Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
Λιγο αιμα στην περιοδο
+3
vassiliki
CatLady
ChristinaThanps
7 απαντήσεις
Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο :: ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ :: Γενικά Ιατρικά Θέματα
Σελίδα 1 από 1
Λιγο αιμα στην περιοδο
....χμ,να σας ρωτησω κατι χαζο?
Εδω και καιρο,εχω προσεξει οτι η ροη του αιματος της περιοδου μου εχει μειωθει σημαντικα!Εκει που ειχα 7 με 10 μερες περιοδο (απο την 5η με 7η...σταλες)τωρα εχω 1,2 μερες αιμα και μετα σταλες....!
Να σημειωσω οτι παντα εκανα μπανιο για λογους καθαριοτητας,εχω ελλειψη σιδηρου και χαμηλο αιματοκριτη!
Σιγουρα θα παω στον γιατρο,το εχω εννοια.Απλα περιμενω να τακτοποιηθω τωρα με την μετακομιση!
Εδω και καιρο,εχω προσεξει οτι η ροη του αιματος της περιοδου μου εχει μειωθει σημαντικα!Εκει που ειχα 7 με 10 μερες περιοδο (απο την 5η με 7η...σταλες)τωρα εχω 1,2 μερες αιμα και μετα σταλες....!
Να σημειωσω οτι παντα εκανα μπανιο για λογους καθαριοτητας,εχω ελλειψη σιδηρου και χαμηλο αιματοκριτη!
Σιγουρα θα παω στον γιατρο,το εχω εννοια.Απλα περιμενω να τακτοποιηθω τωρα με την μετακομιση!
ChristinaThanps- Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011
Απ: Λιγο αιμα στην περιοδο
Παντα τοσες μερες ειχες???
Εγω εχω κατι σταλες που μετα βιας παμε στην 5η μερα!
Εκει που χαλουσα 2 πακετα σερβιετες την φορα,τωρα με το ζορι χαλαω το ενα πακετο!
Μιλαμε για λιγες σταλες που δεν ειναι καν κοκκινο αιμα,αλλα αιμα "νερομενο"και καφε κηλιδες!!!
Εγω εχω κατι σταλες που μετα βιας παμε στην 5η μερα!
Εκει που χαλουσα 2 πακετα σερβιετες την φορα,τωρα με το ζορι χαλαω το ενα πακετο!
Μιλαμε για λιγες σταλες που δεν ειναι καν κοκκινο αιμα,αλλα αιμα "νερομενο"και καφε κηλιδες!!!
παντα τοσες ειχα κ πριν την γεννα κ μετα την γεννα η πλακα ειναι οτι ειχα καθαρισει απο τα λοχεια στις 15 μερες
βρε συ μπας εχειςς καμια αλλαγη στον κυκλο σου κανα κρυωματακι καμια εγκυμοσυνη??
βρε συ μπας εχειςς καμια αλλαγη στον κυκλο σου κανα κρυωματακι καμια εγκυμοσυνη??
Καλημερα!Εγκυμοσυνη σιγουρα δεν παιζει,γιατι δεν ειναι τωρα το θεματακι,ειναι καποιους μηνες!
Επισης κρυωματακι το ιδιο.Ισως θα πρεπει να παω στον γιατρο.Μεγαλη η βλακεια μου να κανω μπανιο τελικα!!
Επισης κρυωματακι το ιδιο.Ισως θα πρεπει να παω στον γιατρο.Μεγαλη η βλακεια μου να κανω μπανιο τελικα!!
γιατί?ChristinaThanps έγραψε:Μεγαλη η βλακεια μου να κανω μπανιο τελικα!!
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
Γιατι καθε φορα που εκανα μπανιο,η ροη μειωνοταν ολο και πιο πολυ καθε φορα!Το ειχα παρακανει,γιατι εκανα καθε μερα μπανιο!
Το αιμα που εχω τωρα φαινεται καθαρα σαν 'νερωμενο" αιμα!
Μονο εγω το εχω παθει ρε γαμωτο?
Το αιμα που εχω τωρα φαινεται καθαρα σαν 'νερωμενο" αιμα!
Μονο εγω το εχω παθει ρε γαμωτο?
δεν νομίζω οτι το μπάνιο επηρεάζει με κάποιο τρόπο την ροή.αντιθέτως αν κάνεις με πολύ ζεστό μπορεί και να αυξηθεί η ροή.εκτός αν κάνεις εσωτερικές πλύσεις και ξεπλένεται με το νερό.
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
μπορει απλα να εφτιαξε ο κυκλος σου.εγω που ειχα παρει αντισυλληπτικα πριν το γαμο μου εστρωσε μετα.κ το αιμα μειωθηκε κ η ο κυκλοςμεγαλωσε. ισως τα ορμονικα σου να ηρεμησαν.
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
Μα το βρισκεται φυσιολογικο να εχω σχεδον 2 μερες περιοδο με μικρη ροη?Ανυσηχω βασικα,μην επηρεασει μια επιθυμητη εγκυμοσυνη,
αλλιως ουτε καν θα το συζηταγα!!
Ειμαι με την μετακομιση ανω κατω αυτο το καιρο και δεν εχω διαθεση/ορεξη/χρονο να τρεχω σε γιατρους!!
αλλιως ουτε καν θα το συζηταγα!!
Ειμαι με την μετακομιση ανω κατω αυτο το καιρο και δεν εχω διαθεση/ορεξη/χρονο να τρεχω σε γιατρους!!
μπορει ακριβως επειδη πιεζεσαι να εχεις αυτες τις αλλαγες.οσο για εγκυμοσυνη απο τη στιγμη που εχεις περιοδο, δεν πρεπει να ανησυχεις για κατι.ετσι πιστευω!εδω εχω φιλη με αμμηνοροια, χωρις καθολου φυσικημ περιοδο μονο με χαπια κ της ειπε η γιατρος οτι μπορει να μεινει φυσιολογικα εγκυος!
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
Εχω απιστευτο αγχος στην ζωη μου καθημερινα!Το αγχος θα με φαει,ειναι στανταρακι!
Τι να πω..θενκς για τις απαντησεις σας!Θελω τοσο πολυ ενα νινακι!!Νι νι νι!!!
Τι να πω..θενκς για τις απαντησεις σας!Θελω τοσο πολυ ενα νινακι!!Νι νι νι!!!
μηπως εισαι ΕΓΚΥΟΣ ?
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
geia sas koritsia!!!Exw k gw to idio provlima me sena christina thanps!!!!!!edw kai 6 mines exw para poli mikri roh aimatos stin periodo kai pleon exw kantantisei na exw periodo 2-3 meres me poli ligo aima....Exw paei se ginaikologous kai endokrinoligous kai mou eipan oti eimai mia xara kai na min asxolithw allo....den mporw na katalavw ti mou simvainei kai exw arxisei na agxwnomai giati kai gw tha ithela na kanw ena paidaki mes stin 3etia... .Esi ti ekanes me to thema afto????
faih- Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011
χριστινα μηπως εχεις καμια κυστη και μαζευεται το αιμα εκει αντι να φευγει με την περιοδο?συμβαινει αυτο καμια φορα.
κοιταξε το γιατι αν ειναι αυτο και σπασει η κυστη θα χρειαστεις 1ον χειρουργειο και 2ον ποναει αφανταστα.
μη το αφησεις!
κοιταξε το γιατι αν ειναι αυτο και σπασει η κυστη θα χρειαστεις 1ον χειρουργειο και 2ον ποναει αφανταστα.
μη το αφησεις!
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
faih έγραψε:geia sas koritsia!!!Exw k gw to idio provlima me sena christina thanps!!!!!!edw kai 6 mines exw para poli mikri roh aimatos stin periodo kai pleon exw kantantisei na exw periodo 2-3 meres me poli ligo aima....Exw paei se ginaikologous kai endokrinoligous kai mou eipan oti eimai mia xara kai na min asxolithw allo....den mporw na katalavw ti mou simvainei kai exw arxisei na agxwnomai giati kai gw tha ithela na kanw ena paidaki mes stin 3etia... .Esi ti ekanes me to thema afto????
Καλημερα ΦΑΙΗ...
Εγω δεν πηγα σε κανεναν γιατρο.Ρωτησα απλα ενα γυναικολογο και μου ειπε "Χαλαρα κανε ενα ...(μια εξεταση που ουτε την θυμαμαι)." Ενω μια φιλη μου που σπουδαζει γιατρος -οχι γυναικολογος-μου ειπε οτι πιθανως ειναι ορμονολογικο το θεμα και να μην κανω τιποτα προς το παρον,γιατι το μονο που μπορουν να μου δωσουν ειναι αντισυλληπτικα δηλ ορμονες και δεν ειναι καλο.
Εσενα σου ειπαν οι γιατροι που πηγες οτι θα εχεις προβλημα σε περιπτωση εγκυμοσυνης?Εκει προβληματιζομαι και εγω.Αλλα δεν το σκεφτομαι καν.Τι εξετασεις εκανες?
Παρόμοια θέματα
» Υιοθεσια στην Ελλαδα
» Ηρθα και εγω στην παρεα!!!!!
» τραγωδια στην Κρητη
» Ήρθα κι εγώ στην παρέα σας!
» Γειά σας!!!!! Είμαι νέα στην παρέα!!!
» Ηρθα και εγω στην παρεα!!!!!
» τραγωδια στην Κρητη
» Ήρθα κι εγώ στην παρέα σας!
» Γειά σας!!!!! Είμαι νέα στην παρέα!!!
Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο :: ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ :: Γενικά Ιατρικά Θέματα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|