Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
κλαφτε με!!!
+4
ChristinaThanps
Niki81
Ladycat
vassiliki
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
κλαφτε με!!!
το πηρα αποφαση
αυριο εχει γενεθλια ο μικρουλινος μου αλλα τα εκανα μαζι με του μεγαλου στις 13....την Πεμπτη γιορταζει ο αντρας μου αλλα θα ειναι στη δουλεια ως τις 10 το βραδυ.....φραγκο δεν παιζει για κερασματα και επισκεπτες ανα δυο μερες......οποτε.....την κανω!
Θα παω Ασπροβαλτα με τα παιδια και τα πεθερικα και ο αντρας μου θα ερθει την Παρασκευη.....τα παιδια να χαρουν τα μπανακια τους, ο αντρας μου να ξεκουραστει λιγο γυρνωντας απο τοσες ωρες δουλεια, η μανουλα μου να ανασανει λιγο απο πλυσιματα και μαγειρεματα, οι παππουδες (πεθερικα) να χαρουν τα εγγονακια τους......θα κατσω 5 μερες....
οσο για μενα.....ενας θεος ξερει τι θ ακουσω παλι.....και τι θα περασω εκει.....και κυριως χωρις αυτοκινητο, περυσι ειχα το δικο μου, τωρα ειναι χαλασμενο.....
μια ψυχη που ειναι να βγει, παλι η δικια μου θα ναι...δεν πειραζει ομως αν ειναι να ειναι χαρουμενοι ολοι οι αλλοι δε βλεπω αλλη λυση.....
θα παρω το λαπιτοπι μαζι μου γιατι αμα χασω κι εσας......φουντος φουντος!!!
αυριο εχει γενεθλια ο μικρουλινος μου αλλα τα εκανα μαζι με του μεγαλου στις 13....την Πεμπτη γιορταζει ο αντρας μου αλλα θα ειναι στη δουλεια ως τις 10 το βραδυ.....φραγκο δεν παιζει για κερασματα και επισκεπτες ανα δυο μερες......οποτε.....την κανω!
Θα παω Ασπροβαλτα με τα παιδια και τα πεθερικα και ο αντρας μου θα ερθει την Παρασκευη.....τα παιδια να χαρουν τα μπανακια τους, ο αντρας μου να ξεκουραστει λιγο γυρνωντας απο τοσες ωρες δουλεια, η μανουλα μου να ανασανει λιγο απο πλυσιματα και μαγειρεματα, οι παππουδες (πεθερικα) να χαρουν τα εγγονακια τους......θα κατσω 5 μερες....
οσο για μενα.....ενας θεος ξερει τι θ ακουσω παλι.....και τι θα περασω εκει.....και κυριως χωρις αυτοκινητο, περυσι ειχα το δικο μου, τωρα ειναι χαλασμενο.....
μια ψυχη που ειναι να βγει, παλι η δικια μου θα ναι...δεν πειραζει ομως αν ειναι να ειναι χαρουμενοι ολοι οι αλλοι δε βλεπω αλλη λυση.....
θα παρω το λαπιτοπι μαζι μου γιατι αμα χασω κι εσας......φουντος φουντος!!!
????????- Επισκέπτης
Απ: κλαφτε με!!!
φιλενάδα κουράγιο! θάψε την πεθερά στην κουζίνα,κάντε το σπίτι άνω κάτω και άστην να βγάλει αυτή το φίδι απο την τρύπα!και πάνω απο όλα χαλαρά!αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις απόλαυσέ το! πολλά φιλιά και ένα πιο μεγάλο για το μικρότερο σποράκι που έχει γενέθλια! και αμα σου σπάσει τα νεύρα πες τα σε μας να ξεθυμάνεις!
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
ακυρο κορες....χτες βραδυ εβγαλε ο μικρος μου κατι σπυρακια περιεργα σα σημαδια.....ο γιατρος ειπε εντεροιος ΚΟΞΑΚΙ....ειναι σοβαρουτσικο και θα μεινουμε σπιτι....ελπιζω να μη μου κανει εμενα καμια υποτροπη γιατι το χειμωνα που ειχε ο μεγαλος μου το ιδιο με πηρε η μπαλα ασχημα....
εχει και γενεθλια σημερα το μικρο μου μπουμπουκακι!!!
εχει και γενεθλια σημερα το μικρο μου μπουμπουκακι!!!
????????- Επισκέπτης
Χρονια σας Πολλα Στελλίτσα...να το χαιρεσαι το παιδακι σου...παντα γερο και ευτυχισμενο να ειναι!!!
Niki81- Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011
στέλλα μου να χαίρεσαι τον κούκλο σου! περαστικούλια εύχομαι και να το περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται. αυτές τις μερες τόνωσε λίγο τον οργανισμό σου με βιταμίνες(ξέρεις φρουτα,λαχανικά)μπας και την γλιτώσεις.μα καλά πώς κόλλησε?δεν είναι και η πιο συχνή παιδική ασθένεια. να υποθέσω χεράκια-ποδαράκια ή και το στόμα?
vassiliki- Admin
Ζώδια :
Πολύχρονος κ απο μενα,περαστικα κ καλη δυναμη σε σενα Στελλα!!
ChristinaThanps- Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011
μάκρια τα πόδια του από τα χέρια και το στόμα του! μακριά και απο τον μεγάλο!και καλές απολυμάνσεις(χλωρίνη,ντετόλ)...και ο θεός βοηθός!
vassiliki- Admin
Ζώδια :
Στέλλα μου να τον χαίρεσαι τον μικρό σου και περαστικά του.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
Χρόνια Πολλά!!! Είσαι πολύ σπουδαία που μπορείς και βάζεις την οικογένειά σου πάνω κι απο σένα κάποιες φορές...
paizoumemazi- Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2011
στελλιτσα μου να τον χαιρεσαι τον κουκλο σου να αναρωσει γρηγορα
φιλακια δωστου
φιλακια δωστου
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
στελλινα μου να τον χαιρεσαι και γρηγορα περαστικα
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :