Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
οσες κανατε καισαρικη
+4
Κοριτσομανα
paizoumemazi
Rea
ΠΟΠΗ
8 απαντήσεις
Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο :: ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ :: Γενικά Ιατρικά Θέματα
Σελίδα 1 από 1
οσες κανατε καισαρικη
κοριτσαρες μου εχω καποιες αποριες
η τομη μου ειναι κοκκινη .. ειναι και σε σας ετσι ? σας φαγουριζει που και που ,
οσο για το στηθος εγω που δεν θυλαζω θα ξανα γινει οπως πριν η θα κρεμεται ετσι
η τομη μου ειναι κοκκινη .. ειναι και σε σας ετσι ? σας φαγουριζει που και που ,
οσο για το στηθος εγω που δεν θυλαζω θα ξανα γινει οπως πριν η θα κρεμεται ετσι
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απ: οσες κανατε καισαρικη
Αχ βρε Ποπάκι, και εμένα η τομή κόκκινη είναι ακόμα. μου είπαν ότι θέλει κάπου 3 χρόνια να έρθει στα ίσα της. Δηλαδή άμα κάνω και άλλο παιδάκι κοντά κοντά, σαν τον σημαδεμένο θα κυκλοφορώ στις παραλίες...
Για το στήθος δεν έχω ιδέα. Τι φοβάσαι; μικρό κορίτσι είσαι, σε λίγο ΄θα είναι μια χαρά. Αλί σε εμάς τις μεγαλομάνες...
Για το στήθος δεν έχω ιδέα. Τι φοβάσαι; μικρό κορίτσι είσαι, σε λίγο ΄θα είναι μια χαρά. Αλί σε εμάς τις μεγαλομάνες...
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
Όταν μια γυναίκα γίνει μαμά αλλάζει το σώμα της....θέλει, μάλλον, πολύ γυμναστική κι υγιεινή διατροφή για να διατηρηθεί....
paizoumemazi- Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2011
Μετα απο 3 καισαρικες προσπαθησα να δω την ουλη μου τωρα που το λετε και δεν τη βλεπω! Ευχαριστο αυτο! Και λιγωτερο απο 3 χρονια θελει να εξασθενησει, ειναι αναλογως το σωμα, νομιζω. Ναι, φαγουριζε πολυ, για αρκετο καιρο, θυμαμαι. Μην ανησυχεις, εγω τουλαχιστον δεν εχω ακουσει οτι ειναι κακο!
Οσο για το στηθος, αν αδυνατισεις αποτομα τοτε θα πεσει αλλα αν το υποστηριξεις με σωστο στηθοδεσμο και με ασκησουλες, γιατι να πεσει!
Οσο για το στηθος, αν αδυνατισεις αποτομα τοτε θα πεσει αλλα αν το υποστηριξεις με σωστο στηθοδεσμο και με ασκησουλες, γιατι να πεσει!
Κοριτσομανα- Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2011
Τόπος : ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Εγώ κλείνω χρόνο σε λιγάκι από την καισαρική και η τομή δεν είναι καθόλου κόκκινη. Είναι απλά ελαφρώς πιο σκούρα από το δέρμα μου και ξεχωρίζει. Όμως επειδή την κοιλιά την έχω μπόλικη, κατά μήκος της τομής είναι κάπως πιο βαθύ το δέρμα. Δεν με ενοχλεί δλδ το χρώμα αλλά το "αυλάκι". Μην ανησυχείς όμως και η φαγούρα θα περάσει και η τομή θα στρώσει.
Εγώ που δεν θήλασα πολύ πάντως, έχω μια χαρά στήθος. Ο άντρας μου μάλιστα λέει πως είναι καλύτερο από πριν!χαχαχα
Μην σε αγχώνει τίποτα, όπως κι αν είναι όλα αυτά είναι μια απόδειξη πως έγινες μαμά και πρέπει να τα αγαπάς.
Εγώ που δεν θήλασα πολύ πάντως, έχω μια χαρά στήθος. Ο άντρας μου μάλιστα λέει πως είναι καλύτερο από πριν!χαχαχα
Μην σε αγχώνει τίποτα, όπως κι αν είναι όλα αυτά είναι μια απόδειξη πως έγινες μαμά και πρέπει να τα αγαπάς.
Δεν έχω καταφέρει να γίνω όπως ήμουν...έχω καταφέρει όμως σε κάποιο βαθμό να αγαπάω τον εαυτό μου όπως είναι...χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν υπάρχουν φορές που γκρινιάζω...
paizoumemazi- Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2011
εμενα η τομη μου ειναι κοκκινη ακομα αλλα δεν με φαγουριζει καθολου κι απο κιλα οταν ξεκινησα περσι την εγκυμοσυνη ημουνα 55 φετος ξεκινησα 58, το στηθος τωρα εχει μικρυνει αρκετα και μαλλον ειναι λογω θηλασμου
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
αχ βρε κοριτσια εγω η χαζη αδυνατισα μεσα σε 40 ημερες οχι οτι εκανα διαιτα απο μονα τους εφυγαν και το στηθος μας επεσε μορε . θα μου πειτε τωρα τι κοπλεξ ειναι . ειναι ομως μεγαλο βρε κοριτσια δεν ειχα ποτε ραγαδες ειδικα π εχω στο στηθος και στην κοιλια εχω και λιγη κοιλιτσα και φοβαμαι ν κυκλοφορησω
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καλά δεν σε είδα και τόπλες αλλά μια κούκλα είσαι. Τι ζόρια τραβάς τώρα τι να σου πω.
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
κοριτσάρες κι εγώ που δεν έκανα καισαρική και έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης σε 2 μήνες η κοιλίτσα παρέμεινε κοιλίτσα,τι κοιλίτσα δηλαδή... κοιλάρα θα έλεγα! οι λόγοι είναι οι εξής:γύρω από την τομή μαζευεται λιπώδης ιστός για να προστατευτεί η περιοχή και λόγω της μόνιμης διόγκωσης της μήτρας(η μήτρα δεν θα επανέλθει ποτέ στο αρχικό της μέγεθος) και εδω θα ερθω να συμφωνήσω με την ΠΑΙΖΟΥΜΕΜΑΖΙ όπου πρέπει να συμφιλιωθούμε με την νέα μας εικόνα, αυτή της μαμάς!
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
κοριτσια τα παχη μας τα καλλη μας ! αντι να ευχαριστουμε τον θεο που μας αξιωσε και γιναμε μαναδες κοιταμε τωρα πως ειμαστε ? sorry κοριτσια αυτο που λεω αλλα δεν με ενδιαφερει πως ειμαι ετσι εχω εναν αγγελο στο σπιτι μου και μου φερνει με το γελιο της χαρα και ευτυχια και θα κοιταξω τα κιλα μετα την εγκυμοσυνη ?
agelaki-007- Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2011
Ζώδια :
Τόπος : καλλιθεα
Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο :: ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ :: Γενικά Ιατρικά Θέματα
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|