Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
Μέλλουσα μαμά
+6
Rea
ChristinaThanps
Ladycat
vassiliki
BokSurat
Πούπσυ
10 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Μέλλουσα μαμά
μια χαρα θα τα πας κούκλα,μην αγχώνεσαι καθόλου.σε δυο μήνες και κάτι θα το κρατάς στην αγκαλιά σου!
κι εγω έκανα καμπύλη χθες και βγήκε λίγο αυξημένη. θα πάω μες την εβδ. να μου πει τι θα γίνει...
κι εγω έκανα καμπύλη χθες και βγήκε λίγο αυξημένη. θα πάω μες την εβδ. να μου πει τι θα γίνει...
vassiliki- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Γιάννενα
βασιλική καλό κουράγιο!
μετρήσεις 4 φορές τη μέρα και ειδική διατροφή θα σου δώσει ο ενδοκρινολόγος, μετά αναλόγως τις μετρήσεις σου ή που θ συνεχίσεις έτσι ή που ίσως σου δώσει κ καμιά ινσουλίνη, εγώ την είχα αποφύγει στο Μιχάλη ελπίζω να την αποφύγω κ τώρα αλλά δεν είμαι αισιόδοξη χαχαχ
μετρήσεις 4 φορές τη μέρα και ειδική διατροφή θα σου δώσει ο ενδοκρινολόγος, μετά αναλόγως τις μετρήσεις σου ή που θ συνεχίσεις έτσι ή που ίσως σου δώσει κ καμιά ινσουλίνη, εγώ την είχα αποφύγει στο Μιχάλη ελπίζω να την αποφύγω κ τώρα αλλά δεν είμαι αισιόδοξη χαχαχ
σε ευχαριστώ κούκλα. ελπίζω να με βάλει να την ξανακάνω γιατι είναι ελαφρώς αυξημένη. το οριο είναι 140 και έχω 148.
vassiliki- Admin
Ζώδια :
επειδή το έκανα πρόσφατα, η καμπύλη σακχάρου με 75mg γλυκόζη και 3 μετρήσεις έχει τις εξής ανώτατες τιμές:
νηστειας 92
60 λεπτά- 180
120 λεπτά 153
εγώ ήμουν οριακά απο κάτω και παρόλη τη δίαιτα δεν απέφυγα το διαβήτη. είμαι όμως και μεγάλη...
νηστειας 92
60 λεπτά- 180
120 λεπτά 153
εγώ ήμουν οριακά απο κάτω και παρόλη τη δίαιτα δεν απέφυγα το διαβήτη. είμαι όμως και μεγάλη...
Πούπσυ- Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2012
Ζώδια :
Εγω έκανα με 50mg γλυκόζης. στην νηστεία ήμουν 84 και στα 60 λεπτα 148. πήρα και την γυναικολόγο μου πριν λίγο και μου είπε οτι θα με δει την πέμπτη αλλά μάλλον θα αρχίσω δίαιτα. δεν βαριέσαι καλό θα μου κάνει...
vassiliki- Admin
Ζώδια :
μακάρι να την ξανακάνεις και να βγει καλή...
εγώ είχα κάνει τα 100mg γλυκόζης και 4 μετρήσεις, η νηστεία είχα βγει 83,
και στα επόμενα 3 είχα το ανώτατο φυσιολογικό στα 60'
ελάχιστα πάνω από το φυσιολογικό στα 120'
και μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια στα 180'.
και με άρχισε μετρήσεις και διατροφή... και μουπε δεν γινονται λαθη κ δε χρειαζεται να την ξανακάνω...
επίσης μουπε ότι όλες οι έγγυοι πρέπει να κάνουν αυτή την καμπύλη που έκανα εγώ γιατί οι υπόλοιπες δεν είναι κ πολύ έγκυρες...
αλλά επειδή από γιατρό σε γιατρό ακούς άλλα ντάλλα, δε σου λέω ότι είναι και το σωστό.
και με άρχισε μετρήσεις και διατροφή... και μουπε δεν γινονται λαθη κ δε χρειαζεται να την ξανακάνω...
επίσης μουπε ότι όλες οι έγγυοι πρέπει να κάνουν αυτή την καμπύλη που έκανα εγώ γιατί οι υπόλοιπες δεν είναι κ πολύ έγκυρες...
αλλά επειδή από γιατρό σε γιατρό ακούς άλλα ντάλλα, δε σου λέω ότι είναι και το σωστό.
Βασσιλικουλα ελπίζω να μη σε βάλει σε αυστηρή δίαιτα.κ δε νομίζω ότι ειναι τα γλυκά το θέμα οσο οι υδατάνθρακες γενικότερα.τι να τρως μετά..όπως κ να έχει υπομονή!
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
BokSurat έγραψε:μακάρι να την ξανακάνεις και να βγει καλή...
κοίτα, τη ρώτησα κι εγώ για τα 100mg και μου είπε ότι τώρα κάνουν 75mg και αν είναι να φανεί κάτι, φαίνεται. και όπως αποδείχτηκε, φάνηκε σε μένα.
τώρα για τους υδατάνθρακες... εμένα η δίαιτα που μου έδωσε είχε αρκετούς υδατάνθρακες και 5 φρούτα. έχασα 2 κιλά... και πάλι δεν έπεσε το ζάχαρο. τώρα με τη μία ένεση έχει ρυθμιστεί όλη η μέρα. και το πρωί, και το βράδυ, που δεν μετράω πια τι τρώω. απλώς δεν κανω υπερβολές το βράδυ.
Ζώδια :
ρε παιδιά, έχω μια απορία και μεχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να τη λύσω.
έκανα εξετάσεις αίματος σήμερα και μεσα σε όλα και για τοξόπλασμα IgM. βγήκε αρνητικό, αλλά σε σχέση με την προηγούμενη και την προπροηγούμενη φορά, η τιμή ήταν αυξημένη. γιατί συμβαίνει αυτό; σημαίνει κάτι; τις δύο προηγούμενες φορές ήταν 0.1 ενώ σήμερα ήταν 0,2, με όριο το 0,55. ποτέ δεν κατάλαβα γιατί. απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου αυξάνεται προοδευτικά λίγο λίγο. τι είναι πάλι και τούτο; να ανησυχήσω;
έκανα εξετάσεις αίματος σήμερα και μεσα σε όλα και για τοξόπλασμα IgM. βγήκε αρνητικό, αλλά σε σχέση με την προηγούμενη και την προπροηγούμενη φορά, η τιμή ήταν αυξημένη. γιατί συμβαίνει αυτό; σημαίνει κάτι; τις δύο προηγούμενες φορές ήταν 0.1 ενώ σήμερα ήταν 0,2, με όριο το 0,55. ποτέ δεν κατάλαβα γιατί. απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου αυξάνεται προοδευτικά λίγο λίγο. τι είναι πάλι και τούτο; να ανησυχήσω;
Ζώδια :
αρχικά εμένα δεν μου έχει νούμερα η συγκεκριμένη εξέτση λέει απλά θετικο/αρνητικό.
από την στιμγή που λέει αρνητικό είναι αρνητικό τελεία κ παύλα, μόνο το θέτικο έχει περιθώριο λάθους το αρνητικό ΔΕΝ έχει.
από εκει κ πέρα τα νούμερα έιναι η περιέκτικότητα στο αίμα σο, μπορεί να εντοπίζει κάτι που του μοιάζει με το τοξόππλασμα αλλά ΔΕΝ είναι αυτό γιαυτο και εμφανίζει ένα νούμερο αλλά αφού είναι μέσα στα ανεκτά όρια είναι απλά, ΑΡΝΗΤΙΚΟ. να μην ανυσηχίσεις λοιπόν κ προσπάθησε να μην κοιτάς τα νούμερα στην συγκεκριμένη εξέταση.
από την στιμγή που λέει αρνητικό είναι αρνητικό τελεία κ παύλα, μόνο το θέτικο έχει περιθώριο λάθους το αρνητικό ΔΕΝ έχει.
από εκει κ πέρα τα νούμερα έιναι η περιέκτικότητα στο αίμα σο, μπορεί να εντοπίζει κάτι που του μοιάζει με το τοξόππλασμα αλλά ΔΕΝ είναι αυτό γιαυτο και εμφανίζει ένα νούμερο αλλά αφού είναι μέσα στα ανεκτά όρια είναι απλά, ΑΡΝΗΤΙΚΟ. να μην ανυσηχίσεις λοιπόν κ προσπάθησε να μην κοιτάς τα νούμερα στην συγκεκριμένη εξέταση.
BokSurat έγραψε:αρχικά εμένα δεν μου έχει νούμερα η συγκεκριμένη εξέτση λέει απλά θετικο/αρνητικό.
Ζώδια :
τίποτα δεν είναι οι διακυμάνσεις αυτού του είδους. και το ιδιο δείγμα αν το εξετάσεις 2 φορές 2 διαφορετικά αποτελέσματα θα βγάλεις. τίποτα δεν είναι. άλλωστε τα IgM είναι αντισώματα που γίνονται όσο περνάει ο χρόνος.δηλαδή μια πολύ παλιά λοιμωξη ή κάποιο εμβόλιο,ενω τα ΙgG είναι οταν η λοίμωξη είναι τωρα. οπότε απλά ξεχασέ το. είναι αρνητικό.
vassiliki- Admin
Ζώδια :
πήγα σήμερα στη γιατρό μου για υπέρηχο γιατί είχα κάτι πονάκια πολύ χαμηλα και φοβήθηκα. όλα καλά ΑΛΛΑ...
ο μικρός είναι πολύ μεγάλος! δηλαδή είναι καμιά βδομάδα μεγαλύτερος απο ό,τι θα έπρεπε. και ζυγίζει 1611 γραμμάρια. επίσης βλέπω τώρα ότι το κεφαλάκι του είναι λίγες μέρες μικρότερο. γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; δείχνει ότι θα γίνει μεγάλο μωρό, αυτό το έδειχνε εξ αρχής. οπότε μάλλον θα γεννηθεί την 37-38 βδομάδα. την άλλη βδομάδα που κλείνω 30 βδομάδων μου είπε να πάω να κάνω δύο ενέσεις κορτιζόνης. αυτό λέει ότι θα βοηθήσει να μη βγει πρόωρα. ουφ έχω αγχωθεί. γιατί το κεφαλάκι του είναι πιο μικρό; μπορεί να μεγαλώσει και να φτάσει το μέσο όρο; αυτή τη στιγμή είναι στο 39%.
ο μικρός είναι πολύ μεγάλος! δηλαδή είναι καμιά βδομάδα μεγαλύτερος απο ό,τι θα έπρεπε. και ζυγίζει 1611 γραμμάρια. επίσης βλέπω τώρα ότι το κεφαλάκι του είναι λίγες μέρες μικρότερο. γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; δείχνει ότι θα γίνει μεγάλο μωρό, αυτό το έδειχνε εξ αρχής. οπότε μάλλον θα γεννηθεί την 37-38 βδομάδα. την άλλη βδομάδα που κλείνω 30 βδομάδων μου είπε να πάω να κάνω δύο ενέσεις κορτιζόνης. αυτό λέει ότι θα βοηθήσει να μη βγει πρόωρα. ουφ έχω αγχωθεί. γιατί το κεφαλάκι του είναι πιο μικρό; μπορεί να μεγαλώσει και να φτάσει το μέσο όρο; αυτή τη στιγμή είναι στο 39%.
Ζώδια :
Οντως δεν χρειαζεται αγχος. Πρωτον δεν υπαρχει 100% στους υπερηχους οπως λει και η λειντι. Δευτερον δεν εχουμε ολοι οι ανθρωποι το οδιο κεφαλι. Αλλοι εχουν πιο μικρο αλλοι πιο μεγαλο.
Τις ενεσεις τις ειχα κανει και εγω στον μικρο μου. Τωρα δεν ξερω αν θα τις κανω η οχι. Αλλα τοτε ειχα κ αρκετες συσπασεις.
Τις ενεσεις τις ειχα κανει και εγω στον μικρο μου. Τωρα δεν ξερω αν θα τις κανω η οχι. Αλλα τοτε ειχα κ αρκετες συσπασεις.
joan80- Admin
- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Αθήνα
κοίτα απο τη στιγμή που δεν ανησυχεί ο γιατρός σου όλα καλά.και εμενα όταν ήμουν 27 εβδομάδων είχε ποδαράκι η μικρή που αντιστοιχούσε στις 29 εβδομάδες.δεν γεννηθηκε γίγαντας!στην καμπύλη ζαχάρου ξεκινησα την εξέταση με 65,έφτασε μέχρι 106 και οταν τελείωσε είχα 54 και έτρεμα απο την υπογλυκαιμία.έπρεπε να τρώω ανα δύο ώρες για κάνει κινήσεις το μωρό.και στο nst με σοκολατακια την έβγαζα,έτρωγα καλά,έλεγα στο γιατρό μου τι ώρα να φάω και μου έλεγε πότε να έρθω για nst.το μωρο δεν ειχε κανένα πρόβλημα όταν γεννήθηκε.έχει μεγάκη σημασία ο γιατρός!!
Candy Candy- Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Ζώδια :
Τόπος : terma theou
Πούπσυ έγραψε:να κάνω δύο ενέσεις κορτιζόνης. αυτό λέει ότι θα βοηθήσει να μη βγει πρόωρα. .
Δεν είναι σωτό. Οι ενέσεις κορτζόνης γίνονται για να ωριμάσουν οι πνεύμονες, οποτε σε περίπτωση προωρότητας να μην έχουν πρόβλημα.
Γνωρίζεις άλλες κοπέλες που γέννησαν με αυτό τον γιατρό; Γέννησαν με καισαρική ή φυσιολογικά;
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
ναι οι ενεσεις απλα σε καλυπτουν σε περιπτωση που βγει προωρα.αν εχεις πολλες συσπασεις ή καμια αποκολλησ τις κανουν συνηθως.και εμενα τον εβγαλε 2,5 εβδομαδες μεγαλυτερο κ 1869 γραμ.αλλα δε μ ειπε τπτ για ενεσεις, μονο οτι εαν συνεχισει κ μεγαλωνει πολυ οτι α μπουμε με προκληση για να μη ζοριστω.οπως ειχε γινει κ με τον πρωτο μ.
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
Rea έγραψε:Πούπσυ έγραψε:να κάνω δύο ενέσεις κορτιζόνης. αυτό λέει ότι θα βοηθήσει να μη βγει πρόωρα. .
Δεν είναι σωτό. Οι ενέσεις κορτζόνης γίνονται για να ωριμάσουν οι πνεύμονες, οποτε σε περίπτωση προωρότητας να μην έχουν πρόβλημα.
Γνωρίζεις άλλες κοπέλες που γέννησαν με αυτό τον γιατρό; Γέννησαν με καισαρική ή φυσιολογικά;
εγώ δεν το εξέφρασα σωστά. υπάρχει λοιπόν πιθανότητα επειδή είναι μεγάλο, να γεννήσω νωρίτερα. οπότε γιαυτό θα κάνουμε τις ενέσεις. ήδη το μωρό δυσκολεύεται να βολευτεί. προχτές ήταν διαγώνια.
Ζώδια :
ααααααααααα αυτές τις ενέσεις λες πουπσυ;
καλέ τις έκανα κ εγώ αυτές, όταν έσπασαν τα νερά κ με είχαν ξάπλα όσο αντέξω χωρίς συσπάσεις, μου έκαναν 4 ενέσεις για να ωριμάσουν τα πνευμόνια του, 1 κάθε 12 ώρες λίγο κάτω από το ω-μέρη, μου τις έκανε μια κοπέλα στο μαιευτήριο.
καλέ τις έκανα κ εγώ αυτές, όταν έσπασαν τα νερά κ με είχαν ξάπλα όσο αντέξω χωρίς συσπάσεις, μου έκαναν 4 ενέσεις για να ωριμάσουν τα πνευμόνια του, 1 κάθε 12 ώρες λίγο κάτω από το ω-μέρη, μου τις έκανε μια κοπέλα στο μαιευτήριο.
ναι στην ουσια οι ενεσεις γινονται για να ειναι σε θεση το μωρο σε περιπτωση που βγει πιο νωρις να λειτουργησουν οι πνευμονες και να αποφυγει τη μηχανικη υποστηριξη,επισης αν ειναι αρκετα ωριμοι οι πνευμονες δεν κινδυνευει με απνοια.μην ξεχνας πως μεσα στην κοιλια υπαρχει το αμνιακο υγρο που ειναι και στους πνευμονες και πως οταν γεννιεται πρεπει να αναπνευσει μονο του, αποδειξη αναπνοης ειναι το κλαμα.
Candy Candy- Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Ζώδια :
Τόπος : terma theou
πειράζει που δεν τρώω κάθε μέρα κρέας. δεν το μπορώ ρε παιδιά... αφού μετά τη γέννα θα το περιορίσω πολύ.
Ζώδια :
γιατι να πειραζει καλε αμα δεν σου αρεσει θα καταπιεστεις να φας κρεας φαε οτι σου ερθει εγω τον αυγουστο ειχα τσακισει τα φρουτα μιλαμε για πολυ φρουτο κ λαχανικο τι κολοκυθακια βραστα τι καροτα τι παντζαρια ειχα φαει δεν λεγετε
εγώ τρελλαίνομαι για γαλακτοκομικά. τι γιαούρτια και γάλατα εχω φάει δεν λέγεται. α, και μακαρόνια ρύζια, φασολάκια και μπρόκολα.
Ζώδια :
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
» τι επαθε η μαμα μου??
» Πράσινη μαμά!
» ποια μαμα δινει απο το 4 μηνα και μετα ???
» Είμαι η Ζέφη Ραφτοπούλου μαμά της Αντριάνας και δασκάλα. Καλώς σας βρήκα!
» Πράσινη μαμά!
» ποια μαμα δινει απο το 4 μηνα και μετα ???
» Είμαι η Ζέφη Ραφτοπούλου μαμά της Αντριάνας και δασκάλα. Καλώς σας βρήκα!
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης