που ειχαν προβλημα στο σχολειο τους
στα 18 μου δουλεψα μια χρονια σε περιπτερο
στα 19 μου πηγα σε φροντιστηριο και ημουν γραμματεας
απ τα 20 στο ιδιο φροντιστηριο εκανα μαθηματα υπολογιστων σε παιδακια και αγγλικα και ταξεις και ιδιαιτερα αγγλικα, γαλλικα και ισπανικα
μεχρι και τα 22 αυτα.........
μετα καναμε διαλειμμα λογω πρωτης μυοσιτιδας
μετα συνεχισα με ιδιαιτερα μαθηματα και ενα part time baby sitting για να διευκολυνω μια φιλη που διοριστηκε........για λιγο καιρο ομως
κατι σπαστα στο φροντιστηριο γιατι η κολλητη μου χειρουργηθηκε με ογκο στο στηθος
και γραμματεας σε ενα αθλητικο ομιλο διοργανωσης μαραθωνιων........
αυτααααααααααααα
????????- Επισκέπτης
Απ: Τι επαγγελματα εχετε κανει???
εγω στα 16-17 δουλευα σε καφετεριες κ μπαρ κυριως τα ΠΣΚ το καλοκαιρι γκαρσονα στο μαγαζι του θειου μου για πολλα χρονια 19 σε αποθηκη με καλλυντικα στα 22 σε ΤΕΕ σαν καθηγητρια αισθητικης κομμωτικης μετα στα 26 σε σουπερ μαρκετ σαν προισταμενη κ τωρα ανεργη γιατι δεν υπαρχει πουθενα ενα ανθρωπος να με προσλαβει
loipon ego doulepsa sthn kantina tou mpampa mou gia proth fora 13 xronvn meta sta 18 douleua sta prinou meta doulepsa koukou meta doulepsa se psilikatzidiko. ekana mpeimpi syter ayta
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Εγώ από τα 19 μου έκανα μαθήματα αγγλικών και μετά πήγα στη δουλειά που είμαι τώρα στο περιοδικό. Μεχρι τον μαίο δηλαδή, [που τελειωνει η προστασία μητρότητας και θα πάρω πόδι.
Α, ένα φεγγάρι έχω κάνει πωλήτρια και στο gucci στο Κολωνάκι. Τρελο γέλιο.
Α, ένα φεγγάρι έχω κάνει πωλήτρια και στο gucci στο Κολωνάκι. Τρελο γέλιο.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
ποιο περιοδικο καλε? τωρα το ακουω! γραφεις στηλη? τι κανεις? να το παρουμε.........
????????- Επισκέπτης
Όχι καλε, δεν γράφω, διορθώνω τα λαθη αυτών που γράφουν. Και πίστεψέ με, είναι πολλά. Αν θελεις να σου πω ποιο είναι θα σου στείλω πμ.
joan80- Admin
Ζώδια :
ε αμα δε γραφεις τι να το κανω, δε βλεπω που δε βλεπω αμα ηταν κατι δικο οσυ θα ζοριζομουν να διαβασω........
ξερω καποτε κι εγω διορθωνα κειμενα....εκει που σας ελεγα για τους μαραθωνιους εγραφε και βιβλια ο μιστερ
και ηταν και δωδεκαθειστης και εβριζε την παναγια
και στο τελος του ειπα οτι δεν προκειται να τον βοηθησω με τα χερακια μου να κανει αντιχριστιανικα βιβλια και αν με θελει μονο για τους αγωνες καλως
και το βουλωσε.......
ξερω καποτε κι εγω διορθωνα κειμενα....εκει που σας ελεγα για τους μαραθωνιους εγραφε και βιβλια ο μιστερ
και ηταν και δωδεκαθειστης και εβριζε την παναγια
και στο τελος του ειπα οτι δεν προκειται να τον βοηθησω με τα χερακια μου να κανει αντιχριστιανικα βιβλια και αν με θελει μονο για τους αγωνες καλως
και το βουλωσε.......
????????- Επισκέπτης
Αν καποια στιγμή γράψω κάτι, θα σου το στείλω Στελλα. Αν και χλωμό το κόβω. Οχι ότι δεν θα μπορούσα. Ξερεις πόσες φορές έχω πει ότι εγώ καλύτερα θα τα έγραφα; Βλεπεις κατι κείμενα εντελώς χάλια και από την πολύ επιμέλεια και διορθωση είναι σαν να το ξαναγράφεις.
joan80- Admin
Ζώδια :
Φοιτήτριατα φθινοπωρα δούλευα στο μαγαζί με νυφικά και βαφτιστικά που είχε μια θεία μου στην Ερμού. Έκανα τα πάντα: μπομπονιέρες, λαμπάδες, μαρτιρκά, έκανα και την πωλ΄τρια και καθάριζα.
Αφού τελείωσα τις σπουδές μόνο ότι έχει σχέση με λογιστικά: ορκωτηλίκι, φορολ σύμβουλος, οικονομικός αναλυτής...
Αφού τελείωσα τις σπουδές μόνο ότι έχει σχέση με λογιστικά: ορκωτηλίκι, φορολ σύμβουλος, οικονομικός αναλυτής...
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
στα 14 δουλεψα για πρωτη φορα (αφου πεθανε ο πατερας μου) σε μεζεδοπωλειο, μετα εκανα μπειμπι σιτερ σε πολλα παιδακια για αρκετο καιρο, μετα δουλεψα σε μπαρ, σε μαγαζι με ρουχα πωλητρια, μετα σε σολαριουμ και στον ιπποδρομο που ειμαι τωρα απο το 2004.
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
Εγω κοριτσια δουλεψα μεροκαματο σε αγροτικες δουλειες (ελιες-σταφιδα-συκα) απο παιδακι,για να βγαλω λεφτα να δωσω για το λοουερ των Αγγλικων που με διαβαζε η κολλητη μου.Δεν υπηρχε περιπτωση να παω φροντηστηριο.Για το προφισιενσυ,μοιραζα φυλλαδια στους δρομους.Μεροκαματο δεν ξαναπηγα,σιχαθηκα την αγροτικη ζωη και υποσχεθηκα στον ευατο μου να ξεφυγω απο το χωριο μου-μολις 50 ατομα.
Εδωσα πανελληνιες,περασα λογιστικα κοζανης την πρωτη χρονια,ηδη σπουδαζαν τα 2 αδερφια μου και ο μικροτερος αδερφος μου ηταν φανταρακι,οποτε δεν πηγα.Ξαναδινω παννεληνιες 2η χρονια,περναω προνοιας και υγειας,οικονομικα δεν ...παλι δεν πηγα.Δεν ηθελα να δωσω και 3η φορα -ηξερα οτι δεν θα παω.Εντελως τυχαια πιανω δουλεια σαν γραμματεας σε ναυτιλιακη.Γλυκαθηκα με τα λεφτα,και παω στα ιεκ να μαθω πληροφορικη.
Απο γραμματεας γινομαι υπευθυνη του εμπορικου και του τεχνικου τμηματος.Μου αρεσει να μαθαινω και σιγα σιγα αρχιζω να ασχολουμαι απο μονη μου και με την διαφημιση της εταιρειας μας.Το αφεντικο ενθουσιαζεται μαζι μου,γιατι αναλαμβανω πολλα ποστα και τα καταφερνω.Η εταιρεια μικρη,αλλα τσακα τσακα,παμε πολυ καλα.
Τελειωνω τις σπουδες στα ιεκ και κανω τρελα ονειρα να ζησω την μεγαλη ζωη και να βγαλω τρελα λεφτα.
Κανω ον λαιν μαθηματα για γινω μεταφραστρια στην Ελληνοαμερικανικη Ενωση.Παραλληλα γραφομαι σε μια ιδιωτικη σχολη για αισθητικος.Εκει ανακαλυπτω την σχεση της ομορφιας με το δερμα/βιταμινες/τροπος ζωης.2 χρονια αργοτερα,αφου ολοκληρωσα στην Ε.Ενωση γραφομαι σε ιδιωτικο κολλεγιο για ιατρικη/δερματολογια.Με ενδιαφερει η αισθητικη πανω απο ολα.Εκει με απολυει το αφεντικο και χανω και τα 10 χιλιαρικα που μου χρωστα.Εντελως τυχαια,πιανω δουλεια σε αγγλοφωνη εφημεριδα ως δαχτυλογραφος/μεταφραστρια.Τα απογευματα κανω 2 ωρες μαθημα στα ιεκ αγγλικα.Γινομαι υπευθυνη υλης σε ενα ενθετο της εφημεριδας και το αφεντικο με στελνει να μαθω γραφιστικη,να φτιαΧΝΩ μονη μου τις διαφημισεις και να κλεινω τα φιλμακια επισης μονη μου.Τα παραταω ολα μετα απο 1 χρονο (εχω βγαλει εντωμεταξυ διπλωμα μηχανης,αυτοκινητου,φορτηγου)και κανω αιτηση στα ΕΛτα στην Αθηνα(ο Θανασης εχει περασει Πυροσβεστικη Αθηνα,και πρεπει να ακολουθησω).Με περνουν στα ΕΛΤΑ,κανω ενα 8μηνο,παραλληλα ασχολουμαι με μεταφρασεις και φτιαχνω το πρωτο μου βιβλιο με συνταγες σπιτικων καλυντικων και την αξια της καθε βιταμινης στην ζωη μας.Ειναι πληροφοριες που βρισκω δεξια και αριστερα και απλα της βαζω σε μια σειρα στο βιβλιο μου.Εχω σκοπο να το παραδωσω στα παιδια μου.Μου το ζητησαν να το εκδοσω αλλα δεν με ενδιαφερει.Ετσι και αλλιως δεν ειναι δικες μου ερευνες.
Τελειωνει το 8μηνο και αρχιζω το χορο,γυμναστικη,τενις.Μετα απο 4 μηνες ξανα στα ΕΛΤΑ,μετα Υπουργειο Εσωτερικων.Παραλληλα ειμαι σε τηλεφωνικη εταιρεια 4ωρο.Τωρα σπιτακι μου..μαθαινω απο το νετ πως να πλεχω με βελονες.Ηδη εχω φτιαξει ενα καρο κασκολ!Και παλευω την πρωτη μου μπλουζα.
Αυτα μεχρι στιγμης.Εχω περασει και απο το σταδιο της εθελοντριας νοσοκομας,και νομιζω μου αρεσε αλλα οχι για μια ζωη!!!Πολυ ψυχοφθορο.
Α,ξεχασα,ειχα δουλεψει και σαν αισθητικος σε μια θεατρικη παρασταση που εκανε περιοδιες σε ολη την Ελλαδα σχεδον.Δη.ΠΕ.ΘΕ.
Και καποιο φεγγαρι ειχα περασει και απο κατι εταιρειες ως γραμματεας για λιγοτερο απο μηνα.Σηκωνομουν και εφευγα!!
Στα χοντος αντεξα ακριβως ενα μηνα!!!!
Εδωσα πανελληνιες,περασα λογιστικα κοζανης την πρωτη χρονια,ηδη σπουδαζαν τα 2 αδερφια μου και ο μικροτερος αδερφος μου ηταν φανταρακι,οποτε δεν πηγα.Ξαναδινω παννεληνιες 2η χρονια,περναω προνοιας και υγειας,οικονομικα δεν ...παλι δεν πηγα.Δεν ηθελα να δωσω και 3η φορα -ηξερα οτι δεν θα παω.Εντελως τυχαια πιανω δουλεια σαν γραμματεας σε ναυτιλιακη.Γλυκαθηκα με τα λεφτα,και παω στα ιεκ να μαθω πληροφορικη.
Απο γραμματεας γινομαι υπευθυνη του εμπορικου και του τεχνικου τμηματος.Μου αρεσει να μαθαινω και σιγα σιγα αρχιζω να ασχολουμαι απο μονη μου και με την διαφημιση της εταιρειας μας.Το αφεντικο ενθουσιαζεται μαζι μου,γιατι αναλαμβανω πολλα ποστα και τα καταφερνω.Η εταιρεια μικρη,αλλα τσακα τσακα,παμε πολυ καλα.
Τελειωνω τις σπουδες στα ιεκ και κανω τρελα ονειρα να ζησω την μεγαλη ζωη και να βγαλω τρελα λεφτα.
Κανω ον λαιν μαθηματα για γινω μεταφραστρια στην Ελληνοαμερικανικη Ενωση.Παραλληλα γραφομαι σε μια ιδιωτικη σχολη για αισθητικος.Εκει ανακαλυπτω την σχεση της ομορφιας με το δερμα/βιταμινες/τροπος ζωης.2 χρονια αργοτερα,αφου ολοκληρωσα στην Ε.Ενωση γραφομαι σε ιδιωτικο κολλεγιο για ιατρικη/δερματολογια.Με ενδιαφερει η αισθητικη πανω απο ολα.Εκει με απολυει το αφεντικο και χανω και τα 10 χιλιαρικα που μου χρωστα.Εντελως τυχαια,πιανω δουλεια σε αγγλοφωνη εφημεριδα ως δαχτυλογραφος/μεταφραστρια.Τα απογευματα κανω 2 ωρες μαθημα στα ιεκ αγγλικα.Γινομαι υπευθυνη υλης σε ενα ενθετο της εφημεριδας και το αφεντικο με στελνει να μαθω γραφιστικη,να φτιαΧΝΩ μονη μου τις διαφημισεις και να κλεινω τα φιλμακια επισης μονη μου.Τα παραταω ολα μετα απο 1 χρονο (εχω βγαλει εντωμεταξυ διπλωμα μηχανης,αυτοκινητου,φορτηγου)και κανω αιτηση στα ΕΛτα στην Αθηνα(ο Θανασης εχει περασει Πυροσβεστικη Αθηνα,και πρεπει να ακολουθησω).Με περνουν στα ΕΛΤΑ,κανω ενα 8μηνο,παραλληλα ασχολουμαι με μεταφρασεις και φτιαχνω το πρωτο μου βιβλιο με συνταγες σπιτικων καλυντικων και την αξια της καθε βιταμινης στην ζωη μας.Ειναι πληροφοριες που βρισκω δεξια και αριστερα και απλα της βαζω σε μια σειρα στο βιβλιο μου.Εχω σκοπο να το παραδωσω στα παιδια μου.Μου το ζητησαν να το εκδοσω αλλα δεν με ενδιαφερει.Ετσι και αλλιως δεν ειναι δικες μου ερευνες.
Τελειωνει το 8μηνο και αρχιζω το χορο,γυμναστικη,τενις.Μετα απο 4 μηνες ξανα στα ΕΛΤΑ,μετα Υπουργειο Εσωτερικων.Παραλληλα ειμαι σε τηλεφωνικη εταιρεια 4ωρο.Τωρα σπιτακι μου..μαθαινω απο το νετ πως να πλεχω με βελονες.Ηδη εχω φτιαξει ενα καρο κασκολ!Και παλευω την πρωτη μου μπλουζα.
Αυτα μεχρι στιγμης.Εχω περασει και απο το σταδιο της εθελοντριας νοσοκομας,και νομιζω μου αρεσε αλλα οχι για μια ζωη!!!Πολυ ψυχοφθορο.
Α,ξεχασα,ειχα δουλεψει και σαν αισθητικος σε μια θεατρικη παρασταση που εκανε περιοδιες σε ολη την Ελλαδα σχεδον.Δη.ΠΕ.ΘΕ.
Και καποιο φεγγαρι ειχα περασει και απο κατι εταιρειες ως γραμματεας για λιγοτερο απο μηνα.Σηκωνομουν και εφευγα!!
Στα χοντος αντεξα ακριβως ενα μηνα!!!!
ChristinaThanps- Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011
καλα ε......και τι δενε εκανε ςκαι ολα μονη σου !ευγε!!!!
kisha- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Παρόμοια θέματα
» δωστε μας μια ψηφο οσες εχετε φεις
» Μητερα κανει μποτοξ και αποτριχωση στην 8χρονη κορη της!!
» ας βοηθησουμε ολοι μαζι να κανει κι αυτο το αγγελουδι ανασταση,,,!!!!!!!
» Μητερα κανει μποτοξ και αποτριχωση στην 8χρονη κορη της!!
» ας βοηθησουμε ολοι μαζι να κανει κι αυτο το αγγελουδι ανασταση,,,!!!!!!!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|