Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
Λογαριασμος Νερου -Ελεος!!
+3
koufetaki
elenikaram
ChristinaThanps
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Λογαριασμος Νερου -Ελεος!!
Εχτες μας ηρθε ο πρωτος λογαριασμος νερου στο νεο μας σπιτακι.Ανοιγω το φακελο,βλεπω 32 ευρω.
"Οκ,σκεφτομαι,ολη την ωρα στην βεραντα να καταβρεχω,ντουζακια παρα πολλα,λογικο μου φαινεται"
Κοιταω την αναλυτικη κατασταση και μενω αφωνη.
Αξια νερου.......4,20 ευρω και ολα τα υπολοιπα φοροι και ενα καρο ανοησιες!!!!!Ελεος,απο 4,20 πως φτασαμε στα 32?!!!!!Ουτε και στην Αθηνα,στον Δημο Αθηναιων δεν ειχαμε τοσους φορους!!!
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ η ΔΕΗ τι "εκπληξη" θα μου ετοιμαζει!!
"Οκ,σκεφτομαι,ολη την ωρα στην βεραντα να καταβρεχω,ντουζακια παρα πολλα,λογικο μου φαινεται"
Κοιταω την αναλυτικη κατασταση και μενω αφωνη.
Αξια νερου.......4,20 ευρω και ολα τα υπολοιπα φοροι και ενα καρο ανοησιες!!!!!Ελεος,απο 4,20 πως φτασαμε στα 32?!!!!!Ουτε και στην Αθηνα,στον Δημο Αθηναιων δεν ειχαμε τοσους φορους!!!
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ η ΔΕΗ τι "εκπληξη" θα μου ετοιμαζει!!
ChristinaThanps- Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011
Απ: Λογαριασμος Νερου -Ελεος!!
Ποπο παιδια χαμος θα γινει με τη ΔΕΗ και απ οσους γνωστους εχω ακουσει μου ειπαν για κατι τρακοσαρια...
Περιμενω και εγω τον δικο μου λογ/σμο πως και πως!
Περιμενω και εγω τον δικο μου λογ/σμο πως και πως!
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
agapite αγ.βασιλη φετος θελω για δωρο να μου πληρωσεις την δεη το ετακ τον φ.ακ.περιουσιας το λογαριασμο του νερου....το....και....
ευχαριστω
ευχαριστω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την koufetaki στις Κυρ Σεπ 25, 2011 6:34 am, 1 φορά
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
Στο νερό δε πληρώνουμε τίποτα τέλη νομίζω.....
Thaumataki- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : New Delhi
Thaumataki έγραψε:Στο νερό δε πληρώνουμε τίποτα τέλη νομίζω.....
Kαι εγω ετσι νομιζω αλλα μ'αυτους εδω που εχουμε μπλεξει ολα να τα περιμενεις! δεν ξερεις απο που να φυλαχτεις!
Ζώδια :
εχει ακριβυνει το νερο.δεν ξερω για τελη παντως εμεις δινουμε σταθερα 15 ευρω αυλη κ στο σπιτι εχει φτασει τα 45!!!! δεη μας ηρθε 253 ευρω.τωρα με τα νεα μετραδεν ξερω ποσο θα ερθει...
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
Μου φαίνεται πάλι πρέπει να αρχίσει η εκστρατεία "δεν χρωστάω-δεν πληρώνω" γιατί δεν πάμε καθόλου καλά....!!!
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
εμεις παντως δεν εχουμε αποφασισει ακομα εαν θα τους πληρωσουμε αστο το καλο τους αλλοι τα τρωνε κι αλλοι πληρωνουν τα σπασμενα να πανε απο εκει που ηρθαν ας κοιταξουν πρωτα να παταξουν την φοροδιαφυγη κι υστερα να τα παρουν απο τον κοσμακι
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
καλα το χαρατσι της δεη είναι απλά αισχρό και εκβιαστικό... ή πληρώνεις το φόρο ή δεν έχεις ρευμα, διάλεξε. γιατι δεν σου λένε καλύτερα ή μας δίνεις όλα σου τα λεφτα και αργοπεθαίνεις ή δεν μας τα δίνεις και κάνεις επίσπευση.γιατί στο τελος θα πεινάσουμε αυτό είναι το σίγουρο...
vassiliki- Admin
Ζώδια :
Να μην πληρωσει κανενας ρε παιδια! οταν λεμε κανενας εννοουμε κανενας!
τι θα κανουν? θα κοψουν το ρευμα σε ολη την Ελλαδα? ας τα πληρωσουν αυτοι οι κλεφτες!
αλλα ποιος θα το αφησει απληρωτο?
παλι θα τους τα δωσουμε!
τι θα κανουν? θα κοψουν το ρευμα σε ολη την Ελλαδα? ας τα πληρωσουν αυτοι οι κλεφτες!
αλλα ποιος θα το αφησει απληρωτο?
παλι θα τους τα δωσουμε!
Ζώδια :
Bασικα με την ΔΕΗ παιχτηκε το εξης:
Η ΔΕΗ ειπε πως δεν βγαζει ξεχωριστο λογαριασμο για το χαρατσι του σπιτιου και οτι αν καποιος πελατης πληρωσει την αξια του ρευματος,τοτε ειναι οκ.Σε καμια περιπτωση δεν θα προχωρησει σε διακοπη ρευματος αν αυτος ο πελατης δεν θα πληρωσει το χαρατσι.
Βγηκε και η κυβερνηση και απαντησε:Αν δεν παρετε τα χρηματα απο το χαρατσι απο τον πελατη,προβλημα σας.Θα πληρωσετε εσεις για αυτους και μαλιστα με προσαυξηση 20%.
Συμπερασμα:Ουτε και δικτακτορια ετσι!!!
Κανουν οτι θελουν,οπως τα θελουν,λιγοι ειναι αυτοι που φωναζουν αλλα ακρη δεν βγαζουν!
Ενας βουλευτης παιρνει μισθο 6100/μηνα συν δωρεαν κινητο μεχρι 180 ευρω,....,και ενα καρο αλλα.Συν το πιο σπουδαιο,οτι αν εκλεγει 2 φορες ,δικαιουται συνταξη.Εμεις θα δουμε ποτε συνταξη στα χερια μας?Και ποτε?
Γνωμη μου,αν δεν βγει ο κοσμος στους δρομους να τους παρει με τις πετρες ετσι θα ειμαστε!!Δεν θα αλλαξει ποτε τιποτα.
Εχτες πηγα να πληρωσω την ΔΕΗ και ο κοσμος φωναζε!!!Αλλα μου ειπε ενας παππους "Αυτοι που φωναζουν,αυριο θα πανε να ψηφισουν τους ιδιους"
Απογοητευση καθε μερα σε ολους τους τομεις!!!
Η ΔΕΗ ειπε πως δεν βγαζει ξεχωριστο λογαριασμο για το χαρατσι του σπιτιου και οτι αν καποιος πελατης πληρωσει την αξια του ρευματος,τοτε ειναι οκ.Σε καμια περιπτωση δεν θα προχωρησει σε διακοπη ρευματος αν αυτος ο πελατης δεν θα πληρωσει το χαρατσι.
Βγηκε και η κυβερνηση και απαντησε:Αν δεν παρετε τα χρηματα απο το χαρατσι απο τον πελατη,προβλημα σας.Θα πληρωσετε εσεις για αυτους και μαλιστα με προσαυξηση 20%.
Συμπερασμα:Ουτε και δικτακτορια ετσι!!!
Κανουν οτι θελουν,οπως τα θελουν,λιγοι ειναι αυτοι που φωναζουν αλλα ακρη δεν βγαζουν!
Ενας βουλευτης παιρνει μισθο 6100/μηνα συν δωρεαν κινητο μεχρι 180 ευρω,....,και ενα καρο αλλα.Συν το πιο σπουδαιο,οτι αν εκλεγει 2 φορες ,δικαιουται συνταξη.Εμεις θα δουμε ποτε συνταξη στα χερια μας?Και ποτε?
Γνωμη μου,αν δεν βγει ο κοσμος στους δρομους να τους παρει με τις πετρες ετσι θα ειμαστε!!Δεν θα αλλαξει ποτε τιποτα.
Εχτες πηγα να πληρωσω την ΔΕΗ και ο κοσμος φωναζε!!!Αλλα μου ειπε ενας παππους "Αυτοι που φωναζουν,αυριο θα πανε να ψηφισουν τους ιδιους"
Απογοητευση καθε μερα σε ολους τους τομεις!!!
Οσο αφορα το λογαριαμο του νερου στην Καλαματα η αναλυτικη κατασταση εχει ως εξης
Αξια νερου.....4,22
ΦΠΑ 13%.......0.68
Παγιο...........11.16
Ειδικο τελος 80%.....4,18
Τελος χρησης υπονομων.....4,96
Διαφορες χρεωσεις....0
ΦΠΑ 23%......4,44
Πολιτιστικο τελος....3
Συνολο....32,50
Γιατι εχουμε δυο φπα??
Πριν λιγες μερες ειχαμε πλυμμηρες στην Καλαματα.Βγηκε ο Δημαρχος και ειπε μπραβο στην αμεση επεβαση της Πυροσβεστικης και του Δημου.Δεν ειπε ο μ*λ*κ*ς οτι επρεπε να καθαριζει τους υπονομους και τα φρεατια,για να μην πλυμμυρισουμε!Τσαμπα πληρωνουμε δηλαδη!!
Αξια νερου.....4,22
ΦΠΑ 13%.......0.68
Παγιο...........11.16
Ειδικο τελος 80%.....4,18
Τελος χρησης υπονομων.....4,96
Διαφορες χρεωσεις....0
ΦΠΑ 23%......4,44
Πολιτιστικο τελος....3
Συνολο....32,50
Γιατι εχουμε δυο φπα??
Πριν λιγες μερες ειχαμε πλυμμηρες στην Καλαματα.Βγηκε ο Δημαρχος και ειπε μπραβο στην αμεση επεβαση της Πυροσβεστικης και του Δημου.Δεν ειπε ο μ*λ*κ*ς οτι επρεπε να καθαριζει τους υπονομους και τα φρεατια,για να μην πλυμμυρισουμε!Τσαμπα πληρωνουμε δηλαδη!!
trianmeli έγραψε:εμεις παντως δεν εχουμε αποφασισει ακομα εαν θα τους πληρωσουμε αστο το καλο τους αλλοι τα τρωνε κι αλλοι πληρωνουν τα σπασμενα να πανε απο εκει που ηρθαν ας κοιταξουν πρωτα να παταξουν την φοροδιαφυγη κι υστερα να τα παρουν απο τον κοσμακι
Εχουν κινηθει οι δικηγοροι και καταθετουν ομαδικη Προσφυγη στο Διοικητικο Πρωτοδικειο.Αν καταφερουν κατι ισως και να τα γλυτωσουμε....Αλλα χλωμο το βλεπω,το συστημα δικο τους ειναι-οτι θελουν κανουν!!
μάλαγα με εναν φίλο προχθες και του λεω είμαι σε διλημμα,αν θα πληρώσω την ασφαλεια μου. και μου απαντάει... ααα για μένα τα πράγματα είναι ευκολά,αφού δεν έχω λεφτά δεν θα πληρώσω τίποτα!
πόσο δίκιο είχε...
πόσο δίκιο είχε...
vassiliki- Admin
Ζώδια :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|