Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
Η κακιά Μητριά
+7
annia
vassiliki
ΠΟΠΗ
derbybaby
VAMPIRE
Ladycat
Rea
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Η κακιά Μητριά
Καθρέφτη καθρεφτάκη μου!
Τι γίνεται όταν μητριά και προγονή είναι σχεδόν συνομήλικες;
Όταν η μητριά δεν θέλει τον ρόλο της μητριάς;
Τι γίνεται όταν η προγονή φορτώνει τις προσωπικές της αποτυχίες στη μάνα της, στον πατέρα της και τελικά στη γυναίκα του πατέρα της;
Τι γίνεται όταν τα βάζει με το αγέννητο αδερφάκι της το οποίο κατ’αυτή απειλεί την ανύπαρκτη περιουσία του πατέρα της που της ανήκει;
Γιατί πάντα η μητριά είναι η κακιά του παραμυθιού;;;
Τι γίνεται όταν μητριά και προγονή είναι σχεδόν συνομήλικες;
Όταν η μητριά δεν θέλει τον ρόλο της μητριάς;
Τι γίνεται όταν η προγονή φορτώνει τις προσωπικές της αποτυχίες στη μάνα της, στον πατέρα της και τελικά στη γυναίκα του πατέρα της;
Τι γίνεται όταν τα βάζει με το αγέννητο αδερφάκι της το οποίο κατ’αυτή απειλεί την ανύπαρκτη περιουσία του πατέρα της που της ανήκει;
Γιατί πάντα η μητριά είναι η κακιά του παραμυθιού;;;
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
Απ: Η κακιά Μητριά
Αμα θελει την περιουσια που εχει ο πατερας της ας παει με τα νερα του κ σαν καλη κορη κ εαν ηταν εξυπνη θα ειχε απο διπλα την "μητρια" κ δεν θα τους εκανε την ζωη κολαση γιατι το μονο που θα εισπραξη ειναι η απορριψει μην δινεις σημασια ρεα μου ολα εδω πληρωνονται
Αχ βρε γατί μου, ο πατέρας της τους έχει γράψει τα πάντα. Σπιτια, διαμερίσματα, οικόπεδα. Μέχρι τώρα μένουμε στο ενοίκιο και είπαμε να φτιάξουμε ένα σπίτι. Εκεί έγινε ο χαμός.
Ζώδια :
ρεα μου εχεις δικιο σε αυτα που λες...
φυσικα οταν η ''μητρια'' ειναι ιδιας ηλικιας με την προγονη δεν γινεται να εχουν τη σχεση που θα ειχε ενα μικρο παιδι με την 2η γυναικα του πατερα του.
οποτε ουσιαστικα δεν υπαρχει τετοιος ρολος!
τωρα το οτι φορτωνει αποτυχιες της μανας της στον μπαμπα της μαλλον το κανει απο εκδικηση να το πω??η ισως δε θελει να παραδεχτει οτι η μανα της εκανε λαθη.
το οτι ομως τα φορτωνει στη 2η γυναικα τι να πω?ειναι τελειως κουλο...τι ευθυνη εχει αυτη η γυναικα?
καλα δε σχολιαζω την κακια προς το αγεννητο...ειναι ΝΤΡΟΠΗ κ μονο που θα σκεφτει κατι τετοιο...
δυστηχως εχουμε ολοι προιδεαστει αρνητικα με τη λεξη ''μητρια'' εξαιτιας των παραμυθιων που μας ελεγαν μικρα .εγω οταν ημουν μικρη φοβομουν μηπως πεθανει η μανα μου κ παρει μια κακια γυναικα ο μπαμπας μου που θα μας βασανιζει κ θα θελει να μας σκοτωσει!
η γιαγια μου ολο παραμυθια με μητριες μας ελεγε...
γιαυτο το λογο δεν εχω πει ποτε κανενα τετοιο παραμυθι στα παιδια μου,δε θελω να εχουν τετοιες φοβιες.
εχω κανει παραλαγες στην χιονατη και στα υπολοιπα...ουτε για λυκους που τρωνε ουτε τετοια..
φυσικα οταν η ''μητρια'' ειναι ιδιας ηλικιας με την προγονη δεν γινεται να εχουν τη σχεση που θα ειχε ενα μικρο παιδι με την 2η γυναικα του πατερα του.
οποτε ουσιαστικα δεν υπαρχει τετοιος ρολος!
τωρα το οτι φορτωνει αποτυχιες της μανας της στον μπαμπα της μαλλον το κανει απο εκδικηση να το πω??η ισως δε θελει να παραδεχτει οτι η μανα της εκανε λαθη.
το οτι ομως τα φορτωνει στη 2η γυναικα τι να πω?ειναι τελειως κουλο...τι ευθυνη εχει αυτη η γυναικα?
καλα δε σχολιαζω την κακια προς το αγεννητο...ειναι ΝΤΡΟΠΗ κ μονο που θα σκεφτει κατι τετοιο...
δυστηχως εχουμε ολοι προιδεαστει αρνητικα με τη λεξη ''μητρια'' εξαιτιας των παραμυθιων που μας ελεγαν μικρα .εγω οταν ημουν μικρη φοβομουν μηπως πεθανει η μανα μου κ παρει μια κακια γυναικα ο μπαμπας μου που θα μας βασανιζει κ θα θελει να μας σκοτωσει!
η γιαγια μου ολο παραμυθια με μητριες μας ελεγε...
γιαυτο το λογο δεν εχω πει ποτε κανενα τετοιο παραμυθι στα παιδια μου,δε θελω να εχουν τετοιες φοβιες.
εχω κανει παραλαγες στην χιονατη και στα υπολοιπα...ουτε για λυκους που τρωνε ουτε τετοια..
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Τώρα το ζόρι μου είναι το εξής: Αυτή κατάλαβε ότι έκανε βλακεία όταν είπε τις κακίες για το μωρό. Και του πήρε δώρο. Και ήρθε ο καημένος μες την καλή χαρά. Και δεν θέλω να τον πικράνω. Απλά σκιάζομαι να πλησιάσει αυτή το μωράκι μου...
Ζώδια :
Κοριτσακι μου δεν ξερω τι να σου πω φτιαξτε την ζωη σας κ μην δινεις σημασια στις μικροπρεπειες μιας παραλογικης να την πω φτιαξε ενα σπιτι για το παιδι σου στο ονομα του παιδιου σου κ μην ασχολεισε
Α, ένας λόγος που τα έχει μαζί μου είναι ότι κατ'αυτή κανένας αντρας δεν θα τη πάρει σοβαρά όταν ο πατέρας της έχει παντρευτεί μια πιο νέα γυναίκα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rea στις Τετ Μαρ 02, 2011 1:39 pm, 1 φορά
Ζώδια :
χααχαχαχαχ δε το πιστευω!!!δηλαδη αυτη δε θα βρει αντρα επειδη εσυ παντρευτηκες τον πατερα της κ οχι αν ειναι σουργελο!!!! τι αλλο θα ακουσω θεε μου!!!!
Ζώδια :
δλδ τι σχεση εχει η προσωπικη ζωη του πατερα της με την δικη της ζωη δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω τι σκεπτικο εχουν ορισμενοι ανθρωποι βρε μπας την βαζει η μανα της γιατι σας ζηλευει???
καλα γατα οτι της βαζει λογια η μανα ειναι στανταρ ετσι?
την εστρεψε εναντιων αλλα κ παλι δεν ειναι μικρο παιδι να πεις 15 χρονων!!ποσο ειναι βρε ρεα?35?38?40?
δηλαδη ελεος ολοκληρη γυναικα!κ δηλαδη επειση 40ριζει κ δε βρισκει αντρα φταιει η ρεα και το μωρο?ελεος ολες οι γεροντοκορες ειναι κομπλεξικες πια!
την εστρεψε εναντιων αλλα κ παλι δεν ειναι μικρο παιδι να πεις 15 χρονων!!ποσο ειναι βρε ρεα?35?38?40?
δηλαδη ελεος ολοκληρη γυναικα!κ δηλαδη επειση 40ριζει κ δε βρισκει αντρα φταιει η ρεα και το μωρο?ελεος ολες οι γεροντοκορες ειναι κομπλεξικες πια!
Ζώδια :
Παιδιά δεν την έβαλε η μάνα της: είναι ΣΚΟΤΩΜΕΝΕΣ. Και δεν φταίει η μάνα.
Να σας διηγηθώ σκηνικά να μην σας μείνει άντερο.
Η κόρη του συζύγου έχει πολλά ζωάκια. Και 3 σκύλους. Τους οποίους δε βγάζει ΠΟΤΕ βόλτα. Τα καημένα κάνουν την ανάγκη τους στο μπαλκόνι και ζουν στη φυλακή. Και αυτή πιστεύει ότι τους κάνει και καλό...
Πριν 2 χρόνια φτιάχνανε πέργκολα στο μπαλκόνι. Είχε εργάτες, οπότε η περιοχή έγινε απαγορευτική για χέσιμο.
Λέει λοιπόν στη μάνα της (μένει στο ισόγειο της 2πλοκατοικίας) να κατεβάσει τα σκυλιά στον κήπο να κάνουν την ανάγκη τους. Η γυναίκα της είπε όχι και να τα πάει βόλτα για να κάνουν την ανάγκη τους (έχει και αυτή ζωάκι και το φροντίζει πολυ).
Έγινε ο Γ'παγκόσμιος.
ΤΕΣΠΑ η κόρη μες τα νεύρα βουτάει τον ένα σκύλο να τον πάει να κάνει την ανάγκη του με αποτέλεσμα να γκρεμοτσακιστεί στις σκάλες.
Πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της και ούρλιαζε ότι θα κάνει μήνυση στη μάνα της (επειδή αυτή γκρεμοτσακίστηκε φταίει η μάνα της).
Ο πατέρας της την ηρέμησε, με αποτέλεσμα το ΑΤ Αργυρούπολης να χάσει την κωμωδία της χρονιάς.
Αφήστε γιατί εγώ αυτή τη μάνα τη λυπάμαι.
Να σας διηγηθώ σκηνικά να μην σας μείνει άντερο.
Η κόρη του συζύγου έχει πολλά ζωάκια. Και 3 σκύλους. Τους οποίους δε βγάζει ΠΟΤΕ βόλτα. Τα καημένα κάνουν την ανάγκη τους στο μπαλκόνι και ζουν στη φυλακή. Και αυτή πιστεύει ότι τους κάνει και καλό...
Πριν 2 χρόνια φτιάχνανε πέργκολα στο μπαλκόνι. Είχε εργάτες, οπότε η περιοχή έγινε απαγορευτική για χέσιμο.
Λέει λοιπόν στη μάνα της (μένει στο ισόγειο της 2πλοκατοικίας) να κατεβάσει τα σκυλιά στον κήπο να κάνουν την ανάγκη τους. Η γυναίκα της είπε όχι και να τα πάει βόλτα για να κάνουν την ανάγκη τους (έχει και αυτή ζωάκι και το φροντίζει πολυ).
Έγινε ο Γ'παγκόσμιος.
ΤΕΣΠΑ η κόρη μες τα νεύρα βουτάει τον ένα σκύλο να τον πάει να κάνει την ανάγκη του με αποτέλεσμα να γκρεμοτσακιστεί στις σκάλες.
Πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της και ούρλιαζε ότι θα κάνει μήνυση στη μάνα της (επειδή αυτή γκρεμοτσακίστηκε φταίει η μάνα της).
Ο πατέρας της την ηρέμησε, με αποτέλεσμα το ΑΤ Αργυρούπολης να χάσει την κωμωδία της χρονιάς.
Αφήστε γιατί εγώ αυτή τη μάνα τη λυπάμαι.
Ζώδια :
Dimitra83 έγραψε:καλα γατα οτι της βαζει λογια η μανα ειναι στανταρ ετσι?
Γεννήθηκε το1978 (εγώ το 1971)
Ζώδια :
Τώρα που πήρα φόρα θα πω και άλλα.
Ό άντρας μου συνεργάζεται επαγγελματικά με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Μην φανταστείτε τίποτα, αυτοι οι άνθρωποι ζουν σε διαφορετικούς κόσμους και κινούνται σε άλλους κύκλους. Αν ποτέ σταματήσουν να συνεργάζονται δεν θα θυμούνται ούτε το όνομά του.
Λοιπόν η κόρη του έκανε καυγά ότι είναι άχρηστος ως πατέρας επειδή δεν της έχει γνωρίσει καποιον από αυτούς (για παντρειά).
Ό άντρας μου συνεργάζεται επαγγελματικά με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Μην φανταστείτε τίποτα, αυτοι οι άνθρωποι ζουν σε διαφορετικούς κόσμους και κινούνται σε άλλους κύκλους. Αν ποτέ σταματήσουν να συνεργάζονται δεν θα θυμούνται ούτε το όνομά του.
Λοιπόν η κόρη του έκανε καυγά ότι είναι άχρηστος ως πατέρας επειδή δεν της έχει γνωρίσει καποιον από αυτούς (για παντρειά).
Ζώδια :
χαχααχαα ε ας παει να γνωρισει αυτη!οτι χεστικε ο βαρδινογιαννης ας πουμε για τα μουυτρα της το εχει σκεφτει?χαχαχα
Ζώδια :
Dimitra83 έγραψε:χαχααχαα ε ας παει να γνωρισει αυτη!οτι χεστικε ο βαρδινογιαννης ας πουμε για τα μουυτρα της το εχει σκεφτει?χαχαχα
Βρε συ τη ζημιά την έχουν κάνει κάτι βραζιλιάνικα σείριαλ που δείχνουν τον πάμπλουτο γκόμενο να ερωτεύεται την πτωχή νεαρά.
Ζώδια :
εχεις μπλεξει με υστερω του γενους αγαμ.. ους αγαμ..ους!!! μια λυση υπαρχει..να βρειθει ο ηρωας που θα κανει το ψυχικο...αλλα αντε να τον βρει.ολοι θα βρωμανε κ ολοι θα ξινιζουν!!!
αδιαφορηστε οσο γινεται!
αδιαφορηστε οσο γινεται!
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
λοιπον της βρηκα γαμπρο ποιον τωρα θα σου πω τον μητσοτακη
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ ο μητσοτακης!!!φοβερο τεκνο!!!!
Ζώδια :
πω πω ρε παιδί μου αρρωστημένες καταστάσεις...τι να πεις ...αν ο αλλος εχει φαει την πετριά είναι δύσκολη κατάσταση.κρατα τυπικές σχέσεις για χατήρι του αντρα σου και αστην να κουρευεται.οσο ασχολεισαι μαζί της τόσο εχεις να χασεις.
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
ΠΟΠΗ έγραψε:λοιπον της βρηκα γαμπρο ποιον τωρα θα σου πω τον μητσοτακη
Μαρή τρελέγκω Σαλλονικιά, να την παντρέψουμε και ας συγγενέψω και με τον καντέμη...
Ζώδια :
derbybaby έγραψε:εχεις μπλεξει με υστερω του γενους αγαμ.. ους αγαμ..ους!!!
Τελικά μεγάλο πρόβλημα η αγαμ....
derbybaby έγραψε:μια λυση υπαρχει..να βρειθει ο ηρωας που θα κανει το ψυχικο...αλλα αντε να τον βρει.ολοι θα βρωμανε κ ολοι θα ξινιζουν!!!
αδιαφορηστε οσο γινεται!
Άσε, εχω ένα εξαιρετικό παιδί στο γραφείο. Και κούκλος (ας όψεται το στεφάνι μου και σου 'λεγα εγώ) και άριστος στη δουλειά του, και με ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Σύρο και με μάνα μάλαμα.
Της τον γνωρισα και ξέρεις τι μου είπε το ούφο; Δεν έχει κλάση
Ζώδια :
καλε που την βρηκατε αυτην στο τζοκερ τον περνω εγω τον συναδελφο χωριζω κ το σρτεφανι αμα ειναι
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης