Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ
+2
Ladycat
pastakia
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ
ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥς 2 ΛΗΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ....ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ'ΝΑΙ.......
pastakia- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Απ: ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ
Ρε παστάκια, είναι ο πυροσβέστης που σκότωσαν;
fouli- Ημερομηνία εγγραφής : 06/03/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα, Κολωνός
τωρα το εδειχνε στο σταρ κριμα ο ανθρωπος ο θεος ας αναπαυση την ψυχουλα του κ ας βρουν τους κλεφτες κ να τους καταδικασουν
Κορίτσια ναι αυτός είναι.....ποοοοοολύ καλός άνθρωπος...να'ναι καλά εκεί που είναι...
Ζώδια :
Καλό του ταξίδι, και κουράγιο στην οικογένεια του....
fouli- Ημερομηνία εγγραφής : 06/03/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα, Κολωνός
toyς επιασαν τους ληστες
ΠΑΤΡΑ:ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ... ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ
Τετ. 04 Μαΐου 2011, 20:12 Δύο άτομα αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 21 ετών συνελήφθησαν για την αιματηρή ληστεία που έγινε στο super market "Μαρινόπουλος" το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα. Τελικά δεν υπληρχε εμπλοκή τρίτου ατόμου, όπως αρχικά είχε μεταδοθεί. Οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν από τις κάμερες ασφαλείας της Τροχαίας που υπάρχουν στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Ησαν σεσημασμένοι για τις κατηγορίες της παράνομης εισόδου στη χώρα και της διακίνησης λαθρομεταναστών κι έτσι αναγνωρίσθηκαν. Οπως αναγνωρίσθηκαν και από τους αυτόπτες μάρτυρες της ληστείας. Στο σπίτι τους στην οδό Σκαγιοπουλείου στην Πάτρα βρέθηκε και ένα όπλο, όχι όμως αυτό της ληστείας. Εκτιμάται ότι το όπλο το πέταξαν. Οι ίδιοι δεν έχουν ομολογήσει τη συμμετοχή τους στην ληστεία, όμως σε λίγο θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Η Αστυνομία εκτιμά πως τα ίδια άτομα είχαν διοαπράξει και τη ληστεία στο περίπτερο της οδού Οδυσσέα Ελύτη την προηγούμενη μέρα.
ΠΑΤΡΑ:ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ... ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ
Τετ. 04 Μαΐου 2011, 20:12 Δύο άτομα αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 21 ετών συνελήφθησαν για την αιματηρή ληστεία που έγινε στο super market "Μαρινόπουλος" το περασμένο Σάββατο στην Πάτρα. Τελικά δεν υπληρχε εμπλοκή τρίτου ατόμου, όπως αρχικά είχε μεταδοθεί. Οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν από τις κάμερες ασφαλείας της Τροχαίας που υπάρχουν στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Ησαν σεσημασμένοι για τις κατηγορίες της παράνομης εισόδου στη χώρα και της διακίνησης λαθρομεταναστών κι έτσι αναγνωρίσθηκαν. Οπως αναγνωρίσθηκαν και από τους αυτόπτες μάρτυρες της ληστείας. Στο σπίτι τους στην οδό Σκαγιοπουλείου στην Πάτρα βρέθηκε και ένα όπλο, όχι όμως αυτό της ληστείας. Εκτιμάται ότι το όπλο το πέταξαν. Οι ίδιοι δεν έχουν ομολογήσει τη συμμετοχή τους στην ληστεία, όμως σε λίγο θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Η Αστυνομία εκτιμά πως τα ίδια άτομα είχαν διοαπράξει και τη ληστεία στο περίπτερο της οδού Οδυσσέα Ελύτη την προηγούμενη μέρα.
[u]Ladycat έγραψε:toyς επιασαν τους ληστες
Thaumataki- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : New Delhi
Ντροπή στα ΜΜΕ που ανέφεραν την καταγωγή των δραστών...
Καλό ταξίδι στον άνθρωπο που έφυγε τόσο άδικα
Καλό ταξίδι στον άνθρωπο που έφυγε τόσο άδικα
dalia- Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Ζώδια :
Τόπος : θεσ/νίκη
Γιατι ντροπη;
Ποσο πια να τους καλυπτουμε; Κωλοφαρα ειναι!
Ζώδια :
Thaumataki έγραψε:Γιατι ντροπη;
Mαρή κοροιδεύω....είπα αυτό που θα έλεγαν δίπλα
Πάντως και ο κουμπάρος μου που είναι Αλβανός τα ίδια λέει για τη φάρα τους..
Ζώδια :
Αααααααααααααααααααα λεω κι εγω μαρη! Μυγα τσε-τσε λεω σε τσιμπησε;;; Αχαχαχαχαχα
Ζώδια :
σωστηηηηηηηη!!!!!!!!!συμφωνω!!!!!Thaumataki έγραψε:Γιατι ντροπη;
fridoula- Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2011
Τόπος : thessaloniki
Ζώδια :
γκρρρρρρρ αυτοί οι ομογενείς να δεις τη φάρα είναι...
στη γειτονιά όπου μεγάλωσα έχει γκετοποιηθεί από δαύτους...πραγματικά όταν πάω στη μάνα μου θλίβομαι...
Ζώδια :
Εγω θελω να τους διωξουμε ΟΛΟΥΣ!
Ζώδια :
κορίτσια ναι, ήταν σε πολυκατοικία διαγωνίως από την δικιά μου που είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση από τον σεισμό του 2009..ένας Θεός ξέρει ποιος μαλάκας Πατρινός τους το ενοικίασε!.....με 100,00 ευρώ μάλλον...και βλέπαμε τα ασφαλίτικα και λέγαμε τι γίνεται;
Ζώδια :
Παρόμοια θέματα
» Ενα Αντιο Στον Μεγαλο Μας Κωμικο
» Αντιο ΠΑΙΔΙΑ
» αντιο στον παπαζογλου
» Συνεντευξη με εναν εξωγιηνο της περιοχης 51 ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
» ενα καλο ταξιδι...
» Αντιο ΠΑΙΔΙΑ
» αντιο στον παπαζογλου
» Συνεντευξη με εναν εξωγιηνο της περιοχης 51 ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
» ενα καλο ταξιδι...