Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
βιασμος 10χρονου
+3
koufetaki
Ladycat
annia
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Απ: βιασμος 10χρονου
αννια δεν τους φεραμε εμεις στην ελλαδα ηρθαν για να βρουν μια καλυτεροι ζωη δεν φταιμε εμεις ουτε αυτοι αλλα αυτοι που τους εταξαν λαγους με πετραχειλια
να σας πω τι εγινε τωρα το βραδυ που γυρνουσα απο νσκομειο.εχω μια φιλη που εχει ανθοπολειο διπλα απο μια μεγαλη εκκλησια στην γειτονια μου πηγα να της πω μια καλησπερα και εκατσα για ενα δυο τσιγαρα,λοιπον σε καποια φαση ακουμε φωνες τρελες και πεταγομαστε να δουμε τι ειναι.ενας ζητιανος ρωσοποντιος επιασε εναν ελληνα και τον πλακωνε στο ξυλο γτ προσπαθουσε να διαρηξει το εκκλησακι που αναβει ο κοσμος κερακια και φωναζε ο ελληνας συγνωμη δεν θα το ξανακανω και οταν του ξεφυγε την εκανε με την μια.και βγηκαν στα μπαλκονια μερικοι και του φωναζαν και ελεγε ο ανθρωπος εγω δεν το κανα εγω δεν εκλεψα...εχουμε μεινει με την φιλη μου αγαλματα.ακουτε τι εγινε ρε κοριτσια!!!!και ναι για να παρω θεση ειναι το επιπεδο τους υποαναπτυκτο και ειναι λυγουρια λογο θρησκειας και δεν εχουν αισθημα ενοχης ειναι ζωα.ομως εγω του ρωσοποντιου του εδωσα μια σακουλα με χυμους και κατι πραγματακια που ειχα παρει απο το νσκμειο για το σπιτι,και μπραβο του
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
ναι ρε τι αλλο θα δουμε ακομη!!!!
Ζώδια :
τι θα γινει ρε κοριτσια με ολους αυτους που εχουν μαζευτει θα φοβομαστε να παμε μια βολτα με τα παιδια μας μονοι μας θα πρεπει να μας συνοδευουν οι αντρες μας παντα !
agelaki-007- Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2011
Ζώδια :
Τόπος : καλλιθεα
φροσω καλα κανεις!!εκει στην αθηνα θελει προσοχη! εμεις ακομα εδω στην τσαμπικια οπως μας αποκαλουν πολλα τετοια κουνηματα δε γινονται καθοτι γυρω γυρω θαλασσα..αλλα εχουν ακουστει κατα καιρους κατι παρενοχλησεις παιδιων απο γυμναστες κ δασκαλους. βεβαια απαξ κ βγει το ονομα
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
Ε ρε τα ξελιγωμενα κτηνη!!! Εμ βεβαια, αφου δεν εχουν γκομενα να πηδηξουν, εχει γυαλισει το ματι τους!!!
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
koufetaki έγραψε:να σας πω τι εγινε τωρα το βραδυ που γυρνουσα απο νσκομειο.εχω μια φιλη που εχει ανθοπολειο διπλα απο μια μεγαλη εκκλησια στην γειτονια μου πηγα να της πω μια καλησπερα και εκατσα για ενα δυο τσιγαρα,λοιπον σε καποια φαση ακουμε φωνες τρελες και πεταγομαστε να δουμε τι ειναι.ενας ζητιανος ρωσοποντιος επιασε εναν ελληνα και τον πλακωνε στο ξυλο γτ προσπαθουσε να διαρηξει το εκκλησακι που αναβει ο κοσμος κερακια και φωναζε ο ελληνας συγνωμη δεν θα το ξανακανω και οταν του ξεφυγε την εκανε με την μια.και βγηκαν στα μπαλκονια μερικοι και του φωναζαν και ελεγε ο ανθρωπος εγω δεν το κανα εγω δεν εκλεψα...εχουμε μεινει με την φιλη μου αγαλματα.ακουτε τι εγινε ρε κοριτσια!!!!και ναι για να παρω θεση ειναι το επιπεδο τους υποαναπτυκτο και ειναι λυγουρια λογο θρησκειας και δεν εχουν αισθημα ενοχης ειναι ζωα.ομως εγω του ρωσοποντιου του εδωσα μια σακουλα με χυμους και κατι πραγματακια που ειχα παρει απο το νσκμειο για το σπιτι,και μπραβο του
Καταρχην να σου πω οτι χαρηκα για τη μαμα σου και για την παλικαρια της και ευχομαι καλη αναρρωση...Να γελασει και λιγο το χειλακι σας γιατι πολλα μαζεμενα ηρθανε!
Επειτα να πω οτι οι Ρωσσοποντιοι οταν ειναι αληθινα αυτο που ισχυριζονται, ειναι ορθοδοξοι και Ελληνες ποντιακης καταγωγης, οπως οι παππουδες μας περιπου. Αλλα και να μην ειναι ετσι, ειναι ορθοδοξοι οποτε ειναι φυσικο να τα πηρα στο κρανιο ο ανθρωπος. Οπως μου λεει και η Γειωργανη κοπελλα που με βοηθα στο σπιτι καποιες φορες, στην εκκλησια πανε με πολυ σεβασμο και δυσανασχετουν με την κατασταση εδω στην Ελλαδα οσον αφορα εμφανιση, συμπεριφορα στον ιερο ναο κ.τ.λ.
Μαλλον σε ευσεβη επεσε ο τυπος...
Κοριτσομανα- Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2011
Τόπος : ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
stella έγραψε:http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=70369&catid=6
χωρις λογια.........
Σου λενε, απροστατευτο παιδι, μεταναστης...Γι' αυτο φοβομαστε ολοι, την εγκληματικοτητα που ειναι μαλιστα χωρις ταυτοτητα-αδηλωτοι γαρ- και ηθικους φραγμους.
Κοριτσομανα- Ημερομηνία εγγραφής : 12/03/2011
Τόπος : ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
να σε καλα ναι σε ανθρωπο με αρχες επεσε ο μλκαςΚοριτσομανα έγραψε:koufetaki έγραψε:να σας πω τι εγινε τωρα το βραδυ που γυρνουσα απο νσκομειο.εχω μια φιλη που εχει ανθοπολειο διπλα απο μια μεγαλη εκκλησια στην γειτονια μου πηγα να της πω μια καλησπερα και εκατσα για ενα δυο τσιγαρα,λοιπον σε καποια φαση ακουμε φωνες τρελες και πεταγομαστε να δουμε τι ειναι.ενας ζητιανος ρωσοποντιος επιασε εναν ελληνα και τον πλακωνε στο ξυλο γτ προσπαθουσε να διαρηξει το εκκλησακι που αναβει ο κοσμος κερακια και φωναζε ο ελληνας συγνωμη δεν θα το ξανακανω και οταν του ξεφυγε την εκανε με την μια.και βγηκαν στα μπαλκονια μερικοι και του φωναζαν και ελεγε ο ανθρωπος εγω δεν το κανα εγω δεν εκλεψα...εχουμε μεινει με την φιλη μου αγαλματα.ακουτε τι εγινε ρε κοριτσια!!!!και ναι για να παρω θεση ειναι το επιπεδο τους υποαναπτυκτο και ειναι λυγουρια λογο θρησκειας και δεν εχουν αισθημα ενοχης ειναι ζωα.ομως εγω του ρωσοποντιου του εδωσα μια σακουλα με χυμους και κατι πραγματακια που ειχα παρει απο το νσκμειο για το σπιτι,και μπραβο του
Καταρχην να σου πω οτι χαρηκα για τη μαμα σου και για την παλικαρια της και ευχομαι καλη αναρρωση...Να γελασει και λιγο το χειλακι σας γιατι πολλα μαζεμενα ηρθανε!
Επειτα να πω οτι οι Ρωσσοποντιοι οταν ειναι αληθινα αυτο που ισχυριζονται, ειναι ορθοδοξοι και Ελληνες ποντιακης καταγωγης, οπως οι παππουδες μας περιπου. Αλλα και να μην ειναι ετσι, ειναι ορθοδοξοι οποτε ειναι φυσικο να τα πηρα στο κρανιο ο ανθρωπος. Οπως μου λεει και η Γειωργανη κοπελλα που με βοηθα στο σπιτι καποιες φορες, στην εκκλησια πανε με πολυ σεβασμο και δυσανασχετουν με την κατασταση εδω στην Ελλαδα οσον αφορα εμφανιση, συμπεριφορα στον ιερο ναο κ.τ.λ.
Μαλλον σε ευσεβη επεσε ο τυπος...
Ζώδια :
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|