Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
κουφετακι
+43
BLUBLU
Stellinula
Niki81
sevi
annia
Κοριτσομανα
mamageorge
flora-flora
arnikol
alis
giotaki83
dalia
Eri
fouli
leta800
electra
geonutr
Rea
agelaki-007
ρανια
VAMPIRE
kata
manoutita
eleni08
Thaumataki
littlefish
maestria
my_beba
Μαρσυ
pastakia
Smouts
joan80
vassiliki
Ladycat
trianmeli
elenikaram
foxy vegan
maria-elpida
KaterinaL
kisha
koufetaki
ΠΟΠΗ
CatLady
47 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 20
Σελίδα 5 από 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Απ: κουφετακι
κουφετο επαθα ΣΟΚ
δεν παμε καθολου καλα . καλα τους εκανες αιντε βγαζουν μια γλωσσα ολοι τους ισα με το μποι τους δηλαδη τι πρεπει να περνουν το φακελακι τους για να ειναι ευγενικη και ν κανουν την δουλεια τους ΑΙΣΧΟΣ
δεν παμε καθολου καλα . καλα τους εκανες αιντε βγαζουν μια γλωσσα ολοι τους ισα με το μποι τους δηλαδη τι πρεπει να περνουν το φακελακι τους για να ειναι ευγενικη και ν κανουν την δουλεια τους ΑΙΣΧΟΣ
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Εγω την εντυσα Θεα Αθηνα,χιπισσα και νεραιδα των παγων.Καθε παρτυ και αλλη στολη....αστα να πανε,αλλα το χαιρεται πολυ!!!
Κουφετακι μου τι κανεις πουλακι μου,ο μικρος πως ειναι ;
Κουφετακι μου τι κανεις πουλακι μου,ο μικρος πως ειναι ;
manoutita- Ημερομηνία εγγραφής : 01/03/2011
Ζώδια :
Χαλοου γκερλς!
Γεια σας κοριτσια!
καταρχην να ευχηθω χρονια πολλα στο κουφετακι!
Κουφετακι πολυχρονη και πολυχρωμη!
μεγαλη μαγκια αυτο που κανατε!!! μπραβο!
καταρχην να ευχηθω χρονια πολλα στο κουφετακι!
Κουφετακι πολυχρονη και πολυχρωμη!
μεγαλη μαγκια αυτο που κανατε!!! μπραβο!
ρανια- Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2011
Κουφετακι περαστικα σας.Δυστυχως δεν ειναι κρατος αυτο που εχουμε.Φοβασαι και να αρρωστησεις...
littlefish- Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Ζώδια :
κουφετακι περαστικα σας ολα να πανε καλα τι αλλο να πεις αυτα μονο στην ελλαδα γινονται
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
κουφετάκι περαστικά σας. Τελικά η ταλαιπωρία είναι συνώνυμο των ελληνικών νοσοκομείων. Και αντί να δώσουν μεγαλύτερη ποσοχή αφού έχουν να κάνου με ένα μικρό παιδί, αυτόι τον χαβά τους. Είναι να μην βρεθείς στην ανάγκη τους. Τελικά παντού πρεπει να εχεις έναν γνωστό, αλλιώς δουλεια δεν γίνεται.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
Γεια σας και απο μενα χαρηκα που θα τα λεμε παρεα
agelaki-007- Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2011
Ζώδια :
Τόπος : καλλιθεα
Αχ καλέ δεν συστήθηκα!!!!
Είμαι η Ρέα, κατά κόσμον Ντίνα.
Από 15 Νοέμβρη έχω αποκτήσει το πιο αξιολάτρευτο παιδάκι όλου του πλανήτη: Το Ηλεκτράκι.
5 Δεκέμβρη απέκτησα και ένα ανιψακι λουκουμάκι, τον Δομήνικο (καμιά σχέση με τον Τροσκάν)
Ειμαι δίδυμη αδερφή με την katerinal (garuf)
Είμαι η Ρέα, κατά κόσμον Ντίνα.
Από 15 Νοέμβρη έχω αποκτήσει το πιο αξιολάτρευτο παιδάκι όλου του πλανήτη: Το Ηλεκτράκι.
5 Δεκέμβρη απέκτησα και ένα ανιψακι λουκουμάκι, τον Δομήνικο (καμιά σχέση με τον Τροσκάν)
Ειμαι δίδυμη αδερφή με την katerinal (garuf)
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
geonutr- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθηνα (προς το παρον)
καλος ηρθετε κοριτσια.
να στε καλα οι υπολοιπες,και ναι δεν εχουμε κρατος και ουτε ανθρωπους.ρε δημτρα μια απορια!!!οι γιατροι στην γερμανια νομιζουν οτι ειναι θεοι?γτ εδω το λιγοτερο ημιθεοι νομιζουν οτι ειναι ολοι τους...μηπως το κανουν μαθημα στα τελευταια χρονια των σπουδων αυτο?οπως και τα γραμματα στις συνταγογραφησεις!!!ρανια αν δεν το χα το θεμα το μονο που θα κανα και το ποιο πιθανο θα ταν να κλαιω γτ οτι θα μου λεγαν θα το πιστευα.σημρεα ηρθαν και κατι κουμπαρακια μου με τα παιδια τους πολυ χαρηκε το αγορακι μου παιξαν ολοι απο πανω του μολις αρχιζε κανα κουλο ολοι μη τρεχεις προσεχε...τα καταλαβαινει ομως ολα,και νομιζω οτι απλα κανει και αυτο υπομονη.
να στε καλα οι υπολοιπες,και ναι δεν εχουμε κρατος και ουτε ανθρωπους.ρε δημτρα μια απορια!!!οι γιατροι στην γερμανια νομιζουν οτι ειναι θεοι?γτ εδω το λιγοτερο ημιθεοι νομιζουν οτι ειναι ολοι τους...μηπως το κανουν μαθημα στα τελευταια χρονια των σπουδων αυτο?οπως και τα γραμματα στις συνταγογραφησεις!!!ρανια αν δεν το χα το θεμα το μονο που θα κανα και το ποιο πιθανο θα ταν να κλαιω γτ οτι θα μου λεγαν θα το πιστευα.σημρεα ηρθαν και κατι κουμπαρακια μου με τα παιδια τους πολυ χαρηκε το αγορακι μου παιξαν ολοι απο πανω του μολις αρχιζε κανα κουλο ολοι μη τρεχεις προσεχε...τα καταλαβαινει ομως ολα,και νομιζω οτι απλα κανει και αυτο υπομονη.
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
ρε κουφετάκι τι μακάκες ήταν αυτοί;στο καλό....
pastakia- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Καλημέρα και απο εμένα! Έχω ένα κοριτσάκι που το λετρεύω και έναν σύζυγο που τον αγαπώ!!! Είμαι εργαζόμενο κορίτσι και΄προσπαθώ μάλλον αποτυχημένα να το παίξω και καλή νοικοκηρά!!!!
electra- Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2011
κουφετάκι περαστικά σας!τα μικρά είναι πολύ ανθεκτικά,ευχομαι το νεο δοντάκι να βγει μια χαρα!καλά εκανες και τους τα ειπες ενα χερακι γιατί εχουν παρεκτραπεί!
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
electra καλος ηρθες. βασσιλικη το ξερεις οτι εαν δεν θελει ο γονιος να μπει ορος στο παιδι δεν εχουν το δικαιωμα να τον βαλουν παρα μονο με την συνενεση σου?οταν τελιωσαν τα ραμματα του μικρου και εφοσον ηταν ο συζηγος μεσα μαζι με το παιδι στην επεμβαση γτ εχεις και αυτο το δικαιωμα να εισαι δηλ. μαζι με το παιδι σου(εγω δεν αντεξα)μπηκα μεσα και ηρθε η νσκμα για να το βαλει ορο,την σταματησα ευγενικα και την ρωτησα για ποιο λογο πρεπει να μπει ο ορος μου εξηγησε οτι πρεπει να μπει ενδοφλεβια αντιβιωση και εφοσον της ειπα οτι μπορει τοτε το βαλαμε.
Ζώδια :
καλως ηρθες ηλεκτρα!(πολυ ωραιο ονομα!!) για τον ορο καλη νυκοκοιρα μην ανυσηχεις θα μπεις σιγα σιγα στο ''κολπο''
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα!!!!! Κουφετάκι και μέσα απο το φορουμ περαστικά στην αγορίνα σου! Να ναι γερός!
σε ευχαριστω ηλεκτρα ..αντε στειλε πμ να καταλαβω πιοα εισαι
Ζώδια :
αλήθεια δεν το ήξερα!πάντως λογικό μου ακούγεται.κι εγω δεν θα μπορούσα να είμαι με τίποτα στο χειρουργειο.είμαι πολύ σκληρός ανθρωπος αλλά με την οικογενεια μου δεν αντέχω ούτε μια σταγόνα αίμα να δώ!koufetaki έγραψε:. βασσιλικη το ξερεις οτι εαν δεν θελει ο γονιος να μπει ορος στο παιδι δεν εχουν το δικαιωμα να τον βαλουν παρα μονο με την συνενεση σου?οταν τελιωσαν τα ραμματα του μικρου και εφοσον ηταν ο συζηγος μεσα μαζι με το παιδι στην επεμβαση γτ εχεις και αυτο το δικαιωμα να εισαι δηλ. μαζι με το παιδι σου(εγω δεν αντεξα)μπηκα μεσα και ηρθε η νσκμα για να το βαλει ορο,την σταματησα ευγενικα και την ρωτησα για ποιο λογο πρεπει να μπει ο ορος μου εξηγησε οτι πρεπει να μπει ενδοφλεβια αντιβιωση και εφοσον της ειπα οτι μπορει τοτε το βαλαμε.
vassiliki- Admin
Ζώδια :
κορίτσια καλως ήρθατε στην παρέα μας!
vassiliki- Admin
Ζώδια :
ηλεκτρα καλος ηρθες καλο κοριτσι φαινεσαι γ ν το παιζεις καλη νοικοκυρα . απο πεθερα και κουνιαδα πωσ τα πας
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
ΠΟΠΗ έγραψε:ηλεκτρα καλος ηρθες καλο κοριτσι φαινεσαι γ ν το παιζεις καλη νοικοκυρα . απο πεθερα και κουνιαδα πωσ τα πας
Πεθερά έχω.... Κουνιάδα ευτυχώς όχι! Κουνιάδο ναι και σιγουρα είναι καλύτερο απ το να έχω κουνιάδα, αλλά έχω συνιφάδα (δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά) που είναι η αγαπημένη της πεθεράς και εγώ το μάυρο πρόβατο!!!! Δεν βαριέσαι, βολέυει να μην είσαι η καλή νύφη κάποιες φορές! Βέβαια αν κάνω καμιά στραβή δεν το συζητώ!!!!! Θύελλα!
koufetaki έγραψε:σε ευχαριστω ηλεκτρα ..αντε στειλε πμ να καταλαβω πιοα εισαι
Α, ρε κουφετάκι να μην καταλάβεις απο το όνομα .... μάλλον είσαι αγχωμένη με την αγοινα και δεν το κατάλαβες! φιλάρες!!!!!
Dimitra83 έγραψε:καλως ηρθες ηλεκτρα!(πολυ ωραιο ονομα!!) για τον ορο καλη νυκοκοιρα μην ανυσηχεις θα μπεις σιγα σιγα στο ''κολπο''
Δήμητρα ευχαριστώ για το το καλωσόρισμα και να χαίρεσαι τα μπουμπουκάκια σου!
Μωρέ καθόλου δεν με νοιάζει να είμαι καλή νοικοκηρά!!! Τα βασικά να ναι εντάξει και να περνάμε καλα΄με τις οικογένειές μας!!!!!
ετσι ετσι μια χαρα τα λες.δε θα πλενουμε κ στη σκαφη ουτε θα τριβουμε τα ρουχα με σοδονερο(η γιαγια μου ελεγε οτι ετσι κανουν οι καλες νοικοκυρες)
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Σελίδα 5 από 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Σελίδα 5 από 20
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης