Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
λεμε να φυγουμε........... - Σελίδα 2 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

λεμε να φυγουμε...........

+6
Thaumataki
derbybaby
koufetaki
elenikaram
ChristinaThanps
Rea
10 απαντήσεις

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Πήγαινε κάτω

λεμε να φυγουμε........... - Σελίδα 2 Empty Απ: λεμε να φυγουμε...........

Δημοσίευση από ???????? Τρι Σεπ 27, 2011 1:56 am

Τελικα ειμαστε πολυ αχαριστοι! Οι ηγετες εμας σκεφτηκαν πανω απ ολα! Σκεφτηκαν οτι ειμαστε ενας λαος παχυσαρκων τεμπεληδων!

Και σου λεει, τι χρειαζονται? ΔΙΑΙΤΑ!!! Κομενα τα λεφτα, κομενη η μασα........τι αλλο προβλημα εχουμε? ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ! Πως το λυνουμε? ΦΤΩΧΕΙΑ....Οποτε, θα αναγκαστουμε να μενουμε 3 οικογενειες σε ενα σπιτι, μια κατσαρολα να καιει, ενα ρευμα, ενα νερο.........ενα πετρελαιο, και θα ερθουμε και πιο κοντα! Τι αλλο προβλημα εχουμε? ΛΕΦΤΑ! Τι κανουμε?? Ανταλλαγη βρε!!! Εγω θα σου φτιαξω το κομπιουτερ, εσυ θα μου βαψεις τα μαλλια και θα με κουρεψεις! Εγω θα σου κανω ιδιαιτερα αγγλικα, εσυ θα διαβαζεις το παιδι μου μαθηματικα........εγω θα σου δινω λαδι, εσυ φρουτα........

ολα γινονται για να ξαναερθουν οι ανθρωποι ο ενας κοντα στον αλλο, αλλα εμεις οι αχαριστοι που να το καταλαβουμε!!!!!!!

????????
Επισκέπτης

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Δημοσίευση από Rea Τρι Σεπ 27, 2011 3:30 am

Εγώ παιδάκια έχω καλή δουλίτσα και βγάζω αρκετά λεφτάκια. Αλλά είχα μια πολύ καλή πρόταση για βαλκανικό κράτος από γνωστό ελληνικό όμιλο. Ο σύζυξ ούτε να το συζητάει.

Ενώ μπορεί να βγει στη σύνταξη και να δουλεύω εγώ και να ταίζω 4 οικογένειες. Αλλά έχει το κόμπλεξ μη δουλεύει η γυναίκα και αυτός είναι ο συνταξιούχος. Έχει και 2 κόρες από τον 1ο γάμο που τις στηρίζει οικονομικά, ψυχολογικά και ηθικά.

Άστα να πάνε, το 2009 που έσκασε μύτη η ιστορία ήμουν έτοιμη να σκάσω. ήταν και η εποχή που πρωτοεμφανίστηκαν τα χοντρά προβλήματα με το βλαμμένο, να φανταστείτε σκεφτόμουν αν τελικα θα πρέπει να προχωρήσω στο γάμο ή όχι. Γιατί κακά τα ψέματα όσο καλά και αν πηγαίνει μια επιχείρηση (αυτή που δουλεέυω) δεν μένει ανεπηρέαστη. Φέτος πχ έχουμε τρύπα 1,5 έκ. σε σχέση με τα περυσινά έσοδα.

Τελικά αποφάσισα και έμεινα αλλά αυτό που λέει η Στέλλα (για αντιδράσεις οικογένειας) έχει και μια βάση για μένα τουλάχιστον: δεν το είπα ποτέ στη δίδυμη αδερφούλα μου. Γιατί δενξέρω πως θα το έπερνε. Δεν έχουμε χωρίσει ποτέ. Και συναισθηματικά είμαστε πολύ δεμένες...
Rea
Rea

Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια : Κριός Χοίρος
Τόπος : Στο χωριό...

Δημοσίευση από ???????? Τρι Σεπ 27, 2011 7:55 am

βρε κοριτσι τι τελειωσες εσυ και εισαι τοσο περιζητητη???

χανουμε ευκαιριες πολλες αλλα καμμια φορα αξιζει!

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από derbybaby Τρι Σεπ 27, 2011 9:48 am

μας εχουν κανει σαν τα σκατα..να σκεφτομαστε το αυριο ολο αγχος ολο φοβο! αι σιχτηρ!ετσι μου ερχεται να το παιξω στρουθοκαμηλος....
derbybaby
derbybaby

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Ζυγός Ποντικός
Τόπος : sunny isle

Δημοσίευση από ???????? Τρι Σεπ 27, 2011 10:00 am

ειμαστε ολοι τα ιδια!

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Rea Τρι Σεπ 27, 2011 11:44 am

stella έγραψε:βρε κοριτσι τι τελειωσες εσυ και εισαι τοσο περιζητητη???

χανουμε ευκαιριες πολλες αλλα καμμια φορα αξιζει!

κάτι ασήμαντο. ΤΕΙ. Λογιστικής. Αλλά πέρασα 13 χρόνια στη μεγαλύτερη ελεγκτική. PWC. Έχω συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες πολυεθνικές και ελληνικές. Ο όμιλος που ανέφερα είναι η βιοχάλκο.

Απλά καποτε εκανα καλές επιλογές και με βοηθησαν άνθρωποι. Ο πεθερός της αδερφής μου που το 93 είπε μια κουβέντα και με προσλάβανε.

Αυτή τη στιγμή ο φόρος που πληρώνω για το μισθό μου είναι μεγαλύτερος από τις ετήσιες απολαβές πολλών συμφοιτητών μου.

Αν δεν έβγαζα τα χρήματα που βγάζω (και αντιστοιχα ο άντρας μου) μετά την απάτη που μας έστησαν, όχι σπίτι δεν θα φτιάχναμε σήμερα, αλλά το πιο πιθανό να κοιμόμασταν στο πάρκο.

Απλά όλα έχουν το τίμημά τους. Τα 13 χρόνια που δούλεψα στη PWC δούλευα 7 ημέρες την εβδομάδα, 12 ώρες τη μερα. Εχω κάνει αλλαγή χρόνου στο γραφείο. Χριστούγεννα δουλεύοντας. Καλοκαιρινή άδεια; Δενήξερα τι σημαίνει.

Όσο ζούσα έτσι δεν ένιωθα πόσο λάθος ήμουν. Όταν άλλαξα δουλειά κατάλαβα ότι τα καλύτερα μου χρόνα τα πέταξα στα σκουπίδια.

Αν μπορουσα να γυρίσω το χρόνο πίσω... ίσως τώρα να δούλευα στη εμπορική τράπεζα. Το 96 που πέθανε ο αδερφός μου ήταν δημόσια. Και μπορούσα να πάω ως ανύπαντρο απροστάτευτο μέλος (ο αδερφός μου δούλευε στη μηχ/ση) Ειπα όχι για τα λεφτά.
Rea
Rea

Δημοσίευση από Rea Τρι Σεπ 27, 2011 11:52 am

Προσωπικά δεν φοβάμαι τη μοναξιά στο εξωτερικο. Ακόμα και Τουρκία θα πήγαινα αρκεί να δούλευα για μια μεγάλη εταιρεία που θα είχε γερές βάσεις.

Και με πείραξε πολύ που ο άντρας μου τότε δεν ήθελε να ακολουθήσει. Κακώς ίσως, αλλά με πείραξε. Και ήταν η πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι πατρεύομαι όχι έναν άνθρωπο απλά αλλά έναν άνθρωπο και ένα πακέτο θέματα. Και ας φαίνεται αυτό άσχημο. Αλλά για μένα έτσι ειναι.

γιατί πιστεύω ότι αν ήταν μόνος μπορεί και να αποφάσιζε να φύγουμε.
Rea
Rea

Δημοσίευση από Rea Τρι Σεπ 27, 2011 12:13 pm

Πω πω, τι θυμήθηκα...

Το 2009 ήταν από τις πιο δύσκολες χρονιές στη ζωή μου. Από θέμα αποφάσεων και επιλογών. Υπάρχουν τόσα πράγματα που δεν έχω πει... Όχι γιατί ντρέπομαι ή φοβάμαι κάτι, αλλά τα ξέρουν μόνο λίγοι κολλητοι, οι οποίοι με ξέρουν καλά και κατανοούν τους λόγους που έγινε ότι έγινε. Δεν είπα ότι συμφωνούν οπωσδήποτε, απλά τους κατανοούν.

Και αν σήμερα είμαι με αυτόν τον ανθρωπο και εχω την οικογένειά μου οφείλεται αποκλειστικά στις δικές του προσπάθειες και στη δική του ωριμότητα. Εγώ ήμουν τόσο χαμένη που ένα μολις μηνα μετά το γάμο σκεφτόμουν να τα τινάξω όλα και να σηκωθώ να φύγω. Και θεωρώ θαύμα το ότι γλύτωσα από τη μαύρη κατάθλιψη. Τα χριστούγεννα του 2009....
Rea
Rea

Δημοσίευση από ???????? Τρι Σεπ 27, 2011 9:43 pm

μη τα σκεφτεσαι πουλακι μου αφου σε στεναχωρουν!

ελα παραδεξου το! γι αυτο τον εχεις πεθανει στις δουλειες τον αντρα σου??? γιατι δε δεχτηκε να φυγει???

(πλακα κανω, ετσι?) ολοι μας λιγο πολυ κατι εχουμε η δεν εχουμε κανει το παρελθον ειναι παρελθον ματακια μου απο δω και περα ολα καλα ευχομαι!

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από trianmeli Τρι Σεπ 27, 2011 10:59 pm

τωρα ομως το 2011 εχεις το ηλεκτροδιο σου και περιμενεις και τον οδυσσεα σου αυτα να σκεφτεσαι ολα τ΄ αλλα περασμενα ξεχασμενα
trianmeli
trianmeli

Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια : Σκορπιός Φίδι
Τόπος : Μοσχατο

Δημοσίευση από Rea Τρι Σεπ 27, 2011 11:32 pm

Αχ κορίτσια σε τελική ανάλυση ναι επέλεξα αυτό που πιστεύω με οδήγησε στην ευτυχία.

Απλά καμιά φορά όταν θυμάμαι τι έγινε με πιάνει ένα κακό...

Σας αγαπάω πολύ... Γιατί είστε πολύ γλυκιές τώρα που το χρειάζομαι...
Rea
Rea

Δημοσίευση από ???????? Τρι Σεπ 27, 2011 11:39 pm

never look back!!!λεμε να φυγουμε........... - Σελίδα 2 446388

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από vassiliki Τρι Σεπ 27, 2011 11:56 pm

κουκλα μου, υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό απο τα παιδιά μας? αυτα να είναι καλά, απο κει και πέρα γαια πυρί μειχθητω. κάποτε μια θεία μου έλεγε στα εγγόνια της: ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ! και εγω την "κοροιδευα".τώρα καταλαβαίνω τι εννοούσε...
ας πάνε στα κομματια και οι δουλειές και οι καλοί μισθοί αρκει να είναι καλά τα παιδάκια μας.θα ζήσουμε και με λιγότερα. και εμένα με περιμένει δουλειά στην Κύπρο με αρχικό μισθό 1750 αλλά ας όψεται ο τοπικιστής άντρας μου που δεν αφήνει την "πατρίδα"...
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Δημοσίευση από derbybaby Τετ Σεπ 28, 2011 2:35 am

ρεακι ο,τι εγινε εγινε...ολοι πανω κατω εχουμε θυσιασει πραγματα για αυτους που αγαπαμε.αλλοι μεγαλα αλλοι μικρα\..σημασια εχει το παρον να ειναι καλο κ να εχουμε ενα οσο γινεται καλυτερο μελλον γισ τα μωρα μας!κ οπωςειπε η στελλα ξεπατωσε τον στη φασινα!!! Laughing

βασιλικη κ εγω εαν εμενα αθηνα πιθανοτατα ναασκουσααυτο που σπουδασααλλα δεν συγκρινω επουδενι την ποιοτητα ζωης...ασε που ειναι κ η οικογενειες μας εδω...
derbybaby
derbybaby

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Ζυγός Ποντικός
Τόπος : sunny isle

Δημοσίευση από souki Πεμ Σεπ 29, 2011 12:37 pm

κοριτσια εγω παλι ειπα στον αντρα μου να τον βγαλω στο κλαρι να πιασουμε την καλη, ξερετε ζιγκολο κι ετσι..αλλα μπα...δεν θελει...τζιφος!!!! Laughing .....στελλιτσα μου γλυκια, ψαχτο καλα το θεμα πριν φυγεις...πρεπει να κοιταξεις το καλο σας κι οχι τον ηλιο της ελλαδας...καταλαβαινεις πως σου το λεω... love
souki
souki

Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2011
Ζώδια : Παρθένος Χοίρος
Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση από koufetaki Πεμ Σεπ 29, 2011 12:50 pm

αχαχααχαχα εγω του το λεω εδω κ χρονια και δεν κανει τπτ
koufetaki
koufetaki

Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Βουβάλι
Τόπος : my world

Σελίδα 2 από 2 Επιστροφή  1, 2

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης