Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
εφυγε η γατουλα μας...
+2
derbybaby
Kiriaki76
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
εφυγε η γατουλα μας...
πα να σκασω βρε κοριτσια....χτες βγηκε λιγο εξω,εκει που μενουμε,εχει κατι σαν αυλη αλανα,και πολλες φορες παει λιγο εξω και μεταξαναρχετε..
εδωκαι μερες εχει ερθει ενασ γατοσ ταλαιπωρος...τον ταιζαμε καθε μερες..
ε βγηκε και η δικια μςα εξω,και παει η χαζη να τον ορμηξει!!μαλλον να παιξει
ηθελε..
αλλα ο αλλοσ την ορμηξε τοσο πολυ,που δεν μπορουσε ο ανδρασ μου να τα χωρισει
ε και μετα ι δικια μας το εβαλε στα ποδια...
την ψαχναμε χτες αλλα τπτ.
ολο το βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω...
τωρα βγηκα παλι,αλλα τπτ!
θα ξαναερθει???
εδωκαι μερες εχει ερθει ενασ γατοσ ταλαιπωρος...τον ταιζαμε καθε μερες..
ε βγηκε και η δικια μςα εξω,και παει η χαζη να τον ορμηξει!!μαλλον να παιξει
ηθελε..
αλλα ο αλλοσ την ορμηξε τοσο πολυ,που δεν μπορουσε ο ανδρασ μου να τα χωρισει
ε και μετα ι δικια μας το εβαλε στα ποδια...
την ψαχναμε χτες αλλα τπτ.
ολο το βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω...
τωρα βγηκα παλι,αλλα τπτ!
θα ξαναερθει???
Kiriaki76- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Απ: εφυγε η γατουλα μας...
ω μωρετο καημενακι!ψαχτε μην την εχει χτυπησει κ ειναι τρυπωμενη πουθενα τριγυρω!αν κ πιστευω πως θα γυρισει μη στεναχωριεσαι!
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
την ξαναβρηκαμε!!ειχε παει μεσα στα πουρναριΑ..και πριν λιγο ακουγα ενα γοηρο ναιουρισμα,,....πηρα και την βρηκα μεσα στα χορτα....
την ξαναβρηκαμε!!ειχε παει μεσα στα πουρναριΑ..και πριν λιγο ακουγα ενα γοηρο ναιουρισμα,,....πηρα και την βρηκα μεσα στα χορτα....
Ζώδια :
αληθεια???πολυ χαρηκα μπραβο!!!!
Ζώδια :
ααααχ εγω να δεις....αφου οταν την φωναζα να ερθει κοντα μου...εβαλα τα κλαματα..αν δεθεις με τα ζωα,,,ειναι δισκολα...
τωρα ολο κοιμαται
τωρα ολο κοιμαται
Ζώδια :
εμενα του ειχε επιτεθει προπερσι ενα ατσιδι, κατι σαν μικρο κουναβι, κ ξυπνησαμε απο τα ουρλιαχτα του.το βραδυ κοιμηθηκε στα ποδια μ κ την αλλα μερα ηταν σαν αρρωστο.ειχε τρεξει κ λιγο αιματακι απο τη μυτουλα του κ λεω παει θα μου πεθανει ο πορδος μου(ετσι τον λενε).αλλα επεζησε κ απο τοτε χαιδευτικα τον φωναζω πορδαλεων!!!
Ζώδια :
το ιδιο κι εγω ρε φροσακι...
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
σορυ κοριτσια για τον τιτλο....ετσι εγινε καιετσι το εγραψα...
Ζώδια :
Αγαπω πολυ τα ζωακια!Ιδαιτερα τα κατσικακια και τα γατακια...αλλα εχω ενα θεμα!Δεν τα θελω μεσα στο σπιτι,γιατι μαζευονται παντου τριχες!Εσεις που εχετε ζωακια που τα βαζετε?Εχετε αυλιτσα??
ChristinaThanps- Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011
εχω ειχα γατα στο σπιτι κ μαλιστα μακρυτριχη.μαδανε οντως ειδικα το καλοκαιρι αλλα εαν τρωνε σωστη τροφη κ μια στο τοσο ριχνεις κ ενα χτενισμα λιγο φτιαχνει το θεμα.βεβαια θελει ηλεκτικη πολυ συχνα κ με το ειδικο σκουπακι για καναπεδες κ τετοια.κ υπαρχουν κ τα ρολο για τα χνουδια που με ειχαν σωσει!μπορω ομως να πω οτι ποτε δεν ειπα αμαν αυτες οι τριχες.μπορεις να το προλαβεις!εμενα πιο πολυ με ενοχλουσε η φθορα των επιπλων κ οι ταρζανιες του που τον εβρισκα πανω σε παγκους παρα η τριχα του!τωρα βεβαια ζει στην αυλη μας στο καινουριο σπιτι κ εχουμε βρει κ οι δυο την υγεια μας!!!
Ζώδια :
Απο θεμα τουαλετα,την ειχατε εκπαιδευσει να πηγαινει σε ενα συγκεκριμενο σημειο?
Ναι, οντως αυτο με τα επιπλα ειναι θεμα!Ξερω ενα φιλικο ζευγαρι που εχει σε ενα 2αρι ισογειο 5 γατες!
Προσωπικα με ενοχλει να βλεπω την γατα να ανεβαινει στον νεροχυτη και να γλυφει οτι βρει μπροστα της!!!
Το καλυτερο ειναι οποιος εχει ζωα,να εχει και αυλιτσα !
Ναι, οντως αυτο με τα επιπλα ειναι θεμα!Ξερω ενα φιλικο ζευγαρι που εχει σε ενα 2αρι ισογειο 5 γατες!
Προσωπικα με ενοχλει να βλεπω την γατα να ανεβαινει στον νεροχυτη και να γλυφει οτι βρει μπροστα της!!!
Το καλυτερο ειναι οποιος εχει ζωα,να εχει και αυλιτσα !
ChristinaThanps- Ημερομηνία εγγραφής : 25/05/2011
τον κυνηγουσα να μην ανεβαινει σε παγκους οπου η αληθεια πηγαινε καθαρα απο περιεργεια οχι για να φαει ή να γλυψει κατι.με την ασμμο εμαθε κατευθειαν απο 1 μηνα που τον μαζεψα. τον εβαλα στο κουτι του, εκανε τσισακι κ τελος αυτο ηταν!ποτε μα ποτε δε μ λερωσε!αργοτερα του πηρα κ κουτακι-σπιτακι με πορτα κ τα εκανε με την ησυχια του, μακρια απο αδιακριτα βλεμματα... 8)
Ζώδια :
εμενα απο την αρχη τα εκανε εκει που εχωτην αμμο.στο μπαλκονι..
οταν ηταν μικρη την ειχα μεσα...αλλα με ριμαξε της κουρτινες...και απο τοτε την εχω στο μπαλκονι...μπαινει μεσα βεβαια...αλλα τωρα μεγαλωσε λιγο και δενκανει τωρα ζημιες..!αν δω οτι παει να να ανεβει καπου η να κανει ζημιες..την κηνηγαω και βγενει εξω!!!!
την εχω 1 χρονο και εχω δεθει μαζι της..αν και ειναι λιγο αγριμακι!!!ΟΛΟ μας γραζουναει!!!
οταν ηταν μικρη την ειχα μεσα...αλλα με ριμαξε της κουρτινες...και απο τοτε την εχω στο μπαλκονι...μπαινει μεσα βεβαια...αλλα τωρα μεγαλωσε λιγο και δενκανει τωρα ζημιες..!αν δω οτι παει να να ανεβει καπου η να κανει ζημιες..την κηνηγαω και βγενει εξω!!!!
την εχω 1 χρονο και εχω δεθει μαζι της..αν και ειναι λιγο αγριμακι!!!ΟΛΟ μας γραζουναει!!!
Ζώδια :
αχ χαιρωμαι πολυ που βρηκε το γατι σου χιχιιχ
ξεφτομαστε να παρουμε γατακι κοριτσια
ξεφτομαστε να παρουμε γατακι κοριτσια
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ποπη,σκεψο το καλα πριν παρεισ!!!
αν την εχεις μεσα στο σπιτι...θα στα ριμαξει...ολα...
θα την εχεισ πανω απο 10 χρονια...
εγω αν ειχα κηποθα ητανπιο καλα..γιατι μεσα στο σπιτι,ειναι ολοκαινουργια..και ειμαι με το καιμενο μου γατακι μη και μη....αλλα μενει στο μπαλκονι και πολλες φορες βγενε εξω..(αν και με το συμβαν που εγινε)χλομο το βλεπω..να την ξαναβγαζω,,,,\
εγω το ειχα βρει αδεσποτο ηταν.
αν την εχεις μεσα στο σπιτι...θα στα ριμαξει...ολα...
θα την εχεισ πανω απο 10 χρονια...
εγω αν ειχα κηποθα ητανπιο καλα..γιατι μεσα στο σπιτι,ειναι ολοκαινουργια..και ειμαι με το καιμενο μου γατακι μη και μη....αλλα μενει στο μπαλκονι και πολλες φορες βγενε εξω..(αν και με το συμβαν που εγινε)χλομο το βλεπω..να την ξαναβγαζω,,,,\
εγω το ειχα βρει αδεσποτο ηταν.
Ζώδια :
δεν με απασχολει αυτο θα την εκπαιδευσω χιχιιχιχ
εμενα αλλο με απασχολει απο κατω μενει η γιαγια του αντρα μου και ποιος την ακουει την μαιγαιρα
εμενα αλλο με απασχολει απο κατω μενει η γιαγια του αντρα μου και ποιος την ακουει την μαιγαιρα
Ζώδια :
xaaxααα,ε και???τη σε πειραζει???δεν ειναι σκυλακι να γαυβιζει
και αν την ενοχλει....τοτε ναι να παρεις ενααααα σκυλο!!!!χαχαχχα
και αν την ενοχλει....τοτε ναι να παρεις ενααααα σκυλο!!!!χαχαχχα
Ζώδια :
εγω εχω 8 γατες το σπιτι το μοιραζομαστε εαν τρων σωστα κ τις χτενιζεις που κ που δεν εχει προβλημα υπαρχουν ειδικες κλειστες τουαλετες που πανε οι γατες κ καθαριζεις την αμμο καθε μερα δεν θα εχεις προβλημα
βρε ακομα και το μιαου την ενοχλει την μαιγαιρα φαντασου τι θα γινει αν παρω σκυλο . ειχαμε παρει ουαν ειχα μπει στον 9 μηνα να μεγαλωσει με τον γιωργο αλλα κοριτσια δεν μας αφησε σε ησυχια μας τρελανε τελειως και η γειτονια εχει αρωστους ανθρωπους με καρδια και δεν μπορουν τα σκυλια και 1002 εκει που ανεβαινε καθε μερα μια 3 φορες οταν πηραμε το σκυλακι ανεβαινε 50
Ζώδια :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης