Mothers For Ever-Mamadospito-Μαμαδοσπιτο
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
tinascraft.com
Image hosted by servimg.com
goneisonline
ti prepei na parw mazi mou sto maieutirio gia mena kai to moro  110
Πρόσφατα Θέματα
» ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!!!!
από BokSurat Τετ Ιουλ 23, 2014 11:46 pm

» Γάλα novalac ar digest
από mariantaki Τρι Απρ 01, 2014 8:41 am

» ζηταω καροτσι,relax,ρουχαλακια και λοιπα ειδη για νογεννητο αγορακι
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:18 am

» Χαρίζω μάρσιπο Chicco
από violetta13 Τετ Μαρ 19, 2014 3:06 am

» ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
από BokSurat Τετ Φεβ 26, 2014 1:47 am

» xarizo gala neomil to 1
από μαρω Κυρ Φεβ 09, 2014 6:47 pm

» ΠΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ???
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:34 am

» Πεθερα για γερα νευρα
από Rea Τετ Ιαν 29, 2014 4:32 am

» Καλησπερα σε ολες τις μαμαδες!!!
από Ladycat Δευ Δεκ 16, 2013 12:30 pm

» πωληση καλλυντηκων απο το internet
από aristea_85 Τρι Δεκ 03, 2013 4:03 am

» Διαγωνισμός
από SEAGULL11 Πεμ Νοε 21, 2013 9:00 am

» ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΩΝ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:58 am

» ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΡΟΥΧΑ
από BIBIAN Πεμ Νοε 07, 2013 2:54 am

» Νέος διαγωνισμός με δώρο 20 χωνάκια γεμάτα ζαχαρωτά!!!
από elfoula Σαβ Νοε 02, 2013 6:51 am

» δεν λειτουργει το φορουμ δεν βλεπω μανουλες μεσα
από Ladycat Παρ Οκτ 25, 2013 3:18 pm

follow us
translator

mamdospito
greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
steliosmusic

ti prepei na parw mazi mou sto maieutirio gia mena kai to moro

5 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

ti prepei na parw mazi mou sto maieutirio gia mena kai to moro  Empty ti prepei na parw mazi mou sto maieutirio gia mena kai to moro

Δημοσίευση από afrikagirl Πεμ Νοε 03, 2011 8:03 am

manoules olou tou foroum voitheia ti prepei na exw mazi mou sto maieutirio gia mena kai to moro mou; exo akousei apo tin pethera mou ta apisteuta kala i mana mou mexri mini dvd mou eipe na parw exw frikarei. episeis poia ta prota psonia mou gia to moro mou;
afrikagirl
afrikagirl

Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2011
Ζώδια : Ταύρος Χοίρος
Τόπος : kerkura

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ti prepei na parw mazi mou sto maieutirio gia mena kai to moro  Empty Απ: ti prepei na parw mazi mou sto maieutirio gia mena kai to moro

Δημοσίευση από ???????? Πεμ Νοε 03, 2011 8:28 am

εσυ γεννας μες το καταχειμωνο ε????? καλα θυμαμαι????? στον 7ο δεν εισαι?????λοιπον θα ξεκινησω και θα συμπληρωσουν και οι αλλες κοπελες

1. νυχτικιες (βολευουν πιο πολυ απ τις πυτζαμες γιατι μπαινοβγαινουν ευκολοτατα και μπορεις να πλυθεις στην τουαλεττα πιο ανετα- εκτος αν εισαι κατα οποτε βαλε πυτζαμουλες και καλο κουραγιο)--και βαλε 3-4 κομματια γιατι δεν στεγνωνουν και αμεσως, αντιθετα λερωνονται αμεσως

2. σερβιετες λοχειας ΤΕΝΑ - θα σου δωσουν κι εκει αν πας σε ιδιωτικο τουλαχιστον που ξερω να πω, αλλα δεν κολλανε ποτε οι δικες τους και γινεσαι ενα χαλι μαυρο- σορρυ- κοκκινο.........

3. τα ειδη προσωπικης σου υγιεινης, οδοντοβουρτσα, οδοντοκρεμα, σαμπουαν, αποσμητικο πολυ πολυ ελαφρυ ισως και να σου το απαγορευσουν

4. παντοφλες και καλτσες και κατι απο πανω ζακετοειδες για οταν θα κατεβαινεις στο κυλικειο με τους συγγενεις

5. σουτιεν θηλασμου για να ξεκινησεις τις δοκιμες (ειναι πανακριβα και κανα δυο φτανουν)

6. για το παιδι θα χρειαστεις ενα φορμακι εξοδου για να βγει, τιποτε αλλο, σου το φερνουν αλλαγμενο και πεντακαθαρο, και ενα ολοσωμο μπουφανακι γιατι θα εχει και κρυο.......

7. στην κλινικη θα σου δωσουν δειγματακια απο τα πρωτα που θα χρειαστεις, κρεμα συγκαματος, πανουλες, μωρομαντηλα, πιπιλα οποτε δες τι θα σε βολεψει και μετα το αγοραζεις- επισης γαλα θα σου συστησει ο παιδιατρος οποτε κοιτα να ξερεις ποιος θα ειναι αυτος- αλλιως θα σου πει ο παιδιατρος της κλινικης για τις πρωτες μερες......

8. αυτα για τα dvd εγω τα ακουω βερεσε, κανενα περιοδικακι να περνας την ωρα σου μια χαρα ειναι, τα περισσοτερα δωματια εχουν τηλεοραση εξαλλου

9. α.......για το παιδι κι ενα πορτ μπεμπε για να το βαλετε μεσα φευγοντας ξεχασα........αλλοι το βαζουν σε καθισματακι αυτοκινητου ρωτα τον παιδιατρο σου..........

10. εσωρουχα αρκετα......φαρδια γιατι η κοιλιτσα και αδεια ειναι αρκετη!

δε μου ρχεται τωρα τι αλλο

αααααααααα φωτογραφικη μηχανη!!!!!!!!! μην πληρωνεις 50αρια για τις πρωτες φωτο, βγαλτες μονη σου!!!!!!!!!

????????
Επισκέπτης

ti prepei na parw mazi mou sto maieutirio gia mena kai to moro  Empty Απ: ti prepei na parw mazi mou sto maieutirio gia mena kai to moro

Δημοσίευση από Ladycat Πεμ Νοε 03, 2011 9:49 am

koykla αναλογα που θα γεννησεις εγω πηρα πυτζαμες φωτογραφικη μπιμπερο ρουχα για το μωρο πντοφλες κ φυσικα το πολυαγαπημενο μου κινητο για να ειμαι σε επικοινωνια με τον κοσμο εξω κ τα καλλυντικα μου οπως σαμπουαν οδοντιβουρτσα σερβιετες κ πολλα βρακια φαρδια κ 2-3 καρτες για το κινητο κοστιζε η βιντεοκληση κ δεν ηθελα να λειψω ουτε στιγμη στους γατους μου
Ladycat
Ladycat
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Αιγόκερως Γάτα
Τόπος : Στο γατοσπιτο

http://www.gatospito.com

Δημοσίευση από Rea Πεμ Νοε 03, 2011 10:20 am

Εγώ πήρα φορμούλες-πιτζάμες γιατί έκανα καισαρική και έπρεπε να κόβω βόλτες στο διάδρομο για να επανέλθω από το τράβηγμα.

Παντόφλες.

Οδοντόβουρτσα, σαμπού, αφρόλουτρο.

Σερβιέτες τένα.

Ρούχα και παπούτσια για μένα για την έξοδο

Ρουχα και πάνες για την εξδο του μωρού.

Και φυσικά είχα το ipod μου με ηχεία τα οποία είχα μέχρι και μέσα στο χειρουργείο για να γεννηθεί το μωρό μου με τη μουσική του Χατζηδάκη...
Rea
Rea

Ημερομηνία εγγραφής : 26/02/2011
Ζώδια : Κριός Χοίρος
Τόπος : Στο χωριό...

Δημοσίευση από elenikaram Πεμ Νοε 03, 2011 12:39 pm

πανω-κατω ολες τα ιδια πηραμε. ασε γιατι πολλα ακους δεξια-αριστερα!
αν επερνα μαζι μου οοολα αυτα που ηταν γραμμενα στις λιστες που ανεβαζαμε στο διπλα θα θελαμε να κανουμε ολοκληρη μετακομιση!

Λοιπον...σερβιετες, χτενα, οδοντοκρεμα, οδοντοβουρτσα, κινητο, φορτηστη, νυχτικα η πυτζαμες οτι σε βολευει παρε να εχεις να αλλαζεις, παμπερς, εσωρουχα, κρεμα για το μωρο για το συγκαμα, πετσετα δικια σου και του παιδιου, φορμακια του παιδιου, μωρομαντηλα, μπιμπερο (αν και θα εχει και εκει)

το μινι dvd το θεωρω περιττο, δεν πιστευω να εχεις χρονο...
elenikaram
elenikaram

Ημερομηνία εγγραφής : 24/02/2011
Ζώδια : Παρθένος Χοίρος
Τόπος : athens-kallithea

Δημοσίευση από ???????? Παρ Νοε 04, 2011 11:27 pm

παμπερς εγω δεν ειχα και δε χρειαστηκα

????????
Επισκέπτης

Δημοσίευση από vassiliki Σαβ Νοε 05, 2011 12:58 am

θα συμπληρώσω οτι υπάρχουν και εσώρουχα μιας χρήσης που συκρατούν την σερβιέτα και απο πάνω βαζεις το δικό σου εσωρουχο και έτσι δεν λερώνεσαι!εγω 1 σουντοκου πήρα αλλά δεν πρόλαβα να το λύσω μας πρόλαβε η μπεμπα.
γενικά παιζει ρόλο αν θα γεννησεις φυσιολογικά ή με καισαρική ή με τεχνητούς πόνους.και αν γεννησεις σε νοσοκομειο(τα παίρνεις όλα απο το σπίτι) ή σε κλινική (ρωτα τι ακριβως σου παρέχουν)
εμένα αυτο που μου χρειαστηε περισσότερο από όλα και δεν είχα αρκετα ήταν οι μπιτζαμες. και μες το καταχείμωνο δεν στεγνώνουν οι άτιμες!
vassiliki
vassiliki
Admin
Admin

Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Ζώδια : Τοξότης Ποντικός
Τόπος : Γιάννενα

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης