Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
Κάρτα του Πολίτη
+2
pastakia
fouli
6 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Κάρτα του Πολίτη
αφου ξες οτι τρελλαινομαι για τα μυστηριωδη και παραξενα και ολα αυτα.
οτι θεμα θες για τετοια πραγματα ανοιξε το .ψηνομαι στο φουλ
οτι θεμα θες για τετοια πραγματα ανοιξε το .ψηνομαι στο φουλ
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Κορίτσια η συγκέντρωση είχε 7000 περιπου κόσμο και συντομα θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας. Κουφέτο εσυ που έχεις τέτοιες αναζητήσεις δες και αυτό
https://www.youtube.com/watch?v=2D9-HzvSSBk
https://www.youtube.com/watch?v=2D9-HzvSSBk
fouli- Ημερομηνία εγγραφής : 06/03/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα, Κολωνός
το χω δει φουλι σε ευχαριστω.αυτοι βαλθηκανε να μας εξοντωσουν ουυυυ αντιχριστοι
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
Οπως επίσης βλέπω οτι εχεις ψαχτει και με το χααρπ. Δες αν δεν εχεις δει και τα chemtrails.
Ζώδια :
ααα φουλι λεγε ξεστραβωνε μας οτι ξες εδω!!
ασχετο σημερα ειδα τωρα οτι μια κοπελα εχει γενεθλια αλλα δεν θυμαμε να της μιλησα ποτε
ασχετο σημερα ειδα τωρα οτι μια κοπελα εχει γενεθλια αλλα δεν θυμαμε να της μιλησα ποτε
Ζώδια :
ααα για τις ουρες των αεροπλανων που μας ραντιζουν.μεχρι και σε μικι μαους μεσα τα βαζουν για να συνηθιζει το ματι μας
Ζώδια :
Αντε βρε?? Σοβαρα??? Ειδες τι λαμογια ειναι??? Εδω θελουν να βγαλουν και τα θρησκευτηκα και την ιστορια απο τα σχολεια!
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
εμ πως θα γινει η παγκοσμιοποιηση ελενη.σιγα και σταθερα
Ζώδια :
Ε τότε να της ευχηθούμε λοιπόν. Ποιά είναι; Τα chemtrails είναι αυτα που μας ψεκάζουν. Ξέρετε κάτι κορίτσια; Ολα τα περίεργα έχουν τελικά κοινο παρανομαστη. Μια παγκόσμια διακυβέρνηση, έλεγχος των μαζών. Ρίξτε μια ματια στο τι λένε οι πλάκες της Γεωργίας τα οποία βίνεο που μιλάνε για αυτές τα έχουν διαγράψει.Δες εδω http://ta-simeia-twn-kairwn.blogspot.com/2009/01/georgia-guidestones.html
Απο την άλλη μεσο του κώδικα τροφίμων που προσπαθούν τη χειραγώγιση μέσω της διατροφικής αλυσίδας codex alimentarius αν βάλεις θα δεις πολλά. Ολα όμως με κοινο παρανομαστη. Τωρα αν αυτή η παγκόσμια διακυβέρνηση καταλήγει στον εξ αποδώ, τι να πω.....
Απο την άλλη μεσο του κώδικα τροφίμων που προσπαθούν τη χειραγώγιση μέσω της διατροφικής αλυσίδας codex alimentarius αν βάλεις θα δεις πολλά. Ολα όμως με κοινο παρανομαστη. Τωρα αν αυτή η παγκόσμια διακυβέρνηση καταλήγει στον εξ αποδώ, τι να πω.....
Ζώδια :
εγω πιστευω οτι καταληγουν στους ιλουμινατι.και κατα συνεπεια ναι στον ες απο δω.ομως ακομη δεν εχω κατασταλαξει.αυτο που με τρομαζει καπως ειναι ο βομβαρδισμος πληροφοριων τα 2τελυταια χρονια τοσo ευκολα.σημαινει οτι κατι ερχετε σιγουρα ο πλανητης δεν θα καταστραφει αλλα εμεις ντεν ξερω που θα μαστε
Ζώδια :
οι πληροφορίες είναι αρκετές αλλά ποτέ καμια δεν έχει καταφέρει να αποκαλύψει κάποιο γεγονος πρίν να γίνει. Ολα συνδιάζονται μετα. Και μη ξεχνάμε οτι ο κόμπος αρχίζει να φτάνει στο χτένι και κάποιοι πλέον ψάχνονται. Ασε που έκοψαν κάποοι τον όρο γραφικός α[π τη στιγμή που βλέπουν οτι κάποια πράγματα δεν είναι απλώς συνομοσιολογίες.
Ζώδια :
φουλι θα τα ξαναπουμε κλ?παω για μπανιο γτ αυριο τρεξιμοο.και καλοβραδυ κοριτσαρες
Ζώδια :
Γειά σου κουφέτο μου.....
Ζώδια :
κορίτσιααααα..ανατριχιάζωωωωωωωωωωω...μπρρρρρρ...α!η αδερφή μου η μικρή ρώτησε έναν παπά για αυτή την κάρτα και της είπε οτι αυτό που λέτε θα γίνει και θα το ξέρεις και ή θα το δέχεσαι ή όχι, δεν θα είναι έτσι κρυμμένο....τωρα τι να πιστέψεις!!!!Ο Θεος να μας φυλάει μοναχά!
pastakia- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Βεβαίως και θα το ξέρουμε. Η αξία και για το Θεο μας είναι να αρνηθούμε συνειδητα το σφράγισμα, και για τον εξάποδω να το δεχθούμε συνειδητά. Ο θεος να μας δίνει δύναμη και στη καρδιά και στο κορμί να μη λυγίσουμε.
Ζώδια :
αχ θα δούμε Φούλη μου..εγώ απλά στεναχωριέμαι, δεν θέλω να έρθουν αυτά ακόμα..θέλω να ζήσω την ζω'η μου όπως οι γονείς μας...λίγο εγωιστικό, αλλά για αυτό λεγομαι και "άνθρωπος"...τι ναπω...ματαξαναλέω..ο Θεός να μας φυλάει...
Ζώδια :
και εγω το ίδιο σκέφτομαι παστάκια μου, μετά λεω οτι είναι πολύ φυγοπονο αυτό που σκέφτομαι. Δε ξέρω βρε κορίτσι μου...αλά ο Θεός.
Ζώδια :
τι να πείς;τι να πεις; ελπίζω εμείς τα Ελληνάκια απανταχού του κόσμου να μην λυγίσουμε και να αντέξουμε, γιατί παρ'όλα τα χαϊρια μας μάς θεωρώ πολυ καλά παιδιά ρε γμτ!!!!θα δείξει....
Ζώδια :
Πολύ σωστα. Κούκλα θα τα πουμε σύντομα. Αυριο το Σταυρουλίνι έχει σχολείο και εχω ξύπνημα. Επιτέλους να πάρω και τις ρημαδοεξετάσεις μου. Τα λέε ματακια μου. Φιλουδια
Ζώδια :
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|