Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
η γέννησή μου
+6
Rea
Ladycat
trianmeli
ΠΟΠΗ
VAMPIRE
BokSurat
10 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: η γέννησή μου
μόνο που αν οι γονείς δε τους πουν την αλήθεια και αν οι γονείς δεν έχουν κρατήσει επαφή με τους βιολογικούς γονείς τα παιδιά δεν μπορέσουν να βρουν ποτέ τους βιολογικούς τους συγγενείς!
γενικά είμαι πολύ κάθετα αρνητική στην υιοθεσία χωρίς την νόμιμη διαδικασία, όσο επίπονη κ αν είναι για το καιρό που μένει ένα παιδάκι στο κέντρο βρεφών.
όπως είμαι κ κάθετα αρνητική στην έκτρωση!
στα 16 μου πήγα στη μάνα μου (παρθένα ακόμα) και της λέω... θέλω να μιλήσουμε να ξέρεις κάτι... αν κάτι πάει στραβά και μείνω έγκυος εγώ το παιδί θα το κρατήσω είτε αυτό είναι στα 30 μου είτε στα 25 μου είτε στα 20 μου είτε αύριο! κ μετά το πρώτο σοκ μου απάντησε κοιτάζοντάς με σα γατάκι που σε παρακαλάει για φαγητό "ότι θέλεις εσύ να κάνεις"! χαχαχαχαχα
γενικά είμαι πολύ κάθετα αρνητική στην υιοθεσία χωρίς την νόμιμη διαδικασία, όσο επίπονη κ αν είναι για το καιρό που μένει ένα παιδάκι στο κέντρο βρεφών.
όπως είμαι κ κάθετα αρνητική στην έκτρωση!
στα 16 μου πήγα στη μάνα μου (παρθένα ακόμα) και της λέω... θέλω να μιλήσουμε να ξέρεις κάτι... αν κάτι πάει στραβά και μείνω έγκυος εγώ το παιδί θα το κρατήσω είτε αυτό είναι στα 30 μου είτε στα 25 μου είτε στα 20 μου είτε αύριο! κ μετά το πρώτο σοκ μου απάντησε κοιτάζοντάς με σα γατάκι που σε παρακαλάει για φαγητό "ότι θέλεις εσύ να κάνεις"! χαχαχαχαχα
εγω ειμαι υπερ της υιοθεσιας με οποιοδηποτε μεσο.
καλυτερα δεν ειναι να παει ενα μωρο σε ενα σπιτι εστω και με αυτο τον τροπο και να εχει 2 γονεις που το λατρευουν απο το να κατσει σε ενα ιδρυμα χρονια και να περιμενει να γινουν οι νομιμες διαδικασιες και ΑΝ βρεθει και κανεις να το θελει γιατι πολλα μεγαλωνουν ετσι χωρις γονεις.
και εξηγω.
θα προτιμουσα μια μανα η οποια δεν εχει σκοπο να κρατησει το παιδι της.
με το που θα γεννησει να την πληρωσουν η να πληρωσουν και το γιατρο δε ξερω πως γινονται αυτα και να δωθει το παιδι απο ημερων σε μια οικογενεια που θα του παρεχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ (αγαπη και αγαθα)
παρα
να παει σε ενα ιδρυμα να φτασει 10 ετων και να μην εχει γονεις και να μεγαλωνει εκει μεσα.
100 φορες το πρωτο.
οι συγκεκριμενοι το εχουν πει στα παιδια οτι δεν ειναι πραγματικοι τους γονεις. τους το εχουν πει απο οταν τα παιδια εγιναν 3 ετων και επειδη ηταν και μικρα δε τους πειραξε καθολου.
τα παιδια περνανε υπεροχα.με τα ρουχα τους το φαγητο τους τις εκδρομες τους τα δωρα τους και με απεναντη αγαπη .
αν δεν γινοταν αυτη η διαδικασια μαλλον ακομα σε ιδρυμα θα ηταν στοιβαγμενα και θα ηταν τοσο κριμα...
καλυτερα δεν ειναι να παει ενα μωρο σε ενα σπιτι εστω και με αυτο τον τροπο και να εχει 2 γονεις που το λατρευουν απο το να κατσει σε ενα ιδρυμα χρονια και να περιμενει να γινουν οι νομιμες διαδικασιες και ΑΝ βρεθει και κανεις να το θελει γιατι πολλα μεγαλωνουν ετσι χωρις γονεις.
και εξηγω.
θα προτιμουσα μια μανα η οποια δεν εχει σκοπο να κρατησει το παιδι της.
με το που θα γεννησει να την πληρωσουν η να πληρωσουν και το γιατρο δε ξερω πως γινονται αυτα και να δωθει το παιδι απο ημερων σε μια οικογενεια που θα του παρεχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ (αγαπη και αγαθα)
παρα
να παει σε ενα ιδρυμα να φτασει 10 ετων και να μην εχει γονεις και να μεγαλωνει εκει μεσα.
100 φορες το πρωτο.
οι συγκεκριμενοι το εχουν πει στα παιδια οτι δεν ειναι πραγματικοι τους γονεις. τους το εχουν πει απο οταν τα παιδια εγιναν 3 ετων και επειδη ηταν και μικρα δε τους πειραξε καθολου.
τα παιδια περνανε υπεροχα.με τα ρουχα τους το φαγητο τους τις εκδρομες τους τα δωρα τους και με απεναντη αγαπη .
αν δεν γινοταν αυτη η διαδικασια μαλλον ακομα σε ιδρυμα θα ηταν στοιβαγμενα και θα ηταν τοσο κριμα...
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
ηταν το 1ο παιδι των βιολογικων πεθερικων μου.η μαν του αντρα μου πεθανε στην μεταφορα για θεσσαλονικη απο αιμοραγια,κ εμεινε ενας αντρας σε ενα χωριο μονος με ενα νεογενητο στα χερια κ δασοφυλκας τοτε,παρακαλεσε την αδερφη του να το μεγαλωσει μεχρι 3-4χρ.κ θα της εδινε ολα του τα λεφτα μονο για να τρωγε θα κρατουσε ομως η αδερφη αρνηθηκε,ετσι το δωσαν στην πεθερα μου που δεν μπορουσε νακανει παιδια σαν αναδοχο μεχρι να μεγαλωσει το μωρο γτ ηταν 2η ξαδερφη κ ξεραν οτι δεν εκανε παιδια,ομως στα 2χρονια βρηκε μια σκυλα χωριατα απο ενα διπλανο χωριο κ παντρευτηκε ο πεθερος μου,στα 3 χρονια επρεπε να τον παρει πισω ή να γινει η διαδικασια υοθεσιας κ που εγινε,γτ οταν πεθανε ο πεθερος που μεγαλωσε τον αντρα μου ψαχνωντας τα χαρτια για να παει το αμαξι για αποσυρση βρηκε το χαρτι...μεγαααλη ιστορια.κ η σκυλα μητρια μου ειπε σε καποια φαση μεγαλωνε η πεθερα σου απο μια σταλια τον αντρα σου κ εγω θα της το περνα?ε μα οχι βεβαια μαλακο εκανες δικα σου παιδια κ ο αντρας μου σου ηταν εμποδιο,οπως κ τωρα που δεν μας θελει,για να μην παρουμε τα χωραφια της.ομως φταιει κ ο πεθερος μου που ηρθαν πηγαμε καποιες φορες κ τελος!!!BokSurat έγραψε:15 ημερών;
αποκλείεται να πήγε με δικαστική απόφαση... μήπως το έκανα μέσω γυναικολόγου; με το αζημίωτο φυσικά...
αν είναι έτσι τυχερός και που ζει κ δε τον έστειλαν σε κάνα νοσοκομείο για δωρεά οργάνων... την βιολογική την ξέρει;
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
κουφέτο κατάλαβα μεγάλο μπέρδεμα...
και εκείνα τα χρόνια ειδικά στα χωριά γίνονταν τέτοια ένα σωρό που δεν γεννιόνταν σε νοσοκομεία τα παιδιά αλλά στο ύπαιθρο... ότι δήλωνες ήσουν...
δήμητρα δεν θα σου αναλύσω το γιατί είμαι κάθετα αρνητική στο θέμα υιοθεσία με χρηματική ανταμοιβή γιατί θα στεναχωρηθείς και δε θα πιστεύεις, οπότε το μόνο που σου λέω εύχομαι πάντα όλοι σου οι γνωστοί που υιοθέτησαν παιδάκια με η χωρίς νόνιμο τρόπο να τα μεγαλώνουν όπως το φιλικό σου ζευγάρι
και εκείνα τα χρόνια ειδικά στα χωριά γίνονταν τέτοια ένα σωρό που δεν γεννιόνταν σε νοσοκομεία τα παιδιά αλλά στο ύπαιθρο... ότι δήλωνες ήσουν...
δήμητρα δεν θα σου αναλύσω το γιατί είμαι κάθετα αρνητική στο θέμα υιοθεσία με χρηματική ανταμοιβή γιατί θα στεναχωρηθείς και δε θα πιστεύεις, οπότε το μόνο που σου λέω εύχομαι πάντα όλοι σου οι γνωστοί που υιοθέτησαν παιδάκια με η χωρίς νόνιμο τρόπο να τα μεγαλώνουν όπως το φιλικό σου ζευγάρι
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Σελίδα 2 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης