Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
seismos 8,8 rixter stin Iapwnia!
+9
VAMPIRE
elenikaram
giotaki83
Ladycat
Thaumataki
ΠΟΠΗ
vassiliki
flora-flora
derbybaby
13 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: seismos 8,8 rixter stin Iapwnia!
Δεν θυμαμαι. Τράκαρε το αμάξι του παπού της ενώ αυτή ήταν συνοδηγός με ένα όχημα που επαίβεναν στρατιωτικοί και ήταν μετωπική η σύγκρουση. Το αμάξι του παπού ήταν παλιό και άνοιγε το καπό από πίσω κι έτσι με τη σύγκρουση η εσωτερική μύτη του καπό μπήκε στη καρδούλα της και έτσι ξαφνικά τελείωσαν όλα...
giotaki83- Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011
Τόπος : SALONIKA FTWXOMANA
to 8umamai re gmt...pws xa8ike etsi mwre..k posa alla paidia xanontai etsi, sxedon ka8imerina.ta sullipitiria m estw k polu ka8userimena..
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
Να'σαι καλά...πέρασαν τα χρόνια και εμεινε μια κακή ανάμνηση και ένας κόμπος στο λαιμό κάθε φορά που τη σκεφτόμαστε
επίσης να σου πω ότι εαν έχεις επισκεφτεί τα νεκροταφείο του ΑγιουΝικολάου ( έυχομαι όχι φυσικά!!!) και έχεις προσέξει ένα μνήμα στο οπόιο υπάρχει ένα άγαλμα γυάλινο ενός δρομέα...αυτη είναι η ξαδερφούλα μου
ΑΝ ποτε΄βρεθείς (που πάλι το απεύχομαι) σε παρακαλώ αναψε της ένα κεράκι κι απο μένα...
επίσης να σου πω ότι εαν έχεις επισκεφτεί τα νεκροταφείο του ΑγιουΝικολάου ( έυχομαι όχι φυσικά!!!) και έχεις προσέξει ένα μνήμα στο οπόιο υπάρχει ένα άγαλμα γυάλινο ενός δρομέα...αυτη είναι η ξαδερφούλα μου
ΑΝ ποτε΄βρεθείς (που πάλι το απεύχομαι) σε παρακαλώ αναψε της ένα κεράκι κι απο μένα...
8a to kanw na eisai sigouri!
Ζώδια :
Αχ ευχριστώ πάρα πολύ!!!! να'σαι καλά κι εσύ κι η οικογένεια σου!!!!
Καραβια βγηκαν στη στερια που λεει και το τραγουδι, καμια φορα τα τραγουδια βγαινουν αληθινα! Φροσσακι, οχι στο μπαλκονι με τον σεισμο κοπελα μου, απαπαπα! Στον σεισμο του 99 αν θυμαμαι καλα, μεναμε σε ενα σπιτι στον 1ο οροφο και απο κατω ηταν λεωφορος και κρατιοταν η μανα μου απ τα καγκελα του μπαλκονιου και ο κοσμος απο κατω της φωναζε ''μπες μεσα!!!!''
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
oi nekroi eftasan tous 1000, oi traumaties 1.000 kai akoma 700 agnooumenoi.. simeiw8ik ekrixi se purhniko ergostasio k i diarroi radienergeias stin atmosfaira einai arketa parapanw apo to kanoniko... elpizw na min exoume deutero tsernompil k xoirosima..
Ζώδια :
οχι εγινε η εκρηξη εξαιτιας του οτι δεν ειχε ρευμα κ δεν λειτουργησαν σωστα τα συστηματα ψυξης του πυρηνα γμτ παμε για μεγαλη καταστροφη
μιλαμε εχω ανατριχιασει η μεγαλυτερη καταστροφη του κοσμου ειναι αυτηη τωρα κ η οικολογικη καταστροφη θα ειναι τεραστια με τους πυρινικους αντιδραστηρες
Κοριτσια ξερετε εαν μπορουμε να φιλοξενησουμε καποιο παιδακι μεχρι μεχρι να ηρεμησουν τα πραματα; Ο αντρας μου επιμενει πως μπορουμε και ειπε να παρω τηλ στη πρεσβεια. Αλλα μη παρω και φανω ακυρη, εχετε ακουσει κατι τετοιο;
Thaumataki- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : New Delhi
δε το εχω ακουσει!γινεται κατι τετοιο ??
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
νομιζω ανεκαθεν γινοταν αυτο και βεβαια γινετε να φιλοξενησεις καποιο παιδακι
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
νομιζω γινεται παρε τηλεφωνο να ρωτησεις
trianmeli- Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Μοσχατο
εγω ρε παιδια εχω ολη τη διαθεση να το κανω αλλα εμενα ποιος θα με προσεξει?
Ζώδια :
εσυ κοπελια μετα που θα αποκτησεις κ 4ο παιδακι μεσα στο σπιτι σε βλεπω url=http://www.glitter-graphics.com][/url] ετσι
αυτα δε τα λενε αποτομα!
Ζώδια :
Πηρα και μιλησα αγγλικα βεβαιως-βεβαιως..... Μου κρατησαν τηλεφωνο και στοιχεια και για ο,τι βοηθεια χρειαστουν θα μας ειδοποιησουν.....
Ζώδια :
μηπως να καναμε κατι σωστοτερο ολες και να μας οργανωνες λιγο θαυμα μου παρε ενα τηλ.πρεσβια και ρωτα για εδω το μιλαω το αγγλικο αλλα τρακαρομαι ρε συ!!!μην μου βγει και κανα ποντιακο γτ τοτε που δουλευα στην helexpo τους μιλουσα τους γαλλους που δεν γουσταραν τα αγγλικα στα ποντιακα ...και τους καταφερνα και εγραφαν τις φορμες των εμπορικων επισκεπτων μουαχαχαχαχαχαχ
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
Κουφετακι πηρα τηλ, αλλα οπως ειπα μου κρατησαν στοιχεια και τηλεφωνο και για ο,τι χρειαστουν θα μας παρουν τηλ ειπανε. Τους ειπα και για παιδακι και ειπαν ''θα τα δουμε αυτα στη πορεια....'' Αλλα πολυ ευγενεια!!! 15000 φορες ειπανε ''ευχαριστω''
Ζώδια :
βρηκα το τηλ.αθηνα της πρεσβιας ιαπωνιας εδω 2106709900.μιλησα ελληνικα τους ειπα οτι υπαρχουν μανουλες που θα θελαμε να βοηθησουμε με καποια φιλοξενια παιδιων εδω θεσσαλονικη εδωσα τηλ.ονομα,και μου ειπε εαν θα εχουνε καποιο τετοιο νεο θα με παρουν τηλ.οτι μπορουμε να κανουμε κοριτσια.με οτι δυνατοτητες υπαρχουν στον καθενα.μπραβο θαυμα μου που το σκεφτηκες μπραβο
Ζώδια :
δεν ξερω παντος εγω τα αφησα.αν γινει ποτε αυτη η κινηση ευχομαι να με παρουν τηλ. και να ρθουν να δουν το περιβαλον μας για να φιλοξενησουμε καποιο παιδακι,δεν μπορω να μενω αμετοχη πια σε ολα αυτα που γινονται γυρω μου.με τα μεγαλα μου επαθα ενα μικρο σοκ,και στο τελος αν και δεν τελιωσε ακομη το θεμα κατι καταλαβαν.ερχετε πρωτα η μικρη της λεω τα νεα για το τι εκανα και κατεβαζει τα μουτρα και μετα απο λιγο μου λεει γτ το κανες αυτο ρε μαμα?εγω μενω λιγο μλκς γτ μονο αυτη την αντιδραση δεν περιμενα γτ αγαπη μου την ρωταω,γτ τα βγαζουμε δυσκολα και ενα ακομη παιδι θα μας δυσκολευσει κι αλλο,τρελαθηκα κοριτσια η κριση εχει αγγιξει τις τρυφερες ψυχες των παιδιων μας και εχουν χασει τον δρομο προς την σκεψη των ανθρωπινων συναισθηματων και της ενοποιησης,ερχετε και ο μεγαλος του τα προλαβαινει η μικρη τους εριξα λιγο το δεν ειναι σωστη αυτη η σκεψη φαγανε και μετα μιλησαμε,ηρθε μετα και ο μπαμπας τους και τους μιλησαμε και οι δυο και μετα ειδαμε και μια ειδηση για ενα 4μηνων παιδακι που διασωθηκε μετα απο 3 μερες και νομιζω οτι κατι καναμε.
Ζώδια :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|