Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
ποσα χρονια διαφορα στα παιδια????? 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

ποσα χρονια διαφορα στα παιδια?????

+5
kisha
Thaumataki
ΣΤΕΓΙΑ
VAMPIRE
giotaki83
9 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

ποσα χρονια διαφορα στα παιδια?????

ποσα χρονια διαφορα στα παιδια????? Vote_lcap14%ποσα χρονια διαφορα στα παιδια????? Vote_rcap 14% 
[ 1 ]
ποσα χρονια διαφορα στα παιδια????? Vote_lcap0%ποσα χρονια διαφορα στα παιδια????? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
ποσα χρονια διαφορα στα παιδια????? Vote_lcap43%ποσα χρονια διαφορα στα παιδια????? Vote_rcap 43% 
[ 3 ]
ποσα χρονια διαφορα στα παιδια????? Vote_lcap43%ποσα χρονια διαφορα στα παιδια????? Vote_rcap 43% 
[ 3 ]

Σύνολο Ψήφων : 7

ποσα χρονια διαφορα στα παιδια????? Empty ποσα χρονια διαφορα στα παιδια?????

Δημοσίευση από ???????? Τρι Απρ 26, 2011 4:09 am

ποσα χρονια θεωρειτε οτι ειναι καλυτερο να εχουν διαφορα τα παιδια???

πανω απο 5
μεχρι 4
μεχρι 3
το πολυ 2

εμενα εδω και καιρο με απασχολει αυτο το θεμα οπως και πολλους φιλους και γνωστους
τα δικα μου εχουν ακριβως 2 χρονια διαφορα και ειναι αγορια, το σπιτι μου ειναι ενα τρελλοκομειο, ο ενας ειναι 4 και ο αλλος 2, ειναι μεγαλο ζορι στ αληθεια ειναι και τα δυο πανω στην τρελλα τους

θεωρω οτι τα 3 χρονια διαφορα ειναι το πιο τελειο, γιατι οταν το μικρο θα γινει ενος το αλλο θα ειναι τεσσαρων οποτε θα καταλαβαινει πιο καλα......τι εχουν να πουν οι μανουλες???

επισης δε μου αρεσουν τα πολλα χρονια διαφορας, εκει γυρω στα 5-6 θεωρω οτι ειναι δυσκολο για τη μανα να ξαναμπλεξει με μπιμπεροπανες και αποστειρωσεις μετα απο τοσα χρονια και τα παιδια ενα δημοτικο ενα λυκειο το θεωρω χασμα....ξερω μαμαδες που το εκαναν και ειναι σουπερ γιατι τα μεγαλα τις βοηθανε, ξερω και μαμαδες που αντιμετωπισαν τρελλη ζηλεια απο τα μεγαλα τους παρολη τη διαφορα

ολα αυτα με κανουν να πιστευω οτι τα 3 χρονια ειναι το καλυτερο ειδικα για να μην κινδυνευει η σωματικη τους ακεραιοτητα καθε λιγο οπως συμβαινει με τα δικα μου

θα ηθελα τις εμπειριες σας!!!

????????
Επισκέπτης

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ποσα χρονια διαφορα στα παιδια????? Empty Απ: ποσα χρονια διαφορα στα παιδια?????

Δημοσίευση από giotaki83 Τρι Απρ 26, 2011 5:06 am

Εγώ διαφέρω από την αδερφή μου 1 χρόνο ακριβώς!! Η αλήθεια είναι ότι έχουμε τσακωθεί πολλές φορές ως παιδάκια, αλλα μεγαλώσαμε μαζί!! Ποτέ δεν χρειαστήκαμε τους γονείς μας να μας παίξουν. Ποτέ δεν εξαρτιόμασταν από συμμαθητές, πάντα είχαμε η μια την άλλη. Ταλαιπωρία τεράστια για τη μαμά μου όμως ήταν το μεγάλωμα ενός βρέφους και ενός μωρού 1 ετους ταυτόχρονα. Στα δύο χρόνια διαφορά, έχει γίνει παιδάκι πλέον το μεγάλο κι έτσι αυτοεξυπηρετείται σε πολλά πράγματα οποτε είναι πιο άνετο το μεγάλωμα του 2ου μωρού. Και είναι κοντινή ηλικία οπότε ΄πάλι μαζί θα μεγαλώνουν. Στα 3 χρόνια αρχίζω και αισθάνομαι ότι υπάρχει αισθητό χάσμα. Δηλαδή άλλα παιχνίδια θε΄λει να παίζει το ένα, άλλα το άλλο. Γυμνάσιο το ένα, λύκειο το άλλο, λύκειο το ένα, πανεπιστήμιο το άλλο. Όσον αφορά την εμπόλεμη κατάσταση στο σπίτι αυτό η αλήθεια είναι ότι υπάρχει στα πολύ κοντινά αδέρφια αλλα δεν το θεωρώ κακό. Νομίζω είναι ένας τρόπος να μαθουν τα παιδιά περι συλλογικότητας, σεβασμού, αξίας της ειρήνης, δικαιοσύνη, καταμερισμός εργασιών, ισότητα και άλλα πολλά. Απλά θελει οι γονείς να ασχολούνται συνέχεια, να επιτηρούν, να επιβάλλουν κανόνες για να αποφεύγονται τα χειρότερα. Θέλει δηλαδή λίγο πιο αυστηρούς γονείς για να ελέγχεται η κατασταση. Πάντως εγώ θα επιδιωξω τα δύο χρόνια διαφορά, Θεού θέλοντος φυσικά!!!
giotaki83
giotaki83

Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011
Τόπος : SALONIKA FTWXOMANA

ποσα χρονια διαφορα στα παιδια????? Empty Απ: ποσα χρονια διαφορα στα παιδια?????

Δημοσίευση από VAMPIRE Τρι Απρ 26, 2011 6:27 am

η καλυτερη διαφορα για μενα ειναι 3 χρονια.
αν ειναι μικροτερο ζηλευει πιο πολυ.δεν καταλαβαινει και τοσο,εχει πιο πολυ τρεξιμο στο να φαει να ντυθει να βγει εξω κλπ.
αν ειναι μεγαλυτερο απλα δε θα εχει καμια ουσιαστικη επαφη με το αδερφακι του πχ μια γνωστη μου γεννησε το 2ο οταν το 1ο ηταν 5 ετων.ε τωρα αυτα τα 2 ποτε θα μπορουν να παιξουν μαζι?οταν το ενα θα ειναι 8 και και το αλλο 3?κανενα κοινο ενδιαφερον.
VAMPIRE
VAMPIRE

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Χοίρος
Τόπος : Germany Gütersloh

Δημοσίευση από ΣΤΕΓΙΑ Τρι Απρ 26, 2011 6:40 am

Ναι και εγώ πιοστεύω πως τα 3 χρόνια είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!
Αυτό θα επιδιώξω δηλ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ΣΤΕΓΙΑ
ΣΤΕΓΙΑ

Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2011
Ζώδια : Κριός Σκύλος
Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ

https://www.facebook.com/profile.php?id=1308057724

Δημοσίευση από VAMPIRE Τρι Απρ 26, 2011 7:16 am

εγω ειδα τη διαφορα και ειναι πολυ αισθητη.
οταν εκανα τον αλεξ η ραφαελα ηταν 2 χρ και 3 μηνων.ε ετρεχα και δε προλαβαινα.δε μπορουσα ανασα να παρω.
η ραφαελα δεν ειχε καθαρισει ακομα απο το παμπερς και ξεσκατιζα 2 μωρα συγχρονως.μετα απο 3 μηνες καθαρισε.
και γενικα εκτος απο το παμπερς δεν ειχε την κατανοηση σε πολλα πραγματα.
οταν εκανα τη Νεφελη ο αλεξανδρος ηταν παρα 3 μηνες 3 ετων.
κιομως καμια σχεση με αυτα που περασα στο 2ο.βεβαια και η μπεμπα ειναι το τελειο μωρο που δε με ξενυχτησε ποτε που δεν εκανε κολικους κλπ αλλα και παλι καμια σχεση οπως ημουν στο 2ο.πολυ πιο ευκολα!
VAMPIRE
VAMPIRE

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Χοίρος
Τόπος : Germany Gütersloh

Δημοσίευση από Thaumataki Τρι Απρ 26, 2011 10:25 am

21 μηνες θα εχουν διαφορα εμενα, με το καλο πρωτα.....
Thaumataki
Thaumataki

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Λέων Σκύλος
Τόπος : New Delhi

Δημοσίευση από kisha Τρι Απρ 26, 2011 10:59 am

εγω θεωρω 2 χρονια,μεγαλωνουν μαζικαι ξεπαιδιαζεις...βεβαια μιλαω απο αποψη κι οχι απο πειρα!
kisha
kisha

Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια : Δίδυμος Κόκκορας
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση από fridoula Τρι Απρ 26, 2011 11:15 am

εγω παλι θα ηθελα να εχει τρια χρονια διαφορα για να εχει καθαρισει η μικρη απο πανες τουλαχιστον και να εχω ενα βρεφος πανες κτλ.
κατω απο τα τρια χρονια διαφορα,γνωμη μου,ειναι σαν διδυμα περιπου.εχω φιλες με παιδια που εχουν ενα και εναμιση χρονο διαφορα μεταξυ τους και φιλες με διδυμα,ε ακουω σχεδον τα ιδια και απο τις δυο πλευρες!οκ πιστευω οτι ειναι πολυ αξιες οι γυναικες που τα καταφερνουν με τοσο κοντινες ηλικιες,αξιζουν χιλια μπραβο!
απλα εγω νομιζω οτι θα μου ηταν πιο ευκολο καπως τα 3χρονια διαφορα κ αυτο θα επιδιωξω στο μελλον..

fridoula

Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2011
Τόπος : thessaloniki

Δημοσίευση από dalia Τετ Απρ 27, 2011 12:48 am

Εγώ πάλι θεωρώ ότι δεν υπάρχει καλύτερη διαφορά διότι παίζουν πολλά πράγματα ρόλο...
Π.χ εγώ ας πούμε σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να έχω 2 μωρά σχεδόν στο σπίτι, παμπερσ,πιπίλες κ.τ.λ. ναι μεν τα παιδιά θα είχαν παρέα αλλά εγώ δεν θα ήμουν καλά ψυχολογικά και άρα και τα παιδιά...επίσης εμείς με τον μικρό κάναμε πολλά ταξίδια, όπου ο μικρός περνούσε υπέροχα από 10μηνών...πράγματα που δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε με 2 μωρά...

υ.γ. ακόμη το 2ο δεν υπάρχει σαν σκέψη

dalia

Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Ζώδια : Κριός Κατσίκα
Τόπος : θεσ/νίκη

Δημοσίευση από trianmeli Τετ Απρ 27, 2011 1:26 am

εγω παντως με τον αδελφο μου εχουμε 15 μηνες διαφορα κι απο οτι λεμε η μητερα δεν κουραστηκε ιδιατερα αφου μεγαλωναμε σχεδον μαζι ειχαμε μια ταξη διαφορα στο σχολειο και ολα κυλησαν ρολοι θα ηθελα θεου θελοντος και εγω μια μικρη διαφορα μακαρι να μας ερθει γρηγορα το 2ο
trianmeli
trianmeli

Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια : Σκορπιός Φίδι
Τόπος : Μοσχατο

Δημοσίευση από joan80 Τετ Απρ 27, 2011 2:52 am

Εγώ με τον αδελφό μου εχω 2 χρόνια διαφορά και το ίδιο θα ήθελα και για τα δικά μου παιδιά. Τωρα σκεφτομαι περισσότερο για 3 χρόνια και λόγω οικονομικών αλλα και για να εχει ξεπεταχτει το ένα και να μην πεσει όλο το βαρος στος παππούδες που θα τα κρατανε αφου και εγώ και ο άντρας μου δουλεύουμε μεχρι αργά. Από Δευτερα αρχίζω δουλεια. Εκεί θα γίνει το μεγαλο τεστ. Γιατί τωρα και η μανα μου και η πεθερα μου λαχταρανε να κρατήσουν τον μικρό, αλλά στην πορεία θα δείξει.
joan80
joan80
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Υδροχόος Κατσίκα
Τόπος : Αθήνα

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης