Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
Σεξουαλική ζωή!!!! 110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

Σεξουαλική ζωή!!!!

+5
koufetaki
elenikaram
Ladycat
VAMPIRE
giotaki83
9 απαντήσεις

Σελίδα 1 από 3 1, 2, 3  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Σεξουαλική ζωή!!!! Empty Σεξουαλική ζωή!!!!

Δημοσίευση από giotaki83 Παρ Απρ 01, 2011 11:27 am

Λοιπόν!!! Εαν νομίσατε ότι άνοιξα αυτό το θέμα για να μιλήσω για τη δική μου (ανύπαρκτη.. Σεξουαλική ζωή!!!! 191628 ) σεξουαλική ζωή είστε γελασμένες!!!!χαχαχαχα!!!!
ΟΜΩΣ επειδή υπάρχει μια ενδιαφέρουσα συζητηση 'δίπλα' για τη σχέση που μπορεί να έχει ένα 15χρονο κορίτσι με έναν 20 και βάλε νεαρό θεωρώ ότι πρέπει να το θέσουμε το θέμα επι τάπητος βρε αδερφέ!!!!
Τι πρέπει να κάνουμε βρε κόρίτσια για να προφυλάξουμε τα παιδιά μας από τέτοιες λάθος κινήσεις. Με περιορισμούς;; Η θα καταφέρουμε το αντίθετο;;; Να είμαστε φίλοι με τα παιδιά μας ναι συμφωνώ αλλα από ποια ηλικία και μετά;;; Και γενικά πως αντιμετωπιζουμε το όλο θέμα της σεξουαλικής ζωής των παιδιών μας όσο είναι ανήλικα;;;
Αυτα τα ερωτήματα,σ ε λίγο γράφω και τις δικές μου απόψεις!!!
giotaki83
giotaki83

Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011
Τόπος : SALONIKA FTWXOMANA

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σεξουαλική ζωή!!!! Empty Απ: Σεξουαλική ζωή!!!!

Δημοσίευση από VAMPIRE Παρ Απρ 01, 2011 11:36 am

ειμαι τελειως καθετη με τη σεξουαλικη ζωη ενος 15χρονου με εναν 20βαλε .τωρα το τι να κανουμε ειναι πολυ συνθετο θεμα.δε μπορεις στα ξαφνηκα να πιασεις το παιδι σου οταν παει 15 ετων και να του τα πεις.απο μικρο πρεπει να του κανεις ''πλυση'' για να το εμπεδωσει στο μυαλο του.
σε περιπτωση βεβαια που η κορη η γιος μας πχ στα 15 κανουν σχεση με εναν/μια 20-25-30 κλπ εγω προσωπικα θα του εκανα καταγγελια.
κ οπως ειπα προτιμω να μη μου μιλαει κανενα 6μηνο παρα να πεσει θυμα.
μετρημενες στα δαχτυλα ειναι οι εξαιρεσεις.
αλλο να εισαι 25 κ ο αλλος 35 και αλλο να εισαι 15 κ ο αλλος 25 !
VAMPIRE
VAMPIRE

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Χοίρος
Τόπος : Germany Gütersloh

Δημοσίευση από Ladycat Παρ Απρ 01, 2011 11:37 am

κοριτσια χαλαρωστε η εποχες εχουν αλλαξει τωρα τα 15χονα δεν τα ξεχωριζεις απο τα 18χρονα τετοιο βαψιμο κ τετοιο ντυσιμο που κανουν αντε να καταλαβεος την ηλικια τους εαν δεν ρωτησεις που δεν λενε παντα κ την αληθει α
Ladycat
Ladycat
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Αιγόκερως Γάτα
Τόπος : Στο γατοσπιτο

http://www.gatospito.com

Δημοσίευση από elenikaram Παρ Απρ 01, 2011 11:39 am

Εγω ηξερα μια κοπελα η οποια οι γονεις της την ειχαν απο πολυ κοντα, δηλαδη δεν την αφηνανε να βγαινει, αν εβγαινε θα καθοταν εξω μεχρι τις 10, η μητερα της δεν ηθελε να εχει σχεση με κανεναν, ο ενας της ξυνιζε και ο αλλος της βρωμαγε και την κοπελα μεχρι που την βαζανε τιμωρια εαν γινοταν κατι ασχημο. Το αποτελεσμα ξερετε ποιο ηταν? Η κοπελα μολις 14 χρονων εκανε σεξ και μαλιστα πρωκτικο με εναν 21 ετων......θελω να καταληξω οτι οτι και να κανεις και να απαγορεψεις στο παιδι σου, αν θελει κατι να κανει θα το κανει!!!
elenikaram
elenikaram

Ζώδια : Παρθένος Χοίρος
Τόπος : athens-kallithea

Δημοσίευση από giotaki83 Παρ Απρ 01, 2011 11:40 am

Γκουχ γκουχ γκουχ!!!
Θα πω την εμπειρία μου ως έφηβη:
Η ζωή που είχα ως παιδί ήταν με τη μητέρα μου συνέχεια καθότι νοικοκυρά σε απόγνωση!! Δεν ήταν όμως από τις μαμάδες που θα καθίσουν και θα μιλήσουν για το σεξ (ου εξακόσια κάτι...!!!!). Τηλεόραση έβλεπα ως τις 9 μέχρι το γυμνάσιο και στο γυμνάσιο ως τις 10 και στο λύκειο ελεύθερα. Το αποτέλεσμα...διαβάστε να φρικάρετε: έφτασα στην ηλικία των 16 να μαθω πως γίνονται τα παιδιά!!! Ναι ήξερα από το σχολείο ότι το πέος μπαίνει στο κόλπο αλλα η φωτογραφία που είχε το βιβλίο ήταν με ένα κρεμασμένο πέος πολύ χοντρό και μακρύ και η τρυπούλα που ήξερα ότι έχω ήταν τοσοδούλα άρα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ λέω δέν μπορεί από κάπου αλλού γίνεται το θεματάκι!!!! (αυτά παθαίνεις αν δεν βλέπεις τηλεόραση!!!!)
Τελικά στα 16 είδα ένα ξένο έργο και ξαφνου τι έιδα....ένα σηκωμένο πέος!!!!!ΣΟΚΚΚΚΚΚ!!!! Όχι λέω ποτε των ποτών δεν θα τοκάνω!!! Παναγία μου και πως θα κάνω παιδιά;;;;;;;;;;;;; Ευτυχώς ενημερώθηκα από τις φίλες μου να ναι καλά ότι χαλαρώνει το σύστημα και γίνεται ευκολα το θεματάκι!!!
Πάω παρακάτω: Πρώτη φορά βγήκα σε καφετέρια για καφέ το τονίζω όταν ήμουν 15 χρονών!!!!και φυσικά το καλοκαίρισ το χωριό!! Στο σχολείο ακόμα και στο λύκειο δεν έβγαινα ποτε. Σε αυτό θεωρώ ότι φταίνε οι γονείς μου... Ήμουν ομορφούλα αλλα σοβαρή, συνεσταλμένη, ε και όπως και να το κάνουμε αν δεν κυκλοφορείς εκτός σχολείου δεν μπορεί να συμβεί ούτε καν φλερτ. Ο μπαμπάς μου στο λύκειο μου έλεγε ότι τώρα έιναι η ηλικία για τα αθώα φλέρτ και τίποτα παραπάνω...

Εν τέλει τα έφτιαξα στα 16 καλοκαίρι με τον τωρινό μου άντρα γιατί όπως καταλαβαίνετε μόνο σοβαρή σχέση θα μπορούσα να κάνω με αυτή τη προιστορία και ΡΩΤΩ:

Δεν είναι απαράδεκτο που είχα άγνοια για κάτι τόσο σημαντικό όσο το σεξ;;
Δεν είναι τραγικό που δεν κυκλοφορούσα για ένα καφεδάκι όχι βράδυ μετά τα 15;;
Δεν ήταν αναμενόμενη η πορεία αυτή δεδομένου ότι τελικά ζούσα σε ένα ψεύτικο κόσμο κι όχι στο πραγματικό;
Ή μήπως τελικά γλίτωσα απο πιθανές κακοτοπιές;;;
giotaki83
giotaki83

Δημοσίευση από elenikaram Παρ Απρ 01, 2011 11:45 am

Θα συμφωνησω απολυτα με την Φροσσω. Ειπε κατι που ηθελα να το προσθεσω... Κοριτσια, τα εχετε δει τα 15χρονα πως φαιρονται και πως μιλανε και πως ντυνονται??????? Θα τρελαθειτε! Προκλητικο ντυσιμο, προστυχια ομιλια! Εχω δει σχολια σε φωτογραφιες στο φεις 15-17 χρονων κοριτσιων να λενε πολυ προστυχα λογια....και τοσο δημοσια ρε γαμωτο?????? γραφει η μια
''''ποοοοοοοοοοοο εισαι κ_ _ _ @''''
και απανταει η αλλη
''''ευχαριστω μωρη π_ _ τ _ [email=_@'''']_@''''[/email]
ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΩΝΙΑΣ!!!!!!
elenikaram
elenikaram

Δημοσίευση από giotaki83 Παρ Απρ 01, 2011 11:51 am

Ξέχασα να πω ότιόταν τα έφτιαξα με τον βαγγέλη στα 16 μου εκείνος ήταν 20... Η αλήθεια έιναι ότι αισθανόμουν πολύ υπεράνω που ΚΑΤΑΦΕΡΑ και τα έφτιαξα με έναν τόσο μεγαλύτερο. Βέβαια ήμουν τυχερή τότε από το σεξουαλικό γιατί εγώ τον προέτρεψα να το κάνουμε αλλα εκείνος επειδή είδε ότι ήμουν άβγαλτη μου είπε ας γνωριστούμε καλύτερα, να νιώθω εμπιστοσύνη και μετά. Τελικά μετά από μισό χρόνο ξεκίνηση το γλέντι αλλα δυστυχώς τελέιωσε κάτι χρόνια μετά (άλλο αυτό!!!!)
giotaki83
giotaki83

Δημοσίευση από elenikaram Παρ Απρ 01, 2011 11:56 am

Γιωτακι, εγω πιστευω οτι το θεμα αυτο εχει τα καλα του και τα κακα του...
ειναι οντως απαραδεκτο που δεν ηξερες τιποτα για το σεξ και δεν ηξερες καν πως γινονται τα παιδια. Αυτα θα ηταν καλο να τα ξερεις για το δικο σου το καλο!
Απο την αλλη ομως εγω προσωπικα αν ημουν στη θεση σου, θα ηθελα να ειμαι ενημερωμενη για το πως γινονται τα παιδια και για ολα τα σχετικα γυρω απο το σεξ, ΟΜΩΣ το καλο ειναι οτι ο αντρας που σε παντρευτηκε ηταν ο πρωτος σου!
Για μενα αυτο ειναι πολυ καλο γιατι ξερω απο φιλη μου οτι παντρευτηκε με τον αντρα της και οποτε τυχαινε να τσακωθουν οπως ολα τα ζευγαρια, παντα εβρησκε την ευκαιρια ο αντρας της να της πει οτι την πηρε ''μεταχειρισμενη''
Αυτο ειναι πολυ ασχημο και μειωνει μια γυναικα...
elenikaram
elenikaram

Δημοσίευση από VAMPIRE Παρ Απρ 01, 2011 11:57 am

οχι δεν ειπα οτι θα το απαγορεψω με ασχημο τροπο.υπαρχουν πολλοι τροποι για να περασεις αυτο που θες.οπως λεω οτι οταν θα πανε 15 ετων θα τους βαλω να δουνε βιντεο απο εκτρωσεις μονο και μονο για να προσεχουν και να μη παρουν στο φλου το σεξ.θα τους βαλω φωτο απο σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα.
ετσι θα τους κανω και πλυση εγγεφαλου ωστε να μη μπλεξουν με κανεναν ανωμαλο παιδεραστη!
γιατι πως να το κανουμε οταν το παιδι ειναι 15 κ ο αλλος 30 περι παιδεραστη προκειται!οχι να μου λεει η αλλη οτι ηταν 15 κ ο αντρας 33 (18 χρονια μεγαλυτερος) !εγω το παιδακι μου δε θα το κανω ουτε πλυστρα ενος γερου ουτε νοσοκομα ουτε υποχειριου ενος ανωμαλου που θελει να ευχαριστιεται τρυφερουδια. και που ξερω εγω αν ο τυπος που στα 35 του γουσταρε το 15χρονο αν και στα 50 του δε θα γουσταρει το 15χρονο ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από Ladycat Παρ Απρ 01, 2011 11:58 am

δεν ξερβω δεν απαντω εβγαινα παντα συνοδεια απο καποιο μελος της οικογενειας ηξερα τα παντα για το σεξ αλλα ολοκληρωσα την σχεση μου στα 19 μου κ ναι τα ειχα με καποιον που ηταν 7 χρονια ποιο μεγαλος μου κ τα ειχαμε ηδη 3 χρονια πριν ολοκληρωσουμε
Ladycat
Ladycat
Admin
Admin

Ζώδια : Αιγόκερως Γάτα
Τόπος : Στο γατοσπιτο

http://www.gatospito.com

Δημοσίευση από elenikaram Παρ Απρ 01, 2011 11:59 am

Συγνωμη αν γινομαι αδιακριτη, αλλα επειδη το ανεφερες 2 φορες θελω να σε ρωτησω, δηλαδη τωρα δεν εχεις με τον αντρα σου σεξουαλικες επαφες?
elenikaram
elenikaram

Δημοσίευση από VAMPIRE Παρ Απρ 01, 2011 12:02 pm

εγω ολοκληρωσα σχεση στα 17.5 με εναν 19 και τα ειχαμε ηδη 1 χρονο
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από elenikaram Παρ Απρ 01, 2011 12:03 pm

Και εγω οταν αρχισα να πηγαινω για καφε ημουν 16 και ολοκληρωσα μια σχεση οταν εκλεισα τα 18 με εναν 25αρη.Δεν τα ειχαμε πολυ καιρο ομως, 6 μηνες περιπου αλλα ενιωθα οτι ηθελα αυτον για τη πρωτη μου φορα! Ηξερα πολλα για το σεξ, ειχα ακουσει, ειχα μαθει..ημουν ενημερωμενη!
elenikaram
elenikaram

Δημοσίευση από giotaki83 Παρ Απρ 01, 2011 12:03 pm

Αν δεν το κάνω θέμα, αν δεν τσακωθούμε δηλαδή, η μόνη πιθανότητα είναι η εξής: Να του ζητήσω με αισθησιακό τρόπο να το κάνουμε και εκείνος με ένα ζουζουνιάρικο ύφος να μου πει 'δεν έχω όρεξη...'
Μόνο με δίκή μου προτροπή αν θα γίνει κάτι και μιλάμε το πολύ για μια φορά το μήνα!!! Αστα ελένη μου, άστα...
giotaki83
giotaki83

Δημοσίευση από VAMPIRE Παρ Απρ 01, 2011 12:04 pm

γιωτακι γραφεις και στο σχετικο θεμα με τις επαφες διπλα?γιατι δεν θυμαμαι!
ποσο ετων ειναι ο αντρας σου"?
VAMPIRE
VAMPIRE

Δημοσίευση από koufetaki Παρ Απρ 01, 2011 12:06 pm

αν βρειτε την σεξουαλικη μου ζωη κατω απο καμια πετρα φερτε την προς τα δω γτ δεν μου κανει κουκου εμενανε και ο συζηξ αρχιζει και τα παιζει Σεξουαλική ζωή!!!! 99069
koufetaki
koufetaki

Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια : Ιχθύς Βουβάλι
Τόπος : my world

Δημοσίευση από giotaki83 Παρ Απρ 01, 2011 12:07 pm

Επίσης ελένη να σου πω και το άλλο, επειδή είπες ότι στη θέση μου θα ήθελες ήθελες να ενημερωθείς για το σεξ, εγώ δεν ήξερα καν τι έιναι, γιατι να με ενδιαφέρει να ενημερωθώ για αυτό;;;; αυτα που ήξερα για το σεξ μόνο κάτι προς αποφυγήν με κάναν να το νιώθω αρα γιαυτό δεν κοίταξα να ενημερωθώ,,,
giotaki83
giotaki83

Δημοσίευση από elenikaram Παρ Απρ 01, 2011 12:08 pm

Επισης αυτο που λενε και πιστευω προσωπικα οτι ισχυει, οταν μια γυναικα δεν εχει ερθει σε επαφη με αλλον αντρα, τοτε ειναι απειρη, οσες ταινιες και να εχει δει, βιντεο, οσα βιβλια και να εχει διαβασει...
Και δεν φοβαται μηπως αναγκαστεις να βρεις απο αλλου αυτο που δεν σου προσφερει εκεινος? Δεν τον νοιαζει? Ποσο χρονων εισαι?
elenikaram
elenikaram

Δημοσίευση από giotaki83 Παρ Απρ 01, 2011 12:08 pm

Όχι δήμητρα μου δεν γράφω στο άλλο φόρουμ καθόλου, μόνο διαβάζω. Ο άντρας μου τώρα έιναι 32 χρονών κι εγώ 28
giotaki83
giotaki83

Δημοσίευση από giotaki83 Παρ Απρ 01, 2011 12:09 pm

Καλέ τι να φοβηθεί;;; Μία γυνάικα που του δείχνει την αγάπη του, το πάθος της και την αφοσίωση;;;;;;;;;;;;;;
giotaki83
giotaki83

Δημοσίευση από elenikaram Παρ Απρ 01, 2011 12:10 pm

Dimitra83 έγραψε:γιωτακι γραφεις και στο σχετικο θεμα με τις επαφες διπλα?γιατι δεν θυμαμαι!
ποσο ετων ειναι ο αντρας σου"?
και εμενα κατι μου θυμιζει αυτο...
elenikaram
elenikaram

Δημοσίευση από giotaki83 Παρ Απρ 01, 2011 12:12 pm

Το διπλανό θέμα απλά με έκανε να καταλάβω΄ότι δεν είμαι η μόνη..
giotaki83
giotaki83

Δημοσίευση από elenikaram Παρ Απρ 01, 2011 12:12 pm

Ξερεις μηπως ποιος ειναι ο λογος η οι λογοι?
Γιατι και οι 2 ειστε πολυ νεοι, αν δεν κανετε σεξ τωρα, ποτε θα το κανετε?
elenikaram
elenikaram

Δημοσίευση από annia Παρ Απρ 01, 2011 12:16 pm

κοριτσια τι να σας πω δεν ξερω καθολου...στο πρωτο θεμα θα πω οτι πλεον τα 15χρονα (αγορια-κοριτσια)εχουν ξεφυγει τελειως ομως,βαζουν φωτος στο φεις και οχι μον με στρινγκακια και γεννητικα οργανα εξω και γραφουν ενα εκατομυριο σχολια απο κατω(Ολες εχουμε δει λιγο-πολυ)....φανταστειτε σε 10-15χρονια που θα ειναι τα δικα μας παιδια τοσο τι θα γινετε...οπως πιστευω καθαρα οτι το καλυτερο ειναι να συζηταμε με τα παιδια τα παντα στο θεμα σεξ να τους δωσουμε να καταλαβουν τι πρεπει να προσεχουν....στο δευτερο θεμα δυστυχως δεν μπορω να εκφρασω αποψη γιατι δεν εχω μια ολοκληρωμενη περιγραφη της καταστασης...(μηπως το 2πρεπει να το μεταφερουμε αλλου?σε αλλη ενοτητα?)
annia
annia

Ζώδια : Καρκίνος Άλογο
Τόπος : μενιδιιιιιι

http://manoules.forumgreek.com/

Δημοσίευση από VAMPIRE Παρ Απρ 01, 2011 12:19 pm

δε φταινε τα παιδια που κανουν αισχρα πραγματα στο φεις.φταινε οι γονεις που δε το ελεγχουν.γιατι κυρια μανα δε βαζεις ενα προγραμματακι στον γαμωυπολογιστη να ελεγχεις τα παντα οσα λεει το παιδι σου?να βλεπεις τι σκατα φωτο εβαλε στο φεις μπουκ?κ αντε οκ δε ξες απο υπολογιστες.καποιος απο το σοι θα ξερει!!φταινε οι γονεις ΚΑΙ ΜΟΝΟ
VAMPIRE
VAMPIRE

Σελίδα 1 από 3 1, 2, 3  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης