Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
Ξεσπασμα!!
+6
trianmeli
Ladycat
ΠΟΠΗ
elenikaram
joan80
ChristinaThanps
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ξεσπασμα!!
Τωρα που δεν δουλευω,χαζευω πολλες ωρες στην τηλεοραση και στο νετ.Μεγα λαθος το παραδεχομαι,αλλα δεν μπορω να μην ενημερωνομαι.Πρεπει να ξερω!Οσο περισσοτερο διαβαζω/ψαχνω τοσο περισσοτερο με πιανει απογοητευση,αγχος,θυμος,φοβος!!
Απο την μια οι προφητειες οτι ηρθε ο καιρος που θα παρουμε την Πολη,οτι θα πεσει μεγαλη πεινα στην Ελλαδα(καποιοι μαζευουν τροφιμα),και μπλα μπλα μπλα.Απο την αλλη το οικονομικο ψαλιδωμα.
Εχτες συνηδειτοποιησα οτι μεχρι να πληρωθει ο αντρας μου-στις 27-πρεπει να περασουμε το μηνα με 200 ευρω!!!Που πηγαν ολα τα υπολοιπα λεφτα???
Βενζινη δεν καταναλωνουμε πολυ,χρησιμοποιουμε το ποδηλατο.Οι αποστασεις ειναι κοντινες!
Λαικη δεν εχω παει καθολου απο τοτε που μετακομισαμε εδω.Τα περνω ολα απο την μαμα μου.
Ομοιως τα κρεατα και τα αυγα!
Ουτε καν ρευμα για φαγητο δεν καταναλωνω.Σχεδον μερα παρα μερα μας στελνει η πεθερα μου.
Αν δεν ειχα και αυτες τις ευκολιες θα πεθαινα της πεινας δηλαδη????????!!!!!!!
Μου χρωστανε και 1600 ευρω εδω και πεντε χρονια και δεν βλεπω να τα περνω πισω και εχω σπαστει.!!!!
Παιδι δεν εχω ακομα και εχτες που ειπα σε κατι φιλους μου οτι το ψαρακι μου ειναι εγκυος και ειμαι χαρουμενη,με προσγειωσανε λεγοντας μου "Δεν παρατας το ψαρι να κανεις εσυ κανενα παιδι"
Και μου εφυγε και αυτη η χαρα
Δεν αντεχω αλλο!!!!Δεν ξερω πως να ξεσπασω!!!
Εχτες γυρνωντας αργα σπιτι με τα ποδια,σκεφτομουν "Σοβαρεψου ρε Χριστινα.Ασχολησε με τα ψαρια,τον κηπο,τα λουλουδια,παρατα τα ολα και πηγαινε να δεις τι θα κανεις για ενα παιδακι.Περνανε τα χρονια"
Ακομα και η κουμπαρα μου,που την ειχα σαν αδερφη μου,μου πεταει σποντες!Της βαφτισα το παιδακι σε δυσκολους καιρους,το εχω σαν παιδι μου,του αγοραζω οτι θελει (και στα 2 αδερφακια του),το αγαπαμε παρα πολυ και να μου την λεει και απο πανω!!?!!Δεν εκτιμαει το γεγονος οτι βρεθηκε ενας ανθρωπος-ξενος-να αγαπαει το παιδι της??
Κουραστηκα να ειμαι παντα η καλη θεια που αγοραζει οτι θελουν τα ανοιψακια της.Να τα πηγαινει οπου θελουν γιατι οι γονεις τους δεν εχουν χρονο.Νιωθω πολυ κοροιδο τελικα!!
Δεν ξερω τι ορια να βαλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ειμαι πολυ στεναχωρεμενη,μπερδεμενη!!!!!!!!!!!
Θεε μου,δωσε μου ενα παιδιακι σε παρακαλω...σε ικευτευω!!!
Απο την μια οι προφητειες οτι ηρθε ο καιρος που θα παρουμε την Πολη,οτι θα πεσει μεγαλη πεινα στην Ελλαδα(καποιοι μαζευουν τροφιμα),και μπλα μπλα μπλα.Απο την αλλη το οικονομικο ψαλιδωμα.
Εχτες συνηδειτοποιησα οτι μεχρι να πληρωθει ο αντρας μου-στις 27-πρεπει να περασουμε το μηνα με 200 ευρω!!!Που πηγαν ολα τα υπολοιπα λεφτα???
Βενζινη δεν καταναλωνουμε πολυ,χρησιμοποιουμε το ποδηλατο.Οι αποστασεις ειναι κοντινες!
Λαικη δεν εχω παει καθολου απο τοτε που μετακομισαμε εδω.Τα περνω ολα απο την μαμα μου.
Ομοιως τα κρεατα και τα αυγα!
Ουτε καν ρευμα για φαγητο δεν καταναλωνω.Σχεδον μερα παρα μερα μας στελνει η πεθερα μου.
Αν δεν ειχα και αυτες τις ευκολιες θα πεθαινα της πεινας δηλαδη????????!!!!!!!
Μου χρωστανε και 1600 ευρω εδω και πεντε χρονια και δεν βλεπω να τα περνω πισω και εχω σπαστει.!!!!
Παιδι δεν εχω ακομα και εχτες που ειπα σε κατι φιλους μου οτι το ψαρακι μου ειναι εγκυος και ειμαι χαρουμενη,με προσγειωσανε λεγοντας μου "Δεν παρατας το ψαρι να κανεις εσυ κανενα παιδι"
Και μου εφυγε και αυτη η χαρα
Δεν αντεχω αλλο!!!!Δεν ξερω πως να ξεσπασω!!!
Εχτες γυρνωντας αργα σπιτι με τα ποδια,σκεφτομουν "Σοβαρεψου ρε Χριστινα.Ασχολησε με τα ψαρια,τον κηπο,τα λουλουδια,παρατα τα ολα και πηγαινε να δεις τι θα κανεις για ενα παιδακι.Περνανε τα χρονια"
Ακομα και η κουμπαρα μου,που την ειχα σαν αδερφη μου,μου πεταει σποντες!Της βαφτισα το παιδακι σε δυσκολους καιρους,το εχω σαν παιδι μου,του αγοραζω οτι θελει (και στα 2 αδερφακια του),το αγαπαμε παρα πολυ και να μου την λεει και απο πανω!!?!!Δεν εκτιμαει το γεγονος οτι βρεθηκε ενας ανθρωπος-ξενος-να αγαπαει το παιδι της??
Κουραστηκα να ειμαι παντα η καλη θεια που αγοραζει οτι θελουν τα ανοιψακια της.Να τα πηγαινει οπου θελουν γιατι οι γονεις τους δεν εχουν χρονο.Νιωθω πολυ κοροιδο τελικα!!
Δεν ξερω τι ορια να βαλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ειμαι πολυ στεναχωρεμενη,μπερδεμενη!!!!!!!!!!!
Θεε μου,δωσε μου ενα παιδιακι σε παρακαλω...σε ικευτευω!!!
ChristinaThanps- Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011
Απ: Ξεσπασμα!!
..αλλα θα μου πειτε και εσεις....."Και εμεις τι φταιμε ρε Χριστινα?Μπορουμε να σε κανουμε να εχεις ενα παιδι και δεν το κανουμε?"
Και θα εχετε δικιο!!
Και θα εχετε δικιο!!
ChristinaThanps- Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011
Καταρχάς ψυχραιμία. Αν ξεκινάς με άγχος, παιδάκι... δεν. Ηρέμησε και θα έρθει από μόνο του. Και πόσο είσαι 50, και έχουν περάσει τα χρόνια; Θα έρθει και το παιδάκι, και όλα θα γίνουν. Εσύ να είσαι καλά, με τον άντρα σου και μην ακούς τους άλλους. Εξάλλου ξέρεις πώς είναι στην επαρχία. Δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και κοιτανε όλο τι κάνει ο δίπλα. Είστε και νέο αίμα, βρήκαν θέμα για καιρό.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
Το οικονομικο, ασχολιαστο! Φευγουν τα λεφτα μεσα απο τα χερια μας σαν αερας!
Οι φιλοι δεν υπαρχουν, μονο γνωστοι και αυτοι που σου απαντησαν μαυτον τον τροπο, καταλαβαινεις και εσυ οτι ΔΕΝ ειναι φιλοι σου!
Και οπως ειπε κια η Τζοαν ολα θα γινουν στην ωρα τους, ο Θεος ξερει!
Οι φιλοι δεν υπαρχουν, μονο γνωστοι και αυτοι που σου απαντησαν μαυτον τον τροπο, καταλαβαινεις και εσυ οτι ΔΕΝ ειναι φιλοι σου!
Και οπως ειπε κια η Τζοαν ολα θα γινουν στην ωρα τους, ο Θεος ξερει!
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
κοριτσια χτυπησε το βιολογικο της ρολοι
να προσευχηθουμε ολοι να ερθει γρηγορα ενα παιδακι
να προσευχηθουμε ολοι να ερθει γρηγορα ενα παιδακι
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
λοιπον χριστινα πρωτον πολυ χαιρομαι για το ψαρι σου που ειναι εγκυος κ θα αποκτησετε ψαρακια κ αλλα 2ον για τα οικονομικα δεν θα το σχολιασω γιατι πρεπει με 50 ευρω να περασω μεχρι το τελος του μηνα κ δεν ξερω τι θα κανω αν γινει καμια στραβη
κ τριτον εγω εκανα 9 χρονια να κανω παιδι κ δεν εδινα την χαρα σε κανεναν να μου την πει γιατι οταν μου το ελεγαν αυτο το αντε κανα παιδι κ ασε τα γατια τους απανταγα με πολυ ωραιο τροπο οτι εαν κανω παιδια θα γινω σαν κ εσας κ δεν το θελω υπομονη το παιδι θα ερθει απο εκει που δεν το περιμενεις αρκει να μν το σκεφτεσαι
κ τριτον εγω εκανα 9 χρονια να κανω παιδι κ δεν εδινα την χαρα σε κανεναν να μου την πει γιατι οταν μου το ελεγαν αυτο το αντε κανα παιδι κ ασε τα γατια τους απανταγα με πολυ ωραιο τροπο οτι εαν κανω παιδια θα γινω σαν κ εσας κ δεν το θελω υπομονη το παιδι θα ερθει απο εκει που δεν το περιμενεις αρκει να μν το σκεφτεσαι
χριστινακι καταρχας ξεχνας το αγχος, βασικος κανονας εαν θελεις μωρο, κατα δευτερον το οικονομικο ειναι δυσκολη υποθεση για ολους μας κι εμεις ειμαστε στη χειροτερη φαση μας δουλευει μονο ο αντρας μου τα λεφτα που περνει μετα τις περικοπες που του εχουν γινει δεν μας φτανουν εχουμε και δανειο για το σπιτι εγω δεν δουλευω αλλα εαν καθομαστε και τα σκεφτομαστε συνεχεια ή θα φαγωθουμε ή θα αυτοκτονησουμε χαλαρα λοιπον ροδα ειναι θα γυρισει που θα παει
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
χριστινα εαν δεν υπαχει ιατρικος λογος που δεν εχετε ακομ παιδακι τοτε απλα χαλαρωσε κ απολαυσε τις προσπαθειες!οσο για τα οικονομικα να σκεφτεσαι πως ειστε τυχεροι που εχετε τη βοηθεια των γονιων σε οτι αφορα τα τροφιμα κ την ποιοτητα ζωης που εχει η επαρχια!υπομονη κανε πραγματα που σε χαλαρωνουν κ μαθε να κεινεις τα αυτια σε αυτους που θελουν να σε πληγωνουν!
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
Σωστο και αυτο, να εχεις μαμα-μπαμπα-πεθερικα, καποιον τελος παντων να σε βοηθαει ειναι μεγαλη δουλεια!
εμεις εδω παλευουμε μονοι μας!
εμεις εδω παλευουμε μονοι μας!
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
γλυκιά μου,δεν μπορώ αν καταλάβω γιατι χαλάς την καρδιά σου και την ζαχαρένια σου με χίλιες δυο ανοησίες... τα παιδιά δεν έχονται με παραγγελία.δεν έρχονται γιατί το θέλουν παπούδες ,γιαγιάδες, κουμπάρες ξαδέλφες κλπ. ερχονται σε αυτόν ,τον κατα τα άλλα αδικο κόσμο, γιατί το θέλουν οι γονείς τους. δεν θα κάνεις παιδί να για κλείσεις τα στόματα κανενός. το κάνεις γιατί το θες εσύ και ο άντρας σου κανένας άλλος,αυτό να το ξεκαθαρίσεις μέσα σου και να μην επιτρέπεις σε ΚΑΝΕΝΑΝ μα σε ΚΑΝΕΝΑΝ να κάνει τέτοιου είδους σχόλια. σήμερα επεμβαίνουν στο πότε θα κάνεις παιδί και αυριο στο πώς θα το μεγαλώσεις.
δευτερον. το έχουμε ξαναπεί.το άγχος ειναι το καλύτερο αντισυλληπτικό.στο πανεπιστήμειο μα ς έλεγαν φοβάστε για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη?διαβάστε και δώστε χειρουργική! αν αγχώνεσαι ΄και στεναχωριέσαι με τα λεγόμενα το κάθενός πως περιμένεις μετά να μείνεις έγκυος.
τρίτον.τα εγκυα ψαράκια είναι ένα εξαιρετικό γεγονός και έτσι πρέπει να το βλέπεις.οι μίζεροι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να το υποβαθμίσουν γιατί έτσι έχουν μάθει να βλέπουν τα πράγματα στην ζωή τους,γκρι και δεν θέλουν να βλέπουν τους γύρω τους χαρούμενους. εσυ δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος.δίνε αξία στα πραγματα στην ζωή σου σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια και όχι με των γύρω σου.να συνεχίσεις να είσαι χαρούμενη μετα εγκυα ψαράκια σου και να σκέφτεσαι οτι σήμερα τα βλέπεις εσύ έγκυα έξω από την γυάλα και αυριο θα σε βλέπουν εγκυο αυτά μέσα απο την γυάλα!!!chear up!!!!
δευτερον. το έχουμε ξαναπεί.το άγχος ειναι το καλύτερο αντισυλληπτικό.στο πανεπιστήμειο μα ς έλεγαν φοβάστε για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη?διαβάστε και δώστε χειρουργική! αν αγχώνεσαι ΄και στεναχωριέσαι με τα λεγόμενα το κάθενός πως περιμένεις μετά να μείνεις έγκυος.
τρίτον.τα εγκυα ψαράκια είναι ένα εξαιρετικό γεγονός και έτσι πρέπει να το βλέπεις.οι μίζεροι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να το υποβαθμίσουν γιατί έτσι έχουν μάθει να βλέπουν τα πράγματα στην ζωή τους,γκρι και δεν θέλουν να βλέπουν τους γύρω τους χαρούμενους. εσυ δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος.δίνε αξία στα πραγματα στην ζωή σου σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια και όχι με των γύρω σου.να συνεχίσεις να είσαι χαρούμενη μετα εγκυα ψαράκια σου και να σκέφτεσαι οτι σήμερα τα βλέπεις εσύ έγκυα έξω από την γυάλα και αυριο θα σε βλέπουν εγκυο αυτά μέσα απο την γυάλα!!!chear up!!!!
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
να σε ρωτησω γιατι με μπερδεψες..θες παιδακι και δεν ερχεται ή απλως δεν εχεις μπει ακομα στην διαδικασια;; δεν μπρορω να καταλαβω και λυστε μου την απορια υπαρχει οριο στο ποτε θα κανουμε παιδεια;;...ενταξει δεν λεω να το κανεις και πολυ μεγαλη, απο την αποψη και μονο της αντοχης το λεω αλλα δεν λεω να το κανουμε οποτε γουσταρουν οι αλλοι!!!...σωστα αυτα που λες αλλα ρε κουκλα μου μην τα πολυσκεφτεσαι γιατι θα σαλταρεις στο τελος..χαλαρωσε και οποιος σου ξαναπει το παραμικρο γι'αυτο μας λενε γλωσσοκοπανες απαντα καταλληλα!!!
souki- Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
Χριστινα, να σου πω: βαζε στη θεση τους οσους μιλαν απερισκεπτα και λενε χοντραδες, χωρις να σκεπτονται οτι και εσυ θελεις παιδακι. Σκεψου μια ατακα...Εγω θα ελεγα ''ξερει ο Θεος, οταν το κρινει απαραιτητο'' ή ''οταν θελει ο Θεος'' ή ''ευχαριστω για το ενδιαφερον, εχει ο Θεος''.
Επειτα, ηρεμησε, γιατι το παιδι ερχεται στην πιο καταλληλη στιγμη. Εισαι μικρη ακομη. Τι βιαζεσαι;
Εγω εγινα καλυτερη μητερα στα 30 μου,στα 26 που εκανα την πρωτη κορη μου, ημουν τελειως απροετοιμαστη. Δε φταιει ο Θεος βεβαια, εγω ημουν αρνητικη στις προσωπικες αλλαγες! Τωρα ακομη περισσοτερο, στα 36 μου χρονια, εχω προσαρμοστει!
Επειτα, μπορει ο Θεος να σου δινει περιθωριο να Τον πλησιασεις ακομη περισσοτερο με την προσευχη, ισως και καποιο ταμα...
Χριστινα, εμπιστοσυνη, μην ξεχνιεσαι. Προσευχη και εμπιστοσυνη, ξερεις εσυ!
Επειτα, ηρεμησε, γιατι το παιδι ερχεται στην πιο καταλληλη στιγμη. Εισαι μικρη ακομη. Τι βιαζεσαι;
Εγω εγινα καλυτερη μητερα στα 30 μου,στα 26 που εκανα την πρωτη κορη μου, ημουν τελειως απροετοιμαστη. Δε φταιει ο Θεος βεβαια, εγω ημουν αρνητικη στις προσωπικες αλλαγες! Τωρα ακομη περισσοτερο, στα 36 μου χρονια, εχω προσαρμοστει!
Επειτα, μπορει ο Θεος να σου δινει περιθωριο να Τον πλησιασεις ακομη περισσοτερο με την προσευχη, ισως και καποιο ταμα...
Χριστινα, εμπιστοσυνη, μην ξεχνιεσαι. Προσευχη και εμπιστοσυνη, ξερεις εσυ!
Κοριτσομανα- Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2011
Τόπος : ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|