Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
αποθηλασμος
+7
derbybaby
electra
VAMPIRE
koufetaki
vassiliki
ΠΟΠΗ
leta800
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 5
Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
αποθηλασμος
δυστυχως μετα απο 8 μηνες θηλασμου εφτασε η ωρα να αποθηλασω........μου ειναι πολυ δυσκολο και δεν ξερω τον τροπο....ο γιατρος μου λεει να παρω χαπια αλλα να σας πω την αληθεια φοβαμαι....μηπως ξερει καμια κανενα αλλο τροπο που να μην χρειαζεται χαπια αλλα να ειναι φυσικο??????
leta800- Ημερομηνία εγγραφής : 06/03/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απ: αποθηλασμος
αστο να φυγει απο μονο του εγω θυλασα 40 μερες αναγκαστηκα οχι οτι ειχα γαλα σταγονες να φανταστεις και επειδη δεν ηθελα χαπια . ρωτησα εδω την συμβουλο μας την δημητρα και μου ειπε να το αφησω να φυγει μονο του και αυτο κανω
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
ΠΟΠΗ έγραψε: αστο να φυγει απο μονο του εγω θυλασα 40 μερες αναγκαστηκα οχι οτι ειχα γαλα σταγονες να φανταστεις και επειδη δεν ηθελα χαπια . ρωτησα εδω την συμβουλο μας την δημητρα και μου ειπε να το αφησω να φυγει μονο του και αυτο κανω
κατσε γιατι με μπερδεψες.....τι εννοες να φυγει απο μονο του????δεν θηλαζεις καθολου?????το εκοψες δηλαδη αποτομα????φοβαμαι μην παθω μαστιτιδα.....
Ζώδια :
εγω ν καταλαβεις δεν εχα καθολου 25 μλ μ το ζορι εβγαζα μ το θυλαστρο την ημερα , εγω τ αφησα και περιμενω σε 2 μηνες τ πολυ ακομα ν μ φυγει απο μονο του μ το φυσικο τροπο . αλλιως αν δεις αλλος τροπος ειναι με ενα επιδεσμο η κατι δεσε σφυχτα το στηθος σου και ετσι σταματαει . ψαξε στο google
Ζώδια :
ποσες φορες την ημερα θηλάζεις τώρα?
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
εμενα ρωτας ? μαλλον την νικολετα
Ζώδια :
μητσομ τσακησου
Ζώδια :
vassiliki έγραψε:ποσες φορες την ημερα θηλάζεις τώρα?
2 φορες την ημερα πρωι και βραδυ
Ζώδια :
κοιτα αφού θηλάζεις πρωί και βραδυ μπορείς να δίνεις πρώτα λίγο ξενο γαλα πχ την πρώτη μερα 50 μλ την δευτερη 80 την τρίτη 100 κλπ και μετά να δώσεις το στήθος σου ,οπότε κάθε μέρα θα τρώει όλο και λιγότερο απο εσένα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να σταματησεις να παράγεις αλλο γαλα και να πίνει μονο ξενο.υπολόγισε οτι αυτό θα πάρει 1εβδ-10 μερες.έτσι δεν θα πάθεις μαστίτιδα.
βεβαια υπάρχει και άλλος τρόπος πιο άμεσος αλλα και πιο επώδυνος. σταματάς τον θηλασμό μαχαίρι.δένεις το στήθος σφιχτά με επίδεσμο και βάζεις κομπρέσες για τον πόνο.(δεν τον συστήνω)
βεβαια υπάρχει και άλλος τρόπος πιο άμεσος αλλα και πιο επώδυνος. σταματάς τον θηλασμό μαχαίρι.δένεις το στήθος σφιχτά με επίδεσμο και βάζεις κομπρέσες για τον πόνο.(δεν τον συστήνω)
vassiliki- Admin
Ζώδια :
vassiliki έγραψε:κοιτα αφού θηλάζεις πρωί και βραδυ μπορείς να δίνεις πρώτα λίγο ξενο γαλα πχ την πρώτη μερα 50 μλ την δευτερη 80 την τρίτη 100 κλπ και μετά να δώσεις το στήθος σου ,οπότε κάθε μέρα θα τρώει όλο και λιγότερο απο εσένα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να σταματησεις να παράγεις αλλο γαλα και να πίνει μονο ξενο.υπολόγισε οτι αυτό θα πάρει 1εβδ-10 μερες.έτσι δεν θα πάθεις μαστίτιδα.
ο δευτερος μου φαινεται επωδυνος......αν σταματουσα και θηλαζα μονο μια φορα την ημερα για 4-5 μερες και μετα το εκοβα τελειως????δεν γινεται ετσι????
Ζώδια :
δεν ξερω να σου απαντήσω με σιγουριά ...καλύτερα να περιμένεις την απάντηση της τρίτεκνης φιλης μας της Δημητρας ή οποιας αλλης γνωρίζει.
εγω ειμαι ακόμα ''μικρη μανούλα'' αφού η κόρη μου είναι μονο 3,5 μηνών και δεν ξέρω πολλά πράγματα... :D
εγω ειμαι ακόμα ''μικρη μανούλα'' αφού η κόρη μου είναι μονο 3,5 μηνών και δεν ξέρω πολλά πράγματα... :D
vassiliki- Admin
Ζώδια :
για να ''γυρισει''το γαλα πισω πρεπει να κοψεις σταδιακα τους θηλασμους τοσο οσο να μην νιωθεις βαρυ το στηθος σουσημερα ας πουμε το βραδυνο αυριο παλι ισως οχι γτ θα σου ειναι βαρυ μεθαυριο να βγαλεις λιγο με το χερι σου.ετσι μειωνοντας την ζητηση μειωνεις την παραγωγη.δεν πρεπει να το πειραζεις μετα απο μια βδομαδα και ταυτοχρονα οχι ζεστα μπανια,ζεστο νερο καθολου πανω στο στηθος.τα χαπια ειναι βαρια μπορει να σε πειραξουν στο στομαχι και μπορει να μην καταφερεις και απογαλακτισμο.θα το νιωθεις βαρυ τις πρωτες μερες αλλα δεν πρεπει να ειναι ζεστο πολυ και κοκκινο γτ αυτο ειναι αρχη μαστιτιδας.υπομονη.
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
βρηκα και μια ιστορια μιας μανουλας που αποθηλασε διαβασε την και αυτην αν θες
Μετά από
8μιση μήνες θηλασμού, εδώ και δυο
εβδομάδες περίπου ξεκινήσαμε τον σταδιακό αποθηλασμό.Παραθέτω εδώ την
εμπειρία μου και τις συμβουλές μου, γιατί πιστεύω ότι ο αποθηλασμός
είναι σημαντικό να γίνεται σταδιακά και με φυσικό τρόπο, τόσο για την
ψυχολογία του μωρού και της μαμάς, όσο και για το "ρεγουλάρισμα" του
στήθους.
Ξεκινησαμε με το βραδινό γεύμα, δίνοντας 100 γρ.
μπιμπερό και στη συνέχεια έβαζα το μωρό στο στήθος. Αυτό το κάναμε για
λίγες μέρες και ήταν πολύ καλό σαν λύση, γιατί έτσι συνήθιζε σταδιακά
και το στομαχάκι του μωρού στο ξένο γάλα, κι εμένα με βοήθησε γιατί όταν
κράτησα τις πρώτες φορές το μπιμπερό, ένοιωθα ότι αρνούμαι το μωρό.
Έτσι ξέροντας ότι θα τον βάλω μετά και στο στήθος, η ψυχολογία μου ήταν
διαφορετική.
Για λίγες μέρες τον θήλαζα και λίγο, το απόγευμα
που ξυπνούσε, όταν γύριζα από την δουλεια. Μου άρεσε αυτός ο θηλασμός,
γιατί ένοιωθα να καλύπτω και το κενό από την απουσία μου.
Τον πρωινό
θηλασμό τον διατήρησα μέχρι προχθές. Εδώ και 3 μέρες, του δίνω και το
πρωί μπιμπερό, γιατί είχε μειωθεί σημαντικά η παραγωγή μου,έχοντας
αφήσει ένα μόνο γεύμα. Έτσι ο μικρός ενώ θήλαζε,τραβούσε τη θηλή, χάζευε
αριστερά - δεξιά και συνολικά έτρωγε για κανένα 45λεπτο και αγχωνόμουν
μην δεν προλάβω να ετοιμαστώ για τη δουλειά.
Πολλές φορές ακούω
για δυσκοιλιότητες που εμφανίζονται με τον αποθηλασμό. Πιστεύω ότι η
απότομη διακοπή του θηλασμού, είναι κατά ένα μεγάλο μέρος υπεύθυνη.
Εμείς ευτυχώς, δεν αντιμετωπίσαμε τέτοιο πρόβλημα.
Όσο για το στήθος,
παρόλο που πίνω πάρα πολλά νερά ημερησίως, δεν εχει πρηστεί καθόλου,
και δεν χρειάστηκε να το πιέσω καθόλου για αποσυμφόρηση.
Τον πρωινό θηλασμό σκόπευα να τον κρατήσω για λίγο περισσότερο, αλλά η ρύθμιση της παραγωγής θέλει και συχνότητα.
Μην
αποθηλάσετε αν δεν είστε σίγουρες γι'αυτό. Διατηρήστε τον θηλασμό μέχρι
να νοιώσετε ότι είστε πραγματικά έτοιμες να διακόψετε. Εάν περνάει ο
καιρός και συνεχίζετε να θηλάζετε, κάν'τε το, αγνοώντας τα αρνητικά
σχόλια περί παρατεταμένου θηλασμού. Εμένα, για τους τελευταίους μήνες,
με ρωτούσαν αν με δαγκώνει το μωρό κατά τη διάρκεια που θηλάζει.
Δεν
είναι απαγορευτικό να βάλετε το μωρό στο στήθος αν θελήσετε, παρότι
έχει διακόψει τον θηλασμό.Προχθές μετά το μπιμπερό, ο μικρός ήταν
ανήσυχος και με πλησίαζε ανοίγοντας το στόμα και έτσι, τον έβαλα για
λίγο.
Νοιώθω ικανοποιημένη που ακολούθησα αυτή τη μέθοδο και σίγουρα ήταν καλύτερο και για τον μικρούλη!
Μετά από
8μιση μήνες θηλασμού, εδώ και δυο
εβδομάδες περίπου ξεκινήσαμε τον σταδιακό αποθηλασμό.Παραθέτω εδώ την
εμπειρία μου και τις συμβουλές μου, γιατί πιστεύω ότι ο αποθηλασμός
είναι σημαντικό να γίνεται σταδιακά και με φυσικό τρόπο, τόσο για την
ψυχολογία του μωρού και της μαμάς, όσο και για το "ρεγουλάρισμα" του
στήθους.
Ξεκινησαμε με το βραδινό γεύμα, δίνοντας 100 γρ.
μπιμπερό και στη συνέχεια έβαζα το μωρό στο στήθος. Αυτό το κάναμε για
λίγες μέρες και ήταν πολύ καλό σαν λύση, γιατί έτσι συνήθιζε σταδιακά
και το στομαχάκι του μωρού στο ξένο γάλα, κι εμένα με βοήθησε γιατί όταν
κράτησα τις πρώτες φορές το μπιμπερό, ένοιωθα ότι αρνούμαι το μωρό.
Έτσι ξέροντας ότι θα τον βάλω μετά και στο στήθος, η ψυχολογία μου ήταν
διαφορετική.
Για λίγες μέρες τον θήλαζα και λίγο, το απόγευμα
που ξυπνούσε, όταν γύριζα από την δουλεια. Μου άρεσε αυτός ο θηλασμός,
γιατί ένοιωθα να καλύπτω και το κενό από την απουσία μου.
Τον πρωινό
θηλασμό τον διατήρησα μέχρι προχθές. Εδώ και 3 μέρες, του δίνω και το
πρωί μπιμπερό, γιατί είχε μειωθεί σημαντικά η παραγωγή μου,έχοντας
αφήσει ένα μόνο γεύμα. Έτσι ο μικρός ενώ θήλαζε,τραβούσε τη θηλή, χάζευε
αριστερά - δεξιά και συνολικά έτρωγε για κανένα 45λεπτο και αγχωνόμουν
μην δεν προλάβω να ετοιμαστώ για τη δουλειά.
Πολλές φορές ακούω
για δυσκοιλιότητες που εμφανίζονται με τον αποθηλασμό. Πιστεύω ότι η
απότομη διακοπή του θηλασμού, είναι κατά ένα μεγάλο μέρος υπεύθυνη.
Εμείς ευτυχώς, δεν αντιμετωπίσαμε τέτοιο πρόβλημα.
Όσο για το στήθος,
παρόλο που πίνω πάρα πολλά νερά ημερησίως, δεν εχει πρηστεί καθόλου,
και δεν χρειάστηκε να το πιέσω καθόλου για αποσυμφόρηση.
Τον πρωινό θηλασμό σκόπευα να τον κρατήσω για λίγο περισσότερο, αλλά η ρύθμιση της παραγωγής θέλει και συχνότητα.
Μην
αποθηλάσετε αν δεν είστε σίγουρες γι'αυτό. Διατηρήστε τον θηλασμό μέχρι
να νοιώσετε ότι είστε πραγματικά έτοιμες να διακόψετε. Εάν περνάει ο
καιρός και συνεχίζετε να θηλάζετε, κάν'τε το, αγνοώντας τα αρνητικά
σχόλια περί παρατεταμένου θηλασμού. Εμένα, για τους τελευταίους μήνες,
με ρωτούσαν αν με δαγκώνει το μωρό κατά τη διάρκεια που θηλάζει.
Δεν
είναι απαγορευτικό να βάλετε το μωρό στο στήθος αν θελήσετε, παρότι
έχει διακόψει τον θηλασμό.Προχθές μετά το μπιμπερό, ο μικρός ήταν
ανήσυχος και με πλησίαζε ανοίγοντας το στόμα και έτσι, τον έβαλα για
λίγο.
Νοιώθω ικανοποιημένη που ακολούθησα αυτή τη μέθοδο και σίγουρα ήταν καλύτερο και για τον μικρούλη!
Ζώδια :
χαπια μη παρεις.το χαπι αποθηλασμου εχει τρομερες παρενεργιες αλλες βγαινουν τωρα αλλες αργοτερα.ειναι χαπι για αλτσχαιμερ.
λοιπον θα θηλαζεις πιο αραια.μια φορα θηλασμος μια φορα ξενο.το στηθος σου θα εναι βαρυ αλλα θα συνηθισει στα νεα δεδομενα κ η παραγωγη σου θα ελαττωθει.οπως ειπε το κουφετο οχι ζεστα επανω στο στηθος.μετα απο καθε θηλασμο θα βαζεις κομπρεσες με παγο εμανω στο στηθος για κανενα μισαωρο η αν αντεχεις κ μια ωρα για να μη παθεις μαστιτιδα.
αν το μωρο σου δε πινει το ξενο τοτε κανε αναμιξη μισο δικο σου μισο ξενο και σιγα σιγα ελαττωνεις το δικο σου και το συνηθιζει.
αφου λοιπον θα δινεις τα γευματα μια με θηλασμο και μια με σκονη αρα μειωνεις τους θηλασμους σου στο μισο.αρα και το γαλα σου θα μειωθει στο μισο.αυτο θα γινει σε 3 μερες περιπου.μετα θα κανεις ενα θηλασμο το πρωι ενα ενδιαμεσα και ενα το βραδυ για αλλες 3 μερες.και μετα ενα θηλασμο το πρωι και εναν το βραδυ.
μη ξεχνας ποτε τις κομπρεσες με παγο για να μη παθεις μαστητιδα. και να μη βγαζεις μονη σου το γαλα αν δεν ειναι να το πιει το μωρο μονο κ μονο για να ξελαφρωσεις γιατι ετσι δε θα εχεις συντομα αποτελεσματα
συνεχιζεις για 3-4 μερες με 2 θηλασμους εναν πρωι ενα βραδυ και μετα το κοβεις τελειως.φορας παρα πολυ σφιχτο σουτιεν η δενεις το στηθος σου σφιχτα με πανια(αυτο εναι πιο καλο) και βαζεις συχνα κομπρεσες παγου.μια φορα τη μερα αν θες να ανακουφιστεις βγαζεις το γαλα αλλα οχι παραπανω.(αυτο θα το κανεις μονο για 2-3 μερες ομως.μετα μη το ξαναβγαλεις)
εγω βρισκομαι στη φαση των 2 θηλασμων την ημερα.δε θελω να παρω χαπια γιατι τα πηρα στον αλεξ και ηταν σκατα
λοιπον θα θηλαζεις πιο αραια.μια φορα θηλασμος μια φορα ξενο.το στηθος σου θα εναι βαρυ αλλα θα συνηθισει στα νεα δεδομενα κ η παραγωγη σου θα ελαττωθει.οπως ειπε το κουφετο οχι ζεστα επανω στο στηθος.μετα απο καθε θηλασμο θα βαζεις κομπρεσες με παγο εμανω στο στηθος για κανενα μισαωρο η αν αντεχεις κ μια ωρα για να μη παθεις μαστιτιδα.
αν το μωρο σου δε πινει το ξενο τοτε κανε αναμιξη μισο δικο σου μισο ξενο και σιγα σιγα ελαττωνεις το δικο σου και το συνηθιζει.
αφου λοιπον θα δινεις τα γευματα μια με θηλασμο και μια με σκονη αρα μειωνεις τους θηλασμους σου στο μισο.αρα και το γαλα σου θα μειωθει στο μισο.αυτο θα γινει σε 3 μερες περιπου.μετα θα κανεις ενα θηλασμο το πρωι ενα ενδιαμεσα και ενα το βραδυ για αλλες 3 μερες.και μετα ενα θηλασμο το πρωι και εναν το βραδυ.
μη ξεχνας ποτε τις κομπρεσες με παγο για να μη παθεις μαστητιδα. και να μη βγαζεις μονη σου το γαλα αν δεν ειναι να το πιει το μωρο μονο κ μονο για να ξελαφρωσεις γιατι ετσι δε θα εχεις συντομα αποτελεσματα
συνεχιζεις για 3-4 μερες με 2 θηλασμους εναν πρωι ενα βραδυ και μετα το κοβεις τελειως.φορας παρα πολυ σφιχτο σουτιεν η δενεις το στηθος σου σφιχτα με πανια(αυτο εναι πιο καλο) και βαζεις συχνα κομπρεσες παγου.μια φορα τη μερα αν θες να ανακουφιστεις βγαζεις το γαλα αλλα οχι παραπανω.(αυτο θα το κανεις μονο για 2-3 μερες ομως.μετα μη το ξαναβγαλεις)
εγω βρισκομαι στη φαση των 2 θηλασμων την ημερα.δε θελω να παρω χαπια γιατι τα πηρα στον αλεξ και ηταν σκατα
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
δμητρα να ρωτησω λιγο!εγω παγο δεν εβαλα στους αποθηλασμους μου.ειναι απλα ενα μετρο προφυλαξης ετσι?εαν δηλ. βρεις τον ρυθμο σου να διατηρεις το στηθος μηπως δεν χρειαζετε?
Ζώδια :
θα με πειτε χαζη αλλα εγω μπερδευτηκα.....
ειμαι ηδη στη φαση των 2 θηλασμων απο τοτε που ξεκινησε τις τροφες.....ελεγα να κοψω σημερα το βραδυνο και να τον θηλαζω μονο πρωι για καμια 3-4 μερες και μετα να κοψω και αυτο αλλα μαλλον θα το κανω λαθος....για να βγαλω γαλα αμα πρηστει δεν πρεπει να χρησιμοποιησω θηλαστρο?????
ειμαι ηδη στη φαση των 2 θηλασμων απο τοτε που ξεκινησε τις τροφες.....ελεγα να κοψω σημερα το βραδυνο και να τον θηλαζω μονο πρωι για καμια 3-4 μερες και μετα να κοψω και αυτο αλλα μαλλον θα το κανω λαθος....για να βγαλω γαλα αμα πρηστει δεν πρεπει να χρησιμοποιησω θηλαστρο?????
Ζώδια :
αφου εισαι στους 2 θηλασμους τοτε οκ μια χαρα.μπορεις να μενεις στον 1 για 3-4 μερες.
αν θες να βγαζεις με θηλασρο το κανεις αλλα προσεξε οχι για πανω απο 2-3 μερες γιατι δε θα σου μειωθει.
οι κομπρεσες με παγο βοηθανε
αν θες να βγαζεις με θηλασρο το κανεις αλλα προσεξε οχι για πανω απο 2-3 μερες γιατι δε θα σου μειωθει.
οι κομπρεσες με παγο βοηθανε
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
εγω θα λεγα να το βγαζεις καλυτερα με το χερι ισα ισα για αποσυμφοριση.γτ το θηλαστρο ειναι εργαλειο και για επαναγαλακτισμο.μην μπερδευεσε αφου εισαι στους δυο θηλασμους ειναι ευκολο κανε αυτα που λεει η δημητρα και μειωσε τους θηλασμους σου απλα.
Ζώδια :
leta800 έγραψε:δυστυχως μετα απο 8 μηνες θηλασμου εφτασε η ωρα να αποθηλασω........μου ειναι πολυ δυσκολο και δεν ξερω τον τροπο....ο γιατρος μου λεει να παρω χαπια αλλα να σας πω την αληθεια φοβαμαι....μηπως ξερει καμια κανενα αλλο τροπο που να μην χρειαζεται χαπια αλλα να ειναι φυσικο??????
Εγώ με συμβουλή της γυναικολόγου μου έκανα το εξής, για 15 μέρες έδινα μόνο μια φορά τη μέρα, για άλλες 15 έδινα τρεις φορές την εβδομάδα και μετά για άλλες 15 μέρες μόνο μια φορά την εβδομάδα. Τελικά βέβαια πήρα και ένα χάπι γιατί μετά απο όλο αυτό το στήθος έβγαζε σταγόνες και η γιατρός μου μου είπε πως θα ήταν καλό να πάρω. Ο δικός σου γιατρός τι σου λέει?
electra- Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2011
ρε κοριτσια, καταρχην καλημερα! κατα δευτερον να ρωτησω κ εγω.. εχοντας κοψει σημαντικα το φαγητο (κανω 6 γευματα, τα 2 σνακ) εχω αρκετη μειωση στο γαλα. το προβλημα μ ειναι το εξης.εγω που ουτως η αλλως αντλω με το θηλαστρο τι να κανω? να αντλω λιγοτερη ωρα ωστε να μην αδειαζει το στηθος? δεν θα εχω φοβο μαστιτιδας που εχω παθει ηδη 2?? αυτη τη στιγμη αντλω 3 φορες την ημερα κ πλεον βγαζω γυρω στα 600-700 μλ συνολικα. εχω αρχισει κ δινω ενα με 2 γευματα την ημερα σκονη κ τα αλλα μητρικο.να συνεχισω ετσι η με το να αντλω δεν προκειται να σταματησει??
να συμπληρωσωοτι ακομα νιωθω το γεμισμα του στηθους κ βαραινουν αν κανω πανω απο 9 ωρες να αντλησω.
να συμπληρωσωοτι ακομα νιωθω το γεμισμα του στηθους κ βαραινουν αν κανω πανω απο 9 ωρες να αντλησω.
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
εγω και στους 3 αποθηλασμους μου δεν ειχα κανενα προβλημα απλα μειωνα τα γευματα οπως ενιωθα.τωρα για το θηλαστρο δεν ξερω τι να πω.παντος ξερω οτι δεν βγαινει τοσο γαλα οσο εαν θηλαζει το παιδι.ισως και εφοσον derby βαραινει το στηθος σου στις 9 ωρες το κανες για αρχη 10 ωρες και σιγα σιγα το μεγαλωνες 11,12 ....γτ ομως δινεις με το θηλαστρο?και γτ θελεις να το κοψεις αφου ο μικρος ειναι μολις 4μηνων?
Ζώδια :
ειμαι με το θηλαστρο εδω κ 2 μιση μηνες κ δυστυχως κουραστηκα. το ξεκινησα ετσι γιατι ο μικρος μετα απο παρα πολλα σκηνικα αποφασισε να σταματησει να πιανει το στηθος.εκλαιγε με λυγμους κ τραβιοταν..πλεον οι θηλες μου πονανε παρα πολυ κ εχουν αλλοιωθει τελειως..
Ζώδια :
εαν δεν ειναι λογος εργασιας ακου τι μπορεις να κανεις.ο μικρο σου συνηθησε και το καταλαβε απο την πρωτη στιγμη οτι ειναι ευκολο το μπουκαλι.υπαρχει στα φαρμακεια μια συσκευη μπουκαλι ειναι που συνδεετε με ενα σωληνακι,ισως το χεις δει,τον βαζεις στο στηθος και εχεις και το σωληνακι τρεχει το γαλα και το παιδι ξεγελιετε και νομιζει οτι ειναι απο το στηθος,ετσι σιγα σιγα θα σου πιασει παλι το στηθος,ξερεις το δυσκολο στον θηλασμο ειναι ο πρωτος καιρος εσυ τον περασες και εαν θηλαζες κατευθειαν απο το στηθος τωρα θα ησουν πολυ καλα γτ ουτε μπιμπερο ουτε τπτ δεν θα χες.λογικο ειναι να δινεις γαλα και να βραζεις τα μπιμπερο ασε για τις θηλες εχω χρησιμοποιησεις θηλαστρο και ξερω.κανε μια προσπαθεια να πιασει το παιδι το στηθος και ισως να μην χρειαστει να αποθηλασεις
Ζώδια :
την εχω δει τη συσκευη αλλα να σου πω οτι φοβαμαι να το δοκιμασω παλι? περασα τοσα ασχημα τους 2 πρωτους μηνες που πραγματικα φοβαμαι..ειχα πληγιασει κ απο το δαγκωμα κ ποναγα για 47 μερες κ τι θηλες σιλικονης τι μαιες να ερχονται να βοηθησουν τπτ. ευαισθητες θηλες δυνατα σαγονια..δεν νομιζω να το δοκιμασω ..στο επομενο μωρο πιο αμεσα εαν χρειαστει ναι.
Ζώδια :
το θελω σου ειναι το α και το ω.οποτε μεγαλωνε τις ωρες που βγαζεις το γαλα.να ξες δεν φευγει αμεσως.εγω μετα απο ενα χρονο στον 1ο μου πατησα δυνατα μεν αλλα πατησα και βγηκε σταγονα.απλα δεν πρεπει να το πειραζεις και οχι ζεστα αν μπορεις να κανεις και αυτο που λεει η δημητρα με τον παγο.παντος στο επομενο να ξες πριν γεννησεις με την κρεμα την πουρελαν ή καποια αλλη που μπορει να υπαρχει να κανεις μασαζ στις θηλες για να σκληρυνουν για λιγα λεπτα της ημερας και να προσπαθεις να κρατας το μωρο οταν ερθει με το καλο στην σωστη σταση.δεν φταινε τα σαγονια στον τραυματισμο αλλα η μη σωστη τοποθετηση του μωρου στο στηθος.
Ζώδια :
Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 1 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης