Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
Γκαντεμομέρα. 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

Γκαντεμομέρα.

+3
agelaki-007
VAMPIRE
fouli
7 απαντήσεις

Σελίδα 1 από 2 1, 2  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Γκαντεμομέρα. Empty Γκαντεμομέρα.

Δημοσίευση από fouli Παρ Απρ 15, 2011 12:55 pm

Δε ξερω αν γράφω στο σωστό μέρος. Θελώ να τα πω να ξεσπάσω. Εχθες εζησα τη γκαντεμομέρα της χρονιάς. Με παίρνει τηλέφωνο η μάνα μου που μένει απο πάνω μου. Πάμε μου λέει στο Περιστέρι σε εκείνο το μαγαζί που πήρα τα παπούτσια μου, μπας και πάρεις και εσύ κανένα. Της λέω, ελά ρε μαμα δεν εχω λεφτά για παπούτσια, ασε με αργότερα. Ρε συ μου λέει πάμε 10-15 ευρω τα έχει, θα σου τα κάνω εγω δώρο. Με τούτα και με εκείνα πείθομαι. Βάζω στη τσάντα τα πραγματά μου πορτοφίλι με 60 ευρω. Πέρνει η μάνα μου τηλέφωνο τον σύζυξ μου μήπως ως ταξι ντραιβερ είναι κοντά για να μας πετάξει μη ταλαιπωριόμαστε με τα μικρά. Οντως ήταν κοντά και μας είπε σε 2 λεπτά θα είναι κατω απο το σπίτι. Κατεβαίνουμε, περιμένουμε 5,10 λεπτά αφαντος ο Πάνος. Ερχεται μετα απο 15 λεπτά. Τι εγινε ρε συ; Τράκαρα μου λεει. Mad Μιλάμε κορίτσια πολύ τζαμπα τρακάρισμα. Για πολύ απροσεξία του λέμε. Και αφου με εχει πιάσει η μιρλά και του λέω να προσέχει γιατι δε μας περισεύουν-με 500 ευρω πέρασα τον προηγούμενο μήνα 2500 ευρώ τα γραμμάτια μας για το ταξι βλέπετε- φτάνουμε περιστέρι. Παμε στο μαγαζί, δοκιμάζω διαφορα παπούτσια. Πέρνω το ζρευγάρι που μου άρεσε πάω να πληρώσω Basketball ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΤΗ ΤΣΑΝΤΑ. Φευγουμε. Αρχιζει η μανα μου ρε συ δε το πήρες μαζί σου και κάτι τέτοια. Παμε στο μετρο και έχω ενα ταλιρο, το βάζω στο μηχανημα που πέρνει χαρτινα και τσουπ μου το κρατα μεσα και δεν εβγαλε εισητηριο. Φωνάζω τον υπευθυνο. Μια ωρα μεχρι να ερθει. Αφου ερχετε δε μπορει να το βρει. Δωστε μου μου λεει τα στοιχεια σας όποτε το βρούμε να σας καλέσουμε να ερθετε. Οκ του λέω, δωσε μου ενα χαρτι οτι μου εφαγε το ταλιρο γιατι μου εκλεψαν το πορτοφόλι και δεν εχω αλλα λεφτα για εισητήριο. Καλά μου λεει με ειρωνία όλα το στραβά σημερα σου έτυχαν. Ναι ρε του λέω και σήμερα όλα, δεν ήξερα να σου πάρω την άδεια ακόμα που τράκαρε και ο άντρας μου....Ρίχνουμε εναν καβγά εγω με 2 παιδία και λέω μόνο μη μου έρθει ελεγκτης. Στο τμήμα με χειροπέδες θα με πάνε Basketball
fouli
fouli

Ημερομηνία εγγραφής : 06/03/2011
Ζώδια : Λέων Άλογο
Τόπος : Αθήνα, Κολωνός

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Γκαντεμομέρα. Empty Απ: Γκαντεμομέρα.

Δημοσίευση από VAMPIRE Παρ Απρ 15, 2011 1:22 pm

τι λε ρε φουλη!!!!ποιος σας ματιαξε!!!!πωωωωωπωωωω αυτο ειναι που λεμε τριτωσε το κακο ε?? 3 κακα μαζι πωωωω
VAMPIRE
VAMPIRE

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Χοίρος
Τόπος : Germany Gütersloh

Δημοσίευση από fouli Παρ Απρ 15, 2011 1:28 pm

Ασε ρε συ δε τη παλεύω άλλο. Και σήμερα στο τμήμα ενώ όλοι οι αστυνομικοί ήταν αστερια, εγω έπεσα στο πιο μπάζο. Που σας το έκλεψαν μου λέει; Δεν το κατάλαβα του λέω. Μου λέει δε μπορεί να σου το πήραν και να μη το κατάλαβες. Του λέω να δω όταν κλέψουν και εσας αν το καταλάβετε. Αν το έπερνα πρέφα θα τον σάπιζα στο ξύλο, μη παει χαράμι η μαυρη ζώνη. Ειδες διακομωδώ το χάλι μου. Και ανοίγω και το ακατανόμαστο φόρουμ και έφαγα χθες καρτά λέει για αυτό : Και για να δώσω το στίγμα μου, τα γκεύ ζευγάρια τα αναγνωρίζω, δεν αναγνωρίζω οικογένειες με γονείς γκεύ. Αυτά.....
fouli
fouli

Δημοσίευση από VAMPIRE Παρ Απρ 15, 2011 1:30 pm

μπα και εφαγες καρτα επειδη δεν αναγνωριζεις γκευ οικογενιες χαχαχαχαχαχαχαχαχαα ΟΧΙ ΦΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΔΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΑΑ Rolling Eyes
εντωμεταξυ ο αστυνομικος οντως πολυ μπαζο!!γιατι το θεωρει απιθανο να μη το καταλαβες δηλαδη?τι να πω!!!!και τελικα στο μετρο πως ανεβηκες?
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από fouli Παρ Απρ 15, 2011 1:31 pm

Απλά χωρις είσητήριο. Ελεγα όμως μέσα μου, ας έρθει ενας, ενας μόνο να μου ζητήσει εισητήριο και θα πληρώσει αυτός τα σπασμένα. Με χειροπέδες θα με έπερναν.
fouli
fouli

Δημοσίευση από VAMPIRE Παρ Απρ 15, 2011 2:11 pm

πωπω να λες καλα που δεν ηρθε κανεις και ειχες και τα παιδια μαζι θα αναστατωνοταν ρε τα καημενα.καιαυτος ο ηλιθιος γιατι δε σου δωσε ενα χαρτι οτι σου φαγε τα λεφτα το μηχανημα!
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από fouli Παρ Απρ 15, 2011 2:19 pm

Τόσο δα ήθελα να αρχίσω όποιον μου τη πει στις μάπες. Δεν υπάρχει αυτό. Να έχεις το πόνο σου, να σου τη λένε και απο πάνω. Μου την έδωσε ρε γμτ. Εμενα ο Πάνος δουλεύει απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 9-930 για να βγάλει 20-30 ευρώ και εγώ να αφήσω να μου τα κλέψουν έτσι;
fouli
fouli

Δημοσίευση από VAMPIRE Παρ Απρ 15, 2011 2:20 pm

μα καλα πως στα εκλεψαν ρε παιδι μου το πορτοφολι που το ειχες στην τσαντα?μηπως την ειχες ανοιχτη?μηπως την αφησες καπου για λιγο?
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από fouli Παρ Απρ 15, 2011 2:23 pm

Ανοιχτή δεν την είχα. Την κρέμασα λίγο στο καρότσι ο μαλάκας για να δοκιμάσω κάτι παπούτσια. Πίστευα οτι θα βλέπει η μάνα μου, χάζευε και αυτή. Η πλάκα είναι πως μου την ξανακλίσανε τη τσάντα μου και για αυτό δε τη πήρα χαμπάρι αμέσως. Ρε γμτ μονο το πορτοφόλι θέλω. Ειχα μια φώτο με τον παππού μου που έχει σκοτωθεί και δεν είχαμε άλλη μαζί, πολύ με πονά αυτό.
fouli
fouli

Δημοσίευση από VAMPIRE Παρ Απρ 15, 2011 2:24 pm

κριμα ρε κριμα αρα μεσα στο μαγαζι εγινε το κακο!ειχε κοσμο?
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από fouli Παρ Απρ 15, 2011 2:26 pm

Είχε ρε συ. Η μαλακια είναι οτι άρχισε η μανα μου κατι κουλά οτι δεν σε είδα να βαζεις το πορτοφόλι στη τσάντα σου και θα το έχεις σπίτι, αλλιώς θα έλεγα να κλείσουν τις πόρτες και να τους ψάξω όλους και αν εκανε κανεις νερα θα φώναζα την αστυνομία.
fouli
fouli

Δημοσίευση από agelaki-007 Παρ Απρ 15, 2011 3:04 pm

αχ ρε φουλι τι επαθες ! τωρα στις γιορτες τα ποιο πολλα γινοντε κλεψιες σε μαγαζια σου λεει με τον κοσμο που εχει δεν θα με παρει χαμπαρει κανενας στην θεση σου θα ξαναπηγαινα στο μαγαζι με τα παπουτσια με εναν αστυνομο και αμα ειχαν καμερα στο μαγαζι να την εβαζαν να δουν ποιος το εκανε μηπως ειναι γνωστος στην περιοχη και συνεχεια το κανει ! εγω ειχα παει στα τζαμπο ενα απογευμα και ειχαν παρει μιανης το πορτοφολι αμεσως αυτη φωναξε και ηρθε ο προισταμενος και την ανακαλυψανε ειναι λενε τα κοριτσια θαμωνας φοιτητρια παρακαλω το κανω λεει για το νοικι μου !
agelaki-007
agelaki-007

Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2011
Ζώδια : Ιχθύς Γάτα
Τόπος : καλλιθεα

Δημοσίευση από fouli Παρ Απρ 15, 2011 3:07 pm

Αγγελάκι μου πρώτον δε νομίζω να είχε κάμερα το συγκεκριμένο μαγαζί και δευτερον δεν είναι της περιοχής μου για να πω οτι βλέπω μια γνωστή φάτσα. Να φανταστείς πριν απο εναν χρόνο ακριβώς πήγε ο Πάνος μου να βάλει πετρέλαιο στο ταξι και πήγε κάποιος εβαλε το χέρι του απο το παράθυρο και του πήρε τη κασετίνα με 300 ευρω. Το είδαν μετά στη καμερα. Και ο Πάνος και ο βενζινας δίπλα στο αμάξι. Αφου τους επεσαν τα μαλλια οταν είδαν πως τον έκλεψε.
fouli
fouli

Δημοσίευση από agelaki-007 Παρ Απρ 15, 2011 3:15 pm

εχεις δικιο εδω οδηγας Γκαντεμομέρα. 394360 και εισαι στο φαναρι και σου την παιρνουν την τσαντα στο πι φιτιλι !
agelaki-007
agelaki-007

Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2011
Ζώδια : Ιχθύς Γάτα
Τόπος : καλλιθεα

Δημοσίευση από fouli Παρ Απρ 15, 2011 3:22 pm

Τι να πω βρε αγκελάκι. Τουλάχιστον δόξα το Θεό έχουμε την υγειά μας και ας είναι το τελευταίο, αν και όπως πάνε τα πράγματα εχουμε όλο και περισότερες πιθανότητες να πέσουμε θύματα κλοπής.
fouli
fouli

Δημοσίευση από Ladycat Παρ Απρ 15, 2011 11:13 pm

στα τζαμπο μου το εχουν κλεψει 2 φορες το πορτοφολι απο τοτε πια δεν παω μονη μου κ μια φορα μου το εκλεψαν στα μακντοναλντς στο συνταγμα
Ladycat
Ladycat
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Αιγόκερως Γάτα
Τόπος : Στο γατοσπιτο

http://www.gatospito.com

Δημοσίευση από koufetaki Σαβ Απρ 16, 2011 1:34 am

ο αναδρομος ερμης ο π@υστης φταιει.αλλο κακο να μην σας βρει ρε κοριτσι μου.εμεις παντος ειχαμε μια ωραια γκαντεμονυχτα αφου ο μικρος ειχε πονολαιμο ξαφνικα και μαζεψε φλεματακια...πότε?ηρθε στο κρεβατι μας και ξαπλωσε και σε ενα δευτερολεπτο μας ξερασε πατοκορφα ωωω ναι τα παντα.και κοιμηθηκαμε στο σαλονι πλενω απο το πρωι.δεν βαριεστε.....πολυ γελασαμε χτες δημητρα ηρθε και ο ερμης και να τι τραβαμε χαχααχαχαχαχαα
koufetaki
koufetaki

Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Βουβάλι
Τόπος : my world

Δημοσίευση από VAMPIRE Σαβ Απρ 16, 2011 1:53 am

πωπω τι σπαστικο να πλενεις εμετους και κατουρλια!!μου εχουν τυχει και τα 2 ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕΣ!!! ευτυχως εχω αδιαβροχα στα στρωματα.η ραφαελα μεχρι 3.5 χρ. 2-3 φορες τη βδομαδα κατουρουσε στα σεντονια και αντε μεσα στη νυχτα 3-4 ηωρα εγω να αλλαζω σεντονια ρουχα και να τα πλενω λιγο στο χερι μεσα στη μπανιερα αλλιως θα βρωμουσανε μεχρι το πρωι τι σπαστικοοοο
και ο αλεξ 2-3 φορες μου το εκανε.
για εμετους δε το συζητω.ειναι χειροτερος απο τα κατουρλια γιατι αντε τα τσισα τα πλενεις αλλα ο εμετος που μαζευονται και κομματακια μεσα στη μπανιερα μπιααααααχ θα ξερασω!!!
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από Thaumataki Σαβ Απρ 16, 2011 2:23 am

Μεχρι ποτε εχουμε αναδρομο και ποια ζωδια επηρεαζει;
Thaumataki
Thaumataki

Ζώδια : Λέων Σκύλος
Τόπος : New Delhi

Δημοσίευση από koufetaki Σαβ Απρ 16, 2011 8:12 am

Thaumataki έγραψε:Μεχρι ποτε εχουμε αναδρομο και ποια ζωδια επηρεαζει;
μωρο μου γλυκο δες εδω. http://www.anew.gr/astrology/selections/astr_anadromoi.php
koufetaki
koufetaki

Δημοσίευση από koufetaki Σαβ Απρ 16, 2011 8:32 am

Dimitra83 έγραψε:οντως πολυ γκαντεμια!!!ο αντρας μου εχασε 30 ευρω σημερα!!!πηγε να βαλει βενζινη και τα ρεστα εγιναν καπνος!!καλα το τι ακουσε μετα δε λεγεται!!2η φορα που χανει λεφτα πριν κατι μηνες παλι ειχε χασει.μα πως με νευριασε ηθελα να τον πνιξω!!
εγω παλι το χρημα το στεναχωριεμε αλλα οχι πολυ γτ ολα γυριζουν πισω εχασα χρημα περνω χρημα.....κανε και μια καλη πραξη και θα σου ρθει διπλο ουυυυυυυυυ
koufetaki
koufetaki

Δημοσίευση από Thaumataki Σαβ Απρ 16, 2011 8:32 am

Εμενα μια φορα ειχε αφησει τα λεφτα στο ΑΤΜ.....
Το μπιιιιπ τι σκατα δε το ακουγε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Thaumataki
Thaumataki

Δημοσίευση από VAMPIRE Σαβ Απρ 16, 2011 8:36 am

koufetaki έγραψε:
Dimitra83 έγραψε:οντως πολυ γκαντεμια!!!ο αντρας μου εχασε 30 ευρω σημερα!!!πηγε να βαλει βενζινη και τα ρεστα εγιναν καπνος!!καλα το τι ακουσε μετα δε λεγεται!!2η φορα που χανει λεφτα πριν κατι μηνες παλι ειχε χασει.μα πως με νευριασε ηθελα να τον πνιξω!!
εγω παλι το χρημα το στεναχωριεμε αλλα οχι πολυ γτ ολα γυριζουν πισω εχασα χρημα περνω χρημα.....κανε και μια καλη πραξη και θα σου ρθει διπλο ουυυυυυυυυ
εκανα καλη πραξη τοτε αλλα ουτε διπλο ηρθε ουτε ημιδιπλο Razz
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από Thaumataki Σαβ Απρ 16, 2011 8:36 am

koufetaki έγραψε:
Αυτο που λες ειναι αληθεια!
Ακου τι ειχα παθει σχετικα προσφατα.... Ειχα δωσει σε ενα τυπο που ειχε περασει απο το τραπεζι μας σε μια καφετερια 20ε, γιατι μα ςεδειξε κατι πιστοποιητικα για το παιδι του, που ηθελε επεμβαση και δεν ειχανε και ειχε βγει και στν Αυτια κλπ κλπ. Ο αντρας μου με εκραζε, αλλα εγω το εκανα και τεσπα το κριμα στο λαιμο του αλλου, δε θα φτωχηνω για 20ε.
Την αλλη μερα παμε βολτα στο Λουτρακι και παμε καζινο κι ως νεο μελος, η κατα που εβγαλα μου εδινε δωρο 20ε να τα παιξω κουλοκερι και παω τα παιζω και κερδιζω 130ε, απο αυτα τα 70 τα επαιξα ρουλετα και κερδισα 300!!!!!!!!! Smile
Thaumataki
Thaumataki

Δημοσίευση από VAMPIRE Σαβ Απρ 16, 2011 8:48 am

ναι και τοτε που ειχε χασει ο δικος μου 300 ευρω ΝΑΙ ΝΑΙ 300 γυρισαμε ολη τη διαδρομη 10 φορες και δε τα βρηκαμε!!!
τοτε ηταν που εστειλα στον παναγιωτακη 50ευρω (το μωρο με την μεταμοσχευση ηπαττος) τιποτα δεν εγινε καλε σας λεω.δε πηρα ουτε 3 ευρω απο τα 300 που εχασα
VAMPIRE
VAMPIRE

Σελίδα 1 από 2 1, 2  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης