Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
ΣΕ ΠΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ
+7
joan80
vassiliki
maria-elpida
kisha
Ladycat
mouta
ΠΟΠΗ
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΣΕ ΠΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ
ΣΕ ΠΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απ: ΣΕ ΠΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ
ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΛΕΜΕ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΥΟΜΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ
mouta- Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011
εγω σε ιδιωτικο γεννησα αλλα ηταν οικονομικο αρκετα,αλλιως ημουν ετοιμη για δημοσιο...μια χαρα σ επροσεχουν και στο δημοσιο μην το σκεφτεσαι αυτο!
kisha- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
εγω θα γεννησω σε ιδιωτικο εδω στην καλαματα αλλα δεν ειναι τεραστιο το κοστος σε σχεση με τα μεγαλα της Αθηνας!
θα γεννησω εκει επειδη ειναι ο γιατρος μου αλλα δεν τα φοβαμαι και τα δημοσια.. εξαλλου και στα ιδιωτικα οτι και να παθεις εσυ ή το μωρο στο δημοσιο τα στελνουν...
θα γεννησω εκει επειδη ειναι ο γιατρος μου αλλα δεν τα φοβαμαι και τα δημοσια.. εξαλλου και στα ιδιωτικα οτι και να παθεις εσυ ή το μωρο στο δημοσιο τα στελνουν...
maria-elpida- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : καλαματα
και εγώ σε δημόσιο γέννησα στην κύπρο.μια χαρα ήταν και το προσωπικό αψογο!
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
εγω γεννησα παπαγεωργιου ειμουν εκει βασιλισσα στα οπα οπα με ειχαν απο εξυπηρετηση σουπερ
Ζώδια :
εγω αγιο λουκα!
Ζώδια :
Εγώ γέννησα στο Αρεταίειο. Δημόσιο και πανεπιστημιακό και είχα και τη σιγουριά ότι αν συμβεί κάτι μπορούν να το αντιμετωπίσουν άμεσα.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
Γέννησα στο Ιασώ! Πληρώναμε ακόμα και τα ντεπόν για χρυσό και η εξυπηρετηση ηταν άθλια...!
littlefish- Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Ζώδια :
Γέννησα στο Ιπποκράτειο! Το ένιωσα ότι ήμουν σε δημόσιο νοσοκομείο από ένα κακό και ένα καλό!
Το καλό: Πλήρωσα μονο 324 ευρώ επειδή πήγα σε δίκλινο δωμάτιο!
Το κακό: Η γνωστή αδιαφορία πανταχόθεν!
Το καλό: Πλήρωσα μονο 324 ευρώ επειδή πήγα σε δίκλινο δωμάτιο!
Το κακό: Η γνωστή αδιαφορία πανταχόθεν!
giotaki83- Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011
Τόπος : SALONIKA FTWXOMANA
ααα γιωτακι θεσσαλονικια βλεπω? γιατι ετσι βρε γιωτα σε ποια μαιευτικη εισουν ? εμενα μια φιλη π γεννησε ιπποκρατειο ολα αψωγα μου ειπε
Ζώδια :
Εγω γεννησα στο Τζανειο στον Πειραια μαζι με το Φροσουλινι. Το προσωπικο αψογο, οι μαιες τελειες, ο γιατρος μου...κουκουρουκου τελικα!
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
για τον γιατρο σου μονο αυτο εχω να πωelenikaram έγραψε:Εγω γεννησα στο Τζανειο στον Πειραια μαζι με το Φροσουλινι. Το προσωπικο αψογο, οι μαιες τελειες, ο γιατρος μου...κουκουρουκου τελικα!
εεεεεε οχι μονο αυτο! 4 ειπες! εγω ΜΟΝΟ αυτο εχω να πω! δεν εχει κανενα κρεμασμενο!!!!
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
ΠΟΠΗ έγραψε:ααα γιωτακι θεσσαλονικια βλεπω? γιατι ετσι βρε γιωτα σε ποια μαιευτικη εισουν ? εμενα μια φιλη π γεννησε ιπποκρατειο ολα αψωγα μου ειπε
Αν σου πω δεν θυμάμαι...ή β ή γ αλλα νομίζω β.
Ο γιατρός μου έλειπε σε συνέδριο και με ξεγέννησε ό εφημερεύον... ο οποίος ήταν αγενής, αδιάφορος, ατσούμπαλος στις κινήσεις του . ¨Οι μαίες μου φώναζαν όταν τολμούσα τη τελευταία ώρα να βγάλω και καμία κραυγή αγωνίας λες και δεν έχουν γεννήσει εκείνες. Βλέπεις δεν έκανα επισκληρίδιο...
Ασε που όταν στο τέλος πριν το τελευταίο στάδιο των εξωθήσεων με μετέφεραν στη αίθουσα τοκετών, μου ζήτησαν να κατέβω από το κρεβάτι και επειδή ήταν η ώρα της σύσπασης τους ζήτησα να περιμένουν λίγα δευτερόλεπτα και αυτοί τίποτα με τραβολογούσαν. Και πήγα περπατώντας με τα πόδια λυγισμένα και το μωρό ανάμεσα στα ποδια στη κυριολεξία 5, 6 αίθουσες πιο πέρα. Καροτσάκι παιδιάαααα!!!!!
Οι μαίες στο θηλασμό ΤΙΠΟΤΑ απολύτως.
Ήθελα να θηλάσω το παιδί το βράδυ της μέρας που γέννησα και επειδή εγώ δεν μπορούσα να πάω γιατί με το που σηκωνόμουν ζαλιζόμουν, ζήτησα να μείνει οσύζυγος να το φέρει αλλα όχι, στον φτ ο σύζυγος δεν μενει το βράδυ. Και όταν ζήτησα οι μαίες να τοφέρουν μου είπαν ότι αν δεν μπορώ εγώ να πάω θα του δώσουν ξένο....
Αυτά!!!
Εγω κορίτσια τη κόρη μου την έκανα στο Αττικό, Χαιδάρι μεριά και τον γιό μου στο Ελενας στη καλή τη πτέρυγα στα λούξ. Πιο σούπερ δε γίνετε αλλά μόνο με το γιατρό δεν είχα τη καλύτερη επικοινωνια. Οταν με το καλό το επόμενο Ελενας δαγκωτό αλλά πρέπει να βρώ αλλον γιατρό. Κοιτάξτε κορίτσια να βοηθήσετε στην αναζήτηση.
fouli- Ημερομηνία εγγραφής : 06/03/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα, Κολωνός
πλακα κανεις γιωτακι?εμεινα μαλακας!!!εκανα μαθηματα ανωδυνου τοκετου στο ιπποκρατειο και ημουν κατενθουσιασμενη!!!και ολες οι μαιε ςυπερ του φυσιολογικου και φυσικου τοκετου και του αποκλειδστικου θηλασμου!και φατσικα τις ξερω...εχω και το e-mail της μια ςπου θα καναμε αξιολογηση πως μας φανηκαν τα μαθηματα θες ν αστο δωσω να κανεις τα παραπονα σου???ντινα γραμματικου λεγεται...μαυρο καρ εμαλλι με μπλε ματια...
Ζώδια :
Πάντως ακόμα και μετα από αυτά, όταν με το καλό ξαναμείνω έγκυος πάλι εκεί ΄θα προσπαθήσω να γεννήσω γιατί αισθανόμουν σιγουριά για το μωρόμου και για μένα
Όσο ήμουν εκεί άκουσα διάφορες ιστορίες για τα ιδιωτικά και ούτε να τα πλησιάσω δεν θέλω! (της θεσσαλονίκης εννοώ για να μη παρεξηγηθώ!)
Όσο ήμουν εκεί άκουσα διάφορες ιστορίες για τα ιδιωτικά και ούτε να τα πλησιάσω δεν θέλω! (της θεσσαλονίκης εννοώ για να μη παρεξηγηθώ!)
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης