Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
πως θα μαθει να κοιμαται ολη νυχτα??
+15
foxy vegan
maria-elpida
joan80
Rea
Ladycat
littlefish
Thaumataki
giotaki83
Niki81
vassiliki
kisha
derbybaby
pastakia
ΠΟΠΗ
VAMPIRE
19 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 4
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
πως θα μαθει να κοιμαται ολη νυχτα??
Να δώστε στο παιδί σας κάτι που θα το συνδυάζει με τον ύπνο. Οι πιθανότητες λένε ότι αυτό το αντικείμενο -το οποίο μπορεί να είναι μια κουβερτούλα ή ένα αρκουδάκι- θα βοηθήσει το παιδί σας να κοιμηθεί. Ένας τρόπος να κάνετε το αρκουδάκι ή την κουβερτούλα ένα αγαπημένο του αντικείμενο είναι να το κρατήσετε για αρκετή ώρα στην αγκαλιά σας ώστε να αποκτήσει τη μυρωδιά της μαμά. Τα μωρά έχουν πάρα πολύ καλή όσφρηση, οπότε όταν αρχίζουν και ξυπνάνε, κάτι το οποίο κάνουν συχνά κατά τη διάρκεια της νύχτας, η μυρωδιά της μαμάς μπορεί να είναι καθησυχαστική και ίσως το βοηθήσει να ξανακοιμηθεί.
Να κάνετε ένα σαφή διαχωρισμό ανάμεσα στο κοιμάμαι και μισοκοιμάμαι. Όσο είναι νεογέννητό, το μωρό σας μπορεί τη μία στιγμή να είναι ξύπνιο και το επόμενο λεπτό να κοιμάται. Αποκωδικοποιήστε τα σήματα που σας στέλνει το μωρό σας και χρησιμοποιήστε τα! Αν το παιδί σας κοιμηθεί την ώρα που το ταΐζεται ή το κρατάτε στην αγκαλιά σας, απλά ξαπλώστε στο προκαθορισμένο μέρος για ύπνο. Αυτό μπορεί να είναι το καλαθάκι του, η κούνια του ή το καρότσι του. Όταν είναι ξύπνιο, παίξτε μαζί του. Όταν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στην ώρα του ύπνου και του ξύπνιου, βοηθάτε το μωρό σας να συνδυάζει τον ύπνο με ένα συγκεκριμένο μέρος.
Να κάνετε ένα σαφή διαχωρισμό μεταξύ μέρας και νύχτας. Συνήθως τα μωρά κοιμούνται πιο πολλές ώρες τη νύχτα. Πολλές φορές όμως τα νεογέννητα μπερδεύουν τη μέρα με τη νύχτα. Για να βοηθήσετε το μωρό σας να κοιμηθεί πιο πολλές ώρες τη νύχτα, κάντε ένα διαχωρισμό ανάμεσα στο βραδινό ύπνο και τον υπνάκο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ αρχίστε να ακολουθείτε κάποια ρουτίνα. Μπορείτε να παίζεται ήσυχα, να του διαβάζετε χαμηλόφωνα κάποιο παραμύθι, να του κάνετε ένα ζεστό μπάνιο, να του βάζετε τις πιτζάμες και να χαμηλώνετε τα φώτα.
Να διαφοροποιήστε τα βραδινά από τα πρωινά γεύματα. Εφόσον το μωρό σας πρέπει να τρώει όλο το 24ωρο, θα ξυπνάει και πολλές φορές τη νύχτα, όταν εσείς κοιμάστε. Για να γίνει αυτό το τάισμα όσο πιο γρήγορο και σύντομο γίνεται, η Dr Penelope Leach, στο βιβλίο Your Baby and Child (Το μωρό και το παιδί σας), συμβουλεύει τους γονείς να ταΐζουν τα παιδιά τους με απόλυτη ησυχία τη νύχτα και με τραγούδι και ομιλίες την ημέρα. Με άλλα λόγια, όταν το μωρό σας αρχίζει να κλαίει ,πηγαίνετε αμέσως και ταΐστε το πριν προλάβει να ξυπνήσει πραγματικά. Αν το μωρό κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με εσάς, αυτό είναι ακόμη πιο εύκολο. Μη μιλήσετε ή ανάψτε τα φώτα. Διατηρήστε απλά μια ήσυχη και ήρεμη ατμόσφαιρα για να καταλάβει το μωρό σας ότι δεν είναι ώρα παιχνιδιού. Την ημέρα κάντε ακριβώς το αντίθετο. Μιλήστε, τραγουδήστε παίξτε και διασκεδάστε το μωρό σας.
Να ενθαρρύνετε ένα μεγαλύτερο μωρό να κοιμηθεί μόνο του. Αρχικά, το μωρό σας θα κοιμηθεί αδιαμφισβήτητα στην αγκαλιά σας, όταν το ταΐζεται ή απλώς το κουνάτε. Μπορεί ακόμη να κοιμηθεί και όταν το κουβαλάτε στο μάρσιπο όπου ο φυσικός ρυθμός του περπατήματός σας και η μυρωδιά σας το νανουρίζουν. Αλλά κάποια στιγμή θα θέλετε το μωρό σας να συνηθίσει να κοιμάται στο δικό του μέρος.
Να κάνετε ένα σαφή διαχωρισμό ανάμεσα στο κοιμάμαι και μισοκοιμάμαι. Όσο είναι νεογέννητό, το μωρό σας μπορεί τη μία στιγμή να είναι ξύπνιο και το επόμενο λεπτό να κοιμάται. Αποκωδικοποιήστε τα σήματα που σας στέλνει το μωρό σας και χρησιμοποιήστε τα! Αν το παιδί σας κοιμηθεί την ώρα που το ταΐζεται ή το κρατάτε στην αγκαλιά σας, απλά ξαπλώστε στο προκαθορισμένο μέρος για ύπνο. Αυτό μπορεί να είναι το καλαθάκι του, η κούνια του ή το καρότσι του. Όταν είναι ξύπνιο, παίξτε μαζί του. Όταν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στην ώρα του ύπνου και του ξύπνιου, βοηθάτε το μωρό σας να συνδυάζει τον ύπνο με ένα συγκεκριμένο μέρος.
Να κάνετε ένα σαφή διαχωρισμό μεταξύ μέρας και νύχτας. Συνήθως τα μωρά κοιμούνται πιο πολλές ώρες τη νύχτα. Πολλές φορές όμως τα νεογέννητα μπερδεύουν τη μέρα με τη νύχτα. Για να βοηθήσετε το μωρό σας να κοιμηθεί πιο πολλές ώρες τη νύχτα, κάντε ένα διαχωρισμό ανάμεσα στο βραδινό ύπνο και τον υπνάκο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ αρχίστε να ακολουθείτε κάποια ρουτίνα. Μπορείτε να παίζεται ήσυχα, να του διαβάζετε χαμηλόφωνα κάποιο παραμύθι, να του κάνετε ένα ζεστό μπάνιο, να του βάζετε τις πιτζάμες και να χαμηλώνετε τα φώτα.
Να διαφοροποιήστε τα βραδινά από τα πρωινά γεύματα. Εφόσον το μωρό σας πρέπει να τρώει όλο το 24ωρο, θα ξυπνάει και πολλές φορές τη νύχτα, όταν εσείς κοιμάστε. Για να γίνει αυτό το τάισμα όσο πιο γρήγορο και σύντομο γίνεται, η Dr Penelope Leach, στο βιβλίο Your Baby and Child (Το μωρό και το παιδί σας), συμβουλεύει τους γονείς να ταΐζουν τα παιδιά τους με απόλυτη ησυχία τη νύχτα και με τραγούδι και ομιλίες την ημέρα. Με άλλα λόγια, όταν το μωρό σας αρχίζει να κλαίει ,πηγαίνετε αμέσως και ταΐστε το πριν προλάβει να ξυπνήσει πραγματικά. Αν το μωρό κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με εσάς, αυτό είναι ακόμη πιο εύκολο. Μη μιλήσετε ή ανάψτε τα φώτα. Διατηρήστε απλά μια ήσυχη και ήρεμη ατμόσφαιρα για να καταλάβει το μωρό σας ότι δεν είναι ώρα παιχνιδιού. Την ημέρα κάντε ακριβώς το αντίθετο. Μιλήστε, τραγουδήστε παίξτε και διασκεδάστε το μωρό σας.
Να ενθαρρύνετε ένα μεγαλύτερο μωρό να κοιμηθεί μόνο του. Αρχικά, το μωρό σας θα κοιμηθεί αδιαμφισβήτητα στην αγκαλιά σας, όταν το ταΐζεται ή απλώς το κουνάτε. Μπορεί ακόμη να κοιμηθεί και όταν το κουβαλάτε στο μάρσιπο όπου ο φυσικός ρυθμός του περπατήματός σας και η μυρωδιά σας το νανουρίζουν. Αλλά κάποια στιγμή θα θέλετε το μωρό σας να συνηθίσει να κοιμάται στο δικό του μέρος.
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Απ: πως θα μαθει να κοιμαται ολη νυχτα??
ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΥΧΤΑ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
φτου φτου και σε εμάς...κοιμόμαστε από 2 μήνων από μόνοι μας από τις 11-12 το βράδυ εώς τις 08.30-09.00 το πρωί και κανά 2 ώρες το μεσημέρι....φτου φτου φτου
pastakia- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
κ εμας απο 2 μηνων κοιμαται ολη τη νυχτα.δεν ξερω αν εχει να κανει με το γεγονος οτι μονο το βραδυ κοιμαται στην κουνια του κ το εχει συνδυασει ετσι.του δινω κ τη μπλουζα μου κ τη μυριζει κ νανι!! απο τις 10.30-11.00 μεχρι τις 8.00-8.30 κ κατα τη διαρκεια της ημερα θα κοιμηθει κ κανενα 5 ωρο, μοιρασμενο αναμεσα στα γευματα.
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
εμεις απο 2 μηνων το παμε 9-9
Ζώδια :
καλα ειπαμε εσενα ειναι θεα η κορη σου!!!!σε ολα της...
(τσιμπα κ ενα κοπλιμαν απο μας..ξερεις στη Ροδο τι λενε..ιδου η Ροδος..να μας εχετε στα υποψην για τις κορες..δεν κολλαμε σε 5 χρονια διαφορα!! )
(τσιμπα κ ενα κοπλιμαν απο μας..ξερεις στη Ροδο τι λενε..ιδου η Ροδος..να μας εχετε στα υποψην για τις κορες..δεν κολλαμε σε 5 χρονια διαφορα!! )
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
χαχαχαχαχαχαχα διαλεχτεεεεε 2 τις εχω χαχαχαχαχα
ααα δε σας ειπαααα χτες τελικα που την ταισα τελευταια φορα στις 9 το βραδυ δε ξυπνησε καθολου για φαι κ εφαγε το πρωι 9 παρα
ααα δε σας ειπαααα χτες τελικα που την ταισα τελευταια φορα στις 9 το βραδυ δε ξυπνησε καθολου για φαι κ εφαγε το πρωι 9 παρα
Ζώδια :
και εγω θα το προσπαθησω κατα της 10 ν α τον κοιμισω αλλα θα δουμε
Ζώδια :
τυχερες...εγω και πολλα ξυπνηματα και δουλεια...και δνκοιμαται τη μερα περα απο κατι 10λεπτα!ησυχη ειναι ομως γενικα
kisha- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
γιατι ετσι βρε ? εμενα κοιμαται ανα διαστηματα μιση ωριτσα
Ζώδια :
για να καταλάβω,οταν λέτε κοιμάται όλο το βράδυ εννοείτε χωρίς να φάει?εμένα κοιμάται περίπου στις 9-10 αφού φάει,ξανατρώει 12-1 μετά 4-5 και τέλος 8-9 που τη ξυπναω για να φύγουμε.το βράδυ δεν ξυπνάει πραγματικά την ταιζω κοιμισμένη και κοιμάται πάνω στο βυζί.
α και κάτι ακόμα θυλάζετε?ρωταω για να καταλάβω που βρισκόμαστε...
α και κάτι ακόμα θυλάζετε?ρωταω για να καταλάβω που βρισκόμαστε...
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
εννοουμε βασικα αν κοιμαται σερι ολη νυχτα χωρις να ξυπναει.τωρα αν το ταιζεις στον υπνο οκ 8)
εγω θηλαζω αλλα θα σταματησω σιγα σιγα μπηκαμε κ στις στερεες.ηδη αρχισα να δεινω 2 φορες τη μερα κ ξενο.κουραστικα
εγω θηλαζω αλλα θα σταματησω σιγα σιγα μπηκαμε κ στις στερεες.ηδη αρχισα να δεινω 2 φορες τη μερα κ ξενο.κουραστικα
Ζώδια :
στο κεαδα που τολμάς να στερεις στο παιδί σου το πολυτιμότερο πραγμα!!!!!!!
αρα εμεις μπορούμε να λέμε οτι δεν ξυπνάμε το βραδυ!νομιζα μονο το παιδί μου ξυπναει το βραδυ...χθες αναγκαστηκα να την ξυπνήσω γιατί πόναγα και ειχα γίνει παμελα!
αρα εμεις μπορούμε να λέμε οτι δεν ξυπνάμε το βραδυ!νομιζα μονο το παιδί μου ξυπναει το βραδυ...χθες αναγκαστηκα να την ξυπνήσω γιατί πόναγα και ειχα γίνει παμελα!
vassiliki- Admin
Ζώδια :
Παω να καω μονη μου.σνιφ
ειμαι μια αναξια μανα.
τι να κανω δε μπορω αλλο εχω κ τα αλλα 2 οποτε τη βαζω στο βυζι κρεμιουνται απο πανω μου.
ειμαι μια αναξια μανα.
τι να κανω δε μπορω αλλο εχω κ τα αλλα 2 οποτε τη βαζω στο βυζι κρεμιουνται απο πανω μου.
Ζώδια :
κάπως έτσι εεε?
vassiliki- Admin
Ζώδια :
derbybaby;η Νεφελίτσα είναι δικιά μας είπαμε...άντε...και μην μας πας κόντρα γιατί θα σηκώσουμε τα μαγουλάκια μας και θα έρθουμε Ρόδο...άσε που όντως θα έρθουμε (Πρωτα Ο Θεος να'μαστε καλά) το καλοκαίρι....κατσε καλά!είμαστε τρελοί εμείς οι Πατρινοί!
pastakia- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
χαχαχαχαχα και χειροτερααααααvassiliki έγραψε: κάπως έτσι εεε?
να σας πω εσεις ξεδιαλεξτε πρωτα το χαρεμι σας γιατι εμαθα οτι ειστε πολυ μπερμπαντηδες τυπαδες!!!pastakia έγραψε:derbybaby;η Νεφελίτσα είναι δικιά μας είπαμε...άντε...και μην μας πας κόντρα γιατί θα σηκώσουμε τα μαγουλάκια μας και θα έρθουμε Ρόδο...άσε που όντως θα έρθουμε (Πρωτα Ο Θεος να'μαστε καλά) το καλοκαίρι....κατσε καλά!είμαστε τρελοί εμείς οι Πατρινοί!
Ζώδια :
Εμεις με τον υπνο ειχαμε μεγαλο θεμα απο την αρχη...κοιμοταν μονο πανω μου.Τωρα πλεον εχουμε στρωσει αρκετα το βραδυνο υπνο.Κοιμαται 9.30 μεχρι τις 6.00 με 2-3 ενδιαμεσα ξυπνηματα στα οποια ισα που θα θηλασει για 2 λεπτακια και με τη μια τον παιρνει ο υπνος.Αλλα ρε μαμωτο τη μερα δε λεει να το κοψει.Ακομα πανω μου κοιματα.Με το που θα τον αφησω κατω ξυπναει.Επισης δε γουσταρει με τπτ μιλαμε τ λικνο και κοιμαται στο πορτ μπεμπε τη νυχτα.Αλλα δε χωραει πλεον ειναι ηδη 7 κιλα,ειναι και ψηλο παιδακι ισα ισα που χωραει.Πως σκατα θα τον κανω να συνηθισει να κοιμαται στο λικνο? Παρεπιπτοντως χθες καναμε το πρωτο εμβολιο και τη νυχτα ξεραθηκε δεν ξυπναγε με τιποτα.Τον σηκωσα εγω γιαιτ ειχε κανει πυρετο να του δωσω ντεπον και μετα ξαναξεραθηκε..ακομα και θερμμετρο του εβαζα οπψς κοιμοταν και δεν καταλαβαινε τπτ.Ειναι φυσιολογικο?
Niki81- Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011
Νίκη αυτό το έχω ακούσει να το παθαίνουν πολλά μωράκια στο πρώτο εμβόλιο. Λογίκα μόνο για μια μέρα ειναι!!!!
Κορίτσια να κάνω ένα γκάλοπ μπας και βγάλω κανένα συμπέρασμα
Όσων τα μωράκια κοιμούνται σερι χωρίς ξυπνημα το βράδυ:
1. Τα ταίζετε με φόρμουλα ή με στήθος πριν τον ύπνο;
2. Αν θηλάζετε το αφήνετε το μωρό να κοιμάται στο στήθος ή αγκαλιά τελοσπάντων και όταν βυθιστεί΄το μεταφέρετε στο κρεβάτι;
3. Κατά τη διάρκεια της ημέρας που το κοιμίζετε;; Στο κρεβάτι; Στο ριλάξ; Στο πορτ μπεμπε;; Και με ποιο τρόπο; Κουνημα; Στηθος; Μόνο του;
4. Πιπίλα χρησιμοποιείτε;;
Προσπαθώ να βρω μια σύνδεση όλων αυτών με τον ύπνο του μωρού
Εγώ θήλαζα αποκλειστικά για 6 μήνες και από κειι και πέρα μόνο φόρμουλα.
Απο τότε που γεννήθηκε το αφηνα να κοιμάται στο στήθος και μετά αφου βυθιζόταν στον ύπνο την εβαζα κρεβατι.
Ξυπνούσε και ζητούσε στήθος αλλα απ'ότι κατάλαβα δεν πεινούσε αλλά αναζητούσε αυτό που είχε μα΄θει ότι τη κοιμίζει
Τελοσπάντων με το βιβλίο κοιμήσου παιδί μου σε δύο μέρες κατάφερα να κοιμάται σερί 11 ώρες και μόνη της κατευθέιαν στο κρεβάτι αλλα θα ήθελα την επόμενη φορα στο δεύτερο μωράκι να μη χρειαστεί να εφαρμόσω κάτι τέτοιο αλλα εξαρχής να κάνω πιο σω στά βήματα
Αυτα!!!!!!!!! Ευχαριστώ!!!!
Κορίτσια να κάνω ένα γκάλοπ μπας και βγάλω κανένα συμπέρασμα
Όσων τα μωράκια κοιμούνται σερι χωρίς ξυπνημα το βράδυ:
1. Τα ταίζετε με φόρμουλα ή με στήθος πριν τον ύπνο;
2. Αν θηλάζετε το αφήνετε το μωρό να κοιμάται στο στήθος ή αγκαλιά τελοσπάντων και όταν βυθιστεί΄το μεταφέρετε στο κρεβάτι;
3. Κατά τη διάρκεια της ημέρας που το κοιμίζετε;; Στο κρεβάτι; Στο ριλάξ; Στο πορτ μπεμπε;; Και με ποιο τρόπο; Κουνημα; Στηθος; Μόνο του;
4. Πιπίλα χρησιμοποιείτε;;
Προσπαθώ να βρω μια σύνδεση όλων αυτών με τον ύπνο του μωρού
Εγώ θήλαζα αποκλειστικά για 6 μήνες και από κειι και πέρα μόνο φόρμουλα.
Απο τότε που γεννήθηκε το αφηνα να κοιμάται στο στήθος και μετά αφου βυθιζόταν στον ύπνο την εβαζα κρεβατι.
Ξυπνούσε και ζητούσε στήθος αλλα απ'ότι κατάλαβα δεν πεινούσε αλλά αναζητούσε αυτό που είχε μα΄θει ότι τη κοιμίζει
Τελοσπάντων με το βιβλίο κοιμήσου παιδί μου σε δύο μέρες κατάφερα να κοιμάται σερί 11 ώρες και μόνη της κατευθέιαν στο κρεβάτι αλλα θα ήθελα την επόμενη φορα στο δεύτερο μωράκι να μη χρειαστεί να εφαρμόσω κάτι τέτοιο αλλα εξαρχής να κάνω πιο σω στά βήματα
Αυτα!!!!!!!!! Ευχαριστώ!!!!
giotaki83- Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011
Τόπος : SALONIKA FTWXOMANA
1.της δεινω το τελευταιο γαλα 9 το βραδυ(μονο σκονη πλεον εδω και 10 μερες)
2.την ωρα που τρωει μερικες φορες την παιρνει ο υπνος .μερικες φορες οχι αλλα την βαζω στον υπνοσακο κ την αφηνω στο κρεβατι με πιπιλα και το αρκουδακι της που εχει σωμα σαν πανακι στα μουτρακια της και κοιμαται σε 5 λεπτα
3.την ημερα πλεον παλι στο κρεβατι της αλλα της παιρνει περισσοτερο ωρα.15 λεπτα περιπου.απλα την αφηνω εκει κ παλι πιπιλα και αρκουδακι
4.ναι εχουμε πιπιλα αλλα μονο στον υπνο.οταν ειναι ξυπνια δε την θελει ποτε.
2.την ωρα που τρωει μερικες φορες την παιρνει ο υπνος .μερικες φορες οχι αλλα την βαζω στον υπνοσακο κ την αφηνω στο κρεβατι με πιπιλα και το αρκουδακι της που εχει σωμα σαν πανακι στα μουτρακια της και κοιμαται σε 5 λεπτα
3.την ημερα πλεον παλι στο κρεβατι της αλλα της παιρνει περισσοτερο ωρα.15 λεπτα περιπου.απλα την αφηνω εκει κ παλι πιπιλα και αρκουδακι
4.ναι εχουμε πιπιλα αλλα μονο στον υπνο.οταν ειναι ξυπνια δε την θελει ποτε.
Ζώδια :
Λοιπόν δήμητρα έχω την αίσ΄θηση ότι έκανα πολλά λαθη. Πιπίλα δεν της έδωσα τη πρώτη βδομάδα και μετά όσο κι αν προσπαθούσα δεν την έπαιρνε. Ποτέ δεν την άφησα ως έξι μηνών να κοιμηθεί ΄μόνη της κι έτσι λογικό..δεν μπορούσε.
Αυτό ΄με το αρκουδάκι το θεωρώ πολύ καλή ιδέα. Παρατηρώ τη δικιά μου ότι για να κοιμηθεί ψαχνει κάτι να νιώσει στο προσωπάκι της ωςπου καταλήγει στη πάντα του κρεβατιού και ηρεμεί. Άρα μάλλον πρέπει να το έχω υπόψην μου. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν έχω δει πουθενά τέτοιας ποιότητας κουκλάκι...θα το ψάξω όμως.
Πάντως τα λάθη μου τώρα τα αναγνωρίζω. Όταν τα έκανα άν μου έλεγε κανενας βάλε το παιδί μόνο του να κοιμηθεί στο κρεβάτι όχι απλά δεν θα το έκανα αλλά θα θύμωνα κι όλας που μου το παίζει έξυπνος!
Το κακό πλέον είναι όταν πηγαίνουμε στο χωριό ας πούμε που δεν είναι εκεί το κρεβάτι της κι έτσι γινόμαστε άνω κα΄τω με΄χρι να κοιμηθεί....ελπίζω όταν αρχίζει να καταλαβαίνει να της λέω εδώ θα κάνουμε νάνι και να καταλαβαίνει!
Το άλλο κακό που έκανα είναι ότι την έμαθα να κοιμάται με σχετική ησυχία (μόνο η τηλεόραση να παίζει σε μέτρια ένταση). Αν μιλήσουμε, αν πλύνω πιάτα, αν, αν, αν θα ξυπνήσει η κυρία.
Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα...!!!!!
Αυτό ΄με το αρκουδάκι το θεωρώ πολύ καλή ιδέα. Παρατηρώ τη δικιά μου ότι για να κοιμηθεί ψαχνει κάτι να νιώσει στο προσωπάκι της ωςπου καταλήγει στη πάντα του κρεβατιού και ηρεμεί. Άρα μάλλον πρέπει να το έχω υπόψην μου. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν έχω δει πουθενά τέτοιας ποιότητας κουκλάκι...θα το ψάξω όμως.
Πάντως τα λάθη μου τώρα τα αναγνωρίζω. Όταν τα έκανα άν μου έλεγε κανενας βάλε το παιδί μόνο του να κοιμηθεί στο κρεβάτι όχι απλά δεν θα το έκανα αλλά θα θύμωνα κι όλας που μου το παίζει έξυπνος!
Το κακό πλέον είναι όταν πηγαίνουμε στο χωριό ας πούμε που δεν είναι εκεί το κρεβάτι της κι έτσι γινόμαστε άνω κα΄τω με΄χρι να κοιμηθεί....ελπίζω όταν αρχίζει να καταλαβαίνει να της λέω εδώ θα κάνουμε νάνι και να καταλαβαίνει!
Το άλλο κακό που έκανα είναι ότι την έμαθα να κοιμάται με σχετική ησυχία (μόνο η τηλεόραση να παίζει σε μέτρια ένταση). Αν μιλήσουμε, αν πλύνω πιάτα, αν, αν, αν θα ξυπνήσει η κυρία.
Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα...!!!!!
αυτο ειναι το αρκουδακι
http://www.babyartikel.de/produkt/ab_0_monaten/nattou_schmusetuch_rigolos_hase
θα δεις θα σωθεις θελουν κατι να τριβουν σττα μουτρα τους
αν το αφηνεις στο κρεβατι κλαιει?
http://www.babyartikel.de/produkt/ab_0_monaten/nattou_schmusetuch_rigolos_hase
θα δεις θα σωθεις θελουν κατι να τριβουν σττα μουτρα τους
αν το αφηνεις στο κρεβατι κλαιει?
Ζώδια :
Καποιες φορές ναι και κάποιες όχι. Κίόταν ξυπνήσει κάποια στιγμή ψάχνει αγωνιωδώς να βρει κατι να τρίψει τα μουτράκια της όπως το λες ακριβώς.
Για να τη βάλω στο κρεβάτι περιμένω πρώτα να δω ότι νύσταξε, δηλαδή να κλείνουν τα ματάκια της γιατί αν τη βάλωκατευθείαν μετά το γάλα είναι μες το κεφι κα κλαίει.
Για να τη βάλω στο κρεβάτι περιμένω πρώτα να δω ότι νύσταξε, δηλαδή να κλείνουν τα ματάκια της γιατί αν τη βάλωκατευθείαν μετά το γάλα είναι μες το κεφι κα κλαίει.
ναι οκ καθε παιδι ειναι διαφορετικο.θα κανεις ετσι τοτε.περιμενε λιγο να νυσταξει κ μετα την βαζεις στο κρεβατι.αν δεν εχεις αρκουδακι δε πειραζει.ενα μικρο απαλο πανακι ειναι το ιδιο.αρκει να το τριβει στα μουτρα της
Ζώδια :
Εμενα πιπιλα...ουτε να τη δει.Τον αναγουλιαζει.Τη νυχτα που ξυπναει συνηθως δεν κλαιει πλεον οποτε εχω δοκιμασει να τον αφησω μπα και αποκοιμηθει παλι μονος του.Ε μεχρι και μια ωρα τον εχω αφησει κοιταει γυρω του,χαζογελαει,λεει τα δικα του,τρωει τα χερια του,ξυνει τη μουρη του αλλα δεν αποκοιμιεται με την καμια.Εαν εκενη τη στιγμη επαιρνε μια πιπιλιτσα ειμαι σιγουρη θα κοιμοταν αλλα δε.Αν τον βαλω στο στηθος στο λεπτο μεσα εχει αποκοιμηθει.
Niki81- Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Σελίδα 1 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης