Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
οριστε που μας φτασανε! - Σελίδα 2 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

οριστε που μας φτασανε!

+4
Ladycat
derbybaby
vassiliki
elenikaram
8 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

οριστε που μας φτασανε! - Σελίδα 2 Empty Απ: οριστε που μας φτασανε!

Δημοσίευση από joan80 Πεμ Οκτ 20, 2011 10:31 am

Ψηφίστηκε; Ωραία, να πάω προετοιμασμένη ψυχολογικά αύριο στη δουλειά και να μην μου έρθει κεραμίδα όταν μου ανακοινώσουν ότι από τον επόμενο μήνα θα παίρνω 500 ευρώ. Περαστικά μας.
joan80
joan80
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Υδροχόος Κατσίκα
Τόπος : Αθήνα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από koufetaki Πεμ Οκτ 20, 2011 10:36 am

ε ναι γτ αυτος ο πουριτανισμος που μας διακατεχει δεν λεει να φυγει απο πανω μας.χα κλαψ!!!γραψε ενα πανο και πανε αυριο στην δουλεια θα μου δινετε 500ε αλλα θα μιλατε στην μιση εμενα γτ τοσο θα με πληρωνετε
koufetaki
koufetaki

Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Βουβάλι
Τόπος : my world

Δημοσίευση από elenikaram Πεμ Οκτ 20, 2011 10:49 am

koufetaki έγραψε:ρε κοριτσια να ρωτησω κατι.μιλουσα με μια φιλεναδα μου στο τηλ πριν λιγο και μου λεγε οτι αν γινουν εκλογες θα απεχει.αυτο ειναι αναρχια ομως τι ειναι το σωστο τελικα?
καλυτερα να ψηφηζουμε ενα πολυ μικρο κομα η να ριχνουμε ακυρο κατα τη γνωμη μου παρα να απεχουμε!
elenikaram
elenikaram

Ζώδια : Παρθένος Χοίρος
Τόπος : athens-kallithea

Δημοσίευση από joan80 Πεμ Οκτ 20, 2011 10:49 am

Ασε Κουφέτο δύσκολα τα πράγματα. Τώρα δεν μπορούν να με απολύσουν γιατι ακόμα δεν έχει τελειωσει το διάστημα προστασίας μητρότητας. Κατα τον Μάιο όμως με βλέπω να πέρνω σουτ. Και μετά θα λέω τουλάχιστον έπαιρνα 500, πληρωνα και το δάνειο του σπιτιού. Κοντεύω να πάθω κατάθλιψη με την όλη κατάσταση. Δεν θέλω να το σκεφτομαι.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από elenikaram Πεμ Οκτ 20, 2011 10:57 am

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=402649&cid=6

δυσκολα τα πραγματα, να εχεις και οικογενεια....

δεν ξερεις τι σου ξημερωνει!
elenikaram
elenikaram

Δημοσίευση από joan80 Πεμ Οκτ 20, 2011 11:00 am

Μπράβο στη Λούκα. Τουλάχιστον έμεινε πιστή στις απόψεις της. Όχι σαν όλους τους άλλους.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από vassiliki Πεμ Οκτ 20, 2011 12:39 pm

για μένα κορίτσια η λύση δεν έρχεται ντε και καλά μέσα απο την κάλπη. το πρώτο βασικό είναι να πέσει η κυβέρνηση γιατί αν απλά πει πάμε σε εκλογές δεν έγινε και τίποτα, όταν όμως πέφτει μια κυβέρνηση η επόμενη που θα βγεί θα ξέρει οτι δεν περνάει πια αυτη η πολιτική και θα προσπαθήσει τουλάχιστον να εφαρμόσει μια πιο "φιλολαική". δευτερον αν τελικά θέλουμε να αλλάξει η πολιτική στην Ελλάδα δεν μπορεί κανένα μα κανένα απο τα 2 μεγάλα κομματα με τους πολιτικούς του να υπάρξουν ξανά σε οποιασδήποτε μορφής κυβέρνηση γιατί θα έχουμε αυτό που λέμε άλλαξε ο μανωλιός και εβαλε τα ρούχα του αλλιώς. απο την άλλη το πολίτευμά μας είναι "δημοκρατικό" και μόνο μεσα από τις εκλογές μπορεί να αλλάξει το πολιτικό σκηνικο αρα δεν είναι λύση η αποχή ούτε το λευκό ούτε το άκυρο. πάει ο καιρός που δεν είχαμε δικαίωμα ψήφου ή που τα πέρναμε σταυρωμένα και τα "ρίχναμε"με κλειστά ματια. δεν νοείται την σήμερον ημέρα νέος άνθρωπος να μην έχει αποψη για την πολιτική.με την αποχή το λευκό και το ακυρο ουσιαστικά του δίνεις μια λευκή επιταγή και τους λες συμπληρώστε. εγω είμαι της αποψης να στηριχθούν τα μικρότερα κομματα και ειδικά αυτά που έχουν σαν στόχο την στηριξη του λαού ,της ιδιας της ελλάδα και όχι του κεφαλαίου και των πολυεθνικών,των ξένων και των μεγαλοκαρχαριών. και για να μην παρεξηγούμαι δεν μιλάω για την παραδοσιακή αριστερα του κκε ούτε την πιο λαιτ μορφή του συριζα, αλλωστε κανέναν απο τους δυο δεν υποστηρίζω αλλά προκειμένου να μην πάρουν ούτε ψήφο τα γνωστά λαμόγια ας ψηφιστούν ακόμα και αυτά. (για να είμαι ειλικρινής εγω στηρίζω εξωκοινοβουλευτικό κομμα της αριστερας αλλά αυτό δεν έχει καμία σημμασία ο καθένας ψηφίζει αυτόν που τον πειθει)
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Δημοσίευση από vassiliki Πεμ Οκτ 20, 2011 12:46 pm

koufetaki έγραψε:οκ!συμφωνω,μηπως ομως αν δεν τους ψηφιζαμε και καναμε αυτο που εκανε η ιρλανδια που εβγαλε 25πολιτες μεσα στο κοινοβουλιο με την ψηφο τους και γινοταν κατι τετοιο θα ταν η σωστη λυση τελικα
και αυτό είναι μια λύση και οχι ανεφικτη όπως θέλουν να πιστευουμε μερικοί, αποδείκτηκε και απο το παράδειγμα της ιρλανδίας.πιστευω οτι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα νέοι με όραμα και ιδέες που θα ήταν ιδανικοί για αυτη την δουλειά.
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Δημοσίευση από trianmeli Πεμ Οκτ 20, 2011 8:28 pm

τζοαν μου μεχρι το Μαιο μεινε εγκυος θα εχεις παραταση αλλα δυο χρονια, τι να πως ετσι οπως καταντησαμε να φοβομαστε το αυριο
trianmeli
trianmeli

Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια : Σκορπιός Φίδι
Τόπος : Μοσχατο

Δημοσίευση από joan80 Παρ Οκτ 21, 2011 12:17 am

Βασιλική συμφωνώ απολύτως με όσα γράφεις. Το θέμα είναι να πάρουν το μήν. Και εγώ δεν θα ψηφιζα κανένα από τα μεγάλα κόμματα ούτε καρατζεφέρη. Δυστυχώς δεν μπορώ να ψηφίσω ούτε αριστερα (ΚΚΕ, σύριζα) γιατί όσο περισσότερο παρακολουθώ δηλώσεις τους, τόσο περισσότερο πείθομαι ότι αυτά που υποστηρίζουν είναι ανέφικτα.

Το τελευταίο δεν που άκοσα ότι έκανε και το ΚΚΕ απολύσεις από το 902 και στον Ριζοσπάστη τους ζητάνε να παραιτηθούν για να μην φανεί ότι τους απολύουν, ήταν καθοριστικό. Και η απάντηση της Παπαρήγα για τις απολύσεις ήταν απλώς αχαρακτήριστη.

Όπότε σε περίπτωση εκλογών, θα πάω μεν να ψηφίσω, γιατί δεν θέλω να βγει αποτέλεσμα που δεν με εκφράζει αλλά θα το ψάξω παααρα πολύ. Επίσης δεν συμφωνώ με τη λογική το μη χείρον βέλτιστο. ¨οπως έγινε στις προηγούμενες εκλογές και όλοι ψήφισαν σοσιαλιστική κυβέρνηση που αποδείχτηκε πιο αντισοσιοαλιστική και από την Δεξιά.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από joan80 Παρ Οκτ 21, 2011 12:20 am

trianmeli έγραψε:τζοαν μου μεχρι το Μαιο μεινε εγκυος θα εχεις παραταση αλλα δυο χρονια, τι να πως ετσι οπως καταντησαμε να φοβομαστε το αυριο

Και μετά Μελίνα θα έχω δυο παιδιά και θα αγχώνομαι διπλά. Με εκνευρίζει το γεγονός ότι αυτή η κατάσταση, εκτός από το οικονομικό κομμάτι, επηρεάζει μέχρι και τα πιο απλά όνειρα που έκανα για την οικογενειά μου.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από elenikaram Παρ Οκτ 21, 2011 3:54 am

δεν υπαρχει μελλον..ολα σκοτεινα!
elenikaram
elenikaram

Δημοσίευση από Rea Παρ Οκτ 21, 2011 4:26 am

joan80 έγραψε:
trianmeli έγραψε:τζοαν μου μεχρι το Μαιο μεινε εγκυος θα εχεις παραταση αλλα δυο χρονια, τι να πως ετσι οπως καταντησαμε να φοβομαστε το αυριο

Και μετά Μελίνα θα έχω δυο παιδιά και θα αγχώνομαι διπλά. Με εκνευρίζει το γεγονός ότι αυτή η κατάσταση, εκτός από το οικονομικό κομμάτι, επηρεάζει μέχρι και τα πιο απλά όνειρα που έκανα για την οικογενειά μου.

Πόσο δίκιο έχεις για τα όνειρα που κάνουμε! Οι γονείς μας ελπίζανε τόσα για εμάς εμείς δεν έχουμε να ελπίζουμε τίποτα για τα παιδιά μας αλλά ούτε για τους εαυτούς μας.

Εγώ δουλεύω κοντά 20 χρόνια, τώρα το σκέφτομαι να πάω στην εταιρεία του άντρα μου αφού εδώ τα πράγματα δεν πάνε σούπερ (εξ'ου και τόσο συχνά γράφω από το γραφείο-άλλες φορές δεν προλάβαινα ούτε τουαλέτα να πάω).

Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να παραιτηθώ, καθώς χάνω τη μισή αποζημίωση (μετά 15 χρόνια στον ίδιο εργοδότη έστω και αν παραιτηθώ θα πάρω 1/2 της αποζημίωσης) τις αποδοχές μέχρι Μάρτη 2013 κοκ.

Από την άλλη θέλω να πάρω τα πελατόνια μου και να κάνω με τον αντρούλη μου κουμάντο, να βάζω τα λεφτά στη δική μου τσέπη.

Αλλά είναι τόσα τα λεφτά που δικαιούμαι που φοβάμαι μήπως αν περιμένω 2 χρόνια, τότε δεν΄θα έχουν να μου τα πληρώσουν.

(το μόνο αρνητικό στο σενάριο είναι ότι στην εταιρεία του άντρα μου δουλεύει και το βλαμένο αλλά στην ανάγκη επιβιώνω και ας τη βλέπω κάθε μέρα)

Και βρε γμτ, είμαι πια 40 χρονών. Σκέφτομαι αν δεν είχα το άντρα μου τι θα έκανα;;; Ποιος θα με προσλάμβανε 40+ με 2 παιδιά; Να με κάνει τι; Για αυτό αγωνιώ, γιατί τώρα μπορώ να τραβήξω και πελάτες για να επιβιώσω. Αύριο Κύριος οιδε.

Θεέ μου τι να κάνω;;; Καμιά φορά σκέφτομαι να γεννήσω πρώτα και μετά να σπάζω το κεφάλι μου αλλά φοβάμαι και τα κοράκια εδώ μη μου πάρουν τις δουλειές που εγώ έφερα και εγώ τρέχω.
Rea
Rea

Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια : Κριός Χοίρος
Τόπος : Στο χωριό...

Δημοσίευση από joan80 Παρ Οκτ 21, 2011 4:32 am

Rέα, στη συγκεκριμένη περίοδο νομίζω ότι πρέπει να δεις μακροπρόθεσμα τι σε συμφέρει. Θέλεις μια απόλυση (αν και εφόσον γίνει( με ολόκληρη αποζημίωση ή μισή αποζημίωση και μελλοντικό όφελος τους πελάτες που ξέρεις και θα σε ακολουθήσουν. Βαλτα κάτω και δες. Θα λείψεις και ένα διαστημα με τοκετό και λοχεία, οπότε το σενάριο να επωφεληθούν άλλοι τη δουλειά σου είναι πολύ πιθανό. Το ίδιο μου έλεγε και η κουμπαρα μου. Όταν γύρισε στη δουλειά, δεν είχε τι να κάνει. Την είχαν βγάλει έξω από το παιχνίδι.

Οπότε σκέψου τώρα για το αυριο. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από Rea Παρ Οκτ 21, 2011 5:24 am

joan80 έγραψε:Rέα, στη συγκεκριμένη περίοδο νομίζω ότι πρέπει να δεις μακροπρόθεσμα τι σε συμφέρει. Θέλεις μια απόλυση (αν και εφόσον γίνει( με ολόκληρη αποζημίωση ή μισή αποζημίωση και μελλοντικό όφελος τους πελάτες που ξέρεις και θα σε ακολουθήσουν. Βαλτα κάτω και δες. Θα λείψεις και ένα διαστημα με τοκετό και λοχεία, οπότε το σενάριο να επωφεληθούν άλλοι τη δουλειά σου είναι πολύ πιθανό. Το ίδιο μου έλεγε και η κουμπαρα μου. Όταν γύρισε στη δουλειά, δεν είχε τι να κάνει. Την είχαν βγάλει έξω από το παιχνίδι.

Οπότε σκέψου τώρα για το αυριο. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Εχω πελάτη γνωστή πολυεθνική. Εγώ τον έφερα αλλά και εγώ έστησα τη δουλειά να γίνονται όλα αυτόματα. η αμοιβή που εισπράτει η εταιρεία που δουλεύω είναι 10.500 τον μήνα. Πήγα να γεννήσω και όσο έλειπα κανόνισαν συνάντηση χωρίς την παρουσία μου. Την πάτησαν όμως γιατί οι Ελβετοί είπαν θα ερχόντουσαν όταν επέστρεφα.

Τον Ιούλιο που βγάλαμε το πρότζεκτ ο προιστάμενος τη χρέωσε "κατά λάθος" στο δικό του κοστ σέντερ. Πήγε να επωφεληθεί αυτός το μπόνους με δικαιολογία ότι 4 μήνες που έλειπα το υποστήριζε. Που ούτε ξέρει τι κάνει η εταιρεία. Έγινε της πόπης. τότε τους απείλησα ότι πέρνω τις δουλειές και φεύγω.

Αλλά πλέον στο δεύτερο τοκετό δεν ξέρω αν θα είμαι το ίδιο τυχερή. Η ανηθικότητα στο μεγαλείο της,

Βέβαια έχω λάβει και εγώ τα μέτρα μου. Γιατί στη πουτάνα πουτανιές δεν κάνουν.
Rea
Rea

Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια : Κριός Χοίρος
Τόπος : Στο χωριό...

Δημοσίευση από joan80 Παρ Οκτ 21, 2011 5:33 am

Rea έγραψε:Εχω πελάτη γνωστή πολυεθνική. Εγώ τον έφερα αλλά και εγώ έστησα τη δουλειά να γίνονται όλα αυτόματα. η αμοιβή που εισπράτει η εταιρεία που δουλεύω είναι 10.500 τον μήνα. Πήγα να γεννήσω και όσο έλειπα κανόνισαν συνάντηση χωρίς την παρουσία μου. Την πάτησαν όμως γιατί οι Ελβετοί είπαν θα ερχόντουσαν όταν επέστρεφα.

Τον Ιούλιο που βγάλαμε το πρότζεκτ ο προιστάμενος τη χρέωσε "κατά λάθος" στο δικό του κοστ σέντερ. Πήγε να επωφεληθεί αυτός το μπόνους με δικαιολογία ότι 4 μήνες που έλειπα το υποστήριζε. Που ούτε ξέρει τι κάνει η εταιρεία. Έγινε της πόπης. τότε τους απείλησα ότι πέρνω τις δουλειές και φεύγω.

Αλλά πλέον στο δεύτερο τοκετό δεν ξέρω αν θα είμαι το ίδιο τυχερή. Η ανηθικότητα στο μεγαλείο της,

Βέβαια έχω λάβει και εγώ τα μέτρα μου. Γιατί στη πουτάνα πουτανιές δεν κάνουν.

Βρε, Ρέα, ένα λαθάκι έκανε ο άνθρωπος. Σου λεει προιστάμενος είμαι, δεν θα πει τίποτα. Και το δυστήμχημα είναι ότι υπάρχουν καποιοι άνθρωποι που ανεβαίνουν πατώντας στις πλάτες άλλων, ενω στην ουσία δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Πάντως δεν σε φοβάμαι. Είμαι σίγουρη ότι αφού ξέρες τι να περιμένεις, ξέρεις και να προφυλαχθείς.
joan80
joan80
Admin
Admin

Δημοσίευση από derbybaby Παρ Οκτ 21, 2011 6:34 am

πραγματικα ειναι απιστευτο..να στερεισαι πλεον της ελπιδας κ της πιστης οτι κατι θα αλλαξει προς το καλυτερο.γυρναμε προς τα πισω αντι να πηγαινουμε μπροστα.οσον αφορα τις επερχομενες η μη εκλογες πραγματικα κ εγω δεν ξερω τι να υποστηριξω.στις εκλογες του 09 ημουν γαμηλιο κ δεν ψηφισα.αλλα κ ροδο να ημουν γιωργακη δε θα ψηφιζα.δεν ενεπνεε κ ποτε εμπιστοσυνη.τωρα θα μ πεις τι θα ψηφιζες?δεν εχω ιδεα.δεν με πειθει κ δε με εκφραζει κανενας.
Ρεα δυστυχως πρεπει να κοιταξεις το δικο σου συμφερον ποιο ειναι.ειδικα εφοσον φερθηκαν ετσι σκασιλα σου.εγω μισθο ετσι κ αλλιως δεν παιρνω, μια υποτυπωδη βοηθεια προσφερω στην επιχειρηση του αντρα μ κ του κουνιαδου μου, αλλα εχω παψει πια να νιωθω ασχημα κ αχρηστη που δεν διοριστηκα.αν μη τι αλλο εχω καθαρη τη συνειδηση μου πως προσπαθησα με τον κωλο ασεπ κ με τους αναπληρωτες.θα ειμαι με το παιδι μου κ θα το μεγαλωνω εγω.κ αν υπαρξει αναγκη θα παω σε κανενα ιδωτικο να με σκιζουν για 400 ευρω.
derbybaby
derbybaby

Ζώδια : Ζυγός Ποντικός
Τόπος : sunny isle

Δημοσίευση από elenikaram Παρ Οκτ 21, 2011 9:26 pm

Η Ελλάδα είναι πάμπλουτη!!!

Ο πλούτος της ελλάδας μας ανηκει!!Ρίξτε μια ματα στο Info...

-175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο νότια της Κρήτης (το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως)

-38 δις ευρώ χρυσό στην Θράκη

-10.000.000.000.000 Δολαρια αξίία του πετρελαίου και αερίου

-450.000 τετρ. χιλιόμετρα χερσαίας και θαλάσσιας έκτασης

-17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.ανά τον κόσμο

-16.000.000 τουρίστες τον χρόνο

Διαθέτουμε:

Δυνατή αμυντική βιομηχανία -από άρματα και τζηπ ως προηγμένα συστήματα λέηζερ και υπερσύγχρονα μη επανδρωμένα αεροπλάνα

Τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία

Την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ)

Το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ

Βιομηχανίες αμαξωμάτων (φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϋ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ)

2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά

Είμαστε (Σε παγκόσμιο επίπεδο):

1οι στην εμπορική ναυτιλία

2οι στο πρόβειο γάλα

3οι στις ελιές

3οι στον κρόκο

3οι στα ακτινίδια

3οι στα ροδάκινα

1οι σε νικέλιο

1οι σε λευκόλιθο

1οι σε υδρομαγνησίτη

1οι στον κόσμο σε περλίτη

2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη

1οι(στην ΕΕ) σε βωξίτη

1οι σε χρωμίτη

1οι σε ψευδάργυρο

1οι σε αλουμίνα.

Τι να μας πεί λοιπόν η Γερμανία και η Μέρκελ?
elenikaram
elenikaram

Δημοσίευση από vassiliki Παρ Οκτ 21, 2011 10:21 pm

εγω σας λέω το πιο απλό.αν αρνηθούμε για τα επόμενα χρόνια να αγοράσουμε οποιονδήποτε πολεμικό εξοπλισμό από την Γερμανία(που είναι και η βασική μας πηγή) για την επόμενη 3ετία ξέρετε πόσα χρήματα θα εξοικονομίσουμε?ούτε χρέος θα μείνει ούτε τίποτα.αλλά αυτοί την έχουν δει αλλιώς.σε βάζουν να αγοράσεις ενα σωρό εξοπλισμό και όπλα με το έτσι θέλω για να συμμετέχεις στο ΝΑΤΟ,σε ότι τιμή γουστάρουν αυτοί(υπερτριπλάσια απο΄άλλες χώρες)σου επιλέγουν τον αγοραστή(Γερμανία) σε υπερχρεώνουν για να τα αγοράσεις, σε δανείζουν για να τα ξεπληρώσεις,σου βάζουν ενα σωρό τόκους,ξεπουλάνε όσο όσο τον φυσικό σου πλούτο και την περιουσία σου(βλέπε ολυμπιακή,οτε ,δεή,πανεπιστήμια)σε φτάνουν στα όρια της εξαθλίωσης,σε συκοφαντούν στην Ευρώπη ως κακοπληρωτή και σαν να μην εφταναν όλα αυτά η Τουρκία σουλατσάρει στο Αιγαίο και δεν σε αφήνουν ούτε να τον χρησιμοποιήσεις αυτον τον μαμημένο εξοπλισμο!!!!
να φανταστείτε στην Αργεντινή πουλούσαν τα εθνικά τους αεροπλάνα προς 1 δολάριο το 1!!! τα ίδια θα κάνουν και εδώ.εσεις πιστευετε οτι κάτι θα τους εμποδίσει?
για να μην αρχίσω για τις μίζες που φάγανε( simens κλπ)και συγχιστώ πρωι πρωι!
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Δημοσίευση από trianmeli Παρ Οκτ 21, 2011 10:28 pm

αχ κοριτσια ποσο δικιο εχετε, το μονο που ελπιζω ειναι καποια στιγμη να αφυπνιστουν αυτοι που μας κυβερνουν και να πουνε ενα τρανταχτο ΟΧΙ εχουμε κι επετειο σε λιγες μερες, αλλα που αυτοι σπουδαγμενοι ανθρωποι και κρεμονται απο τα αρ@@...@α του καθενος γερμανου, γαλου, ημαρτον πια που ειναι η εθνικη συνειδηση δεν βλεπουν οτι οδηγουμαστε στο γκρεμο αργα και σταθερα, να το χεσω το ευρω, δηθεν θα καταστραφουμε τα κολοσυμφεροντα κοιτανε, αλλα φταιμε κι εμεις καθομαστε στους καναπεδες και τα βλεπουμε τα γεγονοτα μπροστα στη τηλεοραση, αν κατεβαινανε 1.οοο.οοο κοσμος στο συνταγμα εαν δεν πληρωνε κανεις τι θα κανανε ?????
trianmeli
trianmeli

Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια : Σκορπιός Φίδι
Τόπος : Μοσχατο

Δημοσίευση από vassiliki Παρ Οκτ 21, 2011 10:43 pm

trianmeli έγραψε:αχ κοριτσια ποσο δικιο εχετε, το μονο που ελπιζω ειναι καποια στιγμη να αφυπνιστουν αυτοι που μας κυβερνουν και να πουνε ενα τρανταχτο ΟΧΙ εχουμε κι επετειο σε λιγες μερες, αλλα που αυτοι σπουδαγμενοι ανθρωποι και κρεμονται απο τα αρ@@...@α του καθενος γερμανου, γαλου, ημαρτον πια που ειναι η εθνικη συνειδηση δεν βλεπουν οτι οδηγουμαστε στο γκρεμο αργα και σταθερα, να το χεσω το ευρω, δηθεν θα καταστραφουμε τα κολοσυμφεροντα κοιτανε, αλλα φταιμε κι εμεις καθομαστε στους καναπεδες και τα βλεπουμε τα γεγονοτα μπροστα στη τηλεοραση, αν κατεβαινανε 1.οοο.οοο κοσμος στο συνταγμα εαν δεν πληρωνε κανεις τι θα κανανε ?????
να σου πώ το θέμα δεν είναι πια των πολιτικών.αυτοί πρόδωσαν την πατρίδα και συνεχίζουν να την προδίδουν καθημερινά.απο την στιγμή που καταλήθηκε η Δημοκρατεία δεν μπορεί να περιμένεις από αυτούς να κάνουν κάτι αφού αυτοί έφεραν την χώρα σε αυτή την κατάσταση.ενας Δικτάτορας δεν μπορεί να αλλάξει ξαφνικά και να αρχίσει να ακούει τον λαο. η λύση είναι αυτό που είπες και υπογράμμισα.από εμάς πρέπει να ξεκινήσει το όλο θέμα.πρέπει και ο τελευταίος Ελληνας να σηκωθεί απο τον καναπέ και την τηλεόραση που κάθετε μπροστάτης λες και βλέπει ταινία και να βγεί στο μπαλκόνι και να βγει στους δρόμους και να γίνει μέρος του γεγονότος όχι απλά θεατής. γιατί όπως είπαν κάποτε : “ …όποιος δεν έχει τον αγώνα μοιραστεί, θα μοιραστεί την ήττα…”
για το 1.000.000 κόσμου κρατώ μια επιφύλαξη γιατί μπορεί όντως να κατέβηκε.το δεν πληρώνω πια δεν είναι κίνημα,είναι η πραγματικότητα αφου ο άλλος και να θέλει δεν έχει να πληρώσει.
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Δημοσίευση από elenikaram Σαβ Οκτ 22, 2011 3:16 am

μπα, αυτοι δεν περνουν χαμπαρι!
εδω προχτες λεγανε οτι ειναι οι σωτηρες μας!!!
τετοια σωτηρια να την χεσω! Basketball
elenikaram
elenikaram

Δημοσίευση από elenikaram Σαβ Οκτ 22, 2011 10:55 am

Kοριτσια, για δειτε αυτο το βιντεο!
θα μας χρειαστουν αυτες οι πληροφοριες απο δω και στο εξης!

Αυτο το βιντεο, το ανεβασε καποιος στο youtube στις 17 Οκτωμβριου, δηλαδη πριν 5 μερες και αφορα τις διακοπες ρευματος που θα υποστουμε, οσοι δεν πληρωσουμε το χαρατσι της ΔΕΗ!

https://youtu.be/4nzu7ejYbbY
elenikaram
elenikaram

Δημοσίευση από vassiliki Κυρ Οκτ 23, 2011 9:32 am

τουλάχιστον υπάρχει αλληλεγγύη!
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Δημοσίευση από elenikaram Κυρ Οκτ 23, 2011 11:41 am

Φαινόμενα ημιλιπόθυμων μαθητών, λόγω ασιτίας, καταγγέλθηκαν στον δήμαρχο Μεσολογγίου, Παναγιώτη Κατσούλη. Αναλαμβάνεται πρωτοβουλία για τράπεζα τροφίμων....

http://100greekblogs.blogspot.com/2011/10/blog-post_2838.html

και εχουμε ακομα......να δουμε πολλα!
elenikaram
elenikaram

Σελίδα 2 από 3 Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης