Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm
» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am
» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am
» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am
» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am
» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm
» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am
» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am
» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm
» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am
» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am
» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am
» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am
» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am
» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm
translator
mamdospito
Δεν ξερω πως να το εκφρασω
+9
trianmeli
BokSurat
VAMPIRE
Rea
koufetaki
derbybaby
ΠΟΠΗ
elenikaram
Ladycat
13 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 4
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Δεν ξερω πως να το εκφρασω
Λοιπονθα σας πω αυτο που τοσο καιρο μς προβλιματιζει κ αυτος ο προβληματισμος αρχισε μετα τα Χριστουγεννα!! Λοιπον εχω μια αδελφη η οποια προερχετε απο προηγουμενο γαμο του πολυαγαπημενου μου μπαμπα τεσπα για να μην σας τα αναλυω πολυ κ σας ζηλιζω η Κοπελα αυτη μεχρι τα 14 -15 μεγαλωνε με την μητερα μου τον αδερφο μου κ τον μπαμπα μου εγω το φρουτο δεν ειιχα γεννηθει ακομη τεσπα το 75 αποφασισε η μαμα μου να παει στο καραβι με τον μπαμπα μου για να κανουν εμενα μιας κ ηθελαν κ αλλο παιδι τεσπα σε αυτο το διαστημα που ελειπαν οι δικη μου ηρθε η μητερα της κ την πηρε με αποφαση του δικαστηριου απο την γιαγια μας κ μαλιστα ζητηθηκε απο τους γονεις μου να μην τους ξαναενοχλησουν τωρα ομως με βρηκε η κοπελια αυτη μεσω φεις μπουκ κ μου ζητησε να βρεθουμε το οποιο κ εγινε κ μαλιστα μου ζητησε να περναει χρονο μαζι μου εγω ομως δεν μπορω να μπω σε αυτην την διαδικασια την βαριεμαι αφορητα κ ξερω οτι η μητερα μου εχει πληγωθει παρα πολυ απο την συμπεριφορα της κ οσα ελεγε παλαιοτερα για εμενα αλλα δεν ξερω θελω μνα βρω εναν τροπο να μην την πληγωσω αλλα δεν θελω να αποκτησω πολλες σχεσεις μαζι της εσεις τι λετε βρε παιδια
Απ: Δεν ξερω πως να το εκφρασω
εγω νομιζω οτι μπορεις να της πεις οτι ο χρονος σου ειναι πολυ περιορισμενος με το παιδι και με αλλες υποχρεωσεις που εχεις και γιαυτο δεν εχεις πολυ χρονο ελευθερο.
πες της οτι μπορειτε να μιλατε μεσω φεις για να μην χανετε επαφη και καποια στιγμη θα κανονισετε να πιειτε εναν καφε και να τα πειτε και απο κοντα!
πες της οτι μπορειτε να μιλατε μεσω φεις για να μην χανετε επαφη και καποια στιγμη θα κανονισετε να πιειτε εναν καφε και να τα πειτε και απο κοντα!
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
γιατι φρωσακι μ δεν θελεις παρε δωσε ? δεν σου λειπει μια αδερφουλα?
ΠΟΠΗ- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ή οτι εισαι σε μια φαση στη ζωη σου ζορικη κ δεν εχεις τη διαθεση τωρα να ξαναθερμανεις σχεσεις...εαν δεν θες γενικα επαφες.εαν καποια στιγμη θελησεις ομως στο μελλον αυτο που σου ειπε η ελενη ειναι το πιο διπλωματικο.
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
καλα αυτη ετσι στα καλα καθουμενα εμφανηστηκε?
Ζώδια :
δεν ξερω εμφανιστηκε ενα χρονο μετα τον θανατο του πατερα μου τι να πω δεν ξερω δεν ειμαι σε φαση να κανω δημοσιες σχεσεις ουτε να μπει νεος ανθρωπος στην ζωη μου μιας κ δεν εχω την δυνμη να το διαχειρισστω
ποσο χρονων ειναι αυτη φρωσακι μ? κανε αυτο που σου ειπε η ελενη ππιστευω ειναι το καλητερο
Ζώδια :
το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν φταιτε εσεις τα παιδια.μπορει να ξερει καταστασεις ετσι οπως ηθελε η μητερα της ναξερει.θυμα ειναι κ αυτη θυμα κ εσυ στην ιστορια.εγω το θεωρω υπεροχο(αν δεν υπαρχει απωτερος σκοπος απο πλευρα της)το να θελει να εχει επαφες μαζι σας.ο αντρας μου ειναι υοθετημενος φρωσακι μου,το μαθαμε οταν πεθανε ο πεθερος μου κ εψαχνε τα χαρτια για να παει για αποσυρση το αμαξι του ο λευτερης.και χωρις να ρωτησουμε την πεθερα μου εκανα ερευνα μονη μου κ βρηκα τον πατερα του.ανακαλυψαμε οτι εχει δυο αδερφια φυσικα αυτοι μαθαν οτι τους ψαχνουμε κ ηρθαν ετσι αρχισαν καποιες σχεσεις πηγαμε γνωριστηκαμε,ομως τελευταια φορα ηταν ενα πασχα που με επιασε η μητρια κ μου ειπε,εσεις τωρα γτ ερχεστε εδω συνεχεια?η αλλη μανα μεγαλωσε τον λευτερη εκεινη τον αγαπαει,εγω της απαντησα οτι δεν πηγαινουμε γι αυτην αλλα για τον πατερα του ομως επιασε μανιατικο τον αντρα μου αφου του το πα κ δεν ξαναπηγαμε.ουτε ενα τηλεφωνο φρωσο ουτε ο πατερας του ουτε τα αδερφια του.περνανε οι γιορτες χριστουγννα πασχα κ τπτ.μονο οταν περνω εγω ενα τηλ.τα τυπικα κ αυτο ηταν.φυσικα εννοειτε πως φταιει η μητρια ομως ποσο πληση εγκεφαλου μπορει να γινει απο εναν ανθρωπο?ελα που γινετε ομως γτ αν γυρισε κ τους ειπε οτι θα ζητησουμε καμια κληρονομια?εντομεταξυ το σπιτι της κανονικης του μητερας ειναι ενα δυοροφο στο χωριο κ οποια χωραφια τα εχει παρει ολα ο αδερφος της κ επειδη ειναι χαζομαλακουλης ο δικος μου δεν θελει να διεκδηκισει τπτ.αυτη η περιφανεια θα μας φαει!!!!γι αυτο σου το λεω κ το νιωθω ειναι υπεροχο να σε θελει στην ζωη της ομως με προσοχη μεχρι να καταλαβεις τους σκοπους της.και σιγα σιγα.δεν χρειαζετε να πλακωθητε στις επισκεψεις πια!!!ενα τηλεφωνο σημερα εναν καφε μετα!!!
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
κουφετακι μου μου ειπε κ την δικη της εκδοχη στην ιστορια κ μπλεκτηκαν πολυ τα πραγματα μεσα μου απο την στιγμη που ο πατερας μου δεν με εβαλε αε αυτην την διαδικασια μιας κ μενουμε στην ιδια πολη κ σε αποσταση 10 λεπτων το θεμα ειναι οτι ειμαι σιγουρη χιλια τα εκατο οτι δεν ειναι αδελφικη η αγαπη που την εφερε στο δρομο μου μιας κ παλαιοτερα ειχα ακουσει τλεφωνο που ελεγε στον μπαμπα μου οτι μου φτιαχνει προικα γιατι ειμαι πολυ ατιθαση κ κανω του κεφαλιου κ ποιος θα με επερνε κ τοτε ημουν στο γυμνασιο τεσπα θα βρεθω αλλη μια φορα φεις του φεις να δω τι αλλο θα μου πει αλλα εκανε το λαθος κ πηγε κ βρηκε την μανα μου κ τις ειπε ακριβως τα ιδια που ειπε σε μενα οτι κ καλα ηταν μικρη κ νομιζε οτι την παρατησαν κ εφυγαν κλπ κ οτι θελει να ξαναφτιαξουν οι σχεσεις μας κλπ βεβαια θα δειξει εχ ω μια υποψια οτι το θεμα θα εχει πολυ γελιο
ΠΩΠΠΩΠΩΠΩΠ ΑΥΤΕΣ Η ΜΗΤΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤ Ε ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΗΣΩ ΕΛΕΟΣ. και ποσα θα σκαρφιστηκε στον ανθρωπο αλλιως απο μονος του θα επερνε ενα τηλ και θα ρωταγε γιατι ξαφνικα εξαφανηστηκατε η ηλιθια το τι θα σκαρωσε
απο την μια εχει δικιο και η μαριαννα μπορει να εισαι σε δυσκολη φαση αλλα μια αδερφη μπορει να σε κανει να ξεχαστεις λιγο να κανετε χαβαλε να θελει η ιδια να σε συμβουλεψει καποα πραγματα
απο την μια εχει δικιο και η μαριαννα μπορει να εισαι σε δυσκολη φαση αλλα μια αδερφη μπορει να σε κανει να ξεχαστεις λιγο να κανετε χαβαλε να θελει η ιδια να σε συμβουλεψει καποα πραγματα
Ζώδια :
αυτη τωρα η θελει να σας ανκατεψει μανα και κορη η παιζει κατι αλλο . σε αφησε τπτ ο πατερας σου μηπως ?
Ζώδια :
οριστε τα ξες απο μονη σου τα νιωθεις πως ειναι.πολυ σωστα θα πραξεις.αν ομως ξεκαθαρισεις του τι παιζει κοψτην μια και καλη.μποριες βεβαια να εισαι κ του στιλ υπαρχεις κ ολα καλα.αυτο ειναι αμαρτιες γονεων παδευουση τεκνα.εσυ εμπλεξες με την αδερφη εμεις με την μητρια....σκατα.στην δικια μας παντος περιπτωση ξερετε τι μου την δινει παααρα πολυ?οτι πεθανε ενας ανθρωπος για να φερει αυτο το παιδι και δεν σεβονται ουτε αυτο!!!!κ αν εισαι πιεσμενη παντος αυτο τον καιρο αστην να βρεθητε αργοτερα για ποιο λογο να πιεστεις?παντος θα ηταν υπεροχο να ειναι μονο αυτο που λεει αυτη.
koufetaki- Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : my world
ναι οντως αν εχει καλες προθεσεις ειναι κριμα . εαν εχει κακες προθεσεις διαοστηλε την
Ζώδια :
εχει γουστο να σε παει στο πακετο!!!!
derbybaby- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : sunny isle
γιαυτο σου ειπα Φροσσακι να εχεις επαφες μαζι της εστω και απο το φεις γιατι ισως αγροτερα θελησεις να εχεις καλες σχεσεις μαζι της.
ετσι θα μπορεις να της πεις να βρεθειτε καποια στιγμη!
ετσι θα μπορεις να της πεις να βρεθειτε καποια στιγμη!
elenikaram- Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : athens-kallithea
Φροσάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα. Η ζωή μας έχει διαμορφωθεί, με κανέναν δεν έχουμε τα τρελά σούρτα φέρτα (εγώ μόνο με τη δίδυμη αδερφή μου) και όταν ξημερώνεται η μέρα που κάποιος από το πουθενά θέλει κολητιλίκι με πιάνει η καρδιά μου.
Με την μεγαλύτερη αδερφή μου πχ αγαπιόμαστε αλλά δεν είμαστε κολλητές. Άλλα χούγια η μια άλλα η άλλη... Δεν σημαινει ότι με τη συγγένεια σόνυ και καλά πρέπει να γίνουμε κόλος και βρακί.
Με την μεγαλύτερη αδερφή μου πχ αγαπιόμαστε αλλά δεν είμαστε κολλητές. Άλλα χούγια η μια άλλα η άλλη... Δεν σημαινει ότι με τη συγγένεια σόνυ και καλά πρέπει να γίνουμε κόλος και βρακί.
Rea- Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Στο χωριό...
κοριτσια μου βγαλατε ενα βαρος απο μεσα μου δεν ηξερα πως να σας το πω 2 μηνες δεν το ειχα συζητηση με κανεναν κ με ετρωγε μεσα μου εχτες το βραδυ αποφασισα να σας το πω γιατι ενιωθα να πνιγομαι
μεσα στη ζωη ειναι αυτα γατι μου.
καλα εκανες και τα ειπες.
εγω σε καταλαβαινω και σε δικιολογω απολυτα για τη σταση σου. και αν δεν εχει και καλες προθεσεις τοτε μακρια και αγαπημενες.
καλα εκανες και τα ειπες.
εγω σε καταλαβαινω και σε δικιολογω απολυτα για τη σταση σου. και αν δεν εχει και καλες προθεσεις τοτε μακρια και αγαπημενες.
VAMPIRE- Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια :
Τόπος : Germany Gütersloh
Καλα οι προθεσεις υποψιζομαι ποιες ειναι αλλα ενα εχω να πω οτι εαν ειχε κανει καποιο βημα πιο νωρις ισως ηταν διαφορετικα τα πραγματα αλλα τωρα δεν ειναι δεν θελω δεν μου λειπει κατι ειμαι ολοκληρωμενη εχω την οικογενεια μου εχω εσας τα γατια μου φτανουν αυτα
δικιο εχεις φροσακι . αυτη ποσο χρονων ειναι??
τωρα πλεον εχεις κανει τη δικη σου οικογενεια και δεν εισαι και παιδι για να δημιουργησεις τετοια συναισθηματικα δεσιματα.
αυτο επρεπε να γινοταν οσο ησασταν παιδια. πλεον ειναι αργα και οτι παει να γινει θα γινει με το ζορι. και με το ζορι δε γινονται αυτα.
απορω γιατι σε θυμηθηκε ξαφνηκα
τωρα πλεον εχεις κανει τη δικη σου οικογενεια και δεν εισαι και παιδι για να δημιουργησεις τετοια συναισθηματικα δεσιματα.
αυτο επρεπε να γινοταν οσο ησασταν παιδια. πλεον ειναι αργα και οτι παει να γινει θα γινει με το ζορι. και με το ζορι δε γινονται αυτα.
απορω γιατι σε θυμηθηκε ξαφνηκα
Ζώδια :
εγω πιστευω οτι αυτη νομιζει οτι μπαμπας μου αφησε περιουσια πισω του κ εχει πεσει πολυ εξω η τυππισα ειναι γυρω στα 51 εαν υπολογισσα καλα χαχα ας ερθει να μου ζητησει τιποτα κ θα παρει οτι πηραμε ολοι μας ενα τιποτα με μπολικο καθολου ενα σπιτι αφησε ο μπαμπας μου κ αυτο το γραψαμε στην δεσποινα μολις γεννηθηκκε
511111111111111111111
plaka kaneis εγω νομιζα μικρη κοντα στην ηλικια σου
αυτη για να εμβφανιζεται στα 51 κατι θελει δεν εξηγητε
plaka kaneis εγω νομιζα μικρη κοντα στην ηλικια σου
αυτη για να εμβφανιζεται στα 51 κατι θελει δεν εξηγητε
Ζώδια :
καλε λες να θελει το σπιτι της μικρης χαχαχαχαχα πλακα θα χει.
μηπως εχει τπτ παιδια και αυτη και ηθελε το σπιτι και τωρα το ζηταει εξαδιεραιτου!!
ισως να γινομαι και κακια μαυτα που λεω αλλα ειμαι καχυποπτη
μηπως εχει τπτ παιδια και αυτη και ηθελε το σπιτι και τωρα το ζηταει εξαδιεραιτου!!
ισως να γινομαι και κακια μαυτα που λεω αλλα ειμαι καχυποπτη
Ζώδια :
χαχαχαχαχα καλα ας ερθει το σπιτι το γραψαμε στην δεσποινα μολις γεννηθηκε με πωλητηριο μιας κ ηταν στο ονομα της μαμας μου χχαχαχα ναι εχει παιδια αλλα θα παρουν κ αυτοι το μακρυτερο
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Σελίδα 1 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης